Lukijan kynästä: Tässä pitää nyt miettiä ketä vainotaan

Olen nyt seurannut muutaman vuoden sivusta sekä välillä oikeussalista miten vaihtoehtomediaa ja isänmaallisia yritetään törkeästi tuhota. Tässä pitää nyt miettiä todella perinpohjaisesti ketä ja mitä vainotaan?

Otetaan esimerkiksi eräs blondi julkisuudenhenkilö joka aloittaa kertomaan tarinoita eri tapahtumissa ja julkaisuissa. Hän on jopa kirjoittanut ”fantasiakirjan”. Tällä blondilla on valtamedia ja joku muu taho, mikä lie taustallaan. Häntä uskotaan.

Sitten on ihmisiä jotka tajuavat, että nyt ei ole kaikki muumit laaksossa tällä blondilla. Ihmiset jotka alkavat selvittämään hänen väitteitään ja myös niitä jotka joutuvat puolustamaan itseään koska tämä blondi on heistä röyhkeästi valehdellut mutta niitä valheita on voitu onneksi todistaa valheellisiksi oikeudessa.

Alkaa räväkkä kritisointi ja asioiden korjaaminen, itsensä puolustaminen ja yleisesti halutaan tuoda ihmisille tietoon millainen tämä blondi itseasiassa on. Hänen takiaan erään vaihtoehtomediaan kirjoittajan kotiin tehtiin laaja törkeä kotietsintä. Ja kohtelu ei ollut todellakaan hyvää jälkeä. Hänen takiaan ihmiset ei ole saanut edes oikeita lääkkeitä sairauksiinsa.

Blondi uhriutuu, esittää, nyyhkyttää ja vetoaa ahdistukseen ja pelkoon. Blondilla on myös laaja valtamedian tuki. Hän on narsistinen ja saa ihmiset uskomaan häntä, että häntä muka vainotaan ja että hänen kunniaansa on muka törkeästi loukattu. Blondi, blondin sukulainen ja hänen lakimies jopa ”hyökkää” oikeussalissa yleisön päälle. Eli yleisössä muka mm vihahihitellään. On myös ihan nimellä mainittu ketä yleisössä istuu.

Blondi saa siis ihmisiä tuomiolle tällä esittämisillä. On totta, että hän on saanut myös liian rajuja ja törkeitä herjauksia mutta ei häneen kohdistu mikään suuri uhka, minkä poliisi on arvioinut. Tottakai julkisuudenhenkilö voi saada oman turvamiehen mutta joku yksittäinen rivitoimittaja ei.

Blondilla on valtamediakoneisto ja joku muu suurempi taho tukenaan. Jopa hänen oikeudenkäyntikulut maksaa joku näistä ja ne yritetään salata. Tämä suurempi taho on todennäisesti hommannut tämän blondin esittämään tai sit tämä blondi on vain niin narsisti ja tyhmä.

Tämä suurempi taho, mikä se on? Olisko joku mikä vie yleisesti isänmaallisia tuomiolle. Suomessa ei muka ole poliittisia poliisia, kysykää vaikka tunnetulta ennaltaehkäisevältä konstaapeliltä joka twitterissä kirjoittaa twiitin tälle blondille että voi tarvittaessa kirjata rikosilmoituksen hänen puolestaan. Blondilla ja tällä konstaapeliltä on selvästi vasemmisto tausta. Mutta milloin tämä konstaapeli kommentoi netissä että tekee vaikka minun puolesta rikosilmoituksen kun äärivasemmisto vainoaa minua? Ei koskaan. Poliittista poliisia ei kiinnosta millaisen vainon kansallismielinen saa internetissä.

Tahoon liittyy myös poliittisesti puolueettomia tuomareita, lakimiehiä ja syyttäjiä. Ensiksi poliittinen poliisi alkaa tutkimaan mm tämän blondin rikosilmoituksia, myös tämän blondin ”hyökkäävä” puolustaja tekee näitä rikosilmoituksia hänen puolestaan. Syyttäjä valitaan ja tuomarikin on usein poliittisesti erimieltä oleva kuin syytetty. Näytösoikeudenkäynti voi alkaa.

Tällä blondilla on oikeussalissa sermi. Hän ei halua että häntä tuijotetaan yleisöstä eikä hän halua nähdä ”vainojooitaan”. Sermin takana hän sitten pyyhkii nenäliinalla kyyneleitään ja nyyhkyttää. Teatteri on alkanut.

Oikeasti hän on taktisesti piilossa että yleisö tai syytetyt ei näe sitä teatteria, niin hän kuvittelee. Jokainen joka hänen takiaan on ollut syytettynä tajusi sen jo samantien. Media esittää asian niin että hänen täytyy olla sermin takana koska häntä pelottaa.

Itse näin Helsingin hovioikeudessa sermin toiselle puolelle yleisön puolelta sillä sermi oli laitettu vain hänen ja niiden väliin joita vastaan hän hakee lähestymiskieltoa. Sermiä ei oltu asennettu niin että yleisön puolelta ei näe häntä. Hänellä on tälläinen ”sermikoppi” ollut jokaisessa oikeudenkäynnissä.

Hän tuli sinne hovioikeuden saliin maski päällä. Hänen lakimies vaati yleisöä käyttämään maskia. Puheenjohtaja ei voinut sitä pakottaa. Miksi mainitsen tämän. No sen takia että hän röyheästi vaatii yleisön tottelemaan häntä. Ja pitihän maski saada pois kasvoilta että teatteri kyyneleitä pystyy paremmin esittämään.

