Video haastattelu: Teemu Torssoselta estettiin 3 kuukauden ajan tapaamasta lapsia tutkintavankeudessa

Pekka Katajan murhanyrityksen tutkinnassa vangittuna ollut Teemu Torssonen kertoo vankeuden olleen hänen rankin kokemuksensa mikä jätti häneen syvät arvet.

Teemu Torssonen kertoo haastattelussa tiukoista yhteydenpitorajoituksista joita häneen kohdistettiin tutkintavankeuden aikana, lapsien tapaaminen estettiin peräti kolmen kuukauden ajan. Torssonen kertoo lapsien olevan 1 ja 4 vuotiaita. Teemu Torssosta vastaan ei nostettu syytteitä, hänet vapautettiin 5 kuukauden tutkintavankeuden jälkeen.

Keski-Suomen käräjäoikeus käsitteli tapausta  missä oli syytettynä ”mies henkilö”, käräjäoikeus antoi päätöksen viime viikolla ja syytettynä ollut mies todettiin syyttömäksi. Nykysuomi ei paljasta syytettynä olleen miehen henkilöllisyyttä.

Katso haastattelu

 

17 thoughts on “Video haastattelu: Teemu Torssoselta estettiin 3 kuukauden ajan tapaamasta lapsia tutkintavankeudessa

 • 15.3.2021 at 09:11
  Permalink

  Ko henkilön sormenjäljet oli pakesissa mikä todistaa täysin osallisuuden Katajan raakaan murhayritykseen.
  Se että tuo on vapaana, ei tarkoita että on syytön, vaan se kertoo miten surkea on suomen oikeus.

  Reply
  • 15.3.2021 at 09:45
   Permalink

   Katajan selityksiä tuskin uskoi enää juuri kukaan, hänen aiemmat lausuntonsa ja sitten esiintyminen Maikkarin rikospaikka-ohjelmassa jätti paljon kysymyksiä siitä, puhuuko mies alunperinkään totta. Katajalla taisi olla jotain salattavaa ja välillä tuntui siltä, että mahdollisesti hän jättää myös asioita kertomatta. Tältä se ainakin vaikutti.
   ”100-prosenttinen” tunnistus ei nyt sitten ollutkaan ihan niin sataprosenttinen.

   Reply
   • 15.3.2021 at 09:50
    Permalink

    Ei ole selitys kun on sormenjäljet paketissa, selitäppä miten ne kävelee itestään paketin kupeeseen.
    Jos et tiedä niin suomen ”oikeus” ei ole muuta kun rikollisten onni tässä maassa.

    Reply
    • 15.3.2021 at 10:16
     Permalink

     Järjestelykysymys – ei pidä luottaa edes mahdollisesti rikospaikalta löytyneeseen DNA’han – sekin on järjestelykysymys.

     Reply
    • 15.3.2021 at 11:13
     Permalink

     Ei olekaan selitys. Selityksiä on kuultu Katajalta, jutut vaihtui niin moneen kertaan, lähinnä ihmetyttää, että miksi. Onko jotain salattavaa ja kaikesta hän ei halua puhua?
     Mitään johdonmukaisuutta Katajan sanomisissa ei ole ollut aikoihin, siksi koko juttu vaikuttaakin vähintään oudolta.

     Reply
    • 21.3.2021 at 07:32
     Permalink

     Mitään sormenjälkeä ei ehkä edes ole. Poliisi vain valehteli koko jutun. Sillä tavallahan se Aarniokin on tuomionsa saanut. Syytön mies

     Reply
 • 15.3.2021 at 12:11
  Permalink

  Uskot siis petosherran ja juopon 100% varmoja tunnistuksia? Tunnistuksia henkilöistä, joilla oli pitävät alibit…
  Onneksi ”Aivot omistava” ei ole, eikä tule ikinä olemaan, missään oikeusasteessä päätöksiä tekemässä.

  ((Mitäs jos sun sormen jäljet olisi väärässä paikassa ja joutuisit sen takia 3 kuukaudeksi vankeuteen?))

