Valmistajat rähmällään parodiaviestien edessä

Eskimo-jäätelöiden tuotemerkin omistaja katsoi taannoin, ettei ole eettistä käyttää eskimoiden nimeä jäätelötuotteessa, koska eskimot ovat vähemmistö.

Tästä päätöksestä lähti liikkeelle nimenmuutosvaatimusten lumivyöry.

Seuraavassa on poimintoja viime päivien Twitter-viestien helmistä.

Anter Yaşa

Keijo Kaarisade

Muut

Keskustelu jatkuu railakkaana Twitterissä.

Lähde: Twitter

5 thoughts on “Valmistajat rähmällään parodiaviestien edessä

 • 28.6.2020 at 05:49
  Permalink

  Tekevät itsestään naurettavavia munattomia kuohittuja idiootteja.Säälin heitä.Hei tuolla teiden varsilla on hirvimerkit urospuolisia, korjatkaa ne heti sukupuolineutraaliksi, vittu mikä nimihirviö.

  Reply
 • 28.6.2020 at 09:09
  Permalink

  ”Maassa on pääideologiana ollut pitkään pelkkä väite ja hokema. Hokema, jota tukemaan ei ole koskaan ollut ensimmäistäkään varsinaista faktaa. Ja kun ne tekaistutkin faktat ovat osoittautuneet tekaistuiksi faktoiksi ts. valheiksi mutta hokemaa hoetaan siitä huolimatta aina entistä suuremmalla innolla niin silloinhan kyse on enää uskonnosta. Ja koska kyse on uskonnosta niin se hokema muuttuukin sitten pyhäksi ja loukkaamattomaksi dogmiksi. Jonka loukkaamattomuus suojelee myös dogmin hokijoita. Ennen kaikkea heitä. Ja koska sitä dogmia toistaa valtamedian lisäksi valtakoneistokin niin teokratiassa tosiaan ollaan niin kuin paska Junttilan tuvan seinässä.

  – Jep. Ja se dogmihan on se pyhä ajatus etnisesti edistyksellisen väestönosan sekä suuresta välttämättömyydestä että yhtä aikaa väistämättömästä velvollisuudesta suomalaisille ynnä kyseisen väestönosan kyseenalaistamaton uhripääoma joka nostaa sen kaiken arvostelun yläpuolelle ja pitää sen siellä. Teki se sitten mitä tahansa. Ihan mitä tahansa. Sillä eihän pyhää voi arvostella eikä varsinkaan pyhän kumartajia. Kyseistä dogmia ei millään tavoin muuta se, että niissä siellä & täällä tällä hetkellä käydyissä BLM-riehumisorgioissa pannaan sen etnisesti edistyksellisen väestönosan toimesta paikat paskaksi ja palamaan sekä kaiken lisäksi tapetaan ihmisiä. Dogmi on silti pyhä.

  – Ja koko helvetin, no, suoranainen terrorismi on lähtenyt liikkeelle siitä että yks etnisesti edistyksellinen narkkaava ammatti- ja taparikollinen pääsi hengestään. Maassa, jossa nimenomaan ne tummapintaiset tappavat antaumuksella niin toisiaan kuin valkoisia. Mutta sehän ei dogmin palvojia kiinnosta.”

  yrjöperskeles blogi

  Reply
 • 28.6.2020 at 10:47
  Permalink

  Olen pyytänyt myös Helsingin kaupunkia liittymään näihin ”siivoustalkoisiin”:

  Helsingin kaupungin tulisi ehdottomasti siivota pois kadunnimistöistä kaikki natseihin viittaavat nimet, kuten esimerkiksi:
  Aadolfinkatu > Adolf Hitler
  Rudolfintie ja Rudolfinkuja > Rudolf Hess
  Albertinkatu > Albert Speer
  Hermanni > Hermann Göring

  Nyt odotan vastausta.

  Reply
 • 28.6.2020 at 13:02
  Permalink

  Tässä huumorissa on vain yksi miinus: kun orwellilainen diktatuuri ottaa sen tosissaan ja rasistiset tuotteet, tuotteen nimet ja logot poistetaan, ne myös katoavat kauppojen hyllyltä ja katukuvasta. Vaikka orwellilainen diktatuuri tajuaisikin myöhemmin, että kyseessä oli pelkkä parodia, tuskin vanhoja tuttuja symboleita ja tuotenimiä enää palautetaan. Joten jäämme jatkossakin paitsi Eskimo-jäätelöitä, Geisha-suklaata tai fetsipäistä hahmoa turkkilaisen jogurtin tunnuksena.

  Mietin tosin sitä, että mustista miehistä käytetään toisinaan lakupetterin lyhynneksenä sanaa laku. Samaa sanaa käytetään myös lakritsista. Aiotaanko se kieltää. Miten poliisi aikoo valvoa ja rangaista, mikäli kaupassa lapsi alkaa suureen ääneen kinuta ”Osta äiti mulle lakua”.

  Reply
 • 28.6.2020 at 13:56
  Permalink

  Maantiede on tunnetusti rasistista: Esim. Nigerian ja Nigerin nimet tulisi viipymättä muuttaa sellaisiksi, että ne eivät loukkaisi vihervasemmistoamme. Varmaan Afrikka-komissaari Urpilainen voi ottaa asian esillle EU:ssa, Bilderbergissä.ja käydessään mainituissa maissa.

  Suomessa esim. kaikki Mustamäki-nimet tulee myös muuttaa aina kulloisen sallitun puheen mukaisiksi, vaikka päivittäin. Onhan nähty, että korrektit ilmaisut ja valinnat muuttuvat jatkuvasti. Välillä mustia ja ruskeita ihmisiä ei näy riittävästi mainoksissa ja heti kohta valitetaan siitä, että heitä näkyy niissä. Hallituksemme hukkuu näiden maailman tärkeimpien asioiden hoitoon! Antakaamme siksi ministereille täysi tukemme!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.