Äiti etäiseksi erotettu 8 : Olen edelleen tavannut lapseni viimeksi 9.11.2018

Joulukuun alkupuolella oli Hämeenlinnan käräjäoikeudessa tapaamisia koskeva istunto. Asianajajaa oli vaikeata saada. Isän asianajaja on tehnyt tehokasta työtä mustamaalatessaan minua sekä jatkaessaan valheita ja tuhoa.Hänen agendansa on tullut hyvin selväksi. Hän toimii asianajoliiton luottamustehtävissä ja pyrkinyt tuhoamaan minut vuosien ajan. Kolmekymmentä vuotta vainoa ja valheita ! Sillä taustallahan tässä kaikessa mielettömyydessä ei ole vain yksi ex mies vaan heitä on kaksi. Ja heillä on sama asianajaja.

Ja kumpikin lapseni on kaapattu. Vanhempi lapseni vuonna 2007 vietiin  ja nuorempi josta olen kirjoittanut, olen tavannut viimeksi 9.11.2018 ja hänet laittomasti minulta kaapattiin estäen selvitysvaiheen joka oli korkeimman oikeuden suosima v 2015. Vanhemman lapsen kohdalla ulkoministeriö vahvisti kaappauksen todistettavasti 2014.

Virkarikoksia, valheita jotka ovat tehneet selvää elämäni monella osa-alueella.

Nuoremman lapseni tapaamiset piti alkaa 8.1.2021. Tapaamiset piti esittää oikeuslaitoksen puolesta Hämeenlinnaan minun toimestani. Hämeenlinnan perhe oikeudellinen yksikkö kertoi, että tapaamisia olisi mahdollista järjestää myös Tampereella. Isä vastusti taas kerran ja ilmoitettiin että ne on oltava Hämeenlinnassa.

Pyysin tapaamisia edelleen Tampereelle joka olisi minua lähempänä nykyistä olinpaikkaani koskien ja vaikeasta taloudellisesta tilanteestani johtuen.

Lisäksi Tampere ei ole lasta ajatellen Hämeenlinnasta kaukana.

Pyysin myös, että minulle maksettaisiin myös ne rästissä olevat kulukorvaukset ym korvaukset jotka normaalisti maksetaan vanhemmille tapaamisia koskien mutta on minulle jätetty maksamatta aiheuttaen minulle vaikean taloudellisen tilanteen pitkäksi aikaa. Kosto tuli heti: todettiin, että tapaaminen siirtyy tammikuun lopulle. Eivät kuulemma toimi virkavastuulla. Ja sitä tapaamispaikkaakaan ei kuulemma ollutkaan Tampereella.

Samaa hokemaa on todenneet muut tapaamis paikat aiemmin: eivät toimi virka vastuulla. Perätön väite.

Lisäksi lapselta on tapaamisia koskien aiemmin kielletty puhumasta lapsen ja äidin yhteisestä ajasta ja elämästä. Kielletty valokuvat ja muistelut. Lapsi ei myöskään ole saanut kertoa kotioloistaan isän luona.

Poliisi ei tee mitään koska nimenomaisesti juuri poliisia suhdetoiminnalla väärin käytetään isän taholta. Koska vanhemman tyttäreni isä omaa sillä puolella vahvan suhdetoiminnan.

Miksi yksi tavallinen nainen ja äiti on näin voimakkaan vainon ja kiusaamisen kohteena ?

On myös käynyt ilmi, että lapseni on kyllä päässyt lääkäriin mutta ei sille tutulle erikoislääkärille joka on ainoita asiantuntijoita asiassa maassamme.

Isä nauroi oikeudessa ilkeästi kysyessäni kenellä lääkärillä lapsi käy. Hän nauroi: sitähän en sulle kerro.

Vanhemman tyttäreni olen viimeksi tavannut 2007. Hänet vietiin aitoon emäntäkoulusta minulta salaa kesken hovioikeuteen olleen valitus prosessin.

Kävi myös ilmi, että lapselleni on valehdeltu tapaamisista. Häntä on viety tapaamisille viimeisen kahden vuoden aikana joita ei todellisuudessa ole ollut olemassa. Hänelle on luotu kuva, että en halua tavata häntä.

 

Teija-äiti

 

 

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.