41 thoughts on “VIDEO: Pakkorokotukset tulevat oletko valmis tähän?

 • 8.12.2020 at 13:07
  Permalink

  Ihan oikein noille matkahuoraajille että matkustus loppuu jos ei rokotetta ota.
  Nuo sitä koronaa isoimmaksi osaksi on levittäneet pitkin suomea.
  ”pakkorokote” koskee vain matkustavia.

  Reply
 • 8.12.2020 at 13:34
  Permalink

  Tämä on aivan sairasta meininkiä.
  Pakkorokotuksia on suunniteltu jo pitkään ja nyt saivat luotua sellaisen plandemian ja mediakoneiston puolelleen lobbaamaan, että he tekevät kaikkensa saadakseen suunnitelmat läpi.
  Toinen asia on maailmantalous, johon tämä plandemia sopii hyvin:
  Maailmantalous on ollut vuosikausia kuin hutera korttitalo, tarvittiin keino, millä saadaan kansalaisten huomio pois niistä syistä, mikä on johtanut talousjärjestelmän rapistumiseen.
  Nyt porukka kyttää koronavilkkua, kulkee maskit naamalla ja laittaa käsidesiä, huomio on siirretty siis onnistuneesti aivan muualle.

  Reply
   • 14.2.2021 at 13:32
    Permalink

    Plandemia on totta kuten pakkorokotuksetkin. Täytyy olla 100% turbojurbourpo ettei hifaa mikä meininki.
    Pyydän ettet kommentoi ennenkuin otat nupin pois perseestä.
    Kiitos!

    Reply
  • 12.12.2020 at 18:04
   Permalink

   Jokainen joka vaahtoaa pakkorokotuksista kuuluu kyllä harhoja näkeviin ihmisiin.
   Tässä maassa ei ikinä tule pakkorokotuksia, ei millekkään taudille.
   Te jotka muuta väitätte olettä kyllä täysin nuppisairaita.

   Reply
   • 15.12.2020 at 21:08
    Permalink

    Voit olla onnellinen! THL on ”varmasti” samaa mieltä. Onhan kyseessä itsensä puoskari Bill Gates:n ”kehittelemä” rokote, joka kusi sikainfluenssankin aikaan narkolepsiana eurooppalaisille ja suomaisille lapsille, kuten myös aikuisillekin. Bill Gates on WHO:n suurin rahoittaja, joten ei ole epäselvää kenen ”tuotteesta” on kyse. Suuret riistokapitalijstiset lääkefirmat ovat saaneet vuosia sitten kiristettyä valtioilta vapautuksen kaikista korvausvastuista kun haitallisia sivuvaikutuksia ilmaantuu aina kuolemaan saakka. Suomen lakiin on jo kirjoitettu säädös pakkorokotruksesta, jota TULLAAN soveltamaan pilkulleen, koska ”jumala” WHO niin määrää lisäsihän perse Pekka Suomen rahoitusta kun presidentti Donald Trump syystä veti Yhdysvaltain rahoituksen korruptio kommunistiselta WHO:lta pois, koska sen etiopilainen kommuhnisti pääjohtaja peitteli koronaa Kiinan kanssa! Suomen kommunisti hallituksen ”kympin tytöt” cuck miehineen tekee tasan mitä YK ja EU (Saksa) määrää kenties jopa kolmeenkin kertaan ja kuten kaikkien utopioiden pystyttämisessä… …Ruumiita EI lasketa!!!

    Reply
    • 18.12.2020 at 06:43
     Permalink

     Koronavirusrokotetta on yritetty kehittää jo vuosikymmenen ajan. Siis eri versioille. Aina sama juttu, asia kaatuu kun kutakuinkin kaikki koe-eläimet saavat paljon rajumman taudin jos on saanut rokotteen, verrattuna ei-rokotettuihin. Rokote jotenkin voimaannuttaa taudin aiheuttajan.

     Erillinen juoni on vielä se että tämän koronan oireet täsmäävät vain langattoman säteilyn vaurioihin, jotka tunnettiin jo 1960-luvulla sotateollisuuden kokeista.

     Reply
 • 12.12.2020 at 08:54
  Permalink

  Välimeren kautta maahamme hiipivät pakkorokotuksen kohteina oivallinen testi, voisivat rokotuksen jälkeen siirtyä bampumajaansa seuraamaan tilannetta, J. Urpilainen huolehtii taloudellisesta avusta, mikäli tarvetta ilmenee, ja ilmeneehän sitä.

