Äiti-Etäiseksi erotettu 6: HÄMÄHÄKINVERKKO

Hämähäkinverkoksi kutoutunut massiivinen perättömien väitteiden ja kiusaamisen vyyhti on onnistunut helposti tapauksessamme Suomalaisten rekisterien ansiosta sekä niiden pohjalta. Jo ennen eroa mitä ilmeisemmin aloitettu perättömien väitteiden vyyhti on toteuttanut virkakoneistossa byrokraattista väkivaltaa aivan kuten Eron jälkeisissä vainoissa voidaan toimintamalliksi todeta.

Vaikka kyseinen konsepti on suomessa tuttu ja tunnettu, sitä ei haluta tunnistaa todellisuudessa ja käytännössä.

Kaappaus väitteitä, spekulatiivisia väitteitä että olisin mahdollisesti kaltoinkohdellut lastani jne on kirjattu alustavasti Hämeenlinnan sosiaalitoimesta. Ne ovat sitten edenneet Hankoon, jossa minulle todettiin 10.10.2014 että minua ei tulla kuuntelemaan eikä uskomaan vaan toimintamalli toteutetaan Hämeenlinnan vaatimusten pohjalta.

Jo kolme vuotta ennen varsinaista eroamme olin jo lähdössä ensi kerran avioliitostamme.

Olin tuohon mennessä hakenut apua miehen väkivaltaisuuteen perheterapiasta. Kun asia tuli esiin eksän perheessä sain siskolta uhkaus soiton. Olin tuonut hänen mielestään julki miehen ongelmat ja hän vannoi kostoa.

Tajusin, että olen tekemisissä ihmisten kanssa joiden kanssa en koskaan voisi elää.

Mustamaalaamiseni konkreettisesti on alkanut tuolloin. Työpaikat joita hain sabotoitiin eksän suhdetoiminnan avulla. Kyseisen paikkakunnan  sosiaalitoimesta annettiin minusta näitä perättömiä väitteitä hakiessani mm avustajan paikkaa. Tämä todentui siten, että hakiessani työtä oltiin kovasti innoissaan kokemuksestani ja keskusteluistamme. Jonkin ajan kuluttua kohteluni työpaikan suhteen muuttui. Eräs työnantaja sanoi suoraan soittaneensa sosiaalitoimeen kysyäkseni minusta ja ei saanut positiivista vaikutelmaa.

Todettakoon, että en kyseisellä paikkakunnalla ollut ollut työssä avustajan tms tehtävissä vaan täysin toisella alalla tuohon aikaan mennessä.

Lapseni oli parisen kuukautta päivähoidossa muutaman päivän kuukaudessa kun sain muuta työtä joksikin aikaa.

Aika pian selvisi, että jotakin oli pielessä kohtelustani päätellen.

Lapsellani oli mustelmia säärissä. Hän oli tuolloin 3 vuotias. Perinnöllisen sairautensa vuoksi hänellä oli tuohon aikaan liikkumisen suhteen hieman ongelmia koska jaloissa oli kipuja. Erikoislääkärin mukaan tuohon ikään kuului vastaavanlainen vaihe ja se menikin ajan kuluessa ohitse. Vaiva vaikutti kuitenkin niin, että lapsella oli hankaluuksia mm opetella polkemaan polkupyörällä. En pitänyt asian suhteen kiirettä vaan olin vakuuttunut että kyllä hän sen oppii kun on siihen valmis fyysisesti. Lapsi oppi pyöräilemään myöhemmin hienosti.

Vihjailuista ja kyselyistä johtuen ymmärsin, että mustelmia epäiltiin joksikin muuksi. Pyysin päiväkodin johtajalta keskustelemaan asiasta ennenkuin lapsi jäi pois päivähoidosta kun työni loppui. Päiväkodin johtaja kieltäytyi.

Sain myöhemmin tietää, että hän oli eksän siskon hyvä ystävä.

Kolme vuotta myöhemmin varsinaisesti erottuamme eli 2014 oli tietämättäni ko päiväkodin johtaja tehnyt lastensuojelu ilmoituksen. Tämä on tehty siis kolme vuotta sen jälkeen kun lapsi on ollut ko päiväkodissa. Kyseisinä vuosina emme ole tavanneet keskenämme millään tavalla missään vaiheessa. Lisäksi ko lastensuojelu ilmoitusta ei annettu minulle tiedoksi vaan sain sen Kangasalta jonne lapsen ja minun piti ensin muuttaa eron jälkeen.

