Lukijan kynästä: Äiti – etäiseksi erotettu 7.

Eilen ja tänään on asunnossani käyty. Mietin missä vaiheessa tämä hulluus loppuu ja miten se loppuu.

Jokin aika sitten huomasin taas auton satunnaisina päivinä tien varressa. Hiljensimme auton kohdalla katsoakseni kuka siellä on. Auton sivu ikkunaan paiskattiin iso pehmolelu näköesteeksi.

Koska olen aloittanut lapseni tapaamista koskevan prosessin on selvää, että vaino yltyy. Niin käy joka kerta.

Kuvaan kuuluu myös tehokas mustamaalaaminen. Missä sitten olenkin.

Koetan kaikesta tästä järjettömyydestä huolimatta elää tavallista ja ihanaa arkeani. Tarkoitushan on pelotella kaikkine puhelin kuunteluineen. Ja mitä ilmeisemmin kerätä ”tietoa”. Elämäni on todella tavallista harrastuksineen.

Harrastus puolelle on myös aktiivisesti tultu mustamaalaus kampanjan myötä. Aina kun löytyy se joku joka vie valhetta eteenpäin.

Edelleen kuitenkin totean, että mitään sanomaani tai kertomaani, mitä en ole allekirjoittanut ITSE – ei voi väittää minun sanomakseni tai kertomakseni !!! Tämän olen kirjallisesti todennut jo 2014.

 

LAPSENI TAPAAMINEN

on toteutunut viimeksi 9.11.2018. Viime keväästä asti aktiivisesti olen pyytänyt lapseni tapaamista järjestettäväksi.

Toki sitä ennenkin. Mutta koska on ollut ne laittomat ja perusteettomat valvotut tapaamiset määrättyinä on niillekin keksitty yhtä jos toista estettä. Totesihan kerran sosiaalityöntekijä tapaamista ja paikkaa tiedustellessani, että ”googleta”. Asia laitettiin minun harteillani ja mihinkään paikkaan ei suostuttu. Ei edes ehdottamaani poliisilaitokseen järjestettäväksi. Tällä tavoin saatettiin pitää puolikin vuotta tapaamisillemme taukoa.

Kuitenkin joka kerta tauonkin jälkeen lapseni juoksi heti kaulaani halaamaan ja voi sitä naurua ja itkua kun tapasimme ! Sekös sapetti sosiaalitoimea ja tietysti isää.

Asiaa on hoitanut kaikki viime kuukaudet keväästä asti perheohjaaja. Kyselin oikeusasiamieheltä, että miten se on mahdollista.

Toki tiedän, että tarkoitus on pelata. Ajatus on mitä ilmeisemmin se, että lastensuojelu voi näin ollen tehdä laittomia päätöksiään kun syntipukkina on perheohjaaja.

Sain jokin aika sitten sähköpostin lastensuojelun johtavalta sosiaalityöntekijältä. Samalta jota olen pyytänyt vaihdettavaksi jo vuosien ajan. Sama henkilö on käsittääkseni Hämeenlinnassa saanut lukuisan määrän huomautuksia mutta tilanne ja toimintamalli vain jatkuu. Ja sama henkilö on erostamme asti esittänyt perättömiä väitteitä sekä pimittänyt korjauspyyntöjäni niin isän kuin äidin eli minun olosuhdeselvitykseen ym kirjauksiin. Sama ihminen tapasi minut ensi kerran vasta 2,5 v eromme jälkeen ja tätä ennen antanut minusta isän valheellistä ja perätöntä väittämää eri suuntiin. Lisäksi myös hän käsittääkseni esti Hyks prosessin alkamisen 20.10.2015 ja ilmoitti olevansa tämän jälkeen eli lapseni kaappauksen jälkeen asiassamme esteellinen.

Hän totesi että lastensuojelu ei voi järjestää kuin valvottuja tapaamisia. Hieman tätä ennen sain perheohjaajalta sähköpostia jossa totesi että voivat tukea ja järjestää tuetusti sosiaalitoimessa.

Erikoinen tilanne kun olen pyytänyt normaaleja tapaamisia alkaen lyhyistä ajanjaksoista.

Lapseni on useita kertoja ilmoittanut haluavansa tavata minua !!! Niin sosiaalitoimelle kuin lastenvalvojalle.

