Otsonointilaitteella tehokas apu käyttötilojen tunkkaisuuteen

Toisinaan asunnossa – tai muissa vastaavissa käyttötiloissa – saattaa esiintyä melkoisen pahoja hajuja. Niitä on voitu yrittää poistaa monin erilaisin ainein ja menetelmin aikojen saatossa. Mahdollisesti jo pitkään vaivaaviin epämiellyttäviin hajuihin on onneksi saatavilla apua. Markkinoilta löytyy nimittäin laite, joka poistaa tunkkaisuutta sekä muita epämiellyttäviä hajuja pysyvästi. Kyseessä on otsonointilaite eli Ozoneair-otsonaattori.

Mitä on otsonointi ja Ozoneair?

Ozoneair-otsonointilaitteen avulla voit siis poistaa pahan hajun muutamassa tunnissa. Laite muuttaa ilmassa olevan vapaan hapen aktiiviseksi hapeksi – eli otsoniksi. Otsoni löytää ja hakeutuu ilmassa hajun aiheuttajaan, tuhoten sen näin täysin. Tämän jälkeen jäljellä oleva otsoni palautuu jälleen takaisin vapaaksi hapeksi.

Tarjolla on tuotteita moniin erilaisiin tarpeisiin

Otsonointilaitteen konkreettinen koko kannattaa valita käytettävän tilan mukaan. Näin ollen Ozoneair-laite on suositeltavaa valita sen mukaan, tarvitseeko otsonointia yksittäisen asunnon huone – vai onko puhdistuksen kohteena esimerkiksi kellari tai kenties lattian alla oleva ryömintätila. Asiakkaan valittavana on yhteensä kolme eri vaihtoehtoa. Oli tila sitten mikä tahansa, otsonointilaite poistaa niin epämiellyttävät hajut, allergeenit, homeet sekä muunlaiset mikro-organismit.

Otsonointilaitetta on saatavilla siis kolmea eri kokoa. Pienimmän laitteen kapasiteetti on 30 m2 , keskikokoisen 60 m2 ja suurimman laitteen maksimi kapasiteetti on jopa 120 m2. Kapasiteetti on laskettu 2,5 metrin kattokorkeudelle. Mikäli puhdistettavassa tilassa kuitenkin on matalampi kattokorkeus, laitteen kapasiteetti kasvaa. Vastaavasti korkea huonekorkeus pienentää laitteen kapasiteettia. Pienintä Ozoneair Go -laitetta suositellaan käytettäväksi pienissä tiloissa, kuten autoissa ja veneissä. Suurimmalla laitteella voi kerrallaan puhdistaa jopa koko talon. Kaikissa Ozoneair-laitteissa on myös käyttötakuu, sillä jos laite ei toimi odotetulla tavalla, asiakas saa rahansa takaisin. Käyttötakuuta voidaan lähtökohtaisesti pitää luotettavasti toimivan ja rehellisen valmistajan laitteen takeena. Osa Ozoneairin tuottamista laitteista ovat myös uudelleen täytettäviä, jolloin niihin saadaan jopa 4000 käsittelytuntia lisää. Tämä määrä tunteja vastaa 500-1000 erillistä käsittelykertaa.

Automatisoitu ja ainutlaatuinen teknologia

Ozoneairin käyttö on miltei kokonaan automatisoitu. Laiteen käyttäjä joutuu nimittäin tekemään vain muutaman alustavan toimenpiteen. Ensimmäiseksi laite kytketään pistokkeeseen, jonka jälkeen valitaan puhdistettavan tilan koko kiertosäätimellä. Tämän jälkeen laite näyttää näytöllä käsittelyajan ja laite käynnistetään. Laitteen käynnistämisen jälkeen puhdistettavasta tilasta on poistuttava välittömästi. Tilassa ei saa laitteen käynnissä oloaikana myöskään olla huonekasveja tai lemmikkieläimiä. 

Ozoneairin käyttämä ja pitkään testattu teknologia on ainutlaatuista – jopa globaalisti katsottuna. Koneen vaihtelevat aikajaksot ja intensiteetti mahdollistavat hajujen neutraloinnin merkittävän syvältä, kuten lattian alta, seinien välistä ja muualta rakenteista. Puhdistus tapahtuu hellävaraisesti riippumatta siitä, kuinka syvälle materiaaleihin hajut ja muut mikrobit ovat tunkeutuneet.

Kätevän kokoinen

Otsonointilaite on helppokäyttöisyyden lisäksi kätevän kokoinen, sillä keskikokoinen laitteen korkeus on alle 30 senttimetriä. Painoa laitteella on alle viisi kiloa. Tämä tarkoittaa, että se on erittäin helppo varastoida ja kuljettaa tilasta toiseen. Pienin Ozoneair-tuote – eli GO – on keskikokoista PLUS-mallia vielä hieman pienempi. Ozoneair GO on sen sijaan kevyt. Laite on nimensäkin perusteella tarkoitettu matkalle mukaan, sillä sen paino on vain vaivaiset 2,5 kg.

Pysyvä lopputulos

Otsonointilaitteen avulla tila täytyy puhdistaa vain yhden kerran. Nimittäin hajun lähteen neutralisoinnin jälkeen itse tunkkaisuus ei tule takaisin. Neutralisointi on tällöin tapahtunut niin ilmasta, tekstiileistä kuin sisustuksistakin. Se kaikki tapahtuu myös ilman voimakkaita puhdistusaineita. Jos hajun lähdettä ei ole saatu tuhottua harvinaisissa yksittäisissä tilanteissa, käsittely voi joutua uusimaan. Näissäkin tapauksissa hajun mahdollinen palautuminen kestää useita kuukausia.

 

One thought on “Otsonointilaitteella tehokas apu käyttötilojen tunkkaisuuteen

  • 27.2.2020 at 17:58
    Permalink

    Tuollainen härveli pitäisi saada kokonaisen Suomen ”sisäilmaa” parantamaan, joka poistaisi glovalistisen ja kommunistisen pakkovallan pois aiheuttamasta kansakunnalle jatkuvaa ”päänsärkyä”-.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.