Teksti ilmoituksessa on vihjailevaa mustelmien suhteen.

Voin vakuuttaa, että en ole vahingoittanut lastani !

Miten KUKAAN voi todistaa vuosien jälkeen tämänkaltaista suhdetoimintaa ja perättömiä väitteitä vastaan kun lapsi on vielä niin pieni ??

2015 olisi ollut Hyksin selvitys prosessi josta isä kuitenkin kieltäytyi Hangon ja Hämeenlinnan sosiaalitoimien tapaan. Tuossa prosessissa oltaisiin selvitetty millaisia vanhempia olemme ja lapsen mielipiteet ja kokemukset !

Tosiasia on, että minusta on kirjattuna eri rekistereihin mitä mielikuvituksellisempia asioita. Siksi minulta aina välillä kysytään kuka sinä olet, koska en todellakaan ole sellainen kuin minusta on väitetty.

Tätä vain ei koskaan ole haluttu selvittää virallisesti. On haluttu, että papereissa on ja pysyy perättömät väitteet.

Muuten tulisi virkarikokset ilmi.

Tälläkin hetkellä tätä kirjoittaessani vähän matkan päässä on auto joka on siinä lähes päivittäin. Auto lähtee kun kuvaan sen tai huomaan sen. Tätä vainoamista ja kyttäämistä on jatkunut niin kauan kuin jaksan muistaa mitä erilaisemmin kiusanteko keinoin.

 

ULOSOTTOMIES

Olin yhteydessä ulosottoon keväällä 2015 kun hävisin ensimmäisen oikeus prosessin. Valitimme päätöksestä ja näin ollen minulla on ollut oikeudenkäynti kaaren mukaan lapsestani väliaikaismääräys voimassa vielä 20.10.2015 kun

lapseni kaapattiin laittomasti Hyksistä estäen ko selvitysprosessi.

Olin yhteydessä ulosottoon maksettuani erän minulle langetettuja oikeudenkäynti kuluja ja pyytäen maksusuunnitelmaa. Maksoin ehdottamani maksusuunnitelman mukaisesti kuukausittain syksyn 2015 asti.

Kesälomalta palattuamme löysin kirjeen jossa ilmoitettiin, että minulta oli ulosmitattu säästöt. Kyseiset säästöt olin laittanut sivuun lapseni erikoislääkäriä varten lääkärin käyntejä varten.

Tiedustelin ulosotosta miksi maksusuunnitelmaa ei kunnioitettu. En saanut vastausta. Olin yhteydessä Kirkkonummen velkaneuvontaan ja teimme uuden maksusuunnitelman jonka neuvoja lähetti ulosottoon. Hän ei saanut vastausta. Hän totesi tapauksen olevan todella erikoinen eikä ymmärtänyt lainkaan ulosoton toimintatapaa.

Edellisessä kirjoituksessani Äiti-etäiseksi : Ulosottolaissa lapsi on esine, kerron tapahtumista tarkemmin Hyks vaiheen suhteen.

Jossain vaiheessa syksyä sain ulosotosta kirjeen jossa todettiin, että koska en ole noudattanut maksusuunnitelmaa se päättyy. Kyselin miten on mahdollista, että maksusuunnitelmaa ei virallisteta mutta väitetään, että en noudata sitä.

Valitin asiassa valtakunnan voudin virastoon jonka päätöksessä todettiin, että maksusuunnitelma oli olemassa mutta sitä ei toimitettu valtakunnan voudin virastoonkaan.

 

LAPSENI TAPAAMINEN

ei ole edelleenkään toteutunut. Sipoo totesi, että asia olisi ehkä syytä viedä valtakunnan oikeuteen ja poliisille.

Näin on todettu useinkin monissa instansseissa ja asiantuntijoiden puolesta, mutta Hangossa ja Hämeenlinnassa ei asiamme etene.

Asiaamme Hämeenlinnassa edelleen hoitaa perheohjaaja. Päätöksentekijät ovat niitä sosiaalityöntekijöitä esimiehineen joista osa on ilmoittanut olevansa jäävi asiassamme jo 2015. Jääväys pyynnöistä huolimatta samat päätöksen tekijät jatkavat tehtävissään.

Minut on tavattu Hämeenlinnassa ensimmäisen kerran 2017 virallisesti. Kolme vuotta on siis ollut aikaa mustamaalata, valehdella ja väärentää.

