Nykysuomen populistinen talouskysely: Millä keinoilla Sinä hoitaisit minimiksi määritellyt 10 miljardin koronasopeutukset?

Asetu hetkeksi yhdistetyn valtiovarainministerin ja pääministerin saappaisiin. Olet tämän kyselyn ajan Suomen ehdoton ylipäällikkö ja saat piirtää isolla liidulla suuntaviivat koronakriisin tuoman laskun hoitamiselle. Valtiovarainministeriön hiljattain julkaiseman raportin mukaan koronakriisin mukanaan tuomat sopeutustarpeet ovat ainakin kymmenen miljardin luokkaa joten tehtävää riittää, vaikka lopullista summaa ei osaa vielä kukaan ennustaa. 

Nykysuomi kysyykin nyt:

Millä keinoilla Sinä hoitaisit minimiksi määritellyn 10 miljardin euron koronasopeutukset?

 • Leikkaamalla valtion ja kuntien kustannuksia (81%, 133 Votes)
 • Molemmilla (17%, 28 Votes)
 • Veroja lisäämällä (2%, 3 Votes)

Total Voters: 164

Loading ... Loading ...

Perustele tai avaa vastaustasi halutessasi kommenttiosiossa. Kenen veroja kiristetään? Mistä leikataan? Mitä maksuja tai veroja lisätään? Sana on vapaa!

Aiheeseen liittyvää:

10 thoughts on “Nykysuomen populistinen talouskysely: Millä keinoilla Sinä hoitaisit minimiksi määritellyt 10 miljardin koronasopeutukset?

 • 13.5.2020 at 12:30
  Permalink

  ”Hallitus joka ei karsi vieraiden haittamaahantulleiden kuluista kun omien kansalaisten hyvinvointi on vaakalaudalla (kirjaimellisesti) osoittaa olevansa vieraan vallan kätyri ja maan- valtion- ja kansanpetturi.”

  ”Maa jossa kansan- maan- tai valtionpetoksesta ei tule seurauksia tekijöille on rikollisten valtaama banaanivaltio joka on kaukana mistään oikeuvaltioperiaatetta noudattavasta sivistysvaltiosta.”

  Reply
 • 13.5.2020 at 13:08
  Permalink

  Voitaisiinko kuitenkin ajatella verojen keräilyllä. Kansalaisten rahojahan säästyy, kun eivät pääse niitä kuluttamaan ravintoloissa, kampaamoissa, ym palveluissa. Siis kerätään veroja ja annetaan palvelun antajalle, kun ihmiset eivät halua tai voi käydä palveluissa. Huonon hallinnon politiikkaa on monenlaista. Yritystuet ovat pahinta korruptiota.

  Reply
 • 13.5.2020 at 15:45
  Permalink

  Verojen taso on jo niin korkealla, että enempää veroja ei saa kerättyä. Veroastetta saa nostettua kyllä, vaikka sataan prosenttiin, mutta ei se valtion verotuloja lisää. Ainoa tapa saada lisää veroja on kaataa helikopterirahaa talouteen, sieltä se sitten valuu veroihin. Siitä voi kuitenkin seurata, että kymmenen vuoden päästä maksellaan kaikki bittirahalla, ja Eurot ei enää kiinnosta ketään.

  Reply
 • 13.5.2020 at 19:50
  Permalink

  Lopetetaan kehitysapu – säästö 1 mrd / v
  Irtisanoudutaan EUn tullisopimuksesta ja pidetään tullauksista saatava raha itse, eikä tilitetä sitä Eulle – säästö 2 mrd / v
  Kaikkien turhanpäiväisten yhdistysten ja vastaavien tuet pois, veikkauksen jne antamat avustukset myös – 1 mrd / v
  Yritystuet muilta kuin pienyrityksiltä ja myös piilotuet isoille firmoille pois – 1+ mrd / v
  Karsitaan hyväveli palkkiovirat pois valtiolta ja kunnista, 1-3 mrd / v
  YLE ei tarvitse rahaa, laitetaan se maksukortin taakse, paitsi ehkä 1 kanava jossa vain PUOLUEETON UUTISOINTI, sää, tärkeimmät urheilut – 0,5 mrd / v
  Ei osteta uusia hävittäjiä ollenkaan, palautetaan miinat ja panostetaan tykistöön ja ilmatorjuntaan , säästö heti vähintään 5 mrd , huolto-ja käyttökustannusten kanssa säästö yli 10 mrd

  Tuossa taisi tulla jo 5 min ajattelulla yli 10 mrd säästöt…

  Reply
  • 13.5.2020 at 20:54
   Permalink

   ”palautetaan miinat ”

   Kyllä silloin punamummo T.Halonen menee väkisin naistenlehtien sivuille vuodattamaan krokotiilinkyyneleitä, kun hänen ”suuri tekonsa maailmanrauhan hyväksi” menee hukkaan!

   Reply
   • 13.5.2020 at 21:05
    Permalink

    Kyllä se Suomen ajaminen jalkaväkimiinat kieltävään sopimukseen oli tuolta narsistiselta psykopaatti-akalta erityisen irvokas teko, koska hänellä oli hyvin tiedossa, että Venäjä ei tule allekirjoittamaan sitä sopimusta.

