Jessikka Aron asianajaja Martina Kronströmin törkeä käytös jatkuu oikeudessa

Toimittajaliitto kertoo asiasta omilla sivuillaan. Martina Kronström oli herjannut Toimittajaliittoa julkisesti avoimessa oikeudenkäynnissä.

Toimittajaliitto kertoo sivuillansa seuraavasti tapahtuneesta:

Toimittajaliiton hallitus harkitsee jatkotoimenpiteitä.

Helsingin hovioikeudessa Asianajotoimisto Sotamaa & Co:n asianajaja Kronström ajoi tänään lähestymiskieltoa kahdelle Toimittajaliiton jäsenelle, Tiina Keskimäelle ja Panu Huuhtaselle. Toimittaja Jessikka Aroa edustava Kronström vaatii, että Reformi-Studio 2.0:n toimittajat Keskimäki ja Huuhtanen eivät saa mainita tuottamissaan sisällöissä Aron nimeä. Kyse on ennakkosensuurivaatimuksesta, jonka käräjäoikeus vuosi sitten ymmärrettävästi hylkäsi. Hovioikeudessa tänään, Kronström hyökkäsi Toimittajaliittoa vastaan syyttämällä, että Toimittajaliitto olisi perustettu vain oikeudenkäyntien manipulointia varten. Tätä ennen hovioikeuden jäsenetkin olivat kyselleet, missä Jessikka Aro tosiasiassa on töissä ja kuka maksaa Aron Sotamaalta hankkimat asianajokulut, joiden yhteinen arvo lähenee vähintääkin 500 000 euroa, summa voi olla huomattavasti isompikin vielä. ”Sotamaan laskutus näissä Aron oikeudenkäynneissä olisi hyvä saada selville”, Huuhtanen totesi. Tilaisuuden perusteellisesta ja aktiivisesta oikeussalitwiittauksesta vastasi Heini Keränen

Martina Kronström

Toimittajaliitto katsoo, että asianajaja Kronström on hovioikeudessa halventanut Toimittajaliiton hallitusta ja jäseniä väittämällä, että Toimittajaliitto olisi perustettu vain tuomioistuinten toiminnan manipuloimiseksi. Tosiasiassa Toimittajaliitto ei ole yhdistyksenä mukana missään oikeudenkäynnissä. Liitto edistää niin sanotun vapaiden sisällöntuottajien oikeuksia ja toimintamahdollisuuksia muun muassa järjestämällä koulutuksia ja jakamalla apurahoja. Toimittajaliitto ajaa kaikkien suomalaisten perustuslaillisia oikeuksia, kuten sananvapautta ja ennakkosensuurin kieltoa, eli juuri niitä, joita Sotamaa ja Kronström vastustavat lukuisissa rahoitukseltaan hämärissä ja tavoitteiltaan kyseenalaisissa oikeusjutuissaan.

Lähde: Toimittajaliitto

 

 

 

 

6 thoughts on “Jessikka Aron asianajaja Martina Kronströmin törkeä käytös jatkuu oikeudessa

 • 23.10.2020 at 18:39
  Permalink

  Miten tuohon voi liittyä? Haluaisin toimittajaksi. Onko teillä koulutusta? Ehkä valtion tukemaa työllistämiskoulutusta tms. Mielenkiintoista tosiaan. Pitää yrittää selvittää.
  Voisi olla toimittaja-reportteri joka tekee juttuja ylen toimittajista, asianajajista, tuomareista ja muusta järjestelmän oudoista. Tavallaan niinkuin karpo oli aikoinaan.

  Reply
  • 23.10.2020 at 20:56
   Permalink

   Vastatkoon Nykysuomi omalta osaltaan. Ainakin UHJK-julkaisu etsii toimittajia. Et tarvitse journalistin koulutusta. Riittää että osaat kirjoittaa asiaa ja lähetät sivuston ylläpidolle pari juttua julkaistavaksi:

   kemppainen.pekka@yahoo.com

   Voit käyttää online-HTML-editoria johon lisäät copyright-vapaita kuvia, kuten nettivideosta ottamiasi kuvakaappauksia. Sitten lähetät html-koodipätkän kuvaliitteineen. Esimerkki:

   https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2020/05/20/osoittavatko-laaketieteelliset-todisteet-etta-covid-19-testit-ovat-suuren-luokan-monitahoista-huijausta/?wref=tp

   Reply
   • 23.10.2020 at 21:12
    Permalink

    Sinänsä kaikki kunnia UHJK-julkaisulle, mutta näin ammattimiehen näkökulmasta antaisin sellaisen neuvon, että lehden kannattaa kiireesti muuttaa nimensä.

    Tuo nykyisessä nimiyhdistelmässä esiintyvä sana ”hauska” kun viittaa selvästi hömppään. Eli kokonaisuus antaa ymmärtää, että kyseessä on lähinnä kevyt hömppäjulkaisu, jonka juttuja ei ole edes tarkoituskaan ottaa mitenkään vakavasti. Painitaan siis samassa sarjassa kuin joku Seiska.

    Reply
 • 24.10.2020 at 14:41
  Permalink

  Öööööhhh… Kumpi on näistäb kahdesta pissiksestä on asianajaja ja kantaja Jessika Aro? Kun noista vaaleaveriköistä ei tahdo saada millään selvää…? Rahana ahneita molemmat kun ovat!

  Se on sitten rustattava 11. käsky. Älä turhaan – ei kun – ollenkaan mainitse Jessikka Aron nimeä turhaan,
  koska hän syytteen tai kaksi nostaa ja maksat siitä suolaisesti!

  Reply
 • 27.10.2020 at 04:51
  Permalink

  Kronströmillä on rodullinen etuoikeutus sekä cheka-valtakunnansyyttäjän siunaus toimia kuten tekee. Alla mietittävää, sitaatti oikeamedia-sivustolta:

  ”..Tarvitaan kansalaiskeskustelua!

  Suomessa käytävä poliittinen keskustelu on kärjistymässä ja eskaloitumassa ikävällä tavalla. Perussuomalaisen eduskunnan työntekijän Pekka Katajan murhayritys kertoo, että olemme nyt ylittäneet kriittisen rajan. Mainittakoon, että vuonna 2019 tammikuussa tapahtui samantyyppinen hyökkäys saksalaista AfD poliitikkoa Frank Magnitzia vastaan Bremenissä. Saksassa poliittinen kulttuuri on kuitenkin toisella tasolla: siellä kaikki poliittiset voimat aina kansleri Merkelistä vasemmiston Dietmar Bartsch’iin saakka tuomitsivat hyökkäyksen.

  Meillä näin ei ole tapahtunut.

  Kyseinen tunteettomuus johtuu poliittisesta puhunnastamme, joka on useiden vuosien ajan perustunut ”konservatiivien” demonisointiin ja mustamaalaamiseen. Tilanne meillä Suomessa muistuttaa suuresti 1920-luvun lopun ja 1930-luvun alun arkea, jota luonnehti poliittinen kärjistyminen. Vuoden 1929 suuren pörssiromahduksen lama iski nopeasti myös suomalaiseen yhteiskuntaan. Monet, jotka olivat tunteneet olevansa taloudellisesti vakavaraisia, joutuivat kurjuuteen tai myymään tilojansa. Usko demokratiaan horjui.

  Nyt tilanne on kuitenkin paljon pahempi kuin vuonna 1929 tai edes 1991. Vuoden 2020 kesällä ja syksyllä Suomi näyttää syvemmässä taloudellisessa ahdingossa kuin milloinkaan ennen. Koronakriisissä ei ole kyse ainoastaan palvelualojen äkillisestä notkahduksesta vaan myös vientialojen näkymien syöksystä.

  Samaan aikaan maassamme velloo useita kriisejä, jotka kärjistävät poliittista keskustelua. EU:n sisäinen koheesio on murtumassa samalla kun suomalaisten kulttuuristen perusteiden rikkominen riepottelee entisiä arvoja. Pahinta on kuitenkin se, että kun keskustelukulttuurimme kärjistyy, on syntynyt epäilyksiä oikeuslaitoksen ja poliisin toiminnan tasapuolisuudesta.

  Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa keskinäiseen epäluuloon.

  Olisi siksi hyvä käydä laajaa kansalaiskeskustelua siitä tarvitsemmeko me Suomessa poliittisesti tai ideologisesti värittyneen syyttäjälaitoksen? Olisiko aika lopettaa koko laitos samalla tavalla kuin aikoinaan Suomi lopetti ”punaisen Valpon”? Onko valtakunnansyyttäjävirastolla liian suuri kiusaus toimia kulloisenkin poliittisen vallan toiveiden mukaisesti? Kun 1970-1980-luvulla käytiin ”rötösherrajahtia”, niin harjoitetaanko nyt ”konservatiivimetsästystä”?

  oikeamedia.com/o1-141014

  Reply
 • 3.11.2020 at 12:19
  Permalink

  ..Tarvitaan kansalaiskeskustelua!!!!
  Valitettavasti se ei ole mahdollista Suomessa. Poliittiset eläimet ovat vallanneet valtamedian, Yle,n ,radion ja useimmat päivälehdet. Päätoimittajat moderaattoreineen harrastavat ennakkosensuuria, ja toimittajiksi valikoituu itsenäistä Suomea vastustavat NWO-groomatut idealistit. Poikkeuksena voisi pitää Uusi Suomi sanomalehteä, joka rohkeasti julkisti ”Isäntämaa sopimuksen” suomennoksen, joka muuten olisi jäänyt suomalaisilta älyämättä. Älyämättä sen kierot pykälät alaviitteineen samalla tavalla kuin EU-direktiivit aikoinaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.