Kohteluni Hämeenlinnassa on törkeätä jonka on todennut vuosien myötä useat tukihenkilöt.

Vastauksia tai rehellistä kohtaavaa asiaan perustuvaa keskustelua ei synny.

Olen ehdottanut tuettua tapaamista ensimmäiselle kerralle toivoen sen estävän isän mielikuvituksen laukkaamisen kaappaamis väitteiden suhteen.

Ensimmäisen kerran sain nyt myös tiedon, onko lapseni saanut postia minulta kuten jokin aika sitten lähettämäni lahjan.

Lapsi ei edelleenkään saa kirjoittaa tai soittaa minulle.

 

ASIANAJAJA

Olen hakenut lapselle vahvoin perustein omaa asianajajaa jo vuosien ajan mutta turhaan.

Lapsella on isän asianajaja joka on estänyt lapsen kaikki kuulemiset ja vastustaa sovittelua suhdetoiminnasta johtuen. Hän on asianajaja josta kuullessaan on useampikin asianajaja vuosien varrella kieltäytynyt ottamasta juttuamme. Tämä johtuu laittomuuksista ja sadistisesta ilkeydestä jota hän harjoittaa lasta koskien.

Hän on myös toiminut asianajoliiton valvonta toimissa aikanaan.

Käsittääkseni hän harjoittaa mustamaalaamista myös asiasta erillään.

Hän vain tehtailee kaikenlaisia väitöksiä. Erään kerran väitettiin asianajajani olleen yhteydessä lapsen asioissa Taysiin irrallaan asiasta. Vasta kun aloimme penkoa asiaa joutuivat toteamaan, että asia ei ole totta.

Jokaisesta asiasta tulee mahdoton taistelu. Sanan täydessä merkityksessä.

Mikään perusasia, ei edes lapseni koulua koskevat tunnukset tule normaalisti vaan valituskanavien kautta.

Olen vastannut kaikkeen tiedossani olevaan valheeseen ja väittämään ja vienyt asian eteenpäin. Syyt tästä ovat langenneet minun niskaani.

Onko siis niin, että ihmisestä saa valehdella mitä tahansa ja tällä ei ole oikeutta selvittää asiaa ja puhdistaa mainettaan tosiasioiden valossa ?

Tällä hetkellä näyttää siltä, että en saa oikeuslaitoksista aiempia päätöksiämme jotta saisin ne asianajajalle.

Jos ja kun tapaamista koskeva prosessi alkaa oikeudessa on vahva epäily siitä, että tapaus jatkuu edelleen oikeudettomalla pohjalla.

 

PERÄTTÖMÄT VÄITTEET

jotka juontuvat myös oikeudettomasta ja puolueettomaksi, virheelliseksi, puutteelliseksi ja asenteelliseksi todetusta olosuhdeselvityksestä on edelleen korjaamatta. Koska ne on korjaamatta ovat lapsen tiedoissa myös perättömät väitteet korjaamatta.

Tämä on eräs syy miksi oikeudenkäynnit eivät toteudu rehelliseltä pohjalta. Etenkin kun kaikki lain vaatimat lain mukaiset selvitykset asianosaisten suhteen on edelleen tekemättä.

Asianajoliitosta kyselin, miksi asianajajat eivät ole tätä asiaa hoitaneet kuntoon. Se on taho jossa asia tuskin etenee.

Eräs poliisi sanoi vuosia sitten, että olen avannut pandoran lippaan. Tosiasioiden selvittäminen näyttääkin olevan yhteiskunnassamme erityisen ongelmallista.

 

PIIRROS

tässä jutussa on erehdyttävän paljon samanlainen kuin lapseni minulle piirtämä pari vuotta sitten jolloin sai minulle vielä jossain määrin kirjoittaa ja piirtää.

Hän itse leijailee piirroksessa joka kertoo tilasta ja tilanteestaan.

Piirros on näytetty sosiaalitoimeen. Se ei välittänyt siitä.

 

Teija-äiti

 

 

 

20 thoughts on “Äiti-Etäiseksi erotettu 6: HÄMÄHÄKINVERKKO

 • 26.8.2020 at 23:52
  Permalink

  Älä yritä itse vaan ota oikeusasiamieheen ja eu oikeuteen yhteys ilmaisen asianajajan kautta. Ärsyttää teksti mikä yritetään hienostella ja etsiä oikeutta. Ymmärrä että on tosi kyseessä. Et osaa itse joten yritä saada fiksu apu ilmaisesta oikeusavusta.

