Päätoimittajan palsta: Pentti Linkola kuoli – ”Vuorokauteni ekofasistina”

Olen ihaillut Linkolaa avoimesti jo teini-iästä saakka, vaikka hänen ajatuksiinsa kestikin kypsyä. Ihailuni ei kohdistunut yksin hänen ajatusmaailmaansa, vaan myöskin siihen kuinka hän eli elämäänsä ja etenkin, kuinka rohkeasti hän asiaansa puolusti. Linkola kantoi eräänlaista kansallisen kylähullun viittaa leuka pystyssä (tai rinnassa?) loppuun saakka. Kylähullun leimaa Linkola ei mielestäni missään nimessä ansainnut, vaan päinvastoin: häntä olisi tullut kuunnella jo silloin aikanaan ja ottaa viesti vakavasti…

Lähes koko elämänsä Linkolaa kohdeltiin eräänlaisena friikkinä joka kutsuttiin haastateltavaksi tai puhumaan silloin, kun haluttiin säväyttää tai vaikuttaa kriittiseltä kanavalta esimerkiksi ympäristön suhteen. Hyvin harva on rohjennut sanoa, etteikö Linkola olisi ollut oikeassa apokalyptisissä ennustuksissaan tai etteikö hänen ehdottamansa keinot aina kehitysavun lopettamisesta Euroopan rajojen sulkemiseen, ja pakolaisuuden ”hävittämiseen” muutenkin tai lapsiluvun rajoittamisesta, sosiaalietuuksien ja lapsilisien karsimiseen olisi toimivia. Siihen ei kukaan pysty… Sen sijaan todella monet kokivat Linkolan ”helposti naureskeltavaksi” hahmoksi, koska hän oli ”väärässä kerhossa”. Linkolalle elämä oli itseisarvo, ei välttämättä niinkään ihmiselämä. Hän ei ollut humanisti, ei ainakaan siinä mielessä kuin nykyisin on suotavaa olla. Useat sivuuttivat sujuvasti ekokatastrofin todellisuuden, elämäntapamme sietämättömyyden ja ylipäätään maailmantolan kurjuuden ja osoittivat mieluummin sormella sekä Linkolaa itseään, että hänen kannattajiaan.

Nyt, eilen kun Pentti Linkola kuoli on toinen ääni kellossa. Lyhyessä ajassa sikisi lukemattomista suomalaisista esiin se pieni ekofasisti, joka ylisti Linkolan ajatuksia, kirjoja ja elämäntapaa. Koskaan ennen en ole nähnyt sosiaalisessa mediassa niin monisuista ja värikästä keskustelua väestöräjähdyksestä kuin eilisen ja tämän päivän aikana. Rohkeakin hän oli, useammankin mielestä. Typerämpi kysyisi, ”kuinka Linkola on vaikuttanut tai vaikuttaa tästä eteenpäin nimenomaan Sinun elämääsi tai henkilökohtaisiin valintoihisi?”. Minä en kysy, koska tiedän vastauksen…

Tässä nyt pari päivää jeesustellaan Linkolan erinomaisuudella ja ehkäpä puhutaan kauniita luonnosta jne… ”Osmo Soininvaara, Koijärvi, ulkokissat hengiltä, puunhalaamista, vittu jee!”… Sitten asia unohtuu. Sitten palaamme normaaliin, kulutamme kuten ennenkin, hyväksymme massasiirtolaisuuden, jossa leivomme kolmannen maailman asukeista ensimmäisen maailman kuluttajia ja suljemme silmämme Kaikilta niiltä ongelmilta, jotka voisivat olla poikkiteloin mukavan elämämme kanssa. Huomenna humanistit tekevät paluun ja kannattavat maksimaalista määrää ihmiselämää kaiken muun elämän kustannuksella. Kurjaa, mutta valitettavan todennäköistä, vaikka tottakai toivon olevani väärässä.

Vain hetken päästä, ehkä jo tänään, palaamme siihen samaan vanhaan tekopyhään paskaan, eli mm. ilmastonmuutoshöpinään, mäkkärisafkaan ja sähköautoihin. Saimaannorppa, metsien ja luonnon monimuotoisuus tai vaikkapa juuri se liikakansoitus ja kerskakulutus unohtuvat ja jatkamme kuten ennenkin. Ostamme energiansäästölampun ja podemme hyvää omaatuntoa valinnastamme. Kun olemme sitten niin hyvin valinneet, voimmekin tilata wishiltä kuutiotolkulla sekalaista paskaa…

Koronaviruksen aikana meillä olisi loistava tilaisuus arvioida kulutustamme ja elämäntapaamme. Ei ehkä siksi, etteikö meillä olisi rahaa kuluttaa tai jatkaa normaalia elämäntapaamme vaan siksi, että me emme voi niin tehdä. Palveluita ei ole samaan malliin kuin ennen, emmekä voi pakkautua täpötäyteen ostoskeskukseen tai muuta vastaavaa… Meidän on Pakko joko tummua kotosalla tai liikkua ulkona, luonnossa. Siellä, mistä me olemme niihin betonikuutioihimme muuttaneet. Ajatus on mielestäni todella kaunis ja kuten sanoin toivon, että olen väärässä aiemmassa kiukkuamisessani.