  Reply
 • 12.12.2020 at 14:38
  Permalink

  Empiirinen, tieteellinen ja lääketieteellinen tosiasia on että mitään pandemiaa ei nyt ole, vain lievähkö kausiflunssakausi meneillään. Ne joutuvat jo murhauttamaan vanhuksia, eli lakkauttamaan vitamiinit tietyissä hoitokodeissa jotta vanhukset sairastuvat, ja sitten jatkaa hälyä että ” on kova pandemia, varokaa”.

  Valtamedia on siis murhaajien puolella. Vieläkö maksat valtamedialle heidän propagandastaan?

  Tuhat lääkäriä paljastavat että kusetusta on, mitään yhteiskunnan häiritsemistä koronan varjolla ei tarvita lainkaan:

  tokentube.net/v/2380426708/Korona-on-vuosisadan-suurin-huijaus-%E2%80%93-Rapsodia-fi–tekstitys

  Reply
  • 12.12.2020 at 18:06
   Permalink

   Kyllä naurattaa härhöjen harhailut sivojensa kanssa.
   Toivon että tulet koronan saamaan niin katotaan sen jälkeen miten uliset.

   Reply
   • 13.12.2020 at 10:20
    Permalink

    Videolla on kovaa empiiristä dataa siitä kuinka vaarallista jokaiselle meistä se mitä suuryhtiöt nyt touhuavat on:

    tokentube.net/v/1487144862/Rokotteiden-Valetiede-%E2%80%93-Ison-L%C3%A4%C3%A4keteollisuuden-Lopullinen-Ratkaisu

    Reply
   • 13.12.2020 at 10:37
    Permalink

    Ad hominen -argumentaatiovirhe tulee mieleen. Tuntuu siltä että kuulut suiden tukkimista kannattavaan leiriin, koska itselläsi ei ole esittää vasta-argumentteja joilla kumota väitteitä. Olenko kovinkaan väärässä?

    Reply
    • 14.12.2020 at 18:30
     Permalink

     Salaliittoihin horahtaneet voi kirjoitella mitä tahansa, valitettavasti te elätte maaimassa jota ei ole olemassa.
     Muutaman vuoden päästä saatte alkaa häpeämään miten nuo ”pakkorokotukset” ei sitten taaskaan tulleet.
     Sikalenssussa sama homma, salaliittohourujen kanssa, ”pakkorokotukset tulee” jaa, tuliko?

     Reply
     • 10.2.2021 at 20:52
      Permalink

      Tuli. Mm. Suomen koko terveydenhuoltoalan henkilöstölle tokotukset ovat pakolliset.
      Etkö tiennyt?

     • 22.3.2021 at 11:57
      Permalink

      Pakko on jo olemassa! Työ paikallani pakotettiin jo aikanaan ottamaan Sikainfulenssa rokote, muuten olisin saanut ”potkut” hoitajien on siis pakko ottaa rokote, haluaa tai ei, olen erittäin allerginen suurimalle osalle lääkeistä, joten tämä ei ole mitää salaliitohörhöilyä, vaan tyranniaa joka on tosiasia, ja salaliittohörhöily on tullut sanaksi jota käytetään järki ihmisiä vastaan, sillä suurin osa ihmisistä hyväksyy ihmiskunnan alistamisen, koska muuten olet ”hörhö” todellisten alistuvien hörhöjen mielestä.

    • 3.1.2021 at 22:13
     Permalink

     Kerroppas nyt satuja ”tulevasta” pakkorokotuksesta:
     Lyön vaikka vetoa että ulisit samaa pakkorokotusharhaa myös sikaflunssapiikki aikaan.

     Huomaa tämä, en ottanut sikalensuupiikkiä enkä ota myöskään koronarokotusta.

     Elän oikessa maailmassa missä ei ole harhoja.