  Reply
  • 27.8.2020 at 07:49
   Permalink

   näin on tehtykin. tästä johtuen asianajaja sivuutettiin asiassamme tyystin. asiamme on edelleen oikeusasiamiehellä. hämeenlinna ei kunnioita sen päätöksiä ja ohjeistuksia. sama koskee hankoa.
   asia on ollut julkisuudessa aiemminkin mm radion kautta. hämeenlinnalta kysyttiin mm asiaa miksi se ei päästä asianosaisen kanssa mukaan virallisille tapaamisille tukihenkilöä eikä anna videoida ja nauhoittaa. julkinen kanta on ollut iät ja ajat oikeuksien suhteen se, että asianosaisella on oikeus ko toimtenpiteisiin. hämeenlinna (itsensä aiemmin jäävännytsosiaalitoimen esimies) ilmoitti että se ei noudata oikeusasiamiehen päätöksiä ja linjaa.

   Reply
   • 27.8.2020 at 08:07
    Permalink

    useimmat oikeusaputoimistot ovat kieltäytyneet jutustamme. johtuu pääasiassa toiminnan ohjailusta ulkopuolelta mutta myös vastapuolen asianajajasta. suhdetoiminta on hyvin vahvaa.

    Reply
   • 27.8.2020 at 09:08
    Permalink

    Sitten uudestaan yhteyttä oikeusapuun ja kysy että tarviiko sinunkaan noudattaa ohjeita jos heidänkään ei tarvitse.
    Kyllä nyt asioissa on 2 osapuolta joilla on kummallakin sama oikeus lähtökohtaisesti.
    Jos toinen ei noudata sitä, tulee siitä sanktioita (nuhteet- rangaistukset) ja jos ei yhä niin uudestaan vaan hakemaan oikeutta.
    EU :ssa on ihmisoikeus asioita myös että jos Suomen puolella ei tapahdu niin sinne vaan yhteyttä. Suomeksi saa sinnekin kirjoittaa huolestaan, koska siellä on tulkkiapua kyllä.

    Reply
    • 30.8.2020 at 10:53
     Permalink

     olen tässä miettinyt tätä koko soppaa ja tullut siihen tulokseen vertailtuani tätä meidän tapausta moniin vastaaviin, että useissa näkyy olevan samoja nimiä jotka ulkopuolelta ohjailevat asioita.
     meitä saman kohtalon kokeneita on paljon.
     mietin myös mikä hyöty tällaisessa kiusanteko mallissa on kenellekään. sehän tarkoittaa sitä että sen kohteeksi voi joutua kuka tahansa. korruptiossa on se huono puoli.

     vuosia sitten putin rekisterin ollessa julkisuudessa tapetilla totesi tietosuoja asioiden johto, että ihminen on helppo tuhota rekisterien avulla. no miksi tähän asiaan ei tule muutosta vaan sen sijaan näyttää siltä että erilaiset rekisterit vain lisääntyvät.

     ihmisen on täysin mahdotonta pitää oikeuksistaan kiinni koska ei tiedä eikä saa selvitettyä mitä itsestä on kirjoitettu, voi vain päätellä viranomais kohtelusta että jotakin mättää.

     väitetään että tiedot saa mutta ei se niin ole,. lastensuojelu panttaa tietoja yleensä esimerkiksi oikeusprosessien ajan.

     oikeuslaitos taas ei pyydä tietoja vaan perustaa kaiken lastensuojelun salaisiin lausuntoihin joita ei saa itselleen.

     kenen intressiä siis ajetaan. ei ainakaan lapsen ja vanhempien.

     kaiken syynä ja pohjalla on se, että pyysin apua ennen eroa ja eron jälkeen eksän väkivaltaisuuteen ja että rauhanomaisesti oltaisiin asiat hoidettu. rauhanomaisuutta tavoittelen edelleen. en voi kuitenkaan olla verbaalisesti kritisoimatta tätä hulluutta mikä tapauksessamme on toteutunut.

     tällaisia nämä prosessit kuitenkin ovat. ei tämä meidän tapaus ole ainoa. tässä meidän tapauksessa on vain sinnikkäästi osoitettu koko jutun mielettömyys ja massiivisuus.
     luulisi sen herättävän kysymyksiä, suhteellisuudentajua ja inhimillisyyttä.

     lähes jokainen sanomani asia käännetään minua vastaan ja muokataan motiiveiltaan toiseksi.
     rahellistä kohtaavaa ja avointa puhetta ja keskustelua ei ole.

     on täysin käsittämätöntä että valtion suunnasta edelleen näiden tapausten suhteen väitetään niiden olevan yksittäis tapauksia. se ei ole totta.

