Maltalta siirretään 284 laitonta siirtolaista muihin EU-maihin

Malta on päässyt sopimukseen useiden Euroopan maiden kanssa 248 siirtolaisen siirtämisestä EU-maihin. Siirtolaisia on pidetty turistialuksissa aluevesirajan ulkopuolella, mikä on maksanut Maltalle jo 1,7 miljoonaa euroa alusten vuokrina, elintarvikkeina ja muina hyödykkeinä sekä turvallisuusjärjestelyinä.

Suurin kustannuserä on ollut turvallisuuden valvominen aluksilla, noin miljoona euroa.

Malta ilmoitti saaren olevan tulijoille turvaton COVID-19 -viruksen takia, jolloin saarelle pyrkiviä yli 400 siirtolaista on asutettu useita viikkoja turistialuksissa.

”Päätös pitää siirtolaiset aluksilla tehtiin COVID-19 -pandemian huippuaikana, kun koimme, ettei maamme tarjoa turvallista paikkaa Maltalle Välimeren kautta laittomasti saapuville siirtolaisille”, ilmoitti Maltan hallitus.

Hallituksen mukaan aluksilla olijat on testattu, eikä yksikään heistä ole osoittautunut koronaviruspositiiviseksi.

Lähde: Malta Today

Lue myös:

4 thoughts on “Maltalta siirretään 284 laitonta siirtolaista muihin EU-maihin

 • 12.7.2020 at 15:30
  Permalink

  EU-DIKTATUURIN tyrannimainen kuristusote provinsseistaan kiristyy jatkuvasti:

  ”Bryssel haluaa pitää rajat avoimina: ”Siirtolaisten käännyttäminen on laitonta””,
  https://www.kansalainen.fi/bryssel-haluaa-pitaa-rajat-avoimina-siirtolaisten-kaannyttaminen-on-laitonta/

  eli Kalergi-suunnitelman toteutus kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi edistyy kaiken aikaa eri EU-provinssien maanpetturi-poliitikkojen suosiollisella myötävaikutuksella.

  Ks. myös britti-patriootti David Noakes:
  ”Expose EU-dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

  Kirkkaana tähtenä muiden yläpuolella loistaa kolmisenkymmentä vuotta sitten
  agressiivisen, imperialistisen Neuvosto-Venäjän kommunistisen diktatuurin ikeestä vapautunut Unkari, joka uhmaa myös EU-diktatuuria:

  Seuraavassa on Unkarin pääministeri Viktor Orbánin 22.7.2017 pitämä puhe … että Unkarin raja-aita sulkee siirtolaisten maareitit Eurooppaan: https://sarastuslehti.com/2017/07/26/viktor-orbanin-puhe-kuuluuko-eurooppa-eurooppalaisille/

  Sitaatti puheen loppuosasta: ”Tulevassa vaalikampanjassa meidän tulee ensi sijassa pitää puolemme ulkoisia voimia vastaan. Seuraavan yhdeksän kuukauden aikana meidän on pidettävä puolemme Sorosin mafiaa ja Brysselin byrokraatteja sekä heidän hallitsemaansa mediaa vastaan. Tunnemme heidän menetelmänsä, ja heillä tuskin on suuria yllätyksiä varallemme: taloudellista kiristystä, poliittisia uhkauksia, kaikenkarvaisia raportteja, mediakampanjoita, loanheittokampanjoita, laittomia menettelytapoja, kaikenkarvaisia artikloita. Meihin on kohdistettu karkeaa ja halventavaa retoriikkaa. On kuitenkin todettava, että Unkari on puolustanut omia etujaan ja vastannut syytöksiin tyynellä ja sivistyneellä tavalla – voisin sanoa, että eurooppalaisella tyylillä.”

  ”Unkarilainen partioalus torjuu laittomia siirtolaisia rajajoella”,
  https://www.kansalainen.fi/unkarilainen-partioalus-torjuu-laittomia-siirtolaisia-rajajoella/

  Kalergi-suunnitelma

  Reply
 • 6.8.2020 at 20:21
  Permalink

  Laittomasti maahantulleita ei tule palkita antamalle heille oleskeluoikeus Suomen tyyliin eli saa valittaa vaikka kuinka monta kertaa ilmaiseksi samalla, kun saa ilmaisen majoituksen ja elämisrahaa.

  Myöskään laittomasti maahantulleita ei tule palkita kuljettamalla heidät johonkin muuhun maahan, vaikka tämä maa olisi heidät valmis vastaanottamaan.

  Jos laittomasti Maltaan pyrkivä tietää tulevansa varmasti torjutuksi ja silti siirrettäväksi johonkin muuhun Euroopan unionin maahan, pyrkijöitä Maltalle riittää. Malta politiikallaan varmistaa, ettei virta lopu.

  Siis stoppi reagointitavoille, jotka kannustavat laittomaan maahantuloon. Sensijaan laittomasta maahantuloyrityksestä tulee aina antaa rangaistus, jonka suorittamisen jälkeen palautus lähtömaahan.

  Entä sitten, jos maahanpyrkijä ilmoittaa hakevansa turvapaikkaa. Ei muuta kuin heti turvasäilöön. Jos tutkinnan aikana valehtelee tai esittää väärennettyjä asiakirjoja, hakijan status muuttuu laittomasti maahantulleeksi.

  Entä, jos hakija on aito turvanhakija. Silloin hänelle annetaan mahdollisuus hakea vakituiseksi asukkaaksi eli siirtolaiseksi. Tosin tätä ennen ainakin Suomen tulee luoda aito siirtolaispolitiikka pisteytyksineen. Jos ei läpäise kriteerejä, voi hakea siirtolaiseksi johonkin muuhun maahan.

  Koska osa suomalaisista haluaa auttaa, niin sen he voivat tehdä omilla rahoillaan. Tällä hetkellä auttajista ei ole pulaa, kunhan vain joku muu maksaa turvapaikan hakevien aiheuttamat kustannukset. Auttajien tyylinä on ”Lasku naapuripöytään, kiitos!”

  Reply
 • 29.8.2020 at 12:35
  Permalink

  I’m extremely impressed with your writing skills as smartly as with the layout for your blog. Is that this a paid subject or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to look a great weblog like this one these days.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.