Tiedote: Nykysuomi on lopettanut mainosyhteistyön Googlen kanssa

Kirjaimellisesti vuosien taistelun, kummastelun, kiroilun ja Googlen mielivaltaisen välistävetämisen sekä eettisten ongelmien jälkeen Nykysuomi on lopettanut mainosyhteistyön Googlen kanssa.
 
Nykysuomi on vuosien ajan tarjonnut Googlelle varsin edullista mainostilaa, jonka hinnoittelu on perustunut yhden maailman suurimman yrityksen yksipuolisesti määrittelemiin hintoihin. Julkaisumme on kiltisti alistunut jokaiseen Googlen esittämään vaatimukseen mm. sisällön muokkaamisesta sekä mainospaikkojen muokkaamisesta ja niellyt jokaisen sikamaisuuden mitä kyseinen firma on maailmalle esitellyt. Se on loppu tänään.
 
Viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana Google on jättänyt, kuten sanottua, itse hinnoittelemiaan maksuja maksamatta tuhansien eurojen edestä, vaivautumatta edes kertomaan syytä toimintaansa. Tämän lisäksi yritys on säännönmukaisesti jättänyt noudattamatta Nykysuomen toivomuksia esitettävästä mainossisällöstä ja siksi sivustolla on näkynyt ajoittain hyvinkin arveluttavia mainoksia. Sekin on loppu tänään.
 
Googlen mielivaltaiset vaatimukset sivuston sisältöön ja toimintaan liittyen sekä suoranainen varastaminen sopimuksen mukaisten maksujen osalta on ajanut tilanteen tähän: Sen enempää sivuston tietokone- kuin mobiiliversiossakaan ei näytetä Googlen mainoksia ja vaikka ”boikotin” täydellinen asettaminen lienee mahdotonta, aiomme karsia Googlen tarjoamien palveluiden käytön minimiin.
 
Me olemme pieniä ja Google on Giganttinen! Meitä on pompoteltu vuosien ajan, mutta ei pompotella enää. Taloudellisesti isku ei ole kovinkaan merkittävä, mutta omaa kuvetta on ajoittain kaivettava toiminnan jatkamiseksi. Mieluummin niin, kuin alituinen vitun hokeminen yhden ainoan nettifirman takia.
 
Kiitos tukijoillemme, ei mulla muuta…
 
Päätoimittelija
Jälki edit. Vaihdettu ingressistä sana ”kinastelun” muotoon ”kummastelun, kiroilun” koska Google ei kertaakaan ole vastannut tiedusteluihin välistävetämisen tai muunkaan toiminnan syihin tai muutenkaan ”antautunut” keskusteluun minkään asian tiimoilta lukuisista yrityksistä huolimatta.

14 thoughts on “Tiedote: Nykysuomi on lopettanut mainosyhteistyön Googlen kanssa

 • 24.2.2020 at 18:01
  Permalink

  Miksi ihmeessä yksikään kansallismielinen tai jopa isänmaallinen media ”sosialiseeraa” facebookin, googlen, youtuben tai minkä tahansa muun tunnetun globalistisen eli ts. juutalaisen media-alustan kanssa?

  Mitä vähemmän nuo tahot tietävät meistä, sen parempi. Kaiken lisäksi nuo samaiset nilviäiset ovat ”mahastaan kiinni” EU:n ja muiden globalistien kanssa kertoen heille kaiken ja vielä laittaen omiaankin päälle.

  Reply
  • 27.2.2020 at 16:41
   Permalink

   Tuota olen itsekin ihmetellyt. Onko porukka tosiaan niin dorkaa ettei voi siirtyä eri alustalle, ja näin vetää lukijakuntaansa mukanaan pois Googlen ”tavarahyllyltä”? Sillä Google on paikka jossa jokainen ihminen on tuote joka tuotteistetaan ja lajitellaan kaupallisten periaatteiden mukaan. Jos ihminen kehtaa ilmaista mielipiteitä jotka eivät Googlea ja niitä muita miellytä, on ”tuote pilalla” ja se pitää heittää roskakoriin. Bannaus, varjobannaus, google-mainos -stoppi jne. Kaikki nämä ovat sitä että ”kyseinen ihminen on homehtunut ja käyttökelvoton tarpeisiimme, siispä dumpataan se.”

   Reply
 • 24.2.2020 at 22:22
  Permalink

  since there’s no specific thread for introductions, I use this thread.

  I’m a citizen of the most brainwashed nation in the world, once called ”Germany”. The brainwashing starts at Kindergarten (that’s why the state wants mothers to have a job, so they have control over the children as soon as possible) and lasts a life long. At the last Bundestagswahl (election of the chancellor) the only opposing party, the AfD, only got 13 %, which means that 87 % of the voters want to continue with mass immigration, high taxes, high payments to everybody but ourselves, climate swindel, etc. etc.
  Murder and rape has been skyrocking since chancellor Merkel opened the borders for all illegal immigrants in 2015 (note: entering the country legally ist still a complicated process, e.g. if you want to work here). Modern, new apartments with balcony are built for thousands of these illegal immigrants (most of them muslims and blacks). From our earned money an average of 70 % goes back to the state (don’t trust offical numbers, they never take everything into account).