     Reply
     • 30.8.2020 at 11:46
      Permalink

      kiusaamisen muodot toteutuvat erityisesti virkakoineistossa. kelassa ei asiat etene, papereita katoaa jatkuvasti vaikka ne on jopa lähetetty kelan itsensä toimesta kelan sisäisesti.
      ylimääräisiä selvityspyyntöjä samoista asioista hermostuttaen ne tahot joilta niitä joutuu uudelleen ja uudelleen pyytämään.
      on myös todisteita että kela on ollut tietoinen työpaikasta menneinä vuosina ennenkuin olen edes allekirjoittanut työsopimusta.
      toimeentulotukea en saa terveydenhuoltoon tms.
      sosiaalitoimesta en ole saanut apua vuokrarästeihin, taloudelliseen ahdinkoon.
      vaikka perusteet ovat olleet vahvat.

      kela ja sosiaalitoimi eli lastenvalvoja pompottavat minua edes takaisin. elatusmaksujen taannehtivalle eväämiselle sekä nykytilanteessa päättämiselle on perusteet mutta sitä ei käsitellä tai jos käsitellään ei todisteita eikä velkaantumishistoriaa käsitellä ja näin annetaan kieltävä päätös.

      ulosottomiestä koskee sama ralli. maksusuunnitelmaa ei ole suostuttu virallisesti minulle lähettämään.

      velkasaneerausta olen hakenut mutta ei ole tiedossa miten se on edennyt vaiko edelleen sisällä. asianajajalta ei tule vastauksia.

      asianajajia olen nähnyt monenlaisia. joku ottaa jonkun jutun ja jos ei ota kaikkia niin niitä loppuja ei halua kukaan toinenkaan. luottamuspula on mantra jota hoetaan heti kun todetaan että joutuu tekemään asiassamme töitä ja lahjus epäilyjäkin on joidenkin kohdalla vahvasti.

      yhteikunnallista ilmiötä syrjäytyminen kritisoin vahvasti sillä kysehän on nimenomaan virkakoneiston aiheuttamasta mallista. syrjäytynyt on sama kuin syrjäytetty. kukaan ei myöskään ole niin valvottu kuin syrjäytetty ihminen. syrjäyttäminen pitää huolta siitä että syrjäytetyltä on viety kaikki oikeudet.

      niin tosiaan. kenen intressi on että suomi hoitaa tällä tavalla ihmisten asioita.

 • 27.8.2020 at 14:31
  Permalink

  Yksi psykopaatti ei riitä. Vielä tarvitaan psykopaatti-valtio Suomikin mukaan. Sosiaalityöntekijät ovat enimmäkseen naisia ja se ei auta asiaa yhtään. Tuossa virassa voi käyttää ylitsepääsemätönta valtaa, joka turmelee ja myrkyttää haltijansa tehden heistä despoottisia pikku diktaattoreitä, jotkab sokaistuvat siitä niin, että ovat yhtä pimeyden kanssa!

  Mitä jonkun huoltajuuskiistan pitäisi vaikuttaa työpaikan saantiin? Ihmisen siviiliasioilla ja työpaikalla ei pitäisi olla mitään tekemistä keskenään. Vai luetaanko jo sekin rikokseksi tämän päivän sairaassa Suomessa???
  Luulisi nyt normijärjellä ajateltuna olevan vain lapsen kannalta hyvä, että elatusvelvollinen vanhempi saa työpaikan. Mutta nythän kyse onkin Suomesta ja Hämeenlinnasta, joka on ilmeisesti pullollaan toksisia sosiaalidemokraatfteja. Eli ”susia lammasten vaatteissa”!

  Reply
  • 27.8.2020 at 16:40
   Permalink

   sitä valtaa olen usein miettinytkin. koska lainsäädäntö ei sellaista tue niin kuka ja mikä sellaisen vallan antaa ja asettaa ? onko yhteiskunta yksinkertaisesti niin välinpitämätön että se sivuuttaa ja siirtää vastuuta heti kun tulee ongelmanratkaisuja ja vastuullisuutta vaativa asia eteen.

