Millainen on itä-suomalainen superrikollinen? Emme tiedä mutta…

Elokuvien superrikolliset ovat asia erikseen ja ”oikean elämän” suurtekijät ovat useimmiten kasvottomia, upporikkaita sekä virkavallan ulottumattomissa olevia ”rötösherroja”. Suomalainen poliisi harvemmin on tekemisissä todellisten superrikollisten kanssa, mutta ajoittain Suomen poliisikin tiedottaa ainakin tehokkaista yrityksistä menestyä lain nurjalla puolella… Valtimolla, itä-Suomessa onkin tapahtunut lauantai-yön aikana tällainen yritys.

21 -vuotias paikkakuntalainen mies murtautui Valtimon S-markettiin lauantaina heti puolen yön jälkeen ikkunan rikkomalla. Sisään päästyään mies oli anastanut liikkeestä tupakkatuotteita sekä alkoholijuomia.

Epäilty oli poliisin kertoman mukaan rikkonut ikkunan pihakivellä sekä potkimalla. Teon viimeistä piirtoa olleen suunnitelmallisuuden paljastaa epäillyn poistuminen paikalta. S-marketista viemänsä omaisuuden tekijä oli nimittäin lastannut ostoskärryyn ja lähtenyt työntämään niitä pitkin kirkonkylää.

Yleisövihjeiden perusteella poliisi tapasi tekijän Pitkäkadulta ja anti-sankari otettiin kiinni…

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Millainen on itä-suomalainen superrikollinen? Emme tiedä mutta…

 • 1.6.2019 at 17:58
  Permalink

  itäsuomalainen, lauantaiyö, antisankari, 21-vuotias, Itä-Suomi

  Reply
 • 1.6.2019 at 21:40
  Permalink

  Rikollinen?!?!?

  Ai niin kanta -suomalainen eli ”rikollinen”. No, niinhän sen pitää mennäkin, sillä kuten äipänkielessäkin täytyy olla tietyt oikeinkirjoitussäännöt, pitää ihonvärin mukaisesti käsitellä ”tapausta” niin, ettei pääse tulemaan väärin ymmärryksiä, jotka lisäävät rasismia yhteiskunnassa niin, että sosialistinen utopia kokisi ikäviä todellisuus uhkia, jotka muuttaisivat lainehtivat viljapellot mutavelliksi.

  Reply
 • 2.6.2019 at 07:43
  Permalink

  Aika pientä rikollisuutta vaikkapa vain Käteiseen verrattuna.

  Reply
 • 2.6.2019 at 18:42
  Permalink

  Löytötavaran, olipa se valmiiksi kärrissä tai ei, löytäjä saapi pitää, joten, putkasta päästyään kavereita kyllä riittää, arvostus alamaailman kuhmuraisella tiellä nousee pykälän tai pari.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.