Sekä minulle, äidille.

Nyt hoidan tapaamis asiaa yksin koska asianajaja ei ole jaksanut hoitaa asiaani kunnolla. Niin hän totesi jo aikaa sitten. Ja todellakin, asiapapereita on hukassa ja mitä ilmeisemmin korruptio on osunut häneenkin.

Minusta ei ole suostuttu tekemään korjaavaa olosuhde selvitystä koska se tarkoittaisi virkarikosten esiin tulon.

Myös niitäkään virheitä ei ole korjattu joita on nk asiantuntijat tehneet sosiaalitoimen toimesta matkan varrella. Anteeksi on voitu pyytää, mutta se on myöhäistä kun asiaa ei ole korjattu virkatasolle lapsen tietoihin.

Minusta on kirjattu mitä ilmeisemmin monenlaista erilaisiin kirjoihin ja kansiin. Eihän tämä tilanne muuten ole mahdollinen. Tosiasioita ei haluta selvittää. Se ei kuulu taustalla hääräävien agendaan.

Puhelinkuuntelua toteutuu edelleen. Se ei ole pelkkää puhelinkuuntelua vaan myös häiriköintiä.Kun haen töitä esimerkiksi, katkeilee puhelut ja nauhoitus pyörii. Tämä ilmiö on tuttu aktivisteille ja useille toimittajille.

Näin toimii sivistynyt Suomi. Noitavainoa 2000 luvulla.

 

 

OIKEUSLAITOS LYÖMÄASEENA

on maailmalla tunnettu ilmiö. Kuitenkin se Suomessa kielletään.

Tosiasia kuitenkin lienee, että juuri huoltoriidoissa tätä käytetään häikäilemättömästi hyväksi.

Erikoista on, että isä ei suostu sovitteluun. Eikä asiasta ole hänelle mitenkään isosti koskaan ohjeistettu. Hän kun kieltäytynyt tulemasta jokaiseen nk sovittelu istuntoon koskien huoltoriita prosesseja ja sosiaalitoimea.

Hänen asianajajansa kuulemma kieltää suostumasta.

Hangon sosiaalitoimi ei ollut vuonna 2014 kuullutkaan laista joka koskee sovittelua.

Niin se ainakin väitti. Kyseinen laki on selkeä. Siinä oikeuslaitos määrää sovittelijan joka voi tavata asianosaisia niin monta kertaa kuin katsoo tarpeelliseksi. Tässä lienee juuri se ongelma. Oikeuslaitos ei halua tapauksessamme, että valta miltään osin siirtyy asiantunteviin käsiin.

Hämeenlinnan sosiaalitoimi ei myöskään tunne ko lakia. Näin myös väitti todistettavasti Pirkanmaan käräjäoikeuden sovitteluun erikoistunut toimihenkilö.

Oikeuslaitos on useasti todennut asiassamme, että ketään ei voi pakottaa sovitteluun. Suomessa ei käsittääkseni ole sellaista lakia, että ei voisi. Jos tarkastellaan muita lakeja aina lastensuojelulaista sosiaalihuoltolakiin tai perustuslakiin – on viesti hyvin selvä. Sovittelua nimenomaisesti tuetaan eri laeissa.

Tarkoituksena on uuvuttaa ihminen. Että ko likainen toimintamalli ei tule esiin ja julki. Lisäksi taustalla toteutuva suhdetoiminta.

Hämeenlinnan lastensuojelu on Hämeen sanomien mukaan seurannassa. Nytkö vasta ?

Sama johto sosiaalitoimessa toteuttanut samaa toimintamallia jo kauan. Puhutaan vuosista, ja vuosikymmenistä.

Kyseinen sosiaalitoimi  pitäisi selvittää toiminta historialtaan kokonaan. Kuulla ihmisiä, asiansosaisia, viimeinkin.

 

MIELENTERVEYS ONGELMAT

on tuttu käsite kenelle tahansa. Kun joku esittää jostakusta tämänkaltaisen väitteen, kuinka moni miettii, mitä se tarkoittaa ? Ja miten sellaiseen ihmiseen suhtautuu ?

Kuinka moni miettii mistä väite on saanut alkunsa ja pitääkö se paikkansa ?