   Reply
   • 29.8.2020 at 23:12
    Permalink

    vihapuheet, juorukulttuuri ja suhteellisuudentaju

    vihapuheista paljon puhutaan mutta ainakin meidän tapauksessa aiheeseen törmää virkamiesten suhteen. näyttää siltä, että juorujen eli perättömiä väitteitä omaavien kirjausten perusteella sangen useinkin agressiivinen perusluonteeltaan oleva virkamies kohtelee ihmistä käsittämättömällä käytöksellä ja mielivallalla. tällainen henkilö ei kuuntele sanaakaan mitä hänelle sanotaan. tähänhän kiusanteolla ja perättömillä väitteillä kaiketi pyritään, että ihminen yksinkertaisesti mustamaalataan niin perusteellisesti että kukaan ei usko häntä.
    eletään 2020 lukua ja ihmisen pitäisi osata ajatella itse ja kyseenalaistaa myös toisten virkamiesten päätökset ja kuunnella ja selvittää kaikkien asianosaisten suhteen asiat.
    suhteellisuudentaju ei ainakaan kovin vahvasti ole tapauksessamme terveellä tavalla läsnä. esimerkiksi kyky ymmärtää, että lapsille ja aikuisille puhutaan eri tavalla ja eri asioita, ei näytä käyvän ymmärrykseen.
    olen huomannut myös sen, miten mustavalkoisesti hämeenlinnassa suhtaudutaan muualta suomesta tuleviin ihmisiin. hämäläinen kulttuuri poikkeaa hyvinkin vahvasti moniin muihin suomalaisiin kulttuureihin.

    Reply
 • 1.9.2020 at 11:03
  Permalink

  olosuhdeselvitys joka siis todettu puutteelliseksi, virheelliseksi, puolueelliseksi ja asenteelliseksi on täynnä räikeitä väitteitä jotka ko sosiaalityöntekijä kertoi pääasiassa saaneensa vastapuolen asianajajalta tiedokseen. näitä asioita ei koskaan tarkistettu eikä liitteitä tai todisteita asiassa. en myöskään saanut tarkistaakseni selvitystä ennen sen oikeuteen antamista.
  selvitystä ei ole tehty ammattitaitoisen oikeudellisen koulutuksen saanut henkilö.

  selvityksen perättömiä väitteitä tuki valheellisiksi toinen työntekijä joka myöhemmin irtisanottiin. hän oli kuitenkin ainoa joka ilmeisesti tajusi ko sopan ja pyrki edes tuomaan tosiasioita esiin kuten perättömiä väitteitä selvityksessä.
  selvityksestä puuttui mm lapsen ja äidin harraste, koulu, työ ym tiedot. asiantuntija lausunnot, lääkärintodistukset ym ym

  vainoamiseeni liittyy myös minun nimissäni soitetut puhelut. joitakin on tullut ilmi vuosien varrella ja jotka tiedän on kyllä todistettu perättömiksi. on myös väitetty minun soittaneen jonnekin nimettömänä.
  minun ei tarvitse soitella nimettömänä !

  myös harrastepuolelle on vainoamista tapahtunut. sinnekin soiteltu eri paikkoihin esimerkiksi eksän siskon toimesta ja valehdeltu minusta kaikenlaista. aina löytyy joku joka uskoo. aina löytyy se joku jolla viiraa päässä ja tykkää kehitellä mielessään kaikenlaista.

  ko sisko on sellaisessa toimenkuvassa että hänen on helppo saada minusta tietoja jo senkin puolesta.

  olen moneen kertaan todennut eri tahoille, että mikä on ongelmana että ihminen ei saa elää rauhassa elämäänsä ?
  mitä lapseni on tehnyt kenellekään jotta on tällaisen sairaan kiusaamisen uhri ?

  Reply
  • 20.10.2020 at 08:14
   Permalink

   Voisit tulostaa A-nelosia joissa kerrotaan tästä, ja jakaa tuhansiin koteihin kyseisen sossumafian vaikutusalueella?

   Reply
 • 19.10.2020 at 23:48
  Permalink

  Noniin. Tänään tätä kirjoittaessani totean, että huomenna on kulunut 5 vuotta lapseni kaappaamisesta Hyksissä estäen lain tukeman ja vaatiman selvitys prosessin. Katson, että julkisuuteen esittämäni pyyntö tässä on vaatimus tutkia asiamme perusteellisesti ja puolueettomasti asiantuntijoiden toimesta.