     Reply
     • 13.8.2021 at 22:50
      Permalink

      Koululaisia pakko rokotetaan. Etkö tiennyt. Toivottavasti mahdolliset lapsesi onnistuvat välttämään piikin sillä sen vaikutuksista pitkällä aikavälillä ei kukaan osaa sanoa mitään. Eikö jotain kerro se ettei rokotefirmat ota vastuuta rokotteistaan. Useat ”salaliittoteoriat” onkin myöhemmin osoittautuneet tosiksi

   • 30.8.2021 at 15:28
    Permalink

    Nimimerkille ”Aivot omistava”: Omistat aivot, muttet saanut niille näköjään käyttöohjetta. Kertoisitko ihan alkuun:
    – Minne kaikki kausi-influenssat ovat hävinneet?
    – Miksi mRNA-rokotusten ykkösmaassa Israelissa ”koronakuolleisuus” on suurinta?
    – Miksei valmistaja tai THL vastaa myrkkypiikin haitoista?
    – Miten kahteen kertaan rokotetut voivat saada tartunnan oireettomalta (lue: terveeltä) rokottamattomalta?
    – Kuka tai mikä teki Bill Gatesista virologian ja rokotusten asiantuntijan?
    – Onko oikein, että Gates tekee härskisti miljardeja näillä myrkyillä? Itse on sanonut, että jokainen rokotteisiin sijoittamansa taala tulee 20-kertaisena takaisin.

    Okei, nyt on jo 2021 loppupuoli, mutta silti….miten helvetin tyhmiä lampaat oikein voivat olla?

    Reply
 • 14.12.2020 at 09:15
  Permalink

  Milloin kolajuomat poistetaan kaupoista? Niillähän on todettu olevan koronatartunta, niin ihan vaan kansalaisturvaallisuuden, johdonmukaisuuden ja uskottavuuden vuoksi?

  2020/12/13/kolajuoma-antoi-positiviisen-covid-tuloksen-kansanedustaja-osoitti-itavallan-parlamentissa-pikatestien-humpuukin-video/

  Reply
 • 14.12.2020 at 23:04
  Permalink

  Olet naiivi. Et voi ennustaa etteikö pakkorokotuksia tulisi meillekin. Tämä COVID-kusetus on Piilaakso-yhtiöiden, Lääkeyhtiöiden ja Kiinan Kommunistisen puolueen yhteinen projekti. Pakkoroktukset ovat Globalistisen Rikolllismafian toive, ja on toteutunut jo monessa maassa.

  Ja lakkaa salaliittoteorioista paasaaminen. Se on infosotaa eikä aikuista keskustelua.

  Jos tämä kusetus menee läpi, ei ole paluuta normaaliin arkeen. Bill Gates pääsee maailman ensimmäiseksi triljonääriksi. Follow the money.

  Reply
 • 15.12.2020 at 11:36
  Permalink

  Lääkäri varoittaa – rokotteen ottaminen lisää riskiä saada tartunnan peräti 36%

  Laadukas suomennos:

  tokentube.net/v/1116095044/triJudyMikovits-FINAL

  Reply
 • 15.12.2020 at 12:19
  Permalink

  onko tuo ”aivot omistava” hasbara trolli vai pelkästään tyhmä

  Reply
  • 1.1.2021 at 12:55
   Permalink

   Elän tässä maailmassa en saduissa kuten te jotka ulisette että pakkorokotus tulee koronnaan.
   En elä katsellen ja kuunnellen valtamediaa kuten te koronaharhaatikot täällä väitätte.
   Jos joku ”pakko” tulee koronarokotukseen niin se ei tule koskemaan muuta kun ulkomaille matkustavia ja lääkärihenkilöstöä kohtaan, eikä edellämainutkaan joudu sitä pakolla ottamaan, senkun vaihtavat työpaikkaa tuolloin.
   Turha väittää myöskään että olen mynteinen tuota koronarokotetta kohtaan, päinvastoin, en ota sitä eikä myöskään perheeni.

   Reply
 • 16.12.2020 at 17:52
  Permalink

  Korjaus äskeiseen. Hän sanoo että kuka tahansa valtamediassa oleva joka voi todistaa että kenelläkään on COVID saa miljoona dollaria.

  Haaste perustuu siihen että kerran ollaan poistamassa meiltä kokonaan kansalaisyhteiskunta ja arkielämä, niin se pitää perustella ja todistaa erittäin tiiviisti.

  ”Here is a $1 million challenge for anyone in mainstream media (put up or shut up) to show the world scientific proof of a single person on planet earth that has “Covid“.