  Reply
  • 15.3.2021 at 13:28
   Permalink

   Olenko minö kertonut että uskon Katajaa?
   Kerroppa missä kohtaa.
   Minä kylläkin kirjoitin että tuossa paketissa mikä Katajalle murhaa yrittävät toimittivat, oli tuon ”torson” sormenjäljet.
   On se nyt niin helvetin vaikea tajuta että mitä ne sormenjäljet tuossa laatikossa voisi tarkoittaa, mietippä sitä hetkinen.
   En kuulu edes persujen äänestäjiin, enkä ainakaan Katajan fanikerhoon.
   Minä vain uskon lakiin mitä ei suomen oikeuslaitos noudata.

   Reply
  • 15.3.2021 at 13:31
   Permalink

   Noita sormenjälkiä voi verrata vaikka sormista löytyviin ruutijälkiin jos on tutkinnassa ammutun ihmisen tapaus.

   Ihan tiedoksi että minun sormenjäljet pysyy sormissani eikä ne seikkaile rikospaikoille itestään, kuten te harhaatikot luulette torson tapauksessa.

   Reply
 • 19.3.2021 at 12:30
  Permalink

  Kyllikki Saaren murha on yhä mysteeri. Katajan murhayritrys ei ole, koska poliisi ei pystynyt todistamaan epäiltyä(jä) syyllisiksi ja piste. Rikostutkinta tehtiin raskaalla kaavalla kuten tämän laatuinen rikos vaatiikin. Ellei edes mahdu kuuntelemaan tehtyä haastattelua on turha laukoa ”pyhää sanaa”. Jos tätä ”varmaa” valtamedian taholta ”syyllistä” ei poliisi kykene rikostutkinnassaan murhanyrittäjäksi tutkintamenetelmillään todistamaan. Merkitsee se samalla poliisin ammatillisen pätevyyden kyseenalaistamista varsinkin kun syytetty ei ole suomalaisen yhteiskunnan lemmikki kuten komministit BLM ja Antifa muassaan vielä elokapinat ja napinat.

  Valtamedia tuomitsi ”äärioikeistolaiset” heittämällä rikokseen syyllisiksi oikein kuvien kanssa kun tavallisesti kommunistien ollessa asialla tai vielä parempaa muslimit. Silloin ”epäillyt” saavat silkkihansikas kohtelun ja islamistien ollessa kyseessä heidän tekemin terrori-iskujen vakavuusaste pyritään ”hellittelemään” kiertoilmauksilla ja orwellilaisella jargonilla harmittomammaksi ikään kuin ”pyöristämällä kulmia”. Joka taas saa normi-ihmisiä nostamaan kulmia – vähintäänkin.

  Julkisen sanan neuvosto JSN ei edes ottanut käsittelyynsä kannetta valtamedian mutkat oikovista uutisoinneista tapauksen kohdalla. Eli kommunistit olivat jo tuomionsa antanut kun tuikitärkeä tosiasiassa Suomessa ja jopa maailmallamkin olematon ”äärioikeisto” saatiin ”vartaaseen”.

  Täytyy vielä muistaa mitä tämä myllytys sai aikaan syyttömiksi todetuille ihmisille. Heidän maineensa on lopullisesti tuhottu ja heidän nimensä on hakatut kallioon tavalla, jotka tulevat katkeraan loppuun saakka tulemaan esille kun tästä tapauksesta vain puhutaankin. Ja elä joka päiväistä elämääsi loppuelämäsi syyllisen naamalla kun kuljet ihmisten joukossa. Varsinkin kun ihmisten pahansuopaisuus on loputon ja juoruilu ottaa siivet alleen ”liitelee” kuin albatrossi.

  Poliisilli oli hyvä keppihevonen pakkokeinoilla päästä urkkimaan ja tutkimaan ”äärioikeiston” eli kansallismielisten puheluita ja selvittää heidän henkilöllisyyksiään, joita se voi käyttää myöhemmin hyödykseen *”terrorismin” vastaisessa taistelussa ”oikeisvaltio” Suomessa, joka niin mielellään ”heittelee kiviä lasitalosta”!!!