Jos Sinussa heräsi viimeisen vuorokauden aikana edes se pieni ekofasisti, pidä huolta siitä. Kuuntele sitä aina välillä ja anna sen vaikuttaa ajatuksiisi. Tiedosta se kurja todellisuus, jota milloin milläkin verukkeella, taloudesta humanismiin yritetään peitellä.

Lopuksi vielä, on ollut äärimmäisen mielenkiintoista huomata, kuinka kansallissosialistit (valtamediaksi ”uusnatsit”) ja Vihreät ovat olleet niin lähellä toisiaan. Pentti Linkola yhdisti nämä kaksi normaalisti kovin ääripäissä toisistaan olevat ryhmät, mutta vain hetkeksi. Kuten sanottua, vain vähän ajan päästä molemmat palaavat omiin poteroihinsa, Vihreät ultra-humanistiseksi sosiaalipuolueeksi ja kansallissosialistit oikeuslaitoksen peukalon alle, valtamedian syljettäväksi. Elämä jatkuu kuten ennenkin…

Petri Perta – Nykysuomi-lehden päätoimittaja

 

13 thoughts on “Päätoimittajan palsta: Pentti Linkola kuoli – ”Vuorokauteni ekofasistina”

 • 6.4.2020 at 11:59
  Permalink

  Pena oli poikkeuksetta asian ytimessä. Sillä vain oli äärimmäiset kommentit. Itse en voinut kiistää montaakaan hänen ajatustaa mutta siitä miten akuutteja tai miten jyrkkiä toimenpiteiden pitäisi olla, siitä oli eri usein eri mieltä.

  Esim. Pena ei ymmärtänyt sitä että ensimmäisen- ja toisen maailmansodan jälkeen koko euroopan väestörakenne on samanlainen. Joka tarkoittaa että vuosien 2020 ja 2025 välillä noin 37% koko euroopan väestöstä kuolee pois vanhuuttaan. Eli, ei siis tarvitse suuremmin tehdä mitään kun väestö vähenee.

  Yleisestikkin syntyvyysluku 1.3 on sellainen että sen jälkeen kansaa ei voi pelastaa. Ja viimeisen kuuden vuoden aikana syntyvyysluku on ollut useana vuonna alle 1.3 sekä Uudellamaalla että Pirkanmaalla. Eli, nämä paikkakunnat kuolevat sukupuuttoon suomalaisista ensimäisinä. Viiden vuoden keskiarvo on 1.36 joka kertoo karua kieltään koska huippu oli 1.5.

  Eli, Suomessa ei tarvitse tehdä mitään. Me tulemme kuolemaan sukupuuttoon hyvin nopeasti. Iltalehdessä aikoinaan uutisoitiin että viimeinen suomalainen syntyy vuonna 2067. Tuo päivämäärä on aikaistunut 10 vuodella. Eli 50 vuotta täyttäneet voivat nähdä sen päivän kun viimeinen suomalainen lapsi syntyy.

  Vastuu on sirtynyt 35 vuotiaille ja sitä nuoremmille. Millaisen maan he haluavat rakentaa Suomesta??

  Reply
 • 6.4.2020 at 14:34
  Permalink

  https://laitonlehti.net/2020/04/05/looginen-vihrea-ja-kansanmurhaaja-pentti-linkola-on-kuollut/#comment-36009

  Ties vaikka olisi ollut juutalaista sukua Linkola itsekin. Hänhän otti oppinsa juuri globalistien alarmistipropagandasta kuten Rooman klubin teokset. Niitähän Bilderbergiläiset ja muut vapaamuurarit ja maailmankommunismin puskijat käyttävät massojen pelotteluun. Mitään liikakansoitustahan ei maailmassa ole. Hän oli Collan sukua myös jota on Jan Vapaavuorellakin. Ja mainittu sukunimi taitaa olla käännetty Friberg tai Freberg nimestä joka kuulostaa vähän arveluttavalle. Esim. Arktos kustantamon omistaja on Daniel Friberg, joka on juutalainen.