  I’m not saying there isn’t any however we should always just confirm such allegations of a Global Pandemic that’s asking us to give up our entire democratic rights and accept communism that it’s based on science and fact and totally necessary to risk our lives and lives of our elderly family or innocent children with a vaccine made by a criminal drug cartel…”

  Reply
 • 17.12.2020 at 05:03
  Permalink

  Ne lähiomaiset joilta on joku kuollut muuhun kuin koronaan, mutta on merkattu koronakuolemaksi valheena ja petoksena, heidän täytyy haastaa vastuulliset tahot oikeuteen!

  Näihin voi liittyä korona-hömpötykseen liittyviä vakavia ja tahallisia, ääririkollisia hoitovirheitä. Joissakin tapauksissa tahallisia murhia.

  Laittakaa töpinäksi! Pahuus rehoittaa vain silloin kun hyvikset kääntävät selkänsä ja sallivat.

  Reply
 • 18.12.2020 at 06:41
  Permalink

  Se että koronakuolemaksi rekisteröidyistä maksetaan enemmän monessa maassa, paljastaa jo asianhaaran. Mitään muuta syytä lisämaksulle ei todellakaan ole kuin yrittäää saada luvut valhein ja petoksin ylemmäs kuin ne muuten olisivat.

  Kuinka moni on tosiaan nähnyt myös graafit miten kausiflunssakuolemia on ollut kutakuinkin nolla, kun aiemmin olleet ainakin satoja? Jossakin vaiheessa paskiaiset havahtuivat, ja alkoivat laittaa kuolemia myös kausiflunssan kohdalle.

  Kova fasismi ääripetoksineen ja keskiluokan poistamisineen on astunut arkeemme. On aika ajaa se pois kun se on vielä mahdollista.

  Reply
 • 18.12.2020 at 14:38
  Permalink

  Itse suosittelen kaikille lukemistoksi Machiavellin Ruhtinas teosta… alamme oikeasti olemaan ns ”jännän äärellä”… Se on hyvä kirja – pitäisi luetuttaa kaikilla jo peruskoulussa.
  Kirjan on paras anti se kuinka opus neuvoo kansalaisia vastustamaan itsevaltiaita… Neuvo on helppo toteuttaa, eikä vaadi kapinoita tai aseita tms… riittää, kun et lähde mukaan diktaattorin ehdotuksiin, käskyihin, asetuksiin tms. mukaan. Jätät ne vain huomioimatta… ja nyt ei siis puhuta liikennesäännöistä tms. vaan niistä kansalaisoikeuksia polkevista määräyksistä… Lukekaa ihmeessä…

  Reply
 • 19.12.2020 at 00:55
  Permalink

  THL on jatkuvasti ja tahallisesti piilottanut tiedot kuolinsyistä mitä on merkattu koronaan liittyen. Kansanedustaja Ossi Tiihonen (Kiitos hänelle tärkeästä työstä):

  ”..Koska THL ei vastaa kysymyksiini Suomen kannalta hyvin olellisessa asiassa, niin tein tänään poliisin sähköiseen järjestelmään rikosilmoituksen:

  ”Olen (itse ja muutkin) pyytänyt Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) vastauksia koronavirusepidemiaan liittyvistä kuolemantapauksien syistä useaan otteeseen Twitterissä. THL on vastannut jatkuvasti asian vierestä. Kysyin ao. sähköpostilla 15.7.2020 sähköpostilla THL:lta vastauksia samoihin kysymyksiin. Varmistin viestin perillemenon samana päivänä soittamalla THL:n viestintäjohtajalle Marjo Loisalle, joka lupasi THL:n tutkivan kysymykseni ja ottavan asian vireille.

  THL ei ole vastannut kysymyksiin ollenkaan vaikka aikaa on kulunut kuukausia. Tietojen yhteiskunnallisen vaikutuksen vuoksi olisi tärkeää saada perusteltuja vastauksia allekirjoittaneen ja monien muidenkin esittämiin kysymyksiin. Vastauksiin tarvittavien tietojen muodostaminen ei vaadi THL:lta kuin muutaman tunnin työn. Pyydän poliisia tutkimaan, onko THL syyllistynyt rikoksiin jättämällä vastaamatta kysymyksiin. Nähdäkseni kyseeseen voivat tulla esimerkiksi rikkomukset hallintolakia, julkisuuslakia tai lakia sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa vastaan.”

