Jari Vuorinen: YLE saattaa meidät tiedon valoon

”Saattaa,voidaan…ehkä…jos”? Yle se suoltaa taas skeidaa. Koira voi kyllä tunnistaa kuumepotilaan nenällään muuttuneesta aineenvaihdunnasta. Lämpötila tai esim. diabetes muuttaa aineenvaihduntaa mutta koirien nenien hehkutus valtakunnan uutisissa tässä vaiheessa koronaa kuulostaa jonkinlaiselta hätähuudolta tiedostavan korvaan.

Alkaa ärsyttämään Ylen ”neuvostopropaganda”-jossa tiede tai luonnon ihmeet pelastaa kaiken- päivä päivältä enemmän ja se Ylen ihme vaan näyttää kiihtyvän aina tilaisuuden tullen. Sanotaan, että tilaisuus tekee varkaan mutta tekeekö tilaisuus myös ah, niin tieteellisen Ylen? Sotien jälkeen Stalinin Neuvostoliitossa ihmisillle luvattiin kuumatkat, robottipalveljiat ja lähes ikuinen elämä. Niin ihmeellistä oli se kommunismi. Nykymeno vihrevasemmiston suunnalta ei paljoa jää jälkeen niistä ajoista enää tänä päivänä.

Mutta minkäänlaista virusdiagnostiikkaa ei voi koiran nenään opettaa. Huumoriveikko voisi todeta, että kissa saattaisi onnistuakin.

Nykyään Ylekin ”saattaa” olla ihan oikean uutisen asialla?

Jari Vuorinen Lohja Ojamo.

2 thoughts on “Jari Vuorinen: YLE saattaa meidät tiedon valoon

 • 20.5.2020 at 18:24
  Permalink

  Odotan suurella jännätyksellä milloin Raakel Liekkki kertoilee ”omista ihmeistään”. Kuten me miehet tiedämme, ”se” vasta tietää ihan kaiken!

  Reply
 • 24.5.2020 at 22:27
  Permalink

  Jospa koronakin muuttaa aineenvaihduntaa ja koira voi haistaa sen? Voihan koira haistaa jotkut syövätkin hyvin varjaisessa vaiheessa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.