    Reply
    • 13.5.2020 at 21:14
     Permalink

     Puhdasta narsistin oman egon kaunistamiseen tähtäävää moraaliposeerausta, josta aiheutui maallemme huomattava vahinko puolustuskyvyn heikkenemisen muodossa.

     Halonen osallistui aikoinaan myös Bilderberg-kokoukseen.
     Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden kuten Suomen tuhoaminen estämästä sionistibanksterien tavoitteleman Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamista.

     Reply
     • 15.5.2020 at 23:12
      Permalink

      Rokotusmafiaa vastaan heränneet lääkärit kertovat että ihmisen luontainen puolustuskyky perustuu ystävällisiin viruksiin ja bakteereihin. Kun eristäydytään kotiin, vähenee luontainen bakteerien vaihto, ja immuunipuolustus heikkenee. Opportunistiset virukset kuten Covid19 pääsevät hyökkäämään.

      Toivottavasti jossakin vaiheessa nähdään edes yksi toimenpide hallitukselta joka oikeasti olisi kuolemaa ja sairastumista vähentävä.

 • 13.5.2020 at 20:47
  Permalink

  Runsaan 3 miljardin euron VUOSITTAINEN tuki ELINTASOPAKOLAISILLE on täysin kankkulankaivoon heitettyä rahaa eli leikkaukset voisi aloittaa siitä (vaikka sellaiset suomenkansanviholliset kuten viherkommunistit Ohisalo ja P.Haavisto sekä muut suvakki-idiootit saattaisivat hukkua krokotiilinkyyneleihinsä):

  ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa”,
  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

  YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina.
  https://www.nykysuomi.com/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/

  Reply
 • 15.5.2020 at 23:05
  Permalink

  Ensitöikseen pitäisi laitta herra Faust, herra Gates ja tuhannet jotka näiden eugenististen satanistien satojen miljardien tienestisuunnitelmia noudattaa vastoin tieteen, lääketieteen, normaalin järjen ja oikeustajun vastaisesti, telkien taaksi.

  Tämä on VERIFIOITU fakta:

  Vilkaiskaa pelkästään Bill Gatesin uusinta patenttia, numero 060606, astunut voimaan nyt maaliskuussa. Se käsittää virtuaalirahan (crypto currency) jota ”louhitaan” mittaamalla ihmiskehon tekemää työtä, oli se sitten fyysistä tai vaikkapa katsoo mainosta tai propagandaa ruudulta. Anturit, jotka voivat olla ihan mitä tahansa patentin mukaan, antavat tiedon onko vaadittu tehtävä suoritettu, ja silloin irtoaa rahaa henkilön käytettäväksi arjen tarpeisiin tai muuhun.

  Kun on kyse Gatesista joka sanoo että ”kaikille rokote tai ei asiaa töihin eikä lääkärin puheille”, perustuu tämä kryptoraha todennäköisesti ihon alaiseen siruun…

  Toiseksi pitäisi lääkäreiden Suomessakin, jotka tietävät tässä vaiheessa että heidät on HUIJATTU palvomaan valheita, rahaa ja kusetusta kansalaisia liukuhihnalla murhaavan globalisti-kabalin toimesta, antaa itsellensä anteeksi, koska todellakaan eivät tienneet paremmin. Nyt kun tietävät, heidän tulee tehdä kuten monet jo tekevät ulkomailla, astua esille ja yhdistää voimansa globalistikabalin massamurhaavaa patentti- ja sairausteollisuusmafiaa vastaan!

  Katsokaa video. Haasteteltuna henkilö joka menetti kaikki ihmisoikeutensa oltuaan ensin muun muassa HIV-viruksen löytäjien joukossa. Hänet lavastettiin roistoksi ja luottamuksellisen tiedon levittäjäksi jotta hänet saatiin hiljennettyä. Faust oli juuri se paskiainen muiden kanssa, joka piti HIV-rokotteen tiedon piilossa yli 7 kuukautta jotta toinen roisto voisi kirjoittaa samat paperit kopiona, ja saada patentit ja mahdolliset miljarditulot itselleen.

  Kaikki tämä johtui siitä että USA:ssa annettiin valtion leivissä oleville tutkijoilla ja vastaaville oikeus meritä patentteja omiin nimiinsä, vaikka niiden kehittäminen rahoitetaan verovaroin.

  Tuolta ajalta, 1980-luvulta lähtien ei ole ollut todellista lääketiedettä USA:ssa.

  Tänään on KAIKKI ei-patentoitava tieto toimivista hoidoista kielletty, bannattu ja piilotettu koska RAHA. Itse WHO on myös hävittänyt sivuiltaan tiedot monista lääkkeistä jotka ennen nimettiin erittäin tarpeelliseksi peruslääkitykseksi tiettyihin vaivoihin jne.

  Tosiaan, katsokaa. Ette kadu:

  https://www.globalwatchweekly.com/coronavirusvaccine.htm

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.