Jari Vuorinen: Sanna ja holistien ritarikunta

Muistan ikuisesti sen kun T.Halonen toi esiin uuden vuoden puheessaan: Hän valittteli sitä kun perheväkivalta oli saanut niin suuret mittasuhteet. Samasta aiheesta THL varoitteli jo vuonna 2004, että tulee KATASTROFI, koska tuolloin tehtiin suuri alkoholipoliittinen toimenpide,jonka seuraukset tiedettiin etukäteen.

Toimenpiteen suoritti Vanhasen hallitus eli kyseessä oli suuri ALKOHOLI ALE palveluksena suomen vähävaraisille perheille. Mitä teki Halonen? Oli hiljaa! Piti odottaa vuotteen vuoteen 2010, kun oli aika nuhdella kansaa siitä mikä tiedettiin tapahtuvaksi jo vuonna 2004. Tiedättekö mitä? Samasta Vanhasen toimenpiteestä myös pääministeri MARIN sai osansa, sillä vuonna 2004 hän oli 16 vuotias ja isänsä ”kaffetteli”liikaa ja liian usein. Oli siis alkoholisti, niin kuin julkisuudessa on ilmoittettu eli taisi peräti olla Marin itse, joka tämän kertoi.

Kornia on se,että nyt MARIN tekee ”heldelmällistä” yhteistyötä hallituksen eli niiden kanssa (Vanhanen), jotka aikoinaan kovin kurjistivat hänen nuoria aikalaisiaan, nuoria,lapsia,isiä ja äitejä vauvat ja vaarit mukaan lukien. Salakavalaa on siis punamulta… niille pitää laittaa roti!

Kuunnelkaapa vaan Halosen vuoden 2010 uudenvuoden puhe. 2004 Halonen oli arvojohtajana ja presidenttinä hiljaa kun sama ilmiö mistä 2010 suvaitsi olla niin huolissaan, luotiin! Se todella tekemällä tehtiin ei voi muuta todeta! Myös itsemurhat olivat tasaisesti muuten laskeneet vuoteen 2004 kunnes ne samana vuonna A.D. lähtivät taas nousuun! Vuonna 2006 alkoholikuolemat ajoivat ohi sydän-ja verisuonisairauksien aiheuttamien menehtymisien, jotka ovat aina olleet kansantautimme ja number one syy menehtymisiin.

Jari Vuorinen Lohja Ojamo.

10 thoughts on “Jari Vuorinen: Sanna ja holistien ritarikunta

 • 10.6.2020 at 22:54
  Permalink

  http://www.sciforums.com/threads/the-atom-bomb-hoax-and-more-jewish-lies.65869/

  Suosittelen lukemaan ja niin kutsuttujen ”dinosauruksien luurangot” suureksi osaksi tulevat täältä:

  https://www.gengutech.com/

  Ja putinista ja kuuluisasta ron paulista!

  https://diggerfortruth.wordpress.com/shills/

  https://ronpauldebunked.wordpress.com/

  Globalism = Freemasonry = Judaism

  https://www.bitchute.com/video/fiG11Z7JBbDC/

  ja alla todella pätevä äijä vähän kaikessa!

  https://www.youtube.com/user/kathodosdotcom/videos

  Ja emme elä ”maapallolla”!

  Reply
 • 11.6.2020 at 07:42
  Permalink

  Alkoholi on huume, joka vaikuttaa yksilöllisesti. Useimmat sitä vähän nautittuaan viihtyvät, kun opitut estot vaimenevat, jotkut se tekee agressiivisiksi. Maissa, joissa sitä saa vapaasti, sen aiheuttamat ongelmat ovat vähäisempiä kuin maissa, joissa joissa käyttöä yritetään rajoittaa lakien avulla. Sama ongelma liittyy kaikkiin huumeisiin. Käytön tulisi olla rajoitettua opituista elämän tavoisra, ei lakien määräämänä.

  Reply
  • 11.6.2020 at 08:48
   Permalink

   Huume esimerkiksi marihuana ei eroa kovisita huumeista mitenkään, siihen jöö koukkuun ja kohta vedetääkin sitten kovempia aineita eikä niistä päästä koskaan irti, viina ei sentään ole noinpaha koukuttaja.
   Viinaa saa jo kun ikä on oikea, jos vielä huumet vapautetetaan tämä maa on lopullisesti perseestä.
   Huumehörhöjen rikolllisuus räjähtää kun kaikki varastetaan että saataisiin uusi lasti myrkkyä suoniin.

