Väyrysestä Keskustan puheenjohtaja

Pitkän linjan poliitikko, entinen presidenttiehdokas, ministeri ja mm. Keskustan entinen puheenjohtaja Paavo Väyrynen teki hiljattain paluun Keskustan jäseneksi. Huhut vallanvaihdoksesta alkoivat välittömästi ja nyt ratkaisuja on viimein tehty. Skypen välityksellä pidetty Keskustan puoluekokous käytiin tänä aamuna kello yhdeksän aikoihin ja vähemmän yllättäen Paavo Väyrynen valittiin puolueen puheenjohtajaksi. Väyrynen tiettävästi perii myöskin Katri Kulmunin valtiovarainministerin pestin Marinin hallituksessa.

Kyseesä oli aprillipila ja Nykysuomen tietojen mukaan Katri Kulmuni on yhä sekä Keskustan puheenjohtaja että valtiovarainministeri. Tosin Väyrysestä ei koskaan tiedä…

Hyvää aprillipäivää Nykysuomen lukijoille!

 

 

 

 

3 thoughts on “Väyrysestä Keskustan puheenjohtaja

  • 2.4.2020 at 13:36
   Permalink

   Meinasin just sanoa että:

   – Kekkosta ei korvaa kukaan

   – Värynen ei korvaa ketään

   – Vakuutusyhtiö ei korvaa mitään

   Reply
 • 2.4.2020 at 10:09
  Permalink

  Miksipä ei? Aprillipäivä on nykyisin vuoden ainoa järkevä päivä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.