  Hämeenlinnan lastensuojelun johtavassa asemassa on ilmeisesti perheohjaaja.
  Hän ei kuitenkaan nauti lapseni luottamusta joka tuli esiin viime kesänä lapseni kuulemisessa joka tehty lakien vaatimien tapojen vastaisesti.

  Lapselleni on mitä ilmeisemmin koetettu esittää, että valvottu ja tuettu tapaaminen ovat sama asia.

  ME EMME EDELLEENKÄÄN OLE TAVANNUT 9.11.2018 JÄLKEEN !!!

  Vieraannuttaminen toteuttaa poliisin mukaan henkistä väkivaltaa. Tämä tarkoittaa sitä, että vieraannuttamista koskevaa lakia rikkoo tietoisesti Hämeenlinnan kaupunki edelleen luovuttamalla julkinen valta isälle.
  Koska kyse on tahallisesta toimintamallista on kyse törkeästä virka-aseman väärinkäytöksestä.

  Miten on mahdollista, että emme saa asiaamme puolueettomalle ja ammattitaitoiselle taholle hoidettavaksi ?
  Miten on mahdollista, että perheohjaaja hoitaa asiaa ?

  Kysyin asianajoliitolta yhden kysymyksen esitettäväksi asianajajilleni menneinä vuosina ?
  MISTÄ SYYSTÄ OLOSUHDESELVITYSTÄ EI OLE SAATU KORJATTAVAKSI JA TÄYDENNETTÄVÄKSI JA SELVITETTÄVÄKSI VAIKKA ASIASSA ON 3N ASIANTUNTIJAN LAUSUNTO ? JA KOSKA OLOSUHDESELVITYS KORJAAMATTOMANA EDISTÄÄ OIKEUDETTOMIA PÄÄTÖKSIÄ OIKEUSLAITOKSISSA JA LASTENSUOJELUSSA.

  Haluaisin tietää syyn edellä mainittuun koska kaikessa yksinkertaisuudessaan jokainen asianajaja on luvannut ottaa asiassa toimeksiannon mutta yksikään asianajaja ei ole saanut korjattua virheellistä, puutteellista, asenteellista ja puolueellista olosuhdeselvitystä.

  Tätä kysymystä on asianajoliitto pompottanut minulla useita kertoja muka ymmärtämättä mitä se tarkoittaa. Se tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että asianajaja menee ennemmin oikeuteen välittämättä todennäköisestä häviöstä – kuin todella katsoo lapsen ja vanhemman etua ja korjaa ja vaatii korjattavaksi ko selvityksen jotta saadaan lapsen tietoihin realistiset tiedot.

  Isän asianajaja porskuttaa suhdetoiminnan räiskeessä. Edistää sadistisuutta lasta kohtaan ja kuuleman mukaan estää sovittelua. Tämä on siis malli jota asianajoliitto suosii ?

  Reply
  • 20.10.2020 at 08:12
   Permalink

   Voisiko yksityisetsivä selvittää onko lapsesi jonkun ministerin tai julkkiksen leluna seksipornokaluna? Suomen johtoporsaat kuuluvat globalistihelvetinmafiaan. Sinun kohtalosi, että tällaisessa asiassa ei saa oikeutta, todistaa tämän osaltaan.

   Reply
 • 22.10.2020 at 18:32
  Permalink

  Viimeisin lakimies onkin vedättänyt asiassamme ihan kunnolla. Totesi sentään jossain vaiheessa että on hoitanut huonosti asiaani.
  Kun sanoin tekeväni valituksen hänestä on hän sabotoinut uusien asianajajien mahdollisuudet.

  Edellinen otettiin pois asiasta kokonaan. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan päätöksistä tai missä asiakirjat ovat kun kumpikin valehtelee vuolaasti. Velkasaneeraus prosessikin oikeuskulujen vuoksi on missä lie. Vastauksia en saa.

  Niin se suhdetoiminta pyörii. Kun vallankahvassa oleva vaatii toiselle osapuolelle häviötä ja uhraa tavallisen ihmisen tuhoamiseen näin runsas lukuisesti aikaa. Pitäisi kaiketi koneiston jo miettiä mikä tässä on takana.

  Vaatimus pitäisi olla että koko Hämeenlinnan ja Hangon sosiaalitoimien toimet pitäisi tutkia perusteellisesti asiassamme mukaanlukien monet monet muut uhrit.