Kun hänen  lakimies oli tykittänyt tuttuun tapaan ja vastapuoli pistikin takaisin paremmin, niin hänen piti maski ottaa pois että voi nenäliinalla pyyhkiä kyyneleitä. Jos hänellä olikin flunssa miksi ei laittanut takaisin maskia tai jos häntä pelottaa oikeasti korona niin miksi ei pitänyt maskia??
Kasvot piti saada näkyviin että näyttää pelokkaalta ja ahdistuneelta. Omahyväisen ilmeen näin usein. Näin myös tuttuja lasten kiukuttelu ilmeitä kun ei saa tahtoaan läpi. Eli toisin sanoen näin hänen teatteriesitystään. Siellä oli myös videoyhteys videosaliin. Myös sermin toiselle puolelle kuvattiin kun olivat äänessä että hänet näki. Yleisölle oli siis varattu erikseen videosali. Oletettiin ilmeisesti että mediaa tulee paikalle. Ihme kyllä ei tullut. Yksi äärivasemmistolaisen vihasivusto punk on finlandin jäsen oli raportoimassa. Muuten oli kaikki tukijat isänmaallisia näiden ”syytettyjen” takia paikalla. Osa meistä pääsikin pääkäsittely saliin ja onneksi satuin istumaan niin että näin teatterin ja raportoin siitä live seurantaan twitteriin. Oikeudenkäyntiä ei jostain syystä nauhotettu. Mutta näitä oikeudenkäynti nauhoja on tuotu julkisuuteen myös valtamedian taholta, mutta blondi pitää sitä vainoamisena jos vaihtoehtomedian toimittajat julkaisevat omalla you tube kanavallaan hänen kuulemisia. Ne ovat julkisia. Ainostaan salaisia ovat terveystiedot. Varmisti myös tuomari voi oman harkintansa mukaan määrä salaisiksi muuten vaan. En tiiä en ole oikeudessa töissä.

Mutta mitä tulee lähestymiskielto oikeuden käyntiin. Tämä blondi röyheästi ja törkeästi yrittää vaihtoehtomedian toimittajia sensuroida. Nämä henkilöt ovat tehneet laadukasta twitterlive seurantaa näytösoikeydenkäynneistä. Mm niissä missä tämä blondi on nyyhkyttänyt sermin takana. Sermin takana lausekkin on kuulemma kiusaamista ja hänen mielestään kun häneen liittyvistä asioista puhutaan live striimi lähetyksissä tai twitterissä, vaihtoehtomediassa, ihmisten blogeissa on vainoamista. Siksi hän yrittää saada näille toimittajille lähestymiskieltoa. Ei häntä kukaan edes vainoa. Hän on julkisuudenhenkilö joka sekoilee julkisuudessa ja hänen täytyy kestää kritiikki.

Tuomarit saattaa yleensä olla myös näitä sellaisia joka on hommattu sinne tahallaan ja he siis tuomitsee väärin perustein ihmisiä. En yllättyisi jos niin käy taas. Nyykytys menee läpi ja tulee lähestymiskielto, hänen nimeensä ei saa mainita enää missään eikä hänen tilaisuuksiin saa mennä kuvaamaan.

Tähän on tultu. Yksi ihminen on jo hänen ajojahdin aikana kuollut vakavaan sairauteen. Mitä tapahtuu seuraavaksi? Jos eivät saa ihmistä vaikenemaan edes tuomioilla. Tapahtuuko oikeusmurha? Sellaisia on jo käytännössä tapahtunut.

Tämä blondi vie käräjille jopa pikku nimittelystä. Jos mua sanotaan ämmäksi tai pikku pimuksi nii ei en vie käräjille.

Seuraavassa kirjoituksessa kerron mitä ajattelen erään pappi naisen sekoiluista.

34 thoughts on “Lukijan kynästä: Tässä pitää nyt miettiä ketä vainotaan

 • 27.10.2020 at 14:07
  Permalink

  Onko tämä suurena tutkijana esiintyvä blondi saanut perustutkintonsa valmiiksi?

  Reply
  • 29.10.2020 at 12:04
   Permalink

   Ei, pelkkiä ”opintoja”, mutta on silti kansainvälisen puolustusliiton ”asiantuntija”, jonka tiedot ilmeisesti ovat peräisin huumesekoilusta …?

   Reply
 • 27.10.2020 at 15:36
  Permalink

  Hyvä kun dokumentoit tätä näytösoikeudenkäyntiä jälkipolville kun joskus koittaa itsetutkiskelun aika tällä yhteiskunnalla.. sairas maa..

  Reply
 • 27.10.2020 at 20:27
  Permalink

  Kyseessä tosiaan on tyylipuhdas näytösoikeudenkäynti, ihan samaa sarjaa kuin Stalinin ajan Neuvostoliitossa.

  Koko virallinen koneisto kaikkine osatekijöineen (poliisi, syyttäjä, tuomioistuin sekä tapahtumista raportoiva media) on valjastettu tämän operaation toteuttamiseen. Jokainen taho tietää oman tehtävänsä tässä näytelmässä, ja jokainen pyrkii hoitamaan sen mahdollisimman hyvin ja annettujen ohjeiden mukaisesti, jotta lopputulos miellyttäisi näytelmän tuottajaa ja käsikirjoittajaa.

  Ainoa pieni ero neuvostoliittolaisen ja suomalaisen version välillä on siinä, että meillä Suomessa nämä syytetyt eivät ole – ainakaan vielä tähän mennessä – langenneet tunnustamaan ”sanoinkuvaamattoman inhottavia rikoksiaan” ja itku kurkussa anomaan armoa, luvaten että he kyllä varmasti parantavat tapansa, mikäli oikeus armahtaa heidät ja antaa vielä tilaisuuden…

  Meillä Suomessa syytetyt ovat käyttäytyneet uljaan ryhdikkäästi ja rakentaneet esiintymisensä tosiasioiden sekä Suomen lain pohjalle. Ja tämäkös sitten on herättänyt paheksuntaa näytelmän muissa osallistujissa. He ovat yrittäneet pysytellä alkuperäisessä käsikirjoituksessa ja koittavat vetää roolinsa niin kuin etukäteen oli määrätty, vaikka kulissit ovat nolosti kaatuneet kesken näytelmän.

  Reply
 • 28.10.2020 at 05:06
  Permalink

  Mikovits joutui laittoman kotietsinnän kohteeksi, hänen kotiinsa viranomaismafian toimesta sinne laitetun ”todisteen” uhriksi, joka todettiin oikeudessa olevan vailla todisteita. Silti hän joutui istumaan vankilassa 4 vuotta ILMAN SYYTETTÄ, ja määrättiin että hän ei saa kertoa mihinkään löydöksistään.

