Miten teet mainospostin lukemisesta ekologisen osan omaa arkea?

Jaamme sinulle tässä artikkelissa varmasti konkreettisen ekologista tietoutta viimeisimmästä löydöstämme netin maailmassa. Tämä tuorein havaintomme mullisti kokemuksemme mainosten lukemisesta – ja säästää samalla huomattavan määrän aikaa arjen askareihin. Mainosten lukeminen on harvoin ollut näin helppoa ja vaivatonta. Aivan kuten monet muutkin tahot, haluamme tietää viikon parhaimmat tarjoukset eri yritysten osalta. Varsinkin Halpa Hallin uusin kuvasto on erityisen korkealla listallamme. Odotamme tiettyinä viikonpäivinä Posti-Kustin kuljettamia lehtisiä, joihin on koottu supermarkettien, urheilu- ja elektroniikkaliikkeiden ajankohtaiset tarjoukset.

Tilanne on nyt kuitenkin täysin eri: Sinun ei enää tarvitse odottaa postia päästäksesi tutustumaan viikon tai kuukauden tarjouksiin. Löydät nimittäin kaikki tarjoukset koottuna ja lajiteltuna vain yhdeltä nettisivulta. Kimbino on kirjaimellisesti muuttanut käsitystä mainosten luvusta. Samalla yritys on tehnyt mainosten katselusta edullisen ja houkuttelevampien hintojen kera odotetun viikoittaisen rutiinin.

Kimbinon verkkosivuille päivittyy uusimmat mainoslehtiset aina niiden ilmestymispäivänä –  esimerkkinä vaikkapa Tokmanni tarjouslehti. Näin ollen voit lukea helposti ja vaivattomasti ne mainoslehtiset, joista olet kulloinkin kiinnostunut. Lehtisten tarjoamat alennetut hinnat säästävät aikaa ja vaivaa. Kimbinon ansiosta voitkin laittaa postiluukulle lapun, jossa lukee ei mainoksia – mutta saada silti tietoa viikon tarjouksista juuri niiltä yrityksiltä, joilta haluat. Ainoa seikka, josta jäät Kimbinon avulla paitsi, ovat ylimääräiset käynnit taloyhtiön tai kierrätyspisteen lehtiroskiksella.

Sinnehän vanhaksi jääneet mainospostit lopulta päätyvät.

Kimbinon ilosanoma on levinnyt jo useaan eri maahan ja palvelu on saatavana suomen lisäksi 31 eri kielellä. Samalla, kun Kimbinon käyttäminen on erittäin helppoa, palvelun hyödyntäminen suojelee myös yhteistä planeettaamme. Voit vain käydä verkkosivuilla ja selata mainoksia kiinnostuksesi mukaan. Voit suodattaa mainoksia valitsemalla kiinnostavan kategorian. Kimbinossa voit myös hakea suoraan myymäläkohtaisia tarjouksia tai suodattaa hakua asuinpaikkasi perusteella. Lisäksi sinua varmasti ilahduttaa palvelun värikkäin kielikuvin tuotetut evästeet.

Kaikki tämä on helppoa kuin heinänteko.

Kimbino antaa myös mahdollisuuden luoda mainospostistasi juuri sinulle personoitua. Tämä onnistuu luomalla Kimbinoon oma tili. Sen jälkeen voit valita ne yritykset, joiden mainospostia haluat vastaanottaa. Tilin luominen onnistuu rekisteröitymällä palveluun. Se on helppoa, sillä sinun tarvitsee antaa vain oma sähköpostiosoitteesi. Rekisteröityminen onnistuu toki myös Facebook-tiliä käyttämällä. Rekisteröitymisen yhteydessä voit valita sen, haluatko vastaanottaa myös Kimbinon uutiskirjeen – ja saada sähköpostilaatikkoosi vieläkin parempia erikoistarjouksia.

Kimbinon käyttö on sinulle täysin maksutonta, jolloin tilin luominen tai mainospostien vastaanottaminen ei maksa sinulle yhtään mitään.

Kimbino on ekologinen ja aina ajan hermoilla. Palvelu antaa sinulle mahdollisuuden laskea omaa paperin kulutustasi entisestään. Suomessa varsinkin meillä on paperin kulutuksessa parantamisen varaa. Näin ollen mainospostien vaihtaminen verkossa luettaviin reaaliaikaisiin mainoslehtisiin on erinomainen tapa ajatella ja käyttäytyä omassa arjessa hieman ympäristöystävällisemmin.

Nimenomaan pidättäytyminen turhan paperin käytöstä onkin huomattava biodiversiteettiä eli  luonnon monimuotoisuutta ylläpitävä valinta.