  Reply
 • 22.10.2020 at 18:33
  Permalink

  Hämeen sanomissa juttu 16.10 Hämeenlinnan lastensuojelusta

  Reply
 • 22.10.2020 at 20:45
  Permalink

  kaikissa vastaavissa tapauksissa menneinä vuosina joihin olen tutustunut ,näyttää siltä että lakeja ei vähäisimmässäkään määrässä ole noudatettu ja juuri lastensuojelun taholta.
  erityisesti asianajajien kumma väite lastensuojelun rajattomasta vallasta on kummallinen.

  ei lastensuojelulla ole sellaista valtaa että se saa valehdella, väärentää, ja toteuttaa väkivaltaa mitä erilaisemmissa muodoissa.

  sellaista lakia suomessa ei ole.

  perustuslaki on laki jonka kanssa muita lakeja tulkitaan. mutta näin ei tehdä.
  hämeenlinnan sosiaalitoimi on kerta toisensa jälkeen todettu ammattitaidottomaksi jo lakien suhteen.
  se saattaa perustella toimiaan jonkun yksittäisen säädöksen perusteella unohtaen että sen pitää pohjata toimensa perustuslakiin ja lastensuojelu lakiin. sekä muihin asiassa olennaisesti vaikuttaviin lakeihin kuten kuntalaki, rikoslaki, sosiaalihuolto laki jne.

  kun penää kyseisten lakien perään, ei saa vastauksia.

  lastensuojelulle ei missään koskaan käsittääkseni ole annettu sellaista valtaa joka oikeuttaa tämän kaltaiset toimet.

  se valta annetaan muualta. se annetaan poliisista ja muista virkakoneiston osista joissa ei puututa lastensuojelun laittomuuksiin ja mielivaltaan.

  lastensuojelu pitäisi ehdottomasti palauttaa valtiolle.

  Reply
 • 31.10.2020 at 22:22
  Permalink

  kuukausien ajan on tapaamis asiaa vetkutettu ja vatkattu.
  perheohjaaja ollut asiaa hoitava. vasta nyt sain lastensuojelusta johtavalta kirjeen joka kumoaa täysin perheohjaajan toiminnan ja kirjeet.
  aivan kuten oli tarkoituskin. perheohjaajasta tehtiin tarkoituksella syntipukki jotta ls voi häärätä taustalla.

  näin epärehellisesti ja mielivaltaisesti lastensuojelu edellen asiassamme toimii.

  kohta tulee kaksi vuotta täyteen siitä kun olen tavannut lapseni. kyse ei ole asiassamme mistään muusta kuin isän harjoittamasta vallasta suhdetoiminnan avulla, valheista ja virkarikoksista.
  näitä ei saada korjattua. niinkö ?

  millaisen kuva mm meidän tapauksemme antaa yhteiskunnastamme ?

  Reply
 • 1.11.2020 at 22:23
  Permalink

  Mielenkiintoisia ilmiöitä. Tänään ajoimme autolla paikasta toiseen. Tien varressa taas auto. Hiljennettiin auton kohdalla ja hitaasti ohittaessamme sitä, lyötiin iso pehmolelu kuskin puolen ikkunaan näköesteeksi.
  Olen miettinyt, että mikä on se juttu, että tämänkaltaisia juttuja tapahtuu. Näitä kummallisuuksia riittää menneinä vuosina. Aikanaan minun autoani sabotoitiin rajustikin. Kaadettiin öljyä tuulilasin pyyhkijöihin, asetettiin iso kivi renkaan taakse jne jne
  Mikä on idea tälle vainolle ja kiusaamiselle ?

  Reply
  • 2.11.2020 at 08:59
   Permalink

   Mafialla on omat kuvionsa miten toimia. Videolla (ikävä kyllä ruotsiksi) kerrotaan näistä. Puhuja kokee näitä vastaavia koko ajan, mutta yrittäessään paljastaa todelliset taustatekijät tässä kaikessa, josta sinulla on oma osuutesi rikollis-syndikaatin piinaamana:

   Englanniksi – tässä käsitellään stalking-toimintaa kun se kohdistetaan globalisti-mafian toimesta koko yhteiskuntaan:

   youtube.com/watch?v=gNLjZ6L8tU0

   Reply
 • 1.11.2020 at 22:25
  Permalink

  Todettakoon nyt vielä tässä sekin, että olen 2014 ilmoittanut, että mitään minun sanomanani ei voi kirjata mihinkään, ellen sitä itse ole allekirjoittanut.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.