Pekka Katajan tapauksessa yllätyskäänne- Tero Ala-Tuuhonen vapautettu tutkintavankeudesta poliisin toimesta

Keski-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan tieto, että Tero Ala-Tuuhonen on vapautettu poliisin toimesta tutkintavankeudesta.

Ala-Tuuhonen on ollut vangittuna todennäköisin syin  murhan yrityksestä.

Pekka Katajan Epäilty murhan yritys tapahtui Jämsässä heinäkuussa. Katajan kertoman mukaan kaksi miestä tunkeutui hänen asuntoonsa ja häntä lyötiin useita kertoja päähän  vasaran kaltaisella esineellä.

Keskusrikospoliisin mukaan epäillyt otettiin kiinni syyskuuta Keski-Suomessa. Heidät vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa sunnuntaina 6. syyskuuta.

Tapahtumia tutkittiin aluksi tapon yrityksenä, mutta myöhemmin rikosnimike koventui murhan yritykseksi. Samalla tutkinta siirtyi paikallispoliisilta KRP:lle.


Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jussi Luoto Keskusrikospoliisista kommentoi Nykysuomelle asiaa seuraavasti.

-Toisen epäillyn kohdalla on tutkinta muuttunut seuraavasti. Ala- Tuuhosen  kohdalla todennäköisin syin epäily on muuttunut syytä epäillä, näin ollen vangitsemisen edellytykset ei enää täyty. Toinen epäilty Torssonen pysyy vangittuna todennäköisin syin.

13 thoughts on “Pekka Katajan tapauksessa yllätyskäänne- Tero Ala-Tuuhonen vapautettu tutkintavankeudesta poliisin toimesta

 • 9.10.2020 at 10:52
  Permalink

  Melkolailla tämähän oli tiedossa. Eihän kukaan täysijärkinen mene vasaralla tappamaan entistä tuttuaan tämän kotiin, niin että tekijä tunnistetaan välittömästi.

  Ensin Kataja mainitsi tekijäksi arabiaanon näköiset kaverit. Sitten tunnistikin tekijöiksi kaksi kaverusta, joiden kanssa ei mennyt mielipiteet yhteen?!?!

  Onkohan koko tarina Katajan keksimää satua?

  Reply
  • 9.10.2020 at 23:43
   Permalink

   Olettaisi, että ketkuiluihin tottunut mies, joka saisi ketkuiluihinsa liittyvistä syistä nenilleen, mielellään tarinoisi ihan mitä vaan, mahdollisimman kaukana häpeällisistä ketkuiluista olevia tarinoita, pitääkseen ketkuilut poissa tutkinnan näköpiiristä.

   Reply
 • 9.10.2020 at 11:17
  Permalink

  edelleenkin vanha epäilys että polpo tai supo tai molemmat yhdessä syöttäny katajalle sanoja suuhun

  Reply
 • 9.10.2020 at 11:41
  Permalink

  syyte nostettava määrätyssä ajassa. Nyt sellaista ei kummankaan osalta ole tehty. Korvauksia tulossa …

  Reply
  • 9.10.2020 at 14:38
   Permalink

   Eliitti ei maksa kansallismielisille mitään korvauksia.

   Reply
 • 9.10.2020 at 11:49
  Permalink

  Tutkinnanjohtaja Katajan kertoman mukaan soitti ja pyysi googlettamaan Ala-tuuhosen kuvan, eli
  on täysin selvää, että tällä tavalla tehdyllä tunnistuksella ei ole enään mitään painoarvoa ja merkitystä todisteena. Miten poliisi voi tomia näin alkeellisesti? Vieläkö ko poliisi toimii virassaan?

  Reply
 • 9.10.2020 at 13:28
  Permalink

  Se että Ala-Tuuhonen on vapautettu tutkintavankeudesta, ei tarkoita, että häntä ei enää epäillä. Se käy ilmi tutkinnanjohtajan lausumasta.

  Reply
  • 9.10.2020 at 18:47
   Permalink

   Niin poliisihan kaikesta päättäen on kovasti halunnut juuri häntö syyttää ja epäillä

   Reply
 • 9.10.2020 at 13:31
  Permalink

  Näin oikeat tekijät ehtineet karkuun, niinkuin eräille ryhmille annetaan etumatkaa poliittisin päätöksin?

  Reply
 • 9.10.2020 at 21:14
  Permalink

  Tässä on selkeä eturistiriita, koska poliisilla ja SUPO:lla sekä tietenkin koko poliittisella yhteiskunnallisella eliitillä on tavoitteena lakkauttaa Odinit poliittisin syin nojaamatta lain kirjaimeen aivan kuten kävi Kansallisen Vastarinnan Suomen Osaston kohdalla.