Sen lisäksi, että kaikki eri yritysten tarjoukset löytyvät samasta paikasta, niitä on myös todella helppo selailla. Esimerkiksi ennen viikottaisia ruokaostoksia on helppo selailla kaikkien supermarkettien ja ruokakauppojen tarjoukset. Kimbinosta löydät siis suosituimpien ruokakauppojen ajan tasalla olevat tarjoukset. Kimbinon mainoslehtiset ovat todella käteviä myös muidenkin kuin päivittäis- eli arkiostosten tekemiseen. Esimerkkinä toimii vaikkapa huonekalujen tai elektroniikan ostamiseen. Sinun on jälleen kerran helppo valita eri kategorioista omasi, kuten tässä esimerkkitapauksessa mainitut huonekalut. Palvelu antaa tällöin näkyviin kaikkien huonekaluja myyvien yritysten mainoslehtiset.

Kimbino-palvelu toimii kätevästi myös mobiilissa tai muissa älylaitteissa, kuten tabletilla eli taulutietokoneella. Kimbinolla on lisäksi saatavilla mobiilisovellus, jonka voi kätevästi ladata sovelluskaupasta.

Kimbinosta löytyvät myös suurien supermarkettien ruokalehtiset, jotka ovat mainosten tavoin yhtä helposti selattavissa juuri silloin kun haluat ja siellä missä haluat.

Kimbino kokoaa yhteen eri yritysten mainospostit. Se tuo mainokset uudella ja innovatiivisella tavalla sinun ja muiden kuluttajien luettaviksi. Palvelu ei kuitenkaan ole erillinen ostoportaali vaan toimii uusimpien mainoslehtien selaimena sekä inspiraatioiden ja ajatusten lähteenä ennen ostosten tekemistä. Kimbino on siis oiva väline eri myymälöiden uusimpien tarjousten seurantaa varten.

4 thoughts on “Miten teet mainospostin lukemisesta ekologisen osan omaa arkea?

 • 17.6.2019 at 11:34
  Permalink

  Vaikka tämä artikkeli jo itsessään on KimboBimbon puffausta, niin kommentoin silti.

  Se mihin KimboBimbo ei pysty, vaikka onkin olennainen osa kotiin jaettavia mainoksia, on uusien tarpeiden luominen. Netti kyllä seuraa oivallisesti tarjouksia juuri niistä tuotteista, joita haluat ostaa, mutta miten on laita niiden tuotteiden kanssa, joita et (vielä) tiedä edes tarvitsevasi.

  Mielelläni lukisin netissä sivustoa, jolla mainostetaan hyödyllisiä tuotteita joiden en edes tiedä olevan olemassa. Ne tuotteet, joita tarvitsen, kyllä löydän ilman KimboBimboakin.

  Reply
 • 17.6.2019 at 12:16
  Permalink

  Voi voi, onko helteillä jotain tekemistä sen kanssa, että Nykysuomikin on hurahtanut ilmastovöyhötykseen.

  Toisaalta tietysti ympäristön suojelu on tärkeää, kunhan siinä pysytään järkevissä rajoissa. Saanen esittää oman ehdotuksen ekologisiin mainoksiin. Jo isävainaani lanseerasi tämän aikoinaan ja se on nyt esittelykelpoinen.

  Mainokset painettaisiin huokoiselle ja imukykyiselle paperille, jolloin ne voisi kierrättää WC-paperin muodossa. Samalla WC-paperin käytölle tulisi uusi ulottuvuus, siitä voisi lukea mainoksia kun viikon Aku Ankka on jo luettu. Perheenjäsenet voisivat lukea sitten puuttuvat sivut toistensa ahtereista saunassa. Kun koko mainoslehti on kasassa, myös perheen yhteenkuuluvuus ja keskinäinen kommunikaatio kehittyvät.

  Reply
 • 17.6.2019 at 13:07
  Permalink

  Ihan hyvä idea tarjoushaukoille.
  Itse olen vittuuntunut ääripunavihreän Suomen kuluttajahintoihin. Varsinkin kun tietää että tuottajan osuus on mitättömän pieni myyntihinnasta. Mietiskelen pakettiauton vuokraamista ja elintarvikkeiden ostosreissua Tallinnaan. .

  https://www.selver.ee/

  https://www.maxima.ee/

  Reply
 • 18.6.2019 at 06:45
  Permalink

  Hyvä. Nyt voidaan lopettaa se papeerin haaskuu. Se jota tarjoukset kiinnostaa käyköön lukemassa, minä en.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.