Henkilöauto törmäsi ambulanssiin Rovaniemellä – henkilöauton kuljettaja pakeni paikalta

Rovaniemen poliisi sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 02:22 hätäkeskukselta ilmoituksen kolarista Korkalovaarantien ja vaaranlammentien risteyksessä. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt ensihoidon yksikköön ja poistunut paikalta. Poliisin mentyä paikalle selvisi, että ambulanssi oli ajanut Korkalovaarantietä Korkalovaaran suuntaan edessään väriltään tumma auto.

Vaaranlammentien risteyksessä auto oli ollut kääntymässä oikealle Vaaranlammentielle, kun se olikin yllättäen jatkanut eteenpäin ja törmännyt ambulanssin oikeaan etukulmaan. Ambulanssissa ei ollut potilaita tapahtumahetkellä.

Ambulanssin henkilökunnan mukaan auton ajo oli ollut kiemurtelevaa. Auto oli ollut väriltään tumma ja näytti vanhalta. Auton helmassa ja takapuskurissa oli ollut lisäksi punaista maalia.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtuman mahdollisista silminnäkijähavainnoista tai tiedoista liittyen tuntomerkkien mukaiseen autoon. Tiedot voi välittää soittamalla virka-aikana puhelimitse numeroon 0295466250 tai lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.