Reijo Tossavainen: Perussuomalaisten puoluesihteeriksi osaava tekijä: Arto Luukkanen

Perussuomalaiset tarvitsevat samanlaista yhteen hiileen puhaltamista kuin Suomen Leijonien jääkiekkojoukkue. Perussuomalaisetkin voittaa, kun yhteispeli toimii. Voittoa varten puolueessa tarvitaan kuuntelijaa, organisoijaa, median osaajaa ja innostajaa.

Tältä pohjalta olen harkinnut, kuka täyttää nuo vaatimukset parhaiten. Ehdolla on monia hyviä perussuomalaisia, mutta mielestäni yksi heistä täyttää nuo vaatimukset parhaiten. Hän on Arto Luukkanen.

Annetaan miehen itsensä kertoa mitä mieltä hän on. Näin Arto Luukkanen arvioi nykyisen tilanteen ja tulevaisuuden:

Kuunteleminen

Tätä puoluetta kannattaa kuunnella tarkalla ja herkällä korvalla. On selvää, että seuraavan kahden vuoden aikana tarvitaan ihmistä, jolle voi soittaa ja joka vastaa, joka kuuntelee ja ymmärtää. Puoluetoimisto on perussuomalaisia varten – ei toisinpäin. Sääntöuudistus alkaa siitä, että kentän ääntä kuunnellaan ja sen toiveita kunnioitetaan – koko maata kattavasti. Se mahdollistaa myös sen, että meille ei synny ”puoluekermaa”, vaan jokainen on aivan samalla viivalla. Meidän tähtitaivaassamme tuikkii monta loistavaa tähteä, mutta kentällä on myös niitä kirkkaita pienempiä tähtiä, joilla kaikilla on oma tarinansa ja joista jokainen voi yhdessä tehdä suuria perussuomalaisen puolueen eteen.

Organisoiminen – ”Kenttä kuntoon 21”

PS on nyt Suomen suurin poliittinen puolue. On aika mennä eteenpäin ja katsoa organisaatiossa mikä toimii ja mikä ei. Moottoritiellä ei voi ajaa mopedilla. Nyt on tärkeä hetki osata organisoida ”Kenttä Kuntoon 21” projekti. Se tarkoittaa sitä, että meidän pitää olla kiistattomasti suurin puolue vuoden 2021 kuntavaaleissa. Se työ alkaa välittömästi puoluekokouksen jälkeen. Ja sitä varten tarvitaan organisaattori, joka lähtee kunnostamaan yhdessä puolueaktiivien kanssa kenttää. Meidän on saatava aikaan sääntöuudistus, jossa kuunnellaan kaikkia. Meidän on myös toimittava niin, että piirit tai paikallisyhdistykset eivät jää yksin. Me tarvitsemme pieniä ryhmiä, jotka pohtivat yhdessä puolueen johdon kanssa tulevien vaalien asioita ruohonjuuritasolta. Samoin on aika perustaa ”Perusseniorit” yli 55 vuotiaille jäsenille. Kenttä tarvitsee myös työntekijöitä – paikan päälle. Tämä työ kuntatasolla varmistaa sen, että meillä on tie auki seuraaviin eduskuntavaaleihin – suurimmaksi puolueeksi.

Median osaaja

Perussuomalaiset ovat Suomen johtava internet- ja somepuolue. Jos minut valitaan puoluesihteeriksi aion vaikuttaa siihen, että kentän huolenpidon lisäksi (Kenttä kuntoon 21) puolue panostaa digitaaliseen markkinointiin ja mediatyöhön. Valtamedia haluaa pitää meidät hiljaisena tai vääristää sanomamme. Puolueen on siksi järkevää täydentää luonnollista näkyvyyttä saamalla näkyvyyttä mm. Facebookista ja You tubesta sekä televisiosta. Me tarvitsemme myös pitkän tähtäimen tulevaisuutta varten PS-nuoria media-osaajina. Internet ja sosiaalinen media on Perussuomalaisten kotikenttä, mikä tekee siitä kustannustehokkaan väylän puolueen kannatuksen nostamiseen. Näkyvyys varmistaa meille voiton kunnallisvaaleissa 2021 ja sitä seuraavissa eduskuntavaaleissa 2023.