  https://www.ossitiihonen.com/2020/10/04/tein-rikosilmoituksen-thlsta/

  Reply
 • 19.12.2020 at 00:55
  Permalink

  THL on jatkuvasti ja tahallisesti piilottanut tiedot kuolinsyistä mitä on merkattu koronaan liittyen. Kansanedustaja Ossi Tiihonen (Kiitos hänelle tärkeästä työstä):

  ”..Koska THL ei vastaa kysymyksiini Suomen kannalta hyvin olellisessa asiassa, niin tein tänään poliisin sähköiseen järjestelmään rikosilmoituksen:

  ”Olen (itse ja muutkin) pyytänyt Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) vastauksia koronavirusepidemiaan liittyvistä kuolemantapauksien syistä useaan otteeseen Twitterissä. THL on vastannut jatkuvasti asian vierestä. Kysyin ao. sähköpostilla 15.7.2020 sähköpostilla THL:lta vastauksia samoihin kysymyksiin. Varmistin viestin perillemenon samana päivänä soittamalla THL:n viestintäjohtajalle Marjo Loisalle, joka lupasi THL:n tutkivan kysymykseni ja ottavan asian vireille.

  THL ei ole vastannut kysymyksiin ollenkaan vaikka aikaa on kulunut kuukausia. Tietojen yhteiskunnallisen vaikutuksen vuoksi olisi tärkeää saada perusteltuja vastauksia allekirjoittaneen ja monien muidenkin esittämiin kysymyksiin. Vastauksiin tarvittavien tietojen muodostaminen ei vaadi THL:lta kuin muutaman tunnin työn. Pyydän poliisia tutkimaan, onko THL syyllistynyt rikoksiin jättämällä vastaamatta kysymyksiin. Nähdäkseni kyseeseen voivat tulla esimerkiksi rikkomukset hallintolakia, julkisuuslakia tai lakia sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa vastaan.”

  ossitiihonen.com/2020/10/04/tein-rikosilmoituksen-thlsta/

  Reply
 • 20.12.2020 at 05:31
  Permalink

  Covid-huijaus ennustettiin Lontoon Olympialaisten avajaisissa. Katso video, siinä on jopa tanssivat sairaanhoitajat suunniteltu jo 2012. Onko muuten tuo ylinoita Koronaviruksia dirigoimassa Nancy Pelosi? Ainakin sen näköinen:

  tokentube.net/v/1068910990/Covid19-ja-Lontoo-2012-olympialaiset

  Reply
 • 22.12.2020 at 22:39
  Permalink

  Raskaana olevillekin on näköjään suositeltu rokotusta. Ylen sivuilla tuotiin myös kuitenkin esille haittavaikutuksien korvausjärjestelmä. Se kuvastaa totaalista epävarmuutta. Siitä huolimatta halutaan rokottaa. Veronmaksajat hoitavatkin maksun, eivät lääkeyhtiöt. Tärkeintä on pelastaa rahat ulkomaisille miljardööreille. Tosin suomalaiset lääkärit ovat voineet myös sijoittaa tällä hetkellä tuottoisaan amerikkalaiseen lääketeollisuuteen. Natsilääkäri Joseph Mengelen ihmiskokeet kalpenevat tämän rinnalla. Tuntemani nuori lähihoitaja vaihtaa alaa, jos rokotus on työehtona, hän ei voi vaarantaa sikiön terveyttä.

  Reply
 • 29.12.2020 at 14:05
  Permalink

  Tässä on erittäin tasokasta tietoa rokotteista:

  totuusrokotteista.fi/rokotetut-vs-rokottamattomat/

  Esimerkiksi:

  ”Rokotteisiin perehdyttyämme olemme vetäneet seuraavia johtopäätöksiä (yksinkertaistettuna):