Tätä väitettä olen saanut lukea yhdestä jos toisesta paperista aikanaan. Olen tiedustellut kuka tämän nk diagnoosin on tehnyt ? En ole saanut vastausta. On kuulemma isän väite. Lisäksi se on erään taustalla hääräävän henkilön väite joka itse on joutunut pakko terapiaan väkivaltaisuutensa vuoksi. Kyseisellä henkilöllä on myös rikollinen menneisyys josta ei suhdetoimintansa vuoksi ole joutunut koskaan vastuuseen. Asia on kyllä tiedossa mutta sitä ei haluta huomioida. Juuri tuon suhdetoiminnan vuoksi.

Hämeenlinnan sosiaalitoimi esitti tämän väitteen 2014 ja väitti jälkeenpäin että ei sellaista väitettä ole esittänyt. Väite on kuitenkin kirjattu mustaa valkoisella. Siihen ei ole otettu vastaan todisteita jotka sen kumoavat.

Eks mies eli lapseni isä on väkivaltainen ihminen ja hyvin ristiriitainen ihminen. Hän ajoi meitä pois useiden päivien raivokohtausten aikana ja kun nk kohtaukset loppuivat olikin toista mieltä. Kun sovimme eroavamme hän mitä ilmeisemmin kuvitteli, että eroa ei kuitenkaan tulisi. Hain perheterapiasta apua rauhallisen eron mahdollistamiseksi.

Siitä ei ollut apua. Koska tilanteeseen ei suhtauduttu riittävällä vakavuudella. Nämä on myös jätetty sopivasti kirjaamatta lapseni tietoihin.

 

Miten lapseni voi ? Tuskin hyvin. Manipulointi ja mitä ilmeisemmin lapsen uhkailu jatkuu.

Miten on mahdollista, että valtio ei kykene puuttumaan tämän kaltaiseen sadistiseen toimintamalliin jonka kohteena on lapsi ja äiti ?

 

Teija-äiti

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Lukijan kynästä: Äiti – etäiseksi erotettu 7.

 • 14.11.2020 at 20:59
  Permalink

  Tunnen jotakin vastaava elämässäni: olen ollut yksinhuoltajana viisi vuotta, lasten biologinen äiti sai lapsensa kaksi kertaa kuukaudessa viikon lopuiksi hoitoonsa sinä aikana, jos vain kykeni pahan alkoholisminsa vuoksi.

  Kun menin uudesti naimisiin, niin hän aloitti hirveän kamppanian huoltajuuden muuttamiseksi.Esim.
  koulun opettajien kautta. Koulu ei noudattanut kieltoani luovuttaa tietoja lapsista ja se johti siihen, että koulu vaihdettiin. Uudessa koulussa asiat menivät hyvin.

  Kuitenkin tämä biologinen lasten äiti sai kostettua meille lääninhallituksen sakoilla ,jotka olivat silloin vuonna 1995 3.000,00markkaa, ja siitä ei voinut valittaa. Jatkossa tuli vielä 5000,00 marakan uhkasakko. Näihin törkeyksiin saatiin sitten kuitenkin loppu kun lapsille tehtiin psygologiset testit.

  Siispä jos te olette kaikin puolin selväpäinen, ei luulisi olevan ongelmia tapaamiseen. Ota selvää kuka tai mikä lääninhallituksessa laittaa tämän uhkasakon, mitä se tänä päivänä on lieneekään, se tuntuu ohittavan sosiaalitoimiston.

