Britannian ensimmäinen naispuolinen itsemurhapommitusta suunnitellut linnaan

Safiyya Amira Shaikh, joka syntyi nimellä Michelle Ramsden, halusi ”pommittaa St Paulin katedraalin maan tasalle”.

37-vuotias ISIS:n kannattaja tuomittiin tänään Britanniassa elinkautiseen vankeuteen, joka on pituudeltaan vähintään 14 vuotta. Kun nainen vietiin pois oikeussalista, hän hymyili ja kohotti etusormensa ilmaan. Tätä pidetään ISIS:n tervehdyksenä.

Shaikhia pidetään Britannian ensimmäisenä naisjihadistina, joka suunnitteli itsemurhapommi-iskua ”päästäkseen marttyyrina taivaaseen”.

Nainen ei ole katunut suunnitelmaansa. Poliisin mukaan hän oli suunnitellut jättävänsä pommin St Paulin katedraaliin, ja laukaisevansa pommiliivin metrojunassa katedraalin räjähtämisen jälkeen.

Helmikuisessa kuulustelussa Lontoon Old Baileyn tuomioistuimessa nainen myönsi suunnitelleensa terrori-iskua ja jakaneensa terrorismiin liittyvää materiaalia.

Hän halusi viattomien ihmisten kuolevan, kertoo poliisi.

Naisen jäljille pääsivät äärimuslimipariskunnaksi tekeytyneet, peitetyössä toimivat kaksi poliisia.

Shaikh otti yhteyttä henkilöön, jonka hän oletti rakentavan hänelle kaksi pommia. Shaikh tapasi naisen, jolle hän antoi kaksi laukkua, joihin räjähteet tuli sijoittaa. Kontakti oli kuitenkin peitetyössä terrorismia vastaan työskentelevä poliisi.

Shaikh lähetti poliisille myös viestin, jossa hän kertoi aikeestaan räjäyttää St Paulin katedraali.

Nainen kääntyi islamiin vuonna 2007. Myöhemmin hän hylkäsi islamin valtavirran ja alkoi ihailla ISIS:n ideologiaa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

3 thoughts on “Britannian ensimmäinen naispuolinen itsemurhapommitusta suunnitellut linnaan

 • 3.7.2020 at 20:43
  Permalink

  Tuolle voisikin sitten laittaa uutenavuotena raketin perseeseen ja ampua taivaalle.

  Reply
 • 3.7.2020 at 21:31
  Permalink

  kyllä… ah rauhan uskontoa ihan heti en muista buddhalaista tai minkään muunkaan uskontokunnan, paitsi islaminuskosta terroristia

  Reply
 • 4.7.2020 at 15:01
  Permalink

  Tämä on näitä mutatoituneiden geenien aikaansama mielenterveyspotilas. Luonnon vastaisesti hän on kääntynyt omaa rotuaan vastaan. Joka kielii sekä vakavista mielenterveysongelmista että pettymyksestä omaan elämään kun kaikki ei mennytkään omien halujen mukaan. Aikaisemmin luonto olisi poistanut tällaiset heikot yksilöt ennen lisääntymisikää. Mutta nykyisen pienen lapsikuolleisuuden seurauksia voidaan tarkastella ihan tavallisesta katukuvasta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.