Peltipoliisi räjäytettiin Ulvilassa

Valtatie 2:lla Ulvilan Friitalassa sijaitsevaa automaattisen liikenteenvalvonnan kameratolppaa vahingoitettiin räjäyttämällä keskiviikon ja torstain välisen yön pikkutunneilla. 

Viiden aikaan aamuyöstä tapahtunut räjäytys ei poliisin mukaan aiheuttanut henkilövahinkoja tai vaaraa sivullisille, mutta Lounais-Suomen poliisi kuitenkin tutkii tapausta törkeänä tuhotyönä ja räjähderikoksena. Poliisi ei esitutkinnan aikaisesta vaiheesta johtuen kerro tapauksesta enempää.

Poliisi toivoo yleisön apua tapauksen selvittämiseen. Kameratolpan lähialueella viime yön aikana poikkeuksellisia havaintoja tehneitä tai muuten asiasta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä joko poliisin puhelinnumeroon 0504564963 tai sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi. Myös nimetön yhteydenotto voi auttaa poliisia tapauksen tutkinnassa.

Kuvan valvontakamera ei tiettävästi liity tapaukseen…

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Peltipoliisi räjäytettiin Ulvilassa

 • 27.3.2020 at 06:32
  Permalink

  Tunnen iloa tällaisesta keppostelusta. Mahtaa palsternakkaa vitututtaa työtoverinsa kohtalo.

  Reply
 • 27.3.2020 at 11:06
  Permalink

  Ihanaa leijonat ihanaa. En yllytä ketään rikokseen, MUTTA iso peukku.

  Reply
 • 28.3.2020 at 00:57
  Permalink

  Hyvin paljon enemmän kansalaisrohkeutta itse kullekin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.