  Reply
 • 14.11.2020 at 22:19
  Permalink

  Hei Kari ja kiitos viestistä. Käsittääkseni Lääninhallitusta edustaa nykysin avi eli aluehallinto virasto. Huonautuksia on tullut niin Hangon kuin Hämeenlinnan sosiaalitoimille mutta mitään edistystä ei ole tapahtunut.
  Olen päihteetön mutta ilmeisestikin minusta on väitetty muuta. Toki nuorena naisena olen hurvitellut kuten monet monet muut ikäiseni. Se ei kuitenkaan ole vaikuttanut lähipiiriin.
  Tosin jotakin sellaista todennäköisesti on väitetty, puhalluttihan poliisi minua puolentoista vuoden ajan vähintään kuukausittain. Kyselin että mitähän minusta on höpötetty mutta eivä’t vastanneet. Kenttä poliisi tekee nöyrästi sen mitä suhdetoiminta vaatii eikä kysele perään. Samalla mallilla toteutettiin lapseni kaappaus Hyksissä 20.10.2015. Poliisille esitin kirjalliset todisteet ja pyysin lapsen kuulemista mutta tähän ei suostuttu vaikka useampikin laki olisi tämän seikan vaatinut.
  Poliisi ei kai sitten ole sitä varten että lakia noudatetaan. Ainakin näin todistettavasti Hämeenlinnan poliisi väittää.
  Myös puhelinnumeroani jaetaan. Useita kertoja on soiteltu kaikenlaisissa merkeissä.
  Kun vaihdan puhelinnumeron, väitetään syyksi ihan muuta.

  On täysin käsittämätöntä, että tämän kaltaisia tapauksia toteutuu. Oikeuslaitos ja asianajajat sekä lastensuojelu elävät huoltoriidoista.

  Onhan minusta mitä ilmeisemmin väitetty kaikenlaista aina mielenterveys ongelmaisesta sekopäähän.
  Se kuuluu kuvaan ja on tyypillinen väite huoltoriidoissa. Sitähän ei tutkita eikä todisteita asiassa oteta vastaan. Meidän tapauksessa ei mitään lain vaatimia selvityksiä ole tehty. Miksi siis Hyks vaihe estetiin jos minä väitetysti olen sekopää ? Miksi vanhempia koskeva selvityspyyntöni myös on estetty vuodesta toiseen ? Edellä mainitut toki tulisi tehdä puolueettomien asiantuntijoiden toimesta.

  Reply
 • 15.11.2020 at 07:44
  Permalink

  Voimia! Nyt kannattaa kerätä voimia siihen, että kun tapaat lapsesi, hänen ollesa täysi ikäinen, pystyt selvittämään/ selittämään asiat hänelle. Vuosien isäpesun jälkeen se ei tule olemaan helppoa.

  Reply
 • 16.11.2020 at 17:51
  Permalink

  Ensinnäkin mielenterveysongelmat eivät ole mikään ongelma. Kyseessä on sairaustila, eikä VIKA! Näin yleisellä tasolla. Ne ”terveet”, jotka tästä (mielenterveys) kehittelevät toista osapuolta kyseenalaistavia negaatioita, ovat itse heikoilla jäillä koska eivät ”parempaakaan” keksi. Tällainen osoittaa myös keksijöidensä omaa ajastaan jälkeenjäänyttä sivistymättömyyttä suhteessa sairauteen, joka on kantanut nk. ”hullun leimaa” Suomessa varmaan pisimpään kuin missään muualla. On äärimmäisen halpa hintaista ja osoittaa sellaista mielikuvituksen köyhyyttä, että jo se osoittaa koko syyn olevan hatusta vedetty. Ja, jos niitä mielenteveysongelmia on, se on ainoastaan kyseisten kiusaaja tahojen itsensä aikaan saamaa. Ilmeisesti Suomessa toimivien nk. ”lastensuojeluviranomaisten” koulutuksesta on vastannut DDR:n Stasi ja sitä rataa, sillä ”otteet” ovat sen kaltaisia. Suomessa on totta tosiaan sairaita ihmisiä ja ne tuntuvat pääsääntöisesti löytyvän julkishallinnon viroista aina eri kirkolliusten seurakuntien vastaaviin. Mielestäni tätä näytelmää seuratessani ei voi olla tulematta mieleen erään tunnetun historiassa eläneen ihmisen näkemys tästä maailmasta: ”Helvetti on tyhjä. Kaikki pirut ovat täällä!!!”

  Reply
 • 30.11.2020 at 11:38
  Permalink

  Olen miettinyt miten ihmeessä tämä valheiden vyyhti ei aukea vaikka todisteita on esitetty.
  Isän asianajaja on esimerkiksi esittänyt toinen toistaan käsittämättömiä väitteitä. Esimerkiksi että olisin ollut häneen yhteydessä. EN KOSKAAN OLE OLLUT HÄNEEN YHTEYDESSÄ. Eräskin asiassani toiminut asianajaja tajusi kysyä asiasta minulta liian myöhään.

