Jari Vuorinen: Sukupuoleton pyssy?!

Mikähän sekin juttu on kun lyijyn käyttö luodeissa halutaan kieltää, jolloin noin puoli miljoonaa asetta menee käyttökelvottomaksi?

Mitä nämä telaketjuilla kulkevat telaketjufeministit oikeen ajaa lyijykiellolla takaa? Mikä on vaikutin. Löytyykö se korvien välistä kovinkin syvältä. Kun järkeenkäypää syytä ei löydy,pitää etsiä vaihtoehtoisia selityksiä.

Onko se femakot niin,että se aseen piippu muistuttaa isoa pippeliä? Tai luoti? Onhan siinä aseessa se pesäkin johon ruutimälli eli patruuna menee? Niin,että eikös se pyssy ole aivan riittävän sukupuoleton lyijyllä tai ilman. Hallitukselle ja sen vihervasemmistolaiselle kannattajakunnalle on tärkeää luoda näitä androkyynisiä virtauksia mm.liikennemerkein tai puheissa ja kirjoituksissa. Aner, mies ja gyne, eli nainen. Jumala loi miehen ja naisen, aamen. Voi keskustaparkaa tuossa myllyssä…

Niin kuin peiliin katsomalla jokainen voi todeta,ettei luonti ihmisen suhteen ollut mitään täydellistä, joten harvinaisia poikkeamia eli androgyynejä mileihyvin sallitaan ilman, että sukupuolettomuus tai ”osaksi kumpaakin ja siksi viaton” ideologia ansaitsisi eksistenssinsä jopa nykyhallituksen lehtereillä. Joissain kulttuureissahan tällaisilla omituisuuksilla nähdään peräti jumalallisia yhteyksiä. Jos jokaisesta luonnon omituisesta poikkemasta tehdään politiikkaa, ei mene enää kovin kauaa kun tarvitaan valkotakkisia rutkasti enemmän. Tämä psykoanalyysin perustaja Siegmund Freud taisi olla hyvinkin oikeassa puhuessaan ”fallos symboleista” tai peniskateudesta.

Hallitus sohvalle ja pitkälleen,kyllä joku kuuntelee !

Jari Vuorinen Lohja, Ojamo

One thought on “Jari Vuorinen: Sukupuoleton pyssy?!

  • 2.6.2020 at 20:58
    Permalink

    Suomessa on kaikenlaista kateutta enemmän kuin missään muualla!
    Voihan sitä itkeä lyijyn perään, mutta se on täysin hedelmätöntä kun ne pyssytkin viedään EU.n käskyttämänä ja suomi-kommareiden täristessä innosta!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.