  Koska tätä ei vastusteta tarpeeksi kansalaisten taholta, suuryhtiöt saavat luoda tätä helvettiä meille kaikille.

  Mikovits on laajan ajojahdin kohde tänäänkin. Esimerkiksi Google valehtelevat hänestä laittamalla hakutuloksiin 95% negatiivisia valheita. Tässä yksi Googlen edistämistä valheista, ja sen debunkkaus:

  ”3. Väite: videossa Mikovits väittää virheellisesti erään tutkimuksen osoittaneen influenssarokotteiden lisäävän riskiä sairastua COVID-19:ään.

  Vastaus: Mikovits ei videossa sano että tutkimuksen mukaan sairastumisriski koskee juuri COVID-19:ää (SARS-CoV-2 virusta), vaan sairastumista koronaviruksista yleisesti (erilaisia koronaviruksia on lukuisia). Lisäksi kuuluuhan SARS-CoV-2 myös koronaviruksiin! Kyseisessä tutkimuksessa mainitaan: ”Examining non-influenza viruses specifically, the odds of both coronavirus and human metapneumovirus in vaccinated individuals were significantly higher when compared to unvaccinated individuals”.

  Suosittelemme myös lukemaan Mikovitsin uutuuskirjan Plague of Corruption, joka on ollut jo viikkoja Amazonin myydyimpien listan ykkösenä. Mikovitsilta on aiemmin ilmestynyt myös kirja Plague, josta löytyy vastaukset ja vasta-argumentit useisiin debunkkaajien väitteisiin hänen uraauurtavista löydöksistään koskien ns. XMRV-retrovirusta (joka hänen mukaansa saattaa olla monien kroonisten sairauksien taustalla). ”

  Reply
 • 28.10.2020 at 11:42
  Permalink

  Blondin rooli on ollut näyttävä, mutta perusongelmana on se, etteivät päättäviin asemiin 1980-luvun alun jälkeen päätyneet henkilöt nähneet Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta arvokkaana asiana ja päätyivät ryssänpelossaan turvautumaan läntisiin voimiin, joiden avulla arvelivat maamme säilyttävän asemansa parhaiten. Heidän ymmärryksensä läntisistä valtarakenteista oli joko uskomattoman naiivi tai sitten heidät ostettiin tai kiristettiin lännelle myötämielisiksi. Taustalla on myös RKP:n ja Kokoomuksen fanaattinen halu lännettää Suomi.

  Heillä ei ehkä ollut kuitenkaan täyttä aavistusta siitä, kuinka röyhkeitä ja murhaavia taustavoimia toimi lännessä jo silloin. Mm. lavastettu 9/11-terrori-isku oli näiden tahojen masinoima ja tästä aiheutui USA:n ja lännen ennennäkemätön aggressio Lähi-Idässä. Myös ilmapiiri länsimaissa alkoi muuttui totalitaristisemmaksi. Länsi ei ollutkaan enää sellainen vapauksien ja ihmisoikeuksien vaalimisen vyöhyke kuin ennen. Kansalaisten perusoikeuksia alettiin rajoittaa.

  Suomen media lännetettiin nopeasti 9/11-terrori-iskun jälkeen. Länsimielisyyttä oli jo harjoitettu Jugoslavian hajotussodissa. Sitten seurasi Arabikevät, Libyan kaatuminen, Ukraina/Krim sekä Syyrian sota. Oikean ja tasapuolisen totuuden tutkiminen noista tapahtumista kiellettiin meillä nopeasti. Propagandakoneisto olikin täydessä iskussa, kun iso epävakautusarmeija marssi Suomeen 2015. Tämä oli niin röyhkeä operaatio, että monet alkoivat herätä ja menettivät luottamuksensa valtamediaan ja erityisesti meille verorahoilla valehtelevaan Yleen. Lännettäjät tarvitsivat lisävoimaa Suomessa ja perustivat tänne hybridikeskuksen, joka pelkällä olemassaolollaan ivaa Suomen itsenäisyyttä ja pyrkii tekemään haaveetkin sen ja perustuslaillisuuden palauttamiseksi mahdottomaksi.

  Reply
 • 29.10.2020 at 01:33
  Permalink

  tymät paskat miten te ääliöt massat jaksatte :)!!!! Vittu te olette tyhmiä!

  Juutalais/vapaamuurari eliitti päättää kaiken lopettakaa paskan jauhaminen!!

  Reply
 • 29.10.2020 at 07:09
  Permalink

  Suomessa edustuksellinen demokratia on muuttunut edustukselliseksi harvainvallaksi. Vääriä mielipiteitä ilmaisevia, väärin äänestäviä ja jopa väärään puolueeseen kuuluvia pilkataan ja vainotaan julkisesti jopa valtamedian toimesta.

  Sveitsissä on suora demokratia. Siellä arabi tai somali ei enää pääse takaisin maahan jos käy lomailemassa maassa josta ”pakeni turvaan”.

  Siellä matumes ei saa jäädä maahan jos kieltätyy kättelemästä naisia.

  Siellä on hijab kielletty. Kansa on myös äänestänyt että yhtään minareettia aamuviidelta kajahtavine rukouskutsuineen ei tule yhtään mihinkään Sveitsissä. Burkhan käytön sallimisen puolesta ovat kansalaiset yhdessä äänestäneet vain Zurichin maakunnassa.

  Siellä eivät korruptiopaskat ole uraputkessa eduskunnassa kansalaisia vainoamassa vaikkapa poliittisen uran jälkeisen rahakkaan työpaikan toiveessa, vaan jokaikisellä kansan äänestysten toimeenpanijalla on normityö, ja parlamenttiedustus on sivutyö.

  Lisää saat katsomalla Saara Huhtasaaren videon.

  /watch?v=0F3RRrnevgw

  PS. Edustuksellisen demokratian puolestapuhuja voi väittää että ”eihän kansa osaa päättää asioista koska ei ole tarpeeksi tietoa mistään”. Tässä lauseessa on suuri ristiriita.