  Käsittämätöntä !!!

  Reply
 • 30.11.2020 at 11:41
  Permalink

  Valheiden ja vehkeilyn vyyhti on käsittämätön. Isän asianajaja on omalla areenallaan luotsannut valheita sinne ja tonne.
  Hän on esimerkiksi väittänyt että olisin ollut yhteydessä häneen. EN KOSKAAN OLE OLLUT YHTEYDESSÄ HÄNEEN !!!!

  Esimerkiksi eräs asianajajani asiassani tajusi kysyä tätä isän asianajajan hänelle esittämää väittämää ja sen todenperäisyyttä vasta liian myöhään.

  Perätön väite ilmeisesti kulkee mukana edelleen mukaanlukien kosolti vastaavia väitteitä.

  Reply
 • 30.11.2020 at 20:24
  Permalink

  Suomessa on vallassa äärimmäinen rikollisjuntta. Hallitus ja eduskunta ovat tämän rikollisjuntan pesäpaikkoja tänään. Pelkästään Syyriasta on tuotu Suomeen tuhansia rikkaita narkkilangareita ja ihmiskauppiaita. Jyrki Katainen ilkkuikin tästä avoimesti eduskunnassa, sanoen ”hei, me tienataan”. Rikolliset matut elävät sossurahoilla täällä ja samalla pesevät rahaa ostamalla kalliita tuotteita kuten arvometalliesineitä ja hienoja autoja käteisellä jotka tulevat näistä kansainvälisistä rikoskartelli-bisneksistä. He myyvät nämä autot muualle ja näin rahat on pesty. Veronmaksajat laitetaan kustantamaan tällainen toiminta. Ruotsissa tämä ilmiö on vieläkin suurempi kuin meillä.

  /watch?v=fZ0KJP26TDY

  samnytt.se/ett-bokbal-som-avslojade-sverige/

  Reply
 • 30.11.2020 at 23:47
  Permalink

  Nyt on epäilyksenä että asiani koetetaan siirtää Raaseporiin Siipoosta. Tämähän on laitonta. Mutta mikä asia meillä olisi minkään lain mukaan toteutunutkaan.

  Minulla oli esimerkiksi väliaikainen osoite muutama vuosi sitten parin kuukauden ajan. Tämä osoite näkyy edelleen tiedoissa ja sitä on käytetty mm mustamaalaamiseen siten, että on väitetty, että en ole asunut omassa osoitteessani. Tätä asiaa on koetettu korjata lukemattomia kertoja, turhaan.
  Valhe on mennyt läpi uudelleen ja uudelleen joka kerta.

  Reply
 • 3.12.2020 at 07:20
  Permalink

  noniin. hämeen oikeusaputoimisto on kieltäytynyt ottamasta asiaani. johtuisiko siitä että se käsittääkseni on antanut perättömiin väitteisiin perustuvia päätöksiä isälle lapsen avustajan suhteen. lapsen avustajanahan on toiminut isän avustaja.
  sama avustaja on saanut sivuun aikaisemman avustajani. valehdellut minusta eri tahoille ja toteuttanut tätä käsittämätöntä toimintamalliaan.
  useat avustajat ovat kieltäytyneet ottamasta asiaa johtuen juuri kyseisestä isän avustajasta.

  ilmeisesti on tarkoituskin että menen lapseni asioissa oikeuteen yksin.
  ilman oikeuksia minkäänlaisiin perustuslaillisiin oikeuksiin,.

  Reply
 • 7.12.2020 at 13:59
  Permalink

  Jotenkin olis tuo edes hiukan uskottavaa jos kärismysnäytelmän pääkohteena olisi mies, sillä tosielämässä mies on aina kärsijänä erossa jossa on lapsia, aina lapset leimataan äidille ja mies mustamaalataan kaikella paskalla mitä ikinä ede voi kuvitella.
  Jos nainen on kärsijänä. silloin kyllä todella on naisessa vikaa, sori vain, ei uppoa.

  Reply
  • 11.12.2020 at 19:29
   Permalink

   ei pidä paikkansa. asiasta on tehty tutkimuksia niin hesarin kuin yliopiston toimesta. myytti jota viljelet on todella vanha. äidit pärjäävät todella huonosti huoltoriidoissa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.