  On tärkeää pitää immuunijärjestelmämme mahdollisimman tehokkaana. Rokotteet sisältävät melkein poikkeuksetta erilaisia lisäaineita (monissa rokotteissa on esimerkiksi kehollemme myrkyllistä elohopeaa sekä alumiinia, jotka kulkeutuvat suoraan aivoihimme), ja nuo lisäaineet rasittavat immuunijärjestelmäämme. Kun immuunijärjestelmämme rasittuu rokotteista, heikentyy sen kyky taistella erilaisia tauteja vastaan, ja seurauksena rokotetut ihmiset sairastavat enemmän.
  Rokotteiden valmistuksessa käytetään usein eri eläinten kudosta, ja tuon menetelmän käytön seurauksena rokotteisiin ”kulkeutuu” erilaisia viruksia ja vierasta DNA:ta. Kuuluisin esimerkki tästä on Simian Virus 40 (SV-40), joka on joissain poliorokotteissa ollut periytyvä syöpävirus. (Teollisuuden kontrolloiman Wikipedian yhden version aiheesta kertova artikkeli tässä. Lisää aiheesta sivullamme tässä.) Tänään yli 100 miljoonalla yhdysvaltalaisella on tuo syöpävirus kehossaan. Myös Suomessa vauvoille annettavasta rotavirusrokotteesta on löydetty tuntematon apinavirus.
  Rokotteista puhuttaessa ”tehokkuus” on usein väärinkäytetty termi. Sillä ei tarkoiteta sitä, että rokotetun ihmisen riski sairastua kyseiseen tautiin pienenee, vaan sitä, että rokote aiheuttaa ihmisessä rokotevalmistajan toivoman reaktion. Rokotteiden tehokkuus ei useissa tapauksissa ole sitä tasoa, että rokotteen ottamisesta saatu hyöty olisi rokotteiden ihmiselle aiheuttaman vahingon arvoinen. (Esimerkkejä ”tehottomista” rokotteista tässä, tässä ja tässä.)..”

  Reply
  • 1.1.2021 at 17:56
   Permalink

   Siinä kunnon rokoteharhaatikko.
   Montako ihmishenkeä luulet että tämä maa olisi menettänyt historian aikana jos ei tärkeitä rokotteita olisi koskaan annettu, esim vaikkapa rotavirusrokote,
   Kurkkumätä-, jäykkäkouristus-, hinkuyskä-, polio- ja HIb-rokote eli viitosrokote lapsille (DTaP-IPV-Hib).

   Tuollaiset harhaatikot pitäisi lukita vankilaan.

   Reply
 • 30.12.2020 at 06:54
  Permalink

  Koko Suomen valtamedia, lääkintäviranomaiset ja niin edelleen selittävät miten vastuutonta on väittää että koronaepidemia on kuin kausiflunssa seurauksiltaan kun yli 500 ihmistä on jo kuollut, ja miten vastuutonta on väittää että Covid-19 -uhkaan on annettu seurauksiltaan täysin katastrofaalinen toimenpideohjelma.
  Toimenpidearsenaalista löytyy yhteiskunnan eri toimintojen ja yritystoiminnan alasajoa, lisääntyvää valvontaa, karenssia, eristystä, välimatkaa kanssaihmsiiin, maskin käyttöä, sekä horisontissa jo näkyvää pakkorokotusta ja terveyspassia jota yritykset tulevat vaatimaan jotta niiden palveluja voi käyttää (lentoyhtiöt, ruokakaupat, Kela?, ja niin edelleen.)
  Covid-toimenpiderintama on sitä mieltä että nuo kaikki toimenpiteet ovat tärkeitä Covid-19-pandemian kukistamiseksi, ja että toimet ovat hyviä suhteessa siihen kuinka vaarallisesta pandemiasta on kyse. Ja että toimenpiteiden seuraukset pitää hvyäksyä ”suuremman hyvän” vuoksi.

  Tällaiset fanaatikot jotka eivät (vielä) näe että korona-hysterian taustalla piilee suuri petos, selittävät miten on vastuutonta levittää virallisesta versiosta poikkeavia näkemyksiä Covid-tautiin liityen koska korona-epidemia on niin vaarallinen ja kauhea, ja terveysviranomaiset ovat ammattilaisia, ja niitä pitää kunnioittaa, kuunnella ja totella.

