Omistajaohjausministeri Paatero eroaa

Postin työehtosopimusmetakassa ryvettynyt Rinteen hallituksen omistajaohjausministeri Sirpa Paatero eroaa. Pääministeri Antti Rinne kertoi asiasta tänään tiedotustilaisuudessaan.

Nykysuomi sai juurikin Rinteen tiedotustilaisuuden alkaessa valtioneuvostolta tiedotteen, jossa kerrottiin Paateron olevan sairauslomalla joulukuun 13 päivään saakka.

Rinteen mukaan Paatero päätti erostaan itse ja Rinne hyväksyi eropyynnön.

Tiedotustilaisuudessaan Rinne valkopesi omaa toimintaansa ja maalaili Paaterosta kuvaa osaamattomana ministerinä samalla kun toisti väitettä siitä, että Posti olisi toiminnallaan ja epäselvällä tiedottamisellaan ”häivyttänyt” päivämääriä koskien liikkeenluovutukseen liittyvien työehtosopimussiirtojen aikatauluja. Rinteen mukaan Paatero ei mm. ollut noudattanut Rinteen antamia ohjeita.

Lähde: Pääministerin tiedotustilaisuus 29.11.2019

6 thoughts on “Omistajaohjausministeri Paatero eroaa

 • 29.11.2019 at 14:04
  Permalink

  Vielä, kun siitä lopustakin porukasta päästäisiin…

  Reply
 • 29.11.2019 at 14:27
  Permalink

  Tälläkö se Rinne meinaa vältää opposition välikysymyksen…. Syyttävä sormi on aina hyvä näyttää … On se teflonia…

  Reply
 • 29.11.2019 at 15:13
  Permalink

  ”puhun niin totta kuin vain voin”

  Reply
 • 29.11.2019 at 15:56
  Permalink

  Vai sairaslomalle.
  Poliitikon mieli on herkkä ja kansa maksaa tämänkin loman.

  Reply
 • 29.11.2019 at 18:28
  Permalink

  Joku Pääministerin kanslian työntekijöistä voisi kipaista töihin tullessaan rautatieaseman R:ltä Iltakuran, jotta Pääministeri pysyisi maan asioista kartalla.

  Reply
 • 29.11.2019 at 19:46
  Permalink

  Kun rikollisjengi jää kiinni rosvot alkavat syytellä toinen toisiaan välttyäkseen tuomiolta. On täysin selvää että pääministeri oli ja on täysin tietoinen mitä fiilunki peliä posti pelaa. Postin touhu on ollut viimeiset 20 vuotta työntekijöiden perseeseen kairaamista ja siitä on jokaikinen kansanedustaja/ministeri tietoinen. JOka muuta väittää on valepukki. Sama koskee kaikkia valtionyhtiöitä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.