  Kaikki maailman ihmiset mahtuisivat Teksasin alueelle ja jokaiselle perheelle vielä oma puutarha jossa kasvattaa ruokansa.

  Reply
  • 7.4.2020 at 10:49
   Permalink

   Vai ei ole liikakansoitusta. Mitä vielä, näetkö lakkaamatta lenväviä sikoja taivaalla, mitä ilmeisemmin.

   Reply
 • 6.4.2020 at 19:37
  Permalink

  Linkolalla ja vihreillä on yhtä paljon tekemistä keskenään kuin katuhuoralla ja nunnalla!

  Reply
 • 7.4.2020 at 11:13
  Permalink

  Linkolan ehdottama miehekäs ja omavarainen Suomi ei suomalaisille kelvannut ja tilalle saatiin teknokraattien, byrokraattien, globalistioligarkkien ynnä muiden korporaatiofasistien kaitsema pelokas ja naismainen kanalauma. Muistakaa pitää turvavälinne! Persuille väli on 3 metriä, ettei tyhmyys ja pelko tartu.

  Reply
 • 7.4.2020 at 22:46
  Permalink

  Korona on vallan välikappale, ase jolla yritetään toteuttaa YKn Agenda 21 ohjelmaa. Globaali, rikollinen eliitti lähes kaikissa merkittävissä valtioissa ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Sopimus alentaa rajusti kehittyneiden maiden elintasoa kieltämällä tai vähentämällä minimiin ihmisten liikkuminen autoilla ja lentokoneilla.

  Massavalvonta ja seuranta, laajamittainen vakoilu ollaan ottamassa käyttöön ja on jo otettu käyttöön.

  Eristämiset, rajojen sulkemiset, liikkumisrajoitukset, ulkonaliikkumiskiellot toteuttavat YKn agendaa.

  Reply
 • 8.4.2020 at 01:04
  Permalink

  Agenda 2030 – kestävän kehityksen tavoitteet
  YK:n jäsenmaat sopivat vuonna 2015 kestävän kehityksen toimintaohjelmasta ja tavoitteista, jotka ohjaavat kestävän kehityksen edistämistä vuosina 2016–2030. Niiden pyrkimyksenä on poistaa äärimmäinen köyhyys maailmasta ja turvata hyvinvointi ympäristölle kestävällä tavalla.

  Agenda 2030:n kestävän kehityksen toimintaohjelma ja tavoitteet koskevat maailman kaikkia maita. Ensisijainen vastuu Agenda 2030:n toimeenpanosta on valtioilla. Tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan kuitenkin myös paikallishallinnon, yksityissektorin, kansalaisyhteiskunnan ja kansalaisten laajaa osallistumista.

  Sopimukseen sisältyy 17 erilaista tavoitetta, jotka käsittelevät kestävää kehitystä. Tavoitteet on tarkoitus saavuttaa vuoteen 2030 mennessä.

  Suomi on sitoutunut tavoitteiden saavuttamiseen sekä kotimaassa että kansainvälisessä yhteistyössä. Myös Suomen kehitysyhteistyö tukee tätä sitoumusta.

  https://um.fi/agenda-2030-kestavan-kehityksen-tavoitteet

  Reply
  • 8.4.2020 at 18:41
   Permalink

   Tarkennuksena: en fanita tai tue tuota Glenn Beckiä. Muuten ihan informatiivinen pätkä.

   Reply
 • 11.4.2020 at 02:43
  Permalink

  Parasta olisi ollut kun vappuna olisi ravintola ja matkailuala saanut uuden startin. Nyt on tärkeää että 31.5 todella elävältä haudatut yrittäjät pääsevät takaisin elävien kirjoihin ja kannattaviksi yrityksiksi.

  Seuraavat 3 viikkoa vaikka täysin eristyksissä mutta sen jälkeen happea ja nopeasti takaisin työelämään. Yritetään nitistää tauti. Mutta yrityksille on myös annettava mahdollisuus yrittää selviytyä hengissä ja päästä takaisin normaaliin yritystoimintaan. Maailman tiedemiehet, tutkijat ja lääkärit. Teitä on satoja tuhansia ympäri maailman. Toimikaa siten että tämä tauti saadaan eliminoitua kesään mennessä.

  Reply
 • 12.4.2020 at 04:34
  Permalink

  Koronan hoito vain osoittaa että hallitus ei kykene toimimaan kriisitilanteessa. Koko 2000-luku on Suomessa ollut itsetuhoista terveiden perinteiden alasajoa. Hyvään johtajuuteen kuuluu me-hengen vahvistaminen, eli kansakunnan vahvuuden vahvistaminen, heikot marksilaiset johtajat keskittyvät käsitteisiin, jotka ovat ideologista sanahelinää. Linkolalla oli enemmän tolkkua puheissaan kuin tämän päivän vihreillä.

