Reijo Tossavainen: Punavihreät agendajournalistit Eu-vaalien suurin voittaja

Eu-vaalien voittajat Suomessa:
1) Punavihreät agendajournalistit
2) Vihreät
3) Demarit
4) Persut
Muut hävisivät viime vaaleihin verrattuna.

Euroopassa kansallismieliset suurin puolue Italiassa, Ranskassa ja Britanniassa.