Innostaminen alkaa kentältä

Perussuomalainen puolue on tulta ja tappuraa, kun se tekee työtä tavallisen pienen ihmisen puolesta. Se into ja roso on saatava esille ja työhön. Innostus ja usko perussuomalaiseen perustoimintaan on kaiken toiminnan lähtökohta.

Puoluesihteeri on tässä tärkeä tekijä. Ennen kaikkea hän on Teitä varten!

…………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

7 thoughts on “Reijo Tossavainen: Perussuomalaisten puoluesihteeriksi osaava tekijä: Arto Luukkanen

 • 24.6.2019 at 09:01
  Permalink

  Vihdoinkin voi esittää varauksetta puoltavan mielipiteen.

  Reply
 • 24.6.2019 at 11:01
  Permalink

  ”Ennen kaikkea hän on Teitä varten!”

  -Näkis nyt v**** edes edes yhden gallupin jossain. Minulta ei koskaan kukaan ole kysynyt yhtään mitään.

  Reply
 • 24.6.2019 at 13:25
  Permalink

  Luukkanen on liian rehellinen mies hallitun valeopposition johtotehtäviin -se ei sovi palkintovirkoja kyttääville, ”wannabee” sionisteille joille ideologian ja periaatteiden mukaan toimivat henkilöt ovat suurin kauhistus minkä kuvitella saattaa. Näitä kansallismielisellä aatteella ratsastavia perseenmyyjiä persuissa riittää.

  Reply
 • 25.6.2019 at 13:40
  Permalink

  Suomalainen on kuolemanvaarassa Thaimaassa eikä saa kunnollista hoitoa. Finnair on evännyt pääsyn lennolle Suomeen. Miikka Mustonen joutui noin neljä viikkoa sitten Thaimaan-matkallaan skorpionin pistämäksi. Häntä hoidettiin aluksi Roi-Et -nimisen kylän pienessä valtion sairaalassa. Myrkytyksen seurauksena hän sai maksatulehduksen.

  Suomen Thaimaan-suurlähetystö ei ole auttanut Mustosta juuri millään tavalla hänen äitinsä lukuisista avunpyynnöistä huolimatta. Tänne kyllä lennätetään ulkomaalaisia elintasoloisia suorilla charter-lennoilla laukut kantaen ja sen jälkeen vielä lomalle perheineen entiseen kotimaahansa valtion piikkiin!

  Suomen Thaimaan suurlähettiläs on Satu Suikkari-Kleven.

  https://twitter.com/SatuSuikkariK

  Hänelle voi lähettää ”ihailijapostia” suoraan twitterillä tai
  sähköpostilla osoitteeseen

  sanomat.ban@formin.fi

  Reply
 • 25.6.2019 at 13:43
  Permalink

  Vittu mikä ämmä tuo suurlähettiläs Thaimaassa!

  Mädättää täysillä sateenkaarilipuin ym. mutta suomalainen on kuolemassa eikä välitä pätkääkään.

  Suomen Thaimaan suurlähettiläs on Satu Suikkari-Kleven.

  Reply
 • 28.6.2019 at 02:40
  Permalink

  Finnair – illaksi kotiin…kuseksimaan kintuille.

  Antti Rinne, retku, deegu, kusipääministeri.

  Suomen suurlähetystö Thaimaassa = paskakaivo

  Matkavakuutus – maksa ja toivo parasta.

  Tässä tapauksessa on syyllisiä, ja ne on syytä nimetä. Tekojen ja tekemättä jättämisten takana on aina vastuullisia henkilöitä, nimiä.

  Suomen valtio tarjoaa terminaalihoitoa ja eutanasiaa. Se on Suomen valtion mielestä sitä laatu aikaa.

  (nämä ovat ne lämpimimmät ajatukset)

  OIkein hyvää kesää kaikille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.