  Ok, back to the topic. Of course I need to stay anonymous, because this is a public forum, and disagreeing with the official story of the ”holocaust” in public means prison in Germany. I first got interest in the NS/WW2 topic back in the 80’s and I realized very quickly that most of what was written in the official books about the causes of the war was pure propaganda, and that most of the allied war crimes were left out or being trivialized. But I never questioned the ”holocaust” because there was simply no literature available and the Internet didn’t exist.

  When I became interested in the FE theory maybe a year ago, I was sceptical at first, though many of the arguments sounded logical. When I found this site and saw that you’re opposed to the holohoax, this gave me a big amount of credibility. Now I’m maybe a 90 % flat earther (the remaining 10 % should not be discussed in this topic).
  You see, that is the problem of the ”New Right”: Most of what they say is true, but when it comes to Israel and Judaism, they reveal themselves as their biggest supporters and with that comes – of course – the holocaust lie. The ”Old Right” doesn’t have this problem, but they’re too socialist. That’s why I’m neither, I’m just libertarian. sunny

  I am very thankful that there’s so much good material about the holohoax in this thread, since as a German I’m very much affected by this lie. Completely new to me was what General Patton said after the war. Wow!

  I still have a lot of FE questions, but I’m not through with watching all of Eric’s videos and reading all topics here yet. I’ll be back with the remaining questions when the time is right.

  Reply
  • 25.2.2020 at 12:26
   Permalink

   Welcome to site. You are absolutely right, I think same way about Germany and most of history after WWII is victory historian.

   Reply
  • 26.2.2020 at 22:48
   Permalink

   Vaikuttaa kopioidulta viestiltä tuo. Ei kuulu tähän kontekstiin vaikka ihan asiaa olikin alussa. Mutta Flat Earth on PsyOp huijaus. Maapallo voi olla pikemminkin ontto. Etsi hollow earth theory ja imperialgermans sivusto.

   Reply
   • 27.3.2020 at 12:09
    Permalink

    Anna litteiden ja onttojen planeettojen olla (roskiksessa). Näitä tautisia tai täysin tilanteellemme epärelevantteja salkkisteorioita ujutetaan vale-vaihtoehtosivustoille jotta niitä tukeva mainstream-joukkue voi osoittaa sormella että katsokaa – nuo matujen rikoksista vouhottavat ovat litteä-maapallo -hörhöjä, älkää nyt uskoka tai ootte samanlaisia. Uskokaa meitä jotka vahvistamme Journalistiliiton mandaatilla että mitä me sanomme on totuus.

    Reply
 • 25.2.2020 at 00:56
  Permalink

  Oikein toimittu nykysuomelta.

  Ja sitten itse asiaan.

  Suomi on poliisivaltio. Unohtakaa nyt viimein haihattelut jostain persläpi demokratiasta. Kamppailu Suomen olemassaolosta ratkaistaan epäsymmetrisellä sodankäynnillä Suomen rajojen sisällä. Vaalit on etukäteen ratkaistu. Suomea johtaa maanpetturit joita ei saada pois äänestämällä. Unohtakaa nyt kaikki vaalit. Ne on teatteria. Järjestelmän heikot kohdat on juuri niin heikkoja kuin ovat. Ja niihin on iskettävä. Ilja murhattiin Suomessa. Ja niin tulee käymään muillekin ellei näitä realiteetteja aleta tajuamaan.

  Tästä EI OLE mitään muuta ulospääsyä kuin taistelu. Teidät on kaikki petetty. Ei tule parempia aikoja. Äänestys lapulla ei ole edes vessapaperi arvoa. Suomi on myyty, prostituoitu. TVssä ei ole muuta kuin tyhjänpäiväisiä huorakanavia aivottomille lampaille. Edessä on vaikea ja tuskainen taival. Vihollinen ei anna armoa. Jos käännät posken ne leikkaavat sen irti.

  Reply
  • 25.2.2020 at 15:58
   Permalink

   Ehkä ei vielä ihan veri lennä, mutta infosota käy kuumana. Nyt ainakin persujen munattomuus ja avuttomuus infosodassa kävi ilmi Toni Jalosen tapauksessa. Maltti-persut kävivät mieheen kiinni kuin sika limppuun, kun vihervasurit maalittivat miehen fasisti-leimalla. Kuinka persuille sitten käy, kun otteet tästä yhä kovenevat? Itku kurkussa pyydetään kuulustelevalta komissaarilta anteeksi vääriä asenteita ja ilmiannetaan fasisteja. Voi persut, persut, kuka teihin enää uskoo?

   Reply
   • 25.2.2020 at 16:44
    Permalink

    Heihin uskoo suomettuneet angloevankelistojen aivottomat sopulit ja muut munattomat puudelisieluiset seuraajatyypit joihin myös lukeutuu ne ”ei ole muuta vaihtoehtoa” -tyypit.

    Reply
    • 25.2.2020 at 16:55
     Permalink

     Jepulis.
     Halla-aho liittyi myös ilmastohysteriaan, marin taluttaa tuota jo munista.

     Reply
 • 26.2.2020 at 18:36
  Permalink

  Voisitte varmaan luopua myös gmailista?!? Nyt joka puolella on ilmoitus: ”Mainoksesi tähän? Ota yhteyttä….”

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.