Reijo Tossavainen: Perussuomalaisten puoluesihteeriksi monitaitoinen Arto Luukkanen

Puoluesihteerin työssä onnistuminen on puolueen menestyksen kannalta keskeistä. Parivaljakkona puheenjohtaja ja puoluesihteeri johdattavat puolueen menestykseen tai sitten ei. Siksi niiden valinta kannattaa tehdä tarkkaan harkiten.

Perussuomalaisten nykyinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho on täyttänyt valintahetkellä häneen kohdistuneet odotuksen erinomaisesti. Asiapitoisella ja selkeällä esiintymisellään hän on saanut hajalle revityn puolueen vahvemmaksi ja yhtenäisemmäksi kuin koskaan aikaisemmin.

Puoluesihteerinä Riikka Slunga-Poutsalo on ollut oiva puheenjohtajan ”oikea käsi”. Nyt hänet valittiin kansanedustajaksi, joten uuden puoluesihteerin valinta on edessä puoluekokouksessa kesäkuun lopulla.

Tehtävä kiinnostaa perussuomalaisten puolueaktiiveja, sillä tällä hetkellä halukkaita on jo kymmenkunta. Kun katselin nimilistaa, niin siinä on hyvin monipuolisesti edustettuna perussuomalaisten puolueaktiivit. Kukin on pätevä omalla tavallaan.

Silti jäin kaipaamaan ehdokasta, joka pystyy monipuolisesti vastaamaan puoluesihteerin arjen haasteisiin. Siksi kävin läpi ehdolle jo asettuneiden lisäksi kymmeniä muita puolueaktiiveja. Sieltä valikoitui melko nopeasti yksi henkilö, joka on mielestäni erinomainen valinta. Hän on dosentti Arto Luukkanen.

Tiedän mikä hän on miehiään, sillä tunnen Arton jo vuosien ajalta. Hänellä on selkeä käsitys siitä, millä tavoin Perussuomalaiset puolueena pystyy parhaiten puolustamaan Suomea ja suomalaisia. Hän tulee myös erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta pystyy olemaan tarvittaessa myös jämäkkä. Nämä ominaisuudet ovat keskeisiä puoluesihteerin työssä.

Nykymaailma on informaatioyhteiskunta. Televisiolla, radiolla, lehdistöllä ja sosiaalisella medialla on siinä hyvin keskeinen rooli. Informaatiotulvan keskellä oman sanoman perille saaminen on vaikeaa, mutta siinä onnistuminen on välttämätöntä. Arto Luukkanen taitaa nämäkin asiat.

Luukkanen oli ehdolla eduskuntavaaleissa ja jäi Uudellamaalla ensimmäiselle varasijalle. Eu-vaaleissa hän keräsi myös runsaasti ääniä. Kun näin kävi, niin siitä on se hyvä puoli, että Luukkanen voi ottaa vastaan puoluesihteerin työn ja hoitaa sen kunnolla.

Edellä kuvatuilla perusteilla ehdotan, että sinä Arto Luukkanen asetut ehdolle puoluesihteerin tehtävään. Mieti asiaa vaikkapa ”yön yli” ja astu eturintamaan!

.…………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

4 thoughts on “Reijo Tossavainen: Perussuomalaisten puoluesihteeriksi monitaitoinen Arto Luukkanen

  • 1.6.2019 at 20:12
    Permalink

    Näin petollisten vallanpitäjiemme propagandakoneekseen kaappaama Yle suoltaa meidän etnisten
    suomalaisten matalan intensiteetin kansanmurhaa tukevaa propagandaa meidän verorahoillamme:

    ”ETNISEN SUOMALAISUUDEN PUOLUSTAMINEN PYRITÄÄN KRIMINALISOIMAAN – YLE AVITTAA ASIAA

    Yle kertoi viime tiistain uutisessaan Poliisi aloitti rikostutkinnan Perussuomalaisten nuorten EU-vaaleihin liittyvästä twiitistä – ”Jutussa on kaksi epäiltyä” suomalaisten etnisen itsesuojelun kehotuksen johtaneen poliisitutkintaan. Kafkamaisia käänteitä sisältävä juttu sai alkunsa, kun Perussuomalaiset Nuoret -järjestön varapuheenjohtaja Toni Jalonen tviittasi EU-vaalien alla kuvan afrikkalaisperheestä ja kuvatekstin ”äänestä perussuomalaisia, jos et halua että Suomen tulevaisuus näyttää tältä”. Tviitti ei rikkonut nykyisiin ajatusrikoslakeihin kuuluvaa kansanryhmän vastainen kiihotus -pykälää, sillä ulostulossa ehdotettiin ainoastaan poliittista vaihtoehtoa matalan intensiteetin kansanmurhaa suosivalla väestöpolitiikalle.

    Tutkintakynnys olisi tuskin ylittynyt ellei Ylen agendajournalisti Hanna Eskoselle olisi tehnyt päivystävien vasemmistoilmiantajien nostattamasta somekohusta viime viikolla valtakunnallista uutista. Jotta asia saisi myös poliisin heräämään, Eskonen haastattali uutisjuttuunsa Perussuomalaisten nuorten vaalitwiitti voi täyttää rikoksen tunnusmerkit, arvioi rikosoikeuden professori punaisen yliopiston professori Matti Tolvasta, jolla on tunnetusti kova vimma kriminalisoida kaikki etnistä suomalaisuutta puolustavat puheenvuorot. Yhteiskunnan arvostettuun auktoriteettiin vetoamalla Yle päätteli aivan oikein myös poliisin kiinnostuvan tapauksesta.

    Toimittaja Hanna Eskosen haastattelemaksi valitsema professori ei ole kuka tahansa harmiton mielipideautomaatti, vaan henkilö, jonka sanomisilla on valitettavasti yhteiskunnallista painoarvoa. Viime aikoina tämä Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori tuli tunnetuksi siitä, kun hän kertoi olevansa tyytyväinen siihen, ettei vallanpitäjiä ja median propagandisteja voisi enää kritisoida vapaasti. …”

    Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/05/etnisen-suomalaisuuden-puolustaminen.html

    Reply
  • 1.6.2019 at 20:13
    Permalink

    Malmin kenttä säilytettävä historiallisista syistä. Enkä veronmaksajana halua osallistua matujen elättämiseen. Vasemmisto on aiemminkin halunnut tuhota maamme historiikkia. Helsingissäkin 60 – luvulla tapahtunut kauniiden talojen purku neukkukuutioiden tieltä on vasemmiston tekosia.

    Reply
  • 1.6.2019 at 22:09
    Permalink

    Hyvä mies ja viisaanlainen. Eli juuri sellainen, joita ei Suomessa hallituksiin päästetä, sillä jos viisauden paskaa omaat olet paskatunkiolla. ja sen päälllä kukkoilevat umpityhmät kommunistit ja lestat, joilla molemmilla on vain yksi asia mielessä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.