Kansanedustaja Mauri Peltokangas: Sisäministeri hyppii kuin kumipallo tehtävistään ulkona

Mauri Peltokangas (PS) facebookissa:  Sisäministeri vaatii lisää päästöleikkauksia. Tämä ei ole sisäministerin hallinnonalaa. Sisäministeri hyppii kuin kumipallo tehtävistään ulkona. Tämä aiheuttaa ongelmia Suomen sisäisen turvallisuuden kohdalla, koska ministeri ei keskity tehtäviinsä.

Totuus on se, että Suomi on tehnyt lähes kaiken sen, mitä tässä maassa voidaan tehdä päästöjen vähentämiseksi. Olemme edelläkävijä. Jos Suomi haluaa yhä vähentää päästöjään on se hyvin yksinkertaista. Itseasiassa meidän tulee vain vaatia 4,2 miljoonaa hehtaaria luonnontilassa olevia soitamme EU:n LULUCF -himmeliin hiilinieluksi. Sitä ne todellisuudessa ovat, mutta niitä ei tällä hetkellä sinne lasketa mukaan.

Tuo mainitsemani luonnontilassa olevien soittemme määrä on faktasti hiilinielu lähes koko liikenteemme päästöjen osalta. Vaatimalla tuo kirjaus liikenteemme päästöt saataisiin nollaan tekemättä mitään muuta kuin merkintä paperiin. Vihreät ja jokainen lukutaitoinen tietää tämän, mutta ilmastoraivoagendansa olemassaolon turvatakseen Suomen hallitus ei tee asialle mitään! Ennemmin tuhotaan Suomen teollisuus.

Sairasta eikö vain?

Lähde: Facebook

10 thoughts on “Kansanedustaja Mauri Peltokangas: Sisäministeri hyppii kuin kumipallo tehtävistään ulkona

 • 29.6.2020 at 19:21
  Permalink

  Ulkolaisen väestön poistamisella hiilipäästöt raapisivat tavoitetta, mutta hiilipäästöjen vähentäminen ei ole vihreille tärkeää.

  Reply
 • 30.6.2020 at 12:42
  Permalink

  Mauri puhuu jälleen, kuten aina, asiaa.

  Reply
 • 30.6.2020 at 21:06
  Permalink

  Vihreä sisäministerimme ajaa poliittisia intohimojaan ja siten toimillaan ruokkii epävakautta kannustamalla vihreän ulkoministerimme kanssa islamisteja rantautumaan Suomeen, joka on sinänsä sen luokan turvallisuusriski jota ei pidä vähätellä.

  Reply
 • 1.7.2020 at 07:55
  Permalink

  Mä oon tuota mauria ihmetellyt. Maalaismies, ei mitään arvoa ympäristöjä, luontoa, puhdasta ilmaa kohtaan. Itse maalaisena yritän säästää luontoa, elää saastuttamatta, ympäristöä ja suimen luontoa arvostaen.

  Reply
  • 1.7.2020 at 12:56
   Permalink

   Missäs kohtia Mauri on osoittanut ympäristövihamielisyyttä? Tässä kyseltiin lähinnm SM:n toimenkuvan perään. Itsekin olen maalta ja arvostan Suomen luontoa ja varmaankin myös suimen luontoaa, kun joku selittää, mikä se on

   Reply
  • 1.7.2020 at 16:09
   Permalink

   Et kai Sinä muka usko tuohon Co2 huijaukseen? Ja että EU:sta muka olisi hyötyä suomalaisille tai että kolesterolilääkeestä olisi hyötyä tai että värjätty kirnunhuuhteluvesi muka olisi maitoa tai karnitiinilla turvotettuna sama sitten olisi kermaa?
   Meille suomalaisille annetaan omista kaloistamme vain perkeet, joista maksamme hunajaa. Voi Pirkko-kulta, herää jo!

   Reply
 • 4.8.2020 at 13:20
  Permalink

  En enää seuraa suomalaista politiikkaa koska se on ala-arvoista. Milloin viimeksi hallitus on ajanut suomalaisten etua?! Muisti pätkii.

  Reply
 • 25.10.2020 at 09:59
  Permalink

  Jamppa tuli kuuluisaksi alatyylisistä naisiin kohdistuvista heitoistaan, tyyliin naiset ovat persreikiä. Kohteena työkaverit eduskunnassa.
  Jokin aika sitten jampan piti vierailla paikallisella torilla, ei näkynyt ottarillimiestä.
  Olisin käynyt kysymässä onko muijani eräs näistä perslävistä. Vastauksesta riippuen olisi
  nyrkki heilahtanut.
  Moukka -Maukka on häpeäksi koko eduskunnalle

  Reply
  • 25.10.2020 at 13:51
   Permalink

   Ai että ”tuli kuuluisaksi”?

   Kerrohan sitten lähde kyseiselle tiedolle.

   Vai onko tässä jälleen kyseessä sellainen tapaus, jossa rajun väitteen alkuperäksi ilmoitetaan ”nimetön lähde”? Eli käytännössä tarina onkin pelkkää mielikuvituksen tuotetta, ja sitä on ryhdytty levittämään pelkästään mustamaalaamistarkoituksessa.

   Reply
   • 27.10.2020 at 04:59
    Permalink

    ”nimetön lähde” voisi olla Varisverkosto. Ei mitenkään tavatonta. Vasemmistoleirillä on yhteinen julkilausuttu sopimus että yhdessä tuhotaan konservatismi ja keskiluokka tästä maasta. Mutta kukin tahollaan jotta laaja yhteistyörintama ei paljastuisi liian helposti.

    ”Eräänä esimerkkinä tästä klassisesta vihan oikeutuksen saarnaamisesta siteeraan tässä erästä edesmennyttä huomattavaa filosofia ja poliitikkoa.

    ”…meidän on hahmoteltava, luotava….liike, jossa on monta toisiaan tukevaa linjaa, parlamentaarisen vaikuttamisen yrittäjistä aseellisiin taistelijoihin saakka. On tutkittava oman yhteiskunnan rakenteita Soininvaaran tarkkuudella, ja oppia ottaen vallankumousliikkeiden historiaa – kansallissosialistien, kotimaan stalinistien, Venäjän moniportaisen vallankumouksen, Punaisten prikaatien menetelmiä – ja unohdettava narsistinen itsensä.
    Taktisista syistä linjojen on syytä pysyä erillään, kieltääkin toisensa, mutta periaatteen hiljaisuudessa ymmärtää toisiaan, koska niitä kaikkia yhdistää sama järjen ja tiedon kirkastama lähimmäisen rakkaus ja globaalinen omatunto…”
    Kyseinen puhe pidettiin vuonna 1985 Vihreän Liikkeen yleiskokouksessa Turussa.. Kyseinen puhuja kehottaa puheessaan suoraan ja peittelemättä terrorismiin sekä väkivaltaan elinkeinoelämän johtajia vastaan.”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.