  Oleta Odinien kaikkein suurimman ”rikoksen” olleen sen, Odinit järjestivät katupartiontia ja saattoi erään pikku-pojan kouluun suojellen kaiketi ”rikastajan alkujen” joka päiväisestä ”kulttuurivaihdosta”!
  Tämä vm. sapetti erityisesti poliisia, koska se mistutti ikävästi siitä mitä poliisiin PITÄISI TEHDÄ!

  Odinin kaltaiset amatöörit eivät ymmärtäneet eivätkä sisäistäneet sitä, että prioriteettilistalla ensin ovat haittamaahanmuutajien suojelu Suomen jo nrispaantuneelta lailta ja toiseksi munkkipossut ja kahvit ABC:llä. Mitä tulee valkoisiin kantasuomalaisiin se on lähinnä ongelmajätettä.

  Tämän todeksi osoittaa Kaivohuoneen 19-vuotiaan tuoreen ylioppilaan raaka matulauman tekemä murha, jossa nämä ihmisjätteet ylivoimalla potkivat uhrin hengiltä. Poliisit istuivat samaan aikaan maijassa tekemässä kaiketi sitä mitä viriilit pojat nyt ylipäätänsä tekevät ”siinä” iässä!

  Sanonpa vain ikäni tuomalla kokemuksella sen, että jos Odinit olisivat olleet niillä kulmilla oleskelemassa laittomasti omassa syntymämaassaan. Lopputulos olisi saattanut olla oikeutetusti täälle läpimädälle yhteiskunnalle se TODELLINEN surun, parun ja huudon päivä!!!

  Lopuksi sanon tälle kaikelle: HYI SAATANA!!! MIKSI TÄMÄ sUOMI ON MENNYT!!!

  Reply
  • 10.10.2020 at 09:56
   Permalink

   Sama ilmiö on havaittavissa myös USA:ssa. Siellä FBI odottaa kieli pitkällä erilaisia ”valkoisen ylivallan” ryhmittymiä ilmestyväksi, jotta voi soluttautua niihin, yllyttää niitä rikoksiin, ilmiantaa ne ja tarjota sitten medialle kirkuvat otsikot aiheesta. Tarpeen mukaan jopa vasemmistohenkinen anarkistiporukka muuttuu otsikoissa äärioikeistolaiseksi. Näin kävi juuri äsken Michiganissa, jossa sikäläistä inhaa kuvernööriä vastaan oli suunnitteilla kidnappaus. Yle kiiruhti uutisoimaan tämän äärioikeiston tempauksena tutkimatta tapauksen taustoja.

   Reply
 • 10.10.2020 at 07:47
  Permalink

  Tulee mieleen kuuluisa Ulvilan murha. Eli Anneli Auerin aviomiehen murha joulukuussa 2006 sekä tämän tapauksen ”tutkiminen” kaikkine omituisine piirteineen.

  Sitäkään tapausta ei poliisi tosissaan edes yrittänyt ratkaista, vaan tutkinnanjohtaja keskitti kaiken huomionsa syyttömien sivullisten kiusaamiseen – joilta sitten yritettiin väkisin repiä irti joku tunnustus. Lopputuloksena oli täysi vesiperä ja todellisen murhaajan jääminen ilman rangaistusta.

  Ulvilan tapauksessa ongelmana oli lähinnä poliisin heikko ammattitaito ja osaamattomuus. Vaikka tutkinnanjohtaja olikin tunnettu kokoomuslainen ja tuli valituksi Porin kaupunginvaltuustoonkin kokoomuksen listoilta, ei tiedossa ole mitään sellaista, joka viittaisi hänen johtaneen murhatutkimuksia hakoteille poliittisten syiden takia, vaan selittävänä tekijänä on sikkka osaamattomuus.

  Sen sijaan tässä Pekka Katajan murhayrityksen ”tutkimisessa” näyttää kyse olevan siitä, että poliisitutkimukset on ohjattu väärille jäljille poliittisista syistä. Vahvasti näyttää siltä, että jostain on tullut määräys, jonka mukaan tekoon syyllisiksi pitää nyt saada jonkin sortin ”äärioikeistolaisia”, keinolla millä hyvänsä!

  Reply
  • 11.10.2020 at 19:25
   Permalink

   Huumeiden käyttö luo vassareita. Huumekäytön myötä luotu saamaton ja kiero vassari tarkoittaa että oma tajunta ja elämän perusta on sekaisin, ja henkilö tarvitsee ulkoista vahvistusta kaikkeen elämässään. Tästä syntyy muun muassa loukkaantumis- ja lumihiutale-ilmiöt.

   Poliiseissakin on ex- ja nykyisiä huumeiden käyttäjiä. Nämä ovat labiileja persoonallisuuksia joita on helppo ohjelmoida ja ohjata kansainvälisten intressien käsikassareiksi maanpetoksellisiin projekteihin.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.