  *Luonnollisesti tähän kategoriaan ei lasketa ISIS:stä, joka vastannee suomalaista Marttaliittoa eli monella tapaa ”yleishyödyllistä toimintaa”!

  Rasismi tuottaa tuskaa ja mielipahaa aina, mutta kaulan katkaisi vain kerran!!! Hästäk (hevostelu) Rassissmin vastainen viikko – SPR (Suomen Perikadon Rustaajat)

  Reply
  • 19.3.2021 at 13:42
   Permalink

   Niimpä. Poliisilla oli kaikki todisteet siitä että Torso on syyllinen, kisstattomat todisteet, mutta oikeuden mielstä näköjään joku pykäläpilkku jä poliisilt nussimatta kun saatana ei muka todisteet olleetkaan mitään leikkioikeuden mielestä.

   Otetaampa vaikka tapausta vertaava esimerkki.
   Ihminen ampuu käsiaseellä toisen kuoliaaksi.
   Aseesta löytyy murhaajan sormenjäljet, mutta tekijä todetaankin syyttömäksi, mitä hän todella ei ole.

   Reply
   • 21.3.2021 at 07:35
    Permalink

    Kovaa luottoa Polpoon täällä. Muistamme, kuinka Rusi oli täysin syytön, mutta koko yhteiskunta huusi kaiken jälkeen, että näyttö ei vain riittänyt.

    Minusta tässä oli suunnitelmallinen falseflag-isku. Jostain syystä ei alettu suunniteltuja kansallismielisten vainoja. Suunnitelma peruttiin. Tai ehkä haluttiinkin vain mustata ja vakoilla ja selvittää, kuka on kukin suomalaisista. Persuja radikaalimpien järjestöjen kielto tehdään tämän ”Suomen NSU:n” verukkeella silti

    Reply
    • 21.3.2021 at 22:02
     Permalink

     Harhaatikot on niitä jotka leimaa oman tolloutensa oikeiden isänmaallisten niskaan, se täällä on meneillään.

     Reply
     • 22.3.2021 at 17:26
      Permalink

      No jo on kova luotto mediaan ja viranomaisiin. Olet varmaan jokin persu ja Hommareino. Oikeita isänmaallisia ovat nimenomaan etnonationalistit ja omilla aivoillaan ajattelevat. Eivät auktoriteettiuskovat lampaat ja aivopessyt kosher-konservatiivit ja sionistit. Teikäläisillä ei ole eroa kommunisteihin ja vasemmistoon nähden

 • 23.3.2021 at 07:00
  Permalink

  Eikö tuo Aarnion juttu jo avaa silmiä? Tässähän on jo vuosia pyöritetty syytöntä miestä vastaan puhdasverisiä stalinistisia näytösoikeudenkäyntejä. Koko valtamedia on pyörittänyt KRP:n ja HS:nkin valheita miehestä ja kaikesta

  Reply
  • 24.3.2021 at 18:13
   Permalink

   Harhaatikko, harhoissaan.
   Luuletko että tanssin hallituksen mukaan mitä nilitä, voin kyllä kertoa että olen kuule hiukka erillainen äijä kun joku valtamediaa seuraava lammas.

   Selitä sinä vaikkapa sormejäljet postipajetissa mikä Katajan luota löytyi, on kyllä erittän sakeaa paskaa luulla että poliisi alkaa sormenjälkiä oikein lavastamaan rikospaikalle, ei helvetti sentään.
   Kerro nyt piltti mistä sinä vedit että uskon sokeasti suomenlakiin ja sitä noudattaviin viranomaisiin, johan kerroin että tässä maassa ei lakia rikollisille ole.

   Että työnny yksin vihervasemmiston natsikksi.

   Reply
   • 27.3.2021 at 15:18
    Permalink

    En usko mihinkään sormenjälkiin aarnioiden, NSU:n, Rusin, äärioikeiston uhan ja sissiprikaatien jälkeen. Ja monen muun satutarinan. Aivot omaavan luulisi näkevän asiat niin kuin ne ovat. Persujen nettiagitaattorit tietenkin voivat teeskennellä typerää

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.