  Tähän sanon että emme saa unohtaa mitä Suomen lähihistoriassa tapahtui. Emme saa unohtaa että erään kolossaalisen rikosvyyhdin tekijät ovat yhä vapaalla. Ei pidä unohtaa että koska ovat vapaalla, on mahdollista että nykyiset rikollismieliset näkevät mahdollisuuden uusia tämä rikos tavalla joka sopii tämänhetkisiin käytännön realiteetteihin ja mahdollisuuksiin vedättää kansakuntaa jättiläismäisesti. Siispä:
  Koiviston konklaavin tekosten myötä teki yli 10 000 pienyrittäjää itsemurhan 90-luvun pankkikriisi-laman seurauksena. Silloin toteutettiin toimenpiteet joilla ”valmistettiin Suomea EU-kuntoon”. Sitaaatissa kerrotaan mitä tapahtui:
  https://www.jocka.fi/?tag=koiviston-konklaavi
  ”Presidentinlinnassa järjestettiin 6. toukokuuta 1992 kello 19.00 tilaisuus, jossa tehdyt päätökset Esko Ahon hallituksen vahvan markan politiikan ja salaisen SSP-sopimuksen kanssa tuhosivat satojen tuhansien suomalaisten tulevaisuuden. Tuolloin yli 40.000 yritystä ajettiin alas, lähes 300.000 suomalaista ylivelkaantui, kymmenettuhannet sairastuivat ja eri lähteistä riippuen jopa 11.000 – 14.500 suomalaista teki itsemurhan. Määrä on lähes mahdoton haarukoida tarkasti, sillä itsemurhat tapahtuivat pitkällä aikavälillä. Aiheen vakavuus on joka tapauksessa niin massiivista mittaluokkaa, ettei asiaa tulisi voida missään sivistysvaltiossa painaa villaisella. Ei varsinkaan Suomessa. Jostain järjettömästä syystä tähän saakka tragediasta on kuitenkin virallisesti vaiettu. Kyseessä on yhä edelleen Suomen lähihistorian synkin tapahtumasarja, joka täytyy pitää suomalaisten mielissä ja jota täytyy voida käsitellä syineen ja seurauksineen avoimesti ja rehellisesti. Näin tulee toimia heti, sillä merkittävä osa tapahtumien uhreista on yhä elossa. Vuosikymmenten kuluttua asian käsitteleminen on jo pelkurimaisen myöhäistä.”

  Nyt kun ollaan tämänhetkisen Covid-virusjahdin merkeissä ajamassa todennäköisesti vieläkin enemmän pienyrityksiä puille paljaille, puhutaan vieläkin suuremmasta konkurssiaallosta.
  Vähintään tuhansia itsemurhia tulee tapahtumaan lähes sataprosenttisella varmuudella. Tätä on tulossa. Joten älkää viitsikö puhua 500 (melkein kaikilla muuta sairautta alla, ja keski-ikä yli 80 vuotta) koronakuolleesta! Konkurssiaallon myötä sadat tuhannet aikuiset ja lapset putoavat köyhyysrajan alapuolelle, sadat tuhannet alkavat käyttää mielialalääkkeitä, psykoosilääkkeitä ja niin edelleen, vähintään kymmenet tuhannet menettävät kotinsa, tuhannet tekevät itsemurhan (!) ja monenlaiset rikollisjengit toteuttavat ryöstöretkiään eri puolelle Suomea. Kelan kassa tyhjenee, ja levottomimmat tulevat kulkemaan ovelta ovelle, ensin vauraampien asuinalueilla kuten Espoon Westend, Helsingin Kulosaari ja Punavuori, tyhjentämässä raskaasti aseistettuina näiden arvotavarat ja jääkaapit, kun Kela Gold on lakkautettu. Vieläkö kehtaatte paasata 500 koronakuolleesta josta syystä satoja tuhansia suomalaisia pitää kiduttaa ankarimman kautta? Vieläkö kehtaatte?

  Reply
 • 30.12.2020 at 13:27
  Permalink

  ”Wuhanissa Kiinassa sijaitsevan erikoislaboratorion omistaa korporaatio nimeltä Glaxo Smith Kline (GSK). GSK puolestaan on naimisissa Pfitzerin kanssa. https://www.gsk.com/…/gsk-completes-transaction-with…/
  Pfitzer puolestaan tuottaa rokotetta sille virukselle joka (sattumoisin) lähti liikkeelle tuosta laboratoriosta Wuhanissa, ja jossa Faucilla on (sattumoisin) omistusta, ja jota rokotetta Fauci promotoi.
  Black Rock Finances -korporaatio hallinnoi Glaxo Smith -yhtiön raha-asioita. Tämä finanssitalo hoitaa sattumoisin myös George Soroksen Open Society -järjestön kirjanpitoa ja sen sellaista. Soros puolestaan tekee yhteistyötä ranskalaisen AXA-vakuutusyhtiön kanssa. https://clp.partners.axa/fi
  George Soros omistaa (sattumoisin) Winterhur -yhtiön joka rakensi Wuhan-laboratorio-kompleksin Kiinaan. ”German Allianze” osti Winterthur -yhtiön. ”German Alliancella” on Vanguard yhtenä osakkeenomistajanaan. Vanguardilla puolestaan on Black Rock -yhtiön osakkeita.
  Black Rock pitää (sattumalta) näpeissään noin 30% maailman sijoitusvarallisuudesta ja on keskuspankkien hallinnoija. Black Rockilla on (sattumoisin) valtavasti Microsoftin osakkeita. Bill Gates omistaa Microsoft -yhtiön. Bill Gatesilla on (sattumoisin) paksu nivaska Pfitzerin osakkeita sekä on (sattumoisin) erään WHO:n (Maailman Terveysjärjestön) päärajoittaja tällä hetkellä.
  Että sellaista. Miltä kuulostaa, haluammeko näiden tuotteita tai ohjeita siitä miten meidän tulisi elää ja olla?