  Reply
 • 15.4.2020 at 22:23
  Permalink

  Suurin kusetus on mailmamme muoto joka saa vitun verran hermostumaan kuinka massat voivat olla niin tyhmiä ettei jaksa mennä meren rantaa ja katsomaan suuri zoomisella kaukoputkella tai hyvällä lämpökameralla kuinka kauksi näkevät esim pienen kalastus aluksen ym muun kohteen! Suurin osa täälläkin on nollat taulussa asian suhteen joka on suurin valhe kaikista ja kovana kakkosena holokaustit ym!!

  Suomenruotsalaiset eivät ole vieläkään kotoutuneet Suomeen. He pitävät kynsin hampain kiinni ruotsalaisuudestaan. Ovat ylimielisiä, halpamaisia, pöyhkeilijöitä, epäluotettavia ja rikollisia luonteeltaan. Heidän omaisuutensa on peräisin kantasuomalaisen väestön maiden, metsien ja muun omaisuuden ryöstöistä Ruotsin hirmuhallinnon ajalta. Suomenruotsalaiset liputtavat ökytalojensa pihoilla viirejään osoittaen karmaisevalla tavalla halveksuntaa Suomea ja suomalaisuutta kohtaan.
  Pahin Ruotsin tekemä teko tapahtui 1713 kun pääarmeijaa johtanut ruotsalainen kenraaliluutnantti Georg Lybecker vetäytyi Porvoossa Venänäjän armeijan edestä hetkellä kun se olisi vielä ollut voitettavissa. Sama vasikan karku jatkui Ruotsiin saakka, koska Ruotsalainen kenraaliluutnantti EI välittänyt Suomesta eikä suomalaisista. Lybecker ja Ruotsi voidaan lukea syylliseksi Suomen väestön lähes täydelliseen joukkotuhoon.
  Tämän päivän suomenruotsalaiset jatkavat suomalaisten ja Suomen halveksuntaa Lybeckerin hengessä. Senpä vuoksi RKP haluaa miehittää Suomen islamilaisilla terroristeilla ja ajaa jopa vihreitä kiimaisemmin Kalergi-suunnitelmaa.

  Ilmeisesti korruptio ulottuu poliisin lisäksi hallitukseen ja sisäasiainministeriöön. Poliisi on tehtyjen rikoksien suojelija, ja ei tutki rikosasiaa vaikka kuinka pyytäisi ja vaatisi. >

  Kyllä, korruptio suorastaan ”löyhkää” valtiollisten organisaatioiden ylimmällä tasolla (varsinkin ministeriöissä ja oikeustaloissa) ja ”poliisi” ei ole ainoastaan rikosten suojelija, vaan usein myös niiden organisoija ja toteuttaja. Jokaisen valtion suojelupoliisin ylin johto on tiiviisti mukana kansainvälisessä rikollis-verkostossa, joka pitää huolen siitä, että huumeet, pedofiilia, elinkauppa, ihmiskauppa, orjuus, satanismi, terrorismi, salamurhat, salakujetukset, prostituutio ym. ulottuu yhteiskunnan jokaiselle tasolle. Ihmisillä ei ole myöskään yleisesti pienintäkään käsitystä salaliittojen ja seurojen määrästä tai laajuudesta, koska jokaista valtiota pyörittävästä korruptiosta ei puhuta. Vastavalkean toimittajat ja kommentoijat eivät myöskään ole tietoisia siitä, kuinka syvällä valhe asuu – täälläkin uskotaan siihen, että valtioiden vastakkainasettelut ovat totta tyyliin kylmäsota-hoax, vaikka koko asevarustelu-härdelli oli valemedian provosoima huijaus.

  Meidän olisi nyt korkea aika ymmärtää se, että USA on yhtä vähän Venäjän (Neuvostoliiton) vihollinen kuin Kiina, lähi-idän jatkuvista sodista ja ”muka” selkkauksista puhumattakaan. Ja entäpä pelottava Pohjois-Korea? Eikö se ole tökeröine video- ja kuvamanipulaatioineen suoranainen vitsi? Totuus on se, että korruptoituneet johtohenkilöt maasta riippumatta ovat parhaita salaseura-kavereita, eli kansaa huijataan kuusnolla valemedian avustuksella!
  eli jutikat hallittee vapaamuurareiden välityksellä! ELI MAAN PETTUREITA!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.