  Olisiko tällainen henkilö ihan samalla argumentilla myös kyvytön äänestämään itselleen pätevän ja oikeasti äänestäjän asioita ajavan edustajan päättämään asioista jotta itselle jää enemmän aikaa tehdä sitä mitä haluaa? Miltä näyttää tänään?

  Muistatteko edes että muutama vuosi sitten oli suoran demokratian puoluetta tarjolla ihmisille? Vieläkö voi katsastaa tuohon aikaan ja todeta miten härskisti ja poliittisen väkivallan keinoin tämä suora demokratia karsittiin pois vaihtoehdoista?

  Reply
 • 29.10.2020 at 13:27
  Permalink

  Kovin suuresti en luottaisi tuohon edellä mainittuun ”suoran demokratian puolueeseenkaan”. Se näet ei poistaisi varsinaista perusongelmaa yhtään mihinkään, vaan ainoastaan muuttaisi sitä hiukan toiseen muotoon.

  Perusongelmahan on se, että laajamittaisella ja systemaattisella propagandalla ihmiset – tai ainakin suuri osa heistä – saadaan kannattamaan ihan järjettömiäkin asioita ja toimimaan täysin typerästi.

  Hyviä esimerkkejä ovat vaikkapa tämä viime vuosina levinnyt ilmastovouhotus sekä nyt parhaillaan menossa oleva kasvomaskivouhotus. Näiden kummankaan tueksi ei ole olemassa minkäänlaista tieteellisesti pätevää näyttöä, mutta siitä huolimatta on iso osa ihmisistä saatu uskomaan, että ilmasto olisi nyt jotenkin poikkeuksellisesti muuttumassa ihmisen toiminnan seurauksena tai että menossa on nyt muka joku hirvittävän vaarallinen tautiepidemia, jota pystytään torjumaan sillä että kaikki ihmiset pitävät naamallaan kankaisia suojamaskeja.

  Kun siis iso ihmisjoukko saadaan määrätietoisella propagandakampanjalla uskomaan ihan naurettaviakin höpöhöpö-juttuja ja toimimaan täysin typerästi, nämä samat ihmiset tulisivat sitten siinä suorassa demokraattisessa kansanäänestyksessäkin äänestämään tuota täysin typerää vaihtoehtoa.

  Eli vielä pähkinänkuoressa:

  Perusongelmana on haitallisen propagandan leviäminen ja ihmisten tietämättömyys. Eikä suinkaan se, millä periaatteella vaalisysteemi toimii. Harhaanjohdetut sekä muuten tietämättömät ihmiset äänestävät hölmösti joka tapauksessa.

  Reply
 • 31.10.2020 at 01:29
  Permalink

  JUUTALAISTEN VALTA ON PELOTTAVAN SUURI, MUTTA SE TUHOUTUU!
  Järkyttävää, että perkelettä (Talmud) suoranaisesti palveleva kansa on pystynyt lähes kokonaan valloittamaan planeettamme. Se alkoi näin: 1700-luvulla helvetillisen pankkitoiminnan luominen ja laajentaminen. 1800-luvulla lehdistön ja muun julkaisutoiminnan kaappaaminen ja 1900-luvulla radion, television ja elokuvan kaappaaminen. 2000-luvun alussa vihdoin netin ja sosiaalisen median valloittaminen kaikkien edellä lueteltujen lisäksi. Politiikassa juutalaisten luoma mahtava vapaamuurarijärjestö huolehtii, etteivät älykkäät gojimit pääse valtaan, vaan typerykset nostetaan korkeisiin virkoihin. Lisäksi juutalaiset ovat vallanneet totaalisesti ydinasevaltio USA:n ja perustaneet ydinasevaltion Israelin. Holokausti-valheella on luotu hirvittävä pelko olla loukkaamatta ”pyhää” juutalaista ”viattomasti kärsinyttä” kansaa, joka on kasvatettu lapsesta lähtien vihaamaan gojimeja ja pyrkimään ”luvattuun” maailmanvaltaan. Venäjän vallankumous ja kaksi maailmansotaa olivat tuon kansan, jota johtaa komitea ”Siionin Viisaat”, aikaansaannoksia, joissa kuoli yli sata miljoonaa gojimia ja kaikki ainoastaan juutalaisten ansiosta. Lisäksi kulttuurin mädättäminen perkeleellisillä teorioilla kuten esim. ateismi, marxismi, freudilaisuus ja suhteellisuusteoriat. Kaikki tämä kärsimys ja hulluus johtuen siitä, että tuo yksi kansa on suorassa yhteydessä pahimpiin helvetteihin, jotka ovat tulleet maan päälle inkarnoituen juutalaisissa. Miten ihmiskunta tästä selviää? VAIN JUMALAN AVULLA. Juutalaiset ovat mädättäneet kristinuskon, jonka pitäisi olla planeetan johtava uskonto. Näin ollen ainoastaan uusi uskonto, joka käy tuon perkeleen kimppuun ja hävittää sen lopullisesti tarvitaan. Jumala ei anna tätä kaunista planeettaamme perkeleen täydelliseen hallintaan. Tämä uusi uskonto on ruotsalaisen Emanuel Swedenborgin kautta tullut oppi, jolla tuo perkele kukistetaan. Oppi perustuu lähimmäisenrakkauteen, johon kuuluu pahan hävittäminen. Tämän opin kaksi voimaa ovat Kymmenen Käskyä ja Jumalallisen Kolminaisuuden ymmärtäminen olevan Jeesuksessa Kristuksessa, jonka sielu on Isä, ruumis on Poika ja toiminta Pyhä Henki. Tämä uskonto murskaa perkeleen vallan, koska se saa voimansa suoraan itse Jumalalta. Tämän uskonnon taistelusta voi tilata ilmaisen nettiesitteen suomeksi ja englanniksi alla olevasta sähköpostiosoitteesta. Tämä uskonto ei perustu sokeaan uskoon, vaan valaistuneeseen ymmärrykseen, jonka tämä uskonto opettaa: ”Katso, minä lähetän teidät niin kuin lampaat susien keskelle; olkaa siis älykkäät kuin käärmeet ja viattomat kuin kyyhkyset.” (Matt. 10: 16).

  Reply
 • 31.10.2020 at 16:45
  Permalink

  Sosiaalisen oikeuden sotilaat, jollainen vaikkapa Lenin oli, ovat tautisia kanssaihmisten vainoajia. Videolla näkee modernin version tällaisesta sairaudesta:

  youtube.com/watch?v=qtNM6vUAEjk

  Reply
 • 1.11.2020 at 01:06
  Permalink

  Ja meitä Goyimeja on syytetty paranoideiksi antisemitisteiksi vanhojen historiasta tuttujen kliseeväittämien perusteella, missä juutalaiset lietsoivat yhteiskuntiin riitoja eri kansallisuuksien välille ja myrkyttivät kaivot…

  Ai niin, menetelmät ovat vissiin kehittyneet ja juutalaisten ei tarvitse enään myrkyttää kaivoja…:)

  Vesijohtoputkista liuennut kemikaaleja juomaveteen:

  http://fi.opasnet.org/fi/Muovisten_vesijohtoputkien_maku-_ja_hajuhaitat

  PEX-mallisista vesijohtoputkista on irronnut kemikaaleja, jotka ovat aiheuttaneet tavanomaisesta poikkeavaa, helposti havaittavaa hajua ja makua talousveteen. Ympäristöministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön mukaan ongelmatapauksia on havaittu ympäri Suomea.

  Poikkeamia havaittiin Uponorin ja LVI-Dahl-yhtiön myymissä muovisissa vesijohtoputkissa. LVI-Dahlin toimitusjohtaja Curt Kock kertoo, että muovisten vesiputkien laatuongelma havaittiin yhtiön maahantuomissa Golan Pipesystemsin tuotteissa. Ne valmistettiin Israelissa.

  Reply
 • 1.11.2020 at 17:54
  Permalink

  Tähän päätyy kun tutkii asioita perusteellisemmin, varsinkin covid-kusetuksen kohdalla:

  ”Suomen 4 suurinta puoluetta ovat Davos 1, Davos 2, Davos 3 ja Davos 4.”

  Covid-huijaus on todellisuudessa äärimmäinen rikos ihmiskuntaa vastaan. Sen varjolla ollaan poistamassa lopullisesti ihmisiltä ja ihmiskunnalta taloudellinen riippumattomuus ja sananvapaus.

  USA:ssa on nyt haastettu liittovaltion hallitus satojen miljardien korvauksiin Covid-huijauksesta. Yritys poistaa demokratia ja taloudellinen riippumattomuus kansalaisilta – rikos ihmisyyttä vastaan.

  Verifioitu, laajoin tutkimustuloksin tuettu KOVA FAKTA:

  D-vitamiini suojelee 50 – 95% covid-tartuntaa vastaan. Paljon paremmin kuin yksikään rokote tulee tulevaisuudessa tekemään.

  Kova fakta:

  Tuhkarokkovirusta ei ole olemassa. Lääkäri lupasi miljoona Deutchmark sille joka löytää tuhkarokkoviruksen, tai voi todistaa että on virus.. Asia meni korkeimpaan oikeuteen Saksassa. Tämä lääkäri voitti.

  Reply
 • 1.11.2020 at 18:15
  Permalink

  Etkö tosiaan tiennyt tätäkään (oltiinko siitä hiljaa?…), että koska kesällä saamme D-vitamiinia auringosta, silloin eivät flunssat rulaa.

  time.com/4672626/vitamin-d-cold-flu/

  Reply
  • 3.11.2020 at 08:57
   Permalink

   Tähän liittyy sellainenkin asia, että D-vitamiini on erittäin halpaa. Ja koska se on luonnontuote jota mikään kaupallinen yritys ei voi patentoida, ei lääketeollisuus pääse tienaamaan sillä mitään isoja rahasummia.

   Tämän vuoksi lääketeollisuus on jo vuosikausia suhtautunut hyvin nuivasti D-vitamiiniin ja sen suosittelemiseen ihmisille. Lääketeollisuus kun ei pääse rahastamaan ihmisiä tällä tuotteella. Lisäksi tuotteen käyttäminen vielä parantaa ihmisten terveyttä ja vastustuskykyä, minkä seurauksena he eivät tarvitse muitakaan lääketeollisuuden tuotteita niin paljon kuin mitä he heikompikuntoisina ja enemmän sairastelevina tarvitsisivat.

   Joku onkin osuvasti huomauttanut, että jos D-vitamiini olisi jonkin lääketehtaan itse keksimä aine, kyseinen yritys olisi kiireesti hankkinut sille patentin. Ja sen jälkeen tätä ”ihmeainetta” olisi ruvettu myymään kuluttajille kovaan hintaan ja valtavien mainoskampanjoiden tuella. Tuote olisi pakattu pieniin kauniisiin purkkeihin, ja yksi pikkuruinen purkki maksaisi 75 euroa. Näin varmistettaisiin, että ainoastaan rikkailla olisi varaa ostaa kyseistä tuotetta ja pysyä terveempinä. Ja näiltä rikkailtakin lääkefirma saisi revittyä hyvät rahat ja pääsisi täten tienaamaan useita miljardeja…

   Mutta koska D-vitamiini onkin halpaa ja sitä löytyy muutamalla eurolla jokaisen marketin hyllystä, ei lääketeollisuudella ja sen lobbareilla ole muuta keinoa kuin vähätellä D-vitamiinin merkitystä – ja yrittää keksiä kaikenlaisia muita vedätyksiä, joilla pääsisi tienaamaan.

   Reply
   • 20.11.2020 at 22:02
    Permalink

    YK, lääkejättien lakeijana, onkin vaatimassa kaikkialle vegaaniruokapakkoa. Hmmm..

    ”The United Nations Urges People to Move to a Vegan Diet …
    Search domain http://www.doyou.com/the-united-nations-urges-people-to-move-to-a-vegan-diet-61666/https://www.doyou.com/the-united-nations-urges-people-to-move-to-a-vegan-diet-61666/
    A few years ago, the United Nations released a report encouraging people of the world to move to a vegan diet instead of a Western diet based on meat and animal products. This report is starting to make the rounds again, a…”

    Reply
    • 20.11.2020 at 22:09
     Permalink

     Jos joku ei hoksannut, ovat D-vitamiinia sisältävät vegaaniruoat todella harvassa. Sienet ovat yksi lähde, ja niistäkin vain osa.

     Vegaanidieettiä voi siis suositella vain jos asuu aurinkoisilla seuduilla ”etelässä”. Covid-lockdown itse asiassa estää ihmisiä saamasta d-vitamiinia auringosta, ja sairastumaan enemmän.

     Vieläkö tarvitaan lisätodisteita sille miten koko Covid-hoax on lääkejättien suur-operaatio saadakseen lisää kroonisia potilaita joista rahastaa ja rajusti?

     Reply
 • 1.11.2020 at 18:23
  Permalink

  Covid-kusetus on se instrumentti jolla kova kansakuntien vainoaminen, orjuuttaminen ja elämän eri alueiden säännöstely saadaan aikaan. Jos ei löydy tarpeeksi vastarintaa siis.

  Ei tule olemaan hauskaa elää kipeänä manipulaatiosta, läheisten ihmissuhteiden tuhoamisesta, työpaikan häviämisestä, hedonistisen tyrannian armoilla olemisesta, rokotteista ja langattoman teknologian seurauksista. Tämä on kolmas maailmansota. Sota käydään ihmiset vs. teknokraatit/psykopaatit.

  Nyt globalistivihollinen on näkyvissä, näyttäkää muille ja ottakaa tähtäimeen!

  Reply
 • 3.11.2020 at 03:28
  Permalink

  Muistan kun presidentti Trump sanoi haastattelussa että Sandy Hook -kouluammunta oli false flag -isku. Väitetty Sandy Hoax -tapahtuma, siellä ei itse asiassa kuollut ketään! Kaikki todisteet löytyvät kirjasta joka on vapaasti saatavilla netistä.

  Aloitetaan vaikka siitä että väitetty isku tapahtui vuonna 2012, ja koulu suljettiin vuonna 2008. Asbestia ja muuta ongelmaa. Ja että kuvista paikan päältä ei mistään löydy niitä yli 400 lasta jotka muka olivat evakoituja.

  Suomenkin valtamedia meni täysin lankaan, tai oli tahallaan mukana levittämässä todistettuja valheita. Suomen valtamedia valehtelee myös koko ajan että pyssyjen poistaminen kansalaisilta olisi hyvä asia. Esimerkiksi Australiassa pyssyväkivalta lisääntyi reilusti kun siellä tiukennettiin aselakeja!

  On siis kyse mafia-globalistien tyrannian rakentamisesta. Jos kansalaisilla ei ole aseita, ei tyrannian rakentajilla ole varteenotettavia vihollisia.

  Yhdestä kuvaparista näkee kaksi kuvaa samasta muutaman lapsen evakuoinnista, toisen kuvan ottamiseksi oli otettu uusi jono jossa lapset olivat eri järjestyksessä!! Lapset oli siis käsketty pysähtymään jotta lapset saadaan paremmin kuvaa varten. Miten sellaiseen olisi aikaa jos hullu pyssymies vaanii ikkunan takana? Kirja löytyy ilmaiseksi sivustolla ”lightonconspiracies.com”

  Reply
  • 3.11.2020 at 05:17
   Permalink

   Arvatkaa kuinka monta lapsista jotka väitettiin kuolleiksi valokuvattiin elävinä ja iloisina urheilutapahtumassa 3 kk Sandy Hook -hoaxin jälkeen? Lue kirjasta.

   Reply
 • 4.11.2020 at 15:58
  Permalink

  Jokainen joka äänestää vasemmistoa tai monikulttuurisuutta paljastuu kieroksi joka nauttii siitä kun yhä enemmän viattomia lapsia joutuu vainotuiksi, seksuaalisen häiriköinnin, lääpimisen, psykologisen sodankäynnin ja raiskausten kohteiksi, kotinurkilla, koulumatkalla, kouluissa, netissä ja muualla.

  Hävetkää vasemmistoa äänestävät. Te luotte sairasta tulevaisuutta jossa heikot ja puolustuskyvyttömät kärsivät enemmän kuin koskaan.

  Reply
  • 4.11.2020 at 22:08
   Permalink

   hei suurennuslasi. kerrotko mihin perustat tuon ? tosin täytyy myöntää että ainakin tuo lapsi asia kokemukseni mukaan pitää todella paikkansa

   Reply
   • 5.11.2020 at 02:56
    Permalink

    Vasemmisto on se joka valheisiin perustuen tuo maahan taharrush-häiriköitä ja raiskaajia lastemme ja myös naisten arjen tuhoamaan. Kaupungeissa on jo tilanne että yöaikana kadut kuuluvat muukalaisille, jos muut menevät, on vaara tulla ryöstetyksi tai raiskatuksi. Varsinkin jos on lapsi tai nainen.

    Covid Action Plan on siirtymässä nyt seuraavaan vaiheeseen. Maailmanlaajuista kommunismia ollaan toteuttamassa sellaisilla testeillä joilla ei olla löydetty vieläkään yhtään virusta. Vääriä positiivisia tuloksia, eli esimerkiksi Uusi Seelannissa oli muka 4 covid-tapausta miljoonista eräässä kaupungissa. Nämä siirrettiin keskitysleiriin jo, ja eivät pääse pois ennenkuin testit, jotka ei ole edes suunniteltu löytämään virusta koska tuolla testillä se ei ole mahdollista löytää, näyttävät negatiivista. Myös jos kieltäytyy testistä, jää keskitysleiriin vangiksi!

    Tämä on tulossa nyt USA:han, varsinkin jos Trump häviää, ja myös Suomeen, koska se on globalistien vallankaappaus-suunnitelman oleellinen osa.

    Maailma on vajoamassa syvään helvetlilliseen kommunismiin pitkäksi aikaa jos tätä vallankaappausta ei pysäytetä. Vassarit ovat juuri nyt varastamassa vaalit USA:ssa valhein ja rikollisin keinoin. Trump oli voittamassa, ja tästä syystä äänten laskenta keskeytettiin. Tämä on rikos, ja tullaan tekemään myös muualla. Hesari, iltablaskat ja HBL kuuluvat tähän rikollismafiaan joka on demonisoinut niitä jotka halutaan keskitysleireihin kunhan vallankaappaus on tarpeeksi pitkällä. USA:ssa on paljastunut jo valtavasti vaalivilppiä vasemmiston toteuttamana:

    https://t.co/8uFuGoBpce?amp=1

    Reply
   • 5.11.2020 at 03:08
    Permalink

    Some-jätit ovat syyllistyneet vaalivaikuttamiseen joka paikassa, varsinkin USA:ssa. Konservatiivien bannaamiset, ”väärien mielipiteiden” kieltämiset jne., Google on nyt oikeudessa USA:ssa näistä. Monta vuotta liiaan myöhään.

    Jos Biden voittaa, voi olla että oikeudenkäynti Googlea vastaan vesitetään eikä syyllisiä saada vastuuseen. Vasemmisto on aina vastuussa vain itselleen ja miljardööreille/korporaatioille.

    Ironista, sillä vasemmisto tunnetaan aiemmin siitä että he vastustivat fasismia. Itse Antifa on täysin fasistisesti toimiva järjestö. Tämä löytyy kommareiden käsikirjasta, että syytetään muita siitä mitä itse tehdään.

    ”Is the U.S. on track to see its first election utterly stolen in front of its eyes? The way Venezuela’s Hugo Chavez used to do it in the face of huge, huge enthusiastic crowds protesting against him back in Caracas?

    How else to explain strange doings like these?

    As Democrats pulled off outrageous shenanigans in the absence of Tuesday’s results, numerous Twitter users made the same comparison.

    They have tried to steal this election in a Venezuelan-style fashion in order to implement socialism in America WHILE SAYING they won’t do socialism like Venezuela.

    You really can’t make this up.

    — Jordan Rachel (@TheJordanRachel) November 4, 2020”

    Reply
 • 4.11.2020 at 22:23
  Permalink

  tuo asianajajan käytös kuulostaa kovin tutulta. ja toimintamalli. samanlaista sekametelisoppaa ja mielivaltaa olen kokenut eksän asianajajan taholta. hänessä on niin monta persoonaa että en enää pysy laskuissa mukana. ja läpi menee joka persoona niin asianajoliitossa kuin oikeudessa. hän saa tehdä salissa mitä tahansa. ihan käsittämätöntä.
  huvittavaa on, että kun olen asiallisesti joskus kommentoinut hänen käsittämätöntä sekoiluaan ja ihmetellyt että siihen ei puututa NIIN SE AGRESSIIVISUUDEN leima tulikin minulle.

  Reply
 • 5.11.2020 at 22:20
  Permalink

  Tilanne on nyt erittäin sähköinen. USA:ssa ovat ANTIFA ja BLM yhdessä muutaman muun miljardöörien militanttiterrorijärjestön kanssa keränneet sotajoukkoja Valkoisen Talon ympärille, ja ovat kertoneet valtaavansa liittovaltiohallituksen rakennuksia mikäli Donald Trump ei peru syytteensä laajoista vaalipetoksista useissa osavaltioissa. Joe Biden, USA:n Kongressin tämänhetkinen johtaja Pelosi jne. ovat iloisia tästä kehityksestä.

  Tämä asettaa Suomen Valtamedian eli ”valtionpetosmedian”, joksi sitä voisi tästedes perustellusti kutsua, erikoiseen valoon.

  Tällainen on se ”liberaalien” taho jota YLE, Hesari ja Iltablaskat ihannoivat niin paljon että ovat useita vuosia tämän ihailun perusteella mustamaalanneet, vääristäneet, jättäneet kertomatta ja valehdelleet presidentti Trumpista uutisoidessaan.

  Jos Suomenkin valtamedia ihannoi raakaa sisällissotaa (väittää kyseessä olevan ”vain Trumpin kiukuttelu”) jonka motiivi on estää laillinen oikeudenkäynti laajoista vaalipetoksista eli demokratian de fakto totaalisesta tuhoamisesta, on epäilemättä niin että maamme valtamedia ei tule mitenkään puolustamaan demokratiaa tai kansanvaltaa täälläkään, vaikka asiat menisivät siihen että täältäkin poistetaan demokratia ja poliittisen ilmaisun vapaus aseistettujen joukkojen toimesta.

  Reply
  • 5.11.2020 at 22:30
   Permalink

   On yhä runsaasti aivopestyjä, omasta mielestään fiksuja ihmisiä joille valtamedia on joku jumala joka ei valehtele. Siitäkin huolimatta että nytkin Iltalehden artikkelissa, heti erään jutun otsikon alla, luki ”USA:ssa vain 20% maan kansalaisista luottavat maan hallitukseen.” Kuka tahansa voi mennä USA:n Tilastokeskuksen sivuille (Pew Research/politic) ja saada totuus: 75% kansasta luottaa maan hallitukseen.

   Suomenkin valtamedia on vajonnut disinformaation ja sonnan levittämisen tasolle.

   Reply
   • 5.11.2020 at 22:40
    Permalink

    Jokainen Hesarin ja YLE:n toimittaja niin haluaa USA:n ydinaseet ja 700 sotilastukikohtaa näiden BLM- ja ANTIFA-aktivistien käsiin! Miksi he muuten tekevät uutisoinnissaa mitä tahansa jotta nämä tahot saisivat USA:n hallintokoneiston käsiinsä?

    Reply
 • 5.11.2020 at 23:09
  Permalink

  Juha Korhonen sai tänään kuulla miten oikeuslaitos sanoo: lasten raiskatuksi tuleminen on niin hyvä asia että, tumman raiskaajan tuomiosta uutisointi on paha asia josta saa tuomion! Suomessa on kokonaan poistettu lain suoja maamme tytöiltä ja lapsilta.

  Tuplavainot – maahantuodut häiriköt vainoavat heikkoja, sekä lapsia että vanhuksia, ja jos joku valtamedian ulkopuolinen sattuu uutisoimaan tällaisesta, voi rapsahtaa tuomio.

  Kuten sanottu, jotta voi kannattaa globalismia, elämän ja yhteiskunnan siirtämistä tiukasti vainottuun ja kontrolloituun matriksiin, pitää ollä vähä-älyinen.

  Reply
 • 18.12.2020 at 16:40
  Permalink

  THL on nyt rikossyytteessä COVID-huijaukseen liittyen, ja Oikeuskanslerille on tuotu erittäin raskauttava, perinpohjin kymmeniä covid-kusetuksen myötä tehtyjä rikoksia luetteleva kanne. Ote siitä:

  ”1.4 Ei enää pelkkää pätemättömyyttä
  THL:n Mika Salminen meni maskien pakko”suosituksessa” jopa niin pitkälle, että esitti lääkäreistä, tutkijoista,
  lakimiehistä jne. koostuvalle ”idiootti-kansalle” vetoomuksen: ”Ihan oikeasti, tässä voisi ottaa järjen käteen”.15
  Kyseisessä tiedostustilaisuudessa Salminen esiintyi solmionvärisessä kangasmaskissa, vaikka hänen kuuluisi virkansa
  puolesta tietää, että kangasmaskeja ei tule käyttää missään olosuhteissa. Tutkimusten mukaan kangasmaskit lisäävät
  rajusti hengitystie- ja virusinfektioiden määrää.16
  Lisäksi, vain pari viikkoa aiemmin Salminen oli julkisesti todennut, että ”Se, miltä korona näytti keväällä, ei ihan pidä
  paikkansa…Koronan kokonaisvaikutus pitää arvioida uudelleen.”17 Ja samaa sanoo tiede – on sanonut ”pandemian”
  alusta lähtien. Miksi sitten maskisirkus, joka nyt on käytännössä ”vapaaehtoinen pakko”, uudet koronarajoitukset,
  tartuntalakimuutokset – kaikki Perustuslain vastaisia? Perustuslain 118 § mukaan hallitus ja viranomaiset ovat
  vastuussa esityksistä ja päätöksistä joita virassaan tekevät. Julki tulleiden todisteiden valossa THL:n johto, Mika
  Salminen mukaan lukien, tiesi alusta alkaen, että maaliskuussa 2020 käyttöön otetut, ja sittemmin jatketut
  perustuslain vastaiset ja ihmisyyttä räikeästi polkevat ”koronatoimet” ovat tarpeettomia. Edelleen – kyse on
  mitättömästä viruksesta, jollaisia on koko ihmiskunnan olemassaolon ajan torjuttu terveellä järjellä ja tehostetulla
  käsihygienialla.
  Koska ”korona”kuolleisuus jää reippaasti alle kausi-influenssaan, hallituksen kaavailemille, uusille ”koronan”
  torjuntatoimille lakimuutoksineen ei ole kansanterveydellisiä tai muita edellytyksiä. Jotta Suomen viranomaisten
  laittomien koronatoimien aiheuttama tuho voidaan yksilöidä oikeassa kontekstissa, tulee tietää syyt, joiden vuoksi
  länsimaissa on ajauduttu de facto sortotoimiin kansan terveyden maskin alla.
  2. Maailmanlaajuisen koronaterrorin taustat
  Vuoden 2020 alussa maailmalta tulvi uutisia ”uuden” koronaviruksen leviämisestä. Media syyti kauhukuvia
  kymmeniä miljoonia ihmisiä nopeasti tappavasta taudista. Suomessakin sairaalat hukkuisivat kuoleviin potilaisiin,
  kenttäsairaaloita tarvittaisiin, hengityskoneita huimat määrät. Media toisteli päivästä toiseen ”tarttuneiden” määrää
  ja uhrilukija. Virus olisi niin tuhoisa, että koko ihmiskunta olisi vaarassa, ellei yhteiskuntia suljettaisi, vanhuksia
  eristettäisi ja terveitä ihmisiä pakotettaisi pysymään kodeissaan. Hetkessä sairaaksi luokitellussa yhteiskunnassa
  ihmiset olisivat toisilleen niin vaarallisia, että ulkona liikuttaisiin vain maskit naamalla, metrien päässä toisistaan.
  Sairaanhoidon resurssit kohdennettaisiin tappajaviruksen torjumiseen muun hoidon sijaan, kunnes saataisiin rokote..”

  Reply
 • 2.1.2021 at 13:28
  Permalink

  Jos joku haluaa todella tietää ketä tässä maassa vainotaan ja maalitetaan.. niin ne on toisinajattelijat. Totaliitarismeissa ja diktatuureissa toisinajattelijat tuomitaan ja tapetaan.. elleivät pääse maasta pois.. karkuun tätä mielisairasta hallintoa.
  Esimerkkejä on kymmeniä.. pian satoja.. ja jonkin ajan kuluttua alkaa keskitysleirit ja lahtaukset.. niinhän se diktatuurienhistoriassa aina menee.

  Tässä linkissä Antti Heikkilän itse kertoma kuvaus siitä minkälainen mielenvikaisten maa Suomi on.. ja ketä täällä vainotaan ja maalitetaan..

  https://www.anttiheikkila.com/terveysklubi/blogi/viela-kerran-laakkeetoon-elama-mita-oikeastaan-tapahtui/

  Jessikaron vinkuna on tämän rinnalla kärpäsen paskaa.. vitun DDR stasipolpo ja demlakommarit, ootte säälittäviä luusereita

  Reply
 • 13.1.2021 at 10:46
  Permalink

  Suomi on polarisoitunut punaisten ja valkoisten Suomeksi. Valkoisten tulisi luoda strategia alueiden asuittamiseksi patriootteja ja kristittyjä varten. Punaisten hallitus ei edusta Suomea vaan globalistieliittiä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.