Alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista otettiin kiinni ulkomaalaistaustainen mies – Poliisi pyytää tietoja tapauksista

Helsingin poliisi on ottanut kiinni 34-vuotiaan miehen epäiltynä alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista Helsingin Kannelmäen ympäristössä. Poliisi pyytää Kannelmäen ja sen lähialueen asukkailta yhteydenottoa, mikäli tiedossa on lisää vastaavia tapauksia.

Miehen epäillään häirinneen ja ahdistelleen alaikäisiä tyttöjä sekä myös aikuisia naisia viime syksyn ja kuluvan vuoden aikana. Mies on yrittänyt ottaa kontaktia satunnaisten vastaantulijoiden kanssa ja yrittänyt aloittaa keskustelun heidän kanssaan. Motiivina on mitä ilmeisimmin pyrkimys seksuaaliseen kontaktiin. Joissain tapauksissa mies on kosketellut, halannut tai esimerkiksi videoinut tyttöjä.

Ilmoituksia miehen toiminnasta on kuluvan vuoden ja viime syksyn aikana tullut poliisille useita. Tutkinnassa on parhaillaan neljä tekoa, joiden rikosnimikkeenä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tai sen yritys.

Rikoksista epäilty on pienikokoinen mies, jolla on tuuhea musta tukka ja niin ikään tuuhea musta parta. Hän on yrittänyt keskustella uhrien kanssa huonolla suomen ja englannin kielellä. Koska miehen henkilöllisyys on tiedossa, poliisi ei kaipaa vihjeitä koskien hänen henkilöllisyyttään.

Poliisi toivoo yhteydenottoa mahdollisilta ahdistelun tai vastaavan kohteeksi joutuneilta tai esimerkiksi alaikäisten lasten vanhemmilta, mikäli käy ilmi että lapsi on ollut tekemisissä miehen kanssa. Tarkoituksena on selvittää, onko mies syyllistynyt muihin vastaaviin tekoihin, jotka eivät vielä ole poliisin tiedossa. Tämä on tärkeää sekä jo esitutkinnassa olevien tapausten selvittämiseksi että uusien rikosten ennalta estämiseksi.

Koska kyse on vasta rikosepäilyistä, poliisi ei julkaise tarkempia tietoja rikoksesta epäillystä. Mies on ulkomaalaistaustainen ja kotoisin Lähi-idän alueelta.

Rikoksista epäiltyä tullaan esittämään vangittavaksi.

Lähde: Helsingin poliisi

4 thoughts on “Alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista otettiin kiinni ulkomaalaistaustainen mies – Poliisi pyytää tietoja tapauksista

 • 3.7.2020 at 17:58
  Permalink

  Kyllä on hienoa tämä monikulttuurisuus.

  Reply
 • 3.7.2020 at 19:27
  Permalink

  Kannelmäestä on tullut täysin paskastan, Vielä 1980-luvun puolessavälissä Kannelmäki oli uudehko asuialue, jossa oli rauhallista. Ainoan ”värinän” aiheuttivat kantalaiset.

  Reply
 • 3.7.2020 at 20:12
  Permalink

  ja tietenkään tätä saatanan sairasta ihmisjätettä ei voida heittää hevodenvittuun tästä maasta tai edes antaa kunnon linnatuomiota… multikultti on nii helvetin ihanaa.
  no, jokainen järkevä vanhempi varottaa lapsiaan olematta tekemisissä yhdenkään rikastuttajan kanssa ikinä

  Reply
 • 4.7.2020 at 03:20
  Permalink

  Mitä helvettiä tänne halutaan/kuka perkeleen mamuja eläteiksi, sossupummeiksi, raiskaajiksi ja Suomen ns. kansalaisiksi. Perkele: palakaa helvetisssä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.