  Reply
 • 30.12.2020 at 22:21
  Permalink

  ’Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuuden tunnetta [rokotteita].
  MASSAHYSTERIAN SAAVUTETTUA KIPUPISTEENSÄ, EI JÄRJELLE JA TOSIASIOILLE ENÄÄ OLE SIJAA JULKISESSA KESKUSTELUSSA. PÄÄTÖKSENTEOSTA TULEE KIIHOTETUN KANSANJOUKON LEPYTTELYN AIRUT…ESIRIPPU LASKEE JA LÄÄKETEOLLISUUS KUMARTAA KATSOMOSSA TÖLLÖTTÄVILLE AIVOTTOMILLE LAMPAILLE.’

  HUOMIO: Sanna Marin, 3/2010 blogikirjoitus sikainfluenssan rokotebisneksestä

  Reply
 • 30.12.2020 at 23:25
  Permalink

  Eräs hyvä suomenkielinen artikkeli korona-huijauksesta, jossa ovat mukana meidän kulttuurimarksismilla ja modernilla rappioliberalismilla mädätetyt, vailla selkärankaa ja omaatuntoa olevat, planeettamme ylikansallista rikollista ns. ”eliittiä” nöyrästi palvelevat maanpetturi-poliitikkomme (”on väärin asettaa oma kansa etusijalle”, kuten eräs tuppurainen asian suoraan ilmaisi):

  ”Oikeutetaanko koronan vaarallisuutta liioittelemalla kapitalistinen resetointi, ”the great reset”?,
  http://ylewatch.blogspot.com/2020/12/oikeutetaanko-koronan-vaarallisuutta_29.html#comment-form

  Saadakseen kunnollisen käsityksen asiasta on syytä lukea koko artikkeli, eikä jättää sitä korkeintaan puoliväliin kuten eräs artikkelia kommentoinut idiootti, jolla näyttää olevan järkähtämätön luottamus rikollisten vallanpitäjien ja tiettyjen Medical Mafian suurella rahallaan korruptoimien viranomaisten edustamaan ”viralliseen totuuteen”. Rokotteiden valmistus ja myyntihän on mm. syöpäteollisuuden ohella Medical Mafian & Big Pharman tuottoisimpia liiketoiminta-alueita, joten lahjuksiin uhratut rahat tulevat heille moninkertaisina takaisin.

  Reply
  • 30.12.2020 at 23:47
   Permalink

   Edellä on annettu suuri joukko erittäin hyviä kommentteja, jotka osoittavat, että kirjoittajat ovat käyttäneet hyväkseen vaihtoehtomediassa runsaasti tarjolla olevaa tietoa koronahuijauksesta, eivätkä ole luottaneet rikollisten vallanpitäjien, korruptoitujen viranomaisten ja niitä tukevan valheellisen valtamedian non-stoppina suoltamaan huijaus-propagandaan. Luonnollisesti kommenttien joukossa täytyy olla pari säännön vahvistavaa poikkeusta, edellisessä kommentissani mainitsemani kaltaisia idiootteja, jotka Pavlovin koiran tavoin automaattisesti luokittelevat kaiken ”virallisesta totuudesta” poikkeavan tiedon ”salaliittoteoriaksi”.

   Juha Ahvio on kirjoittanut erinomaisen artikkelin ”Se on salaliittoteoria!”,
   https://oikeamedia.com/o1-138512

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.