Nykysuomi tiedottaa: Julkaisun vetovastuu ja omistaja vaihtuu

Nykysuomi-nettilehden päätoimittajana 1.6.2018 alkaen toiminut Petri Perta lopettaa päätoimittajan tehtävästään ja luopuu julkaisun omistajuudesta.

Syyt Pertan päätökseen ovat pääasiassa henkilökohtaisia:

– Itsenäisen pienmedian pyörittäminen on kiittämättömin työ, mitä olen koskaan tehnyt. Siihen käytetty aika ja energia ei ole Nykysuomen tuottamien hedelmien, eettisten, yhteiskunnallisten tai taloudellisten hyötyjen valossa lähimainkaan sen arvoista. Nostan hattua jokaiselle joka tätä touhua jaksaa vuodesta toiseen, Perta toteaa.

Uudet omistajat ja julkaisun vastaava(t) ilmoittavat jatkosta kun ovat siihen valmiita. Entisen päätoimittajan vastuu julkaisusta ja sen sisällöstä päättyi 26.6.2020.

 

4 thoughts on “Nykysuomi tiedottaa: Julkaisun vetovastuu ja omistaja vaihtuu

 • 28.6.2020 at 09:38
  Permalink

  Kiitos kuluneesta ajastasi.

  Reply
 • 28.6.2020 at 10:59
  Permalink

  Kiitos paljon ja erittäin hyvää jatkoa Petri.

  Ovathan lukijat arvostaneet NS:n olemassaoloa.

  Toivon silti että uudet vetäjät jättävät Tossavaisen re-bloggaukset pois. Perustelu: Onko tämä persujen ja übertavistossavaisen mainosalusta?

  Reply
 • 28.6.2020 at 22:26
  Permalink

  Suuret Kiitokset! Petri!
  Toimitit tiukkaa asiaa! Toivon hyvää ja menestystä, mitä sitten teetki!

  Reply
 • 29.6.2020 at 08:32
  Permalink

  Kiitos Petri ja kaikkea hyvää sinulle. Muista, että sanansaattajia tarvitaan aina eikä totuuden tie ole ansiokkain mutta se on antoisin. Aina on niitä jotka eivät halua tosiasioiden esille tuloa ja aina on niitä jotka käyttävät elämänsä toisten elämän pilaamiseen. Teit varmasti paljon hyvää työtä ja sait Nykysuomen arvostusta laajenemaan luotettavuuden osalta sekä annoit monille vääryyttä kokeneille äänen.. Siunausta elämääsi 🙂

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.