Kyytiä kutreille – brittikampaamot avaavat ovensa puolenyön aikaan

Useat Britannian kampaamot ja parturit avaavat ovensa tänään puolenyön aikaan, kun rajoituksia niiden aukiolosta puretaan. Yritykset ovat joutuneet pitämään ovensa kiinni jo yli kolme kuukautta.

Kampaamoihin ja partureihin on muodostunut jopa viiden viikon jonoja, kun ihmiset eivät ole päässeet hoitamaan kuontaloitaan.

Minuutin yli puolenyön useat hiusalalla toimivat yritykset alkavat ottaa vastaan hätäisimpiä asiakkaita ja tekevät työtä yötä myöten aamu- tai iltapäivään saakka.

”Lähetin viestin asiakkailleni ja kysyin, haluaisivatko he tulla hiustenhoitoon aikaan, jolloin he tavallisesti nukkuvat. Olin häkeltynyt vastauksista”, kertoo Charlotte Stephan, hiussalongin omistaja.

”Muutaman minuutin sisään ajanvarauskirjani oli täynnä varauksia lauantaiyölle ja -aamulle, ja sen jälkeenkin.”

”Olen äimistynyt siitä, kuinka uskollisia asiakkaani ovat, ja kuinka paljon he ovat kaivanneet tulla salonkiini hiustenlaittoa varten.”

Jotkut kampaamoista ja partureista avaavat normaaliaikaansa, mutta monet yrittäjät avaavat ovensa heti, kun säännöt sallivat, ja työskentelevät niin pitkään kuin mahdollista tyydyttääkseen asiakaskuntansa tarpeita.

Työntekijät käyttävät työssään kasvosuojaimia ja puhuvat vain välttämättömimmän estääkseen koronaviruksen etenemistä. Myös asiakkaat käyttävät kasvosuojuksia hiusten hoidon ajan.

Lähde: The Sun

Lue myös:

2 thoughts on “Kyytiä kutreille – brittikampaamot avaavat ovensa puolenyön aikaan

 • 4.7.2020 at 10:44
  Permalink

  Hui olkoon, kuka sitä nyt uskaltaa kampaamoon tai parturiin mennä? Maskit päälle ja huippuimurit täysille vaan, kun viruksia ja pöpöjä pelkääviltä vihdoinkin leikataan korona-kampaukset pois. Nyt onkin hyvä aika ennen uutta aaltoa. Kohta media huutaa lujaa, että: ”PÖÖÖ!”, ja taas on väki maakuopissa ja perunakellareissa vapisemassa. Hölmöläisetkin nauraa tälle pelleilylle.

  Reply
  • 4.7.2020 at 12:09
   Permalink

   Pelkääminen ja varovaisuus ei ole sama. Ihan vain tiedoksi.
   Voi olla varma että ei kovin moni koronaan sairastunut paljoa naura kirjoituksellesi.
   Kerroppa miksi ihminen on joku valtamedin seuraaja jos on varovainen koronan takia eikä juoksi kuola suussa ihmisten joukossa.
   Tuo semmoinen aivopieru että ei paremmasta väliä.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.