   Reply
 • 11.6.2020 at 09:16
  Permalink

  Ehkä Suomessa pitäisi seurata Saksan esimerkkiä: Vapauttaa kaikki alkoholli. Saksalaiset jotka aikoinaan polttivat pontikkaa ja hautasivat sitä ties minne, kertoivat että yhden yön jälkeen olivat kaikki kaupan tiskit täynnä alkoholia. Omaa keitosta oli puutarhassa tynnyrillinen, mutta kaupasta sai paremman makuista joka oli halvempaakin. Ja kun yhden pullon otti, niin kaksi tuli hyllyyn tilalle.

  Kansa oli kuulemman puoli vuotta humalassa ja sen jälkeen elämä palautui normaaleihin uomiin. Kansa hoksasi että alkoholi ei juomalla lopu ja että töissäkin pitää käydä.

  Olisiko Suomen aika toteuttaa Saksan malli ja sallia kaikkien alkoholijuomien myymminen kaikissa kaupoisa? Samalla kun vähennetään alkoholivero puoleen? Silloin Venäjältä, Ruotsista ja Virosta suuntautuisivat viiina-matkat Suomeen, eikä päinvastoin. Kaikki alkoholin tuotanto vapaaksi valvontaa vastaan ja kotipanimot sallituiksi aina 200 litraan vuodessa asti.

  Toki meille tulee alkoholisteja ja alkoholikuolemia, mutta ne ovat henkilöitä jotka nytkin ovat keskushermostoon vaikuttavien aineiden käyttäjiä. Ja jossain taauksessa yhteiskunnan menot näiden tapausten osalta jopa pienenevät, kuten Saksassa kävi. Alkoholiongelmien aiheuttamat kusannukset yhteiskunnassa laskivat koska erilaiset myrkytystapaukset ja tulehdukset romahtivat, puhtaamman alkoholin myötä.

  Eiköhän kokeilla vuosi? Suomi viinarallin pääpaikkana, olisi siinä hostorian lehillä upea otsikko.

  Reply
  • 11.6.2020 at 11:12
   Permalink

   Just noin.
   Jäljelle jäisi se kansanosa joka osaa alkoholia käytttää ilman ylilyntejä.
   Mutta kokeileppa selittää tuota hiivahallitukselle, puolet noista riippuu vielä äitinsä tississä.

   Reply
 • 11.6.2020 at 18:59
  Permalink

  Vittu ostarin puliporukalle pitäisi pumpata tankkiautollinen pirtua suoraan kurkkutorveen tai miksei kanyylillä suoraan suoneen.
  Alkoholismi ei ole sairaus sillä se loppuu kun laittaa korkin kiinni.

  Reply
  • 12.6.2020 at 17:45
   Permalink

   Ei olekkaan sairaus vaan riippuvuus, hiukan lievempi kun huumeisiin kiinni jäänneellä.
   Se on muuten aika helppo sanoa että korkki vain kiinni niin asia on hoidettu.
   Sanotko myös lihaville päin näköä että ”syö vähemmän niin laihdut”?
   Se kun ei aina ole itsestä kiinni nuo vaikka sitä helposti niin voisi luulla ja alkaa syyttelemään.

   Reply
 • 12.6.2020 at 12:01
  Permalink

  Viinanhuuruisessa pöhnässä tai krapulassa ihmisten poliittinen huomiokyky on alhaisimmillaan. Viina on siis oivallinen turruke, kun valtiaat haluavat kaikessa rauhassa kurjistaa lammaskansaa. Toisaalta juomahalu on ymmärrettävää, kun ongelmat kasaantuvat. Minnekään ei voi mennä koronarajoitusten takia. Rahaakaan ei juuri ole. USA on kaatumassa kommunistiseen vallankumoukseen. Suomea ajetaan konkurssiin ja EU-liittovaltioon ja maa aiotaan täyttää rotumuukalaisilla samalla, kun rotumellakat riehuvat maailmalla. Kommunistit ja vapaamuurarit juhlivat riemuvoittojaan ja tuhoavat länsimaiden kulttuuriperimää. Kurittomat ne*kerit ja kommunistit ajavat takaa valkoisia. Kansalaisten hereillesaaminen vastarintaan on lähes mahdotonta tai heränneidenkin kanssa aika ja tarmo menee keskinäiseen riitelyyn. Kuinka paljon itsensä turruttajia voi sitten moittia?

  Reply
 • 12.6.2020 at 19:11
  Permalink

  Ehkä alkoholi on psyykelääke kansalle joka ei saa terapiaa johtajien taholta, päinvastoin.

  Reply
 • 28.8.2020 at 04:47
  Permalink

  I am really inspired along with your writing skills and also with the layout for your blog. Is this a paid theme or did you customize it your self? Anyway keep up the excellent high quality writing, it’s rare to see a nice weblog like this one these days.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.