Suosittu brittiläinen seksihotelli avaa ovensa Covid-19 -rajoitusten jälkeen – ilman seksiä

Britannian Länsi-Bronwichissa sijaitseva hotelli Xtasia on tähän saakka profiloitunut aikuisten seksihotelliksi.

Nyt hotelli on ilmoittanut, että se kieltää seksin harjoittamisen tiloissaan, kun hotelli uudemman kerran avaa ovensa ensi viikonloppuna 4. heinäkuuta – samaan aikaan, kun pubit avaavat ovensa. Syynä seksin harjoittamiskieltoon ovat brittihallituksen ohjeet sosiaalisen etäisyyden pitämisestä.

Hotelli kirjoittaa kotisivullaan, että neuvoteltuaan poliisin, kuntapäättäjien ja terveysviranomaisten kanssa hotelli ja siellä oleva baari avaavat ovensa ”seksuaalittomana” 4. heinäkuuta.

Xtasia on Booking.com-varausjärjestelmässä suosituin aikuisille suunnattu majoituspaikka. Hotelli on aikaisemmin luvannut asiakkailleen mahdollisuutta käyttää hotellihuoneissa ja muissa tiloissa sijaitsevia sitomis- ja muita laitteita, pääsyä tyrmätiloihin sekä mahdollisuutta seksiaktien seuraamiseen.

Jatkossa hotellin tiloissa on voimassa kahden metrin etäisyyssääntö, elleivät henkilöt ole samaa taloutta. Hotelli on kuitenkin ilmoittanut, että vaikka sääntöä rikottaisiin, se pysyy luottamuksellisena asiakkailleen.

Uudelleen avautumisen myötä hotellin tiloihin tulevilta mitataan ruumiinlämpö ennen asiakkaaksi hyväksymistä. Hotellissa olevilla seurustelutiloilla on erikoisia nimiä, kuten ”Kiirastuli” ja ”Helvetti”. Kiinniolon aikana hotelli on sisustanut asiakkailleen neljä uutta yksityistä ja avoimempaa ”leikkihuonetta”. Porealtaat sen sijaan pysyvät poissa käytöstä.

Lähteet: The Sun, LadBIBLE, Extasia

2 thoughts on “Suosittu brittiläinen seksihotelli avaa ovensa Covid-19 -rajoitusten jälkeen – ilman seksiä

 • 28.6.2020 at 21:32
  Permalink

  Ei varmaan paljoa vedä asiakkaita.

  Reply
 • 28.6.2020 at 22:04
  Permalink

  Hotelli taisi profiloitui kerrasta feminismin keitaaksi. Sitomislaitteet, tyrmätilat ja seksiaktien seuraaminen kuuluvat vahvasti intersektionaalisen feminismin teemaan, kunhan seksiakteissa ei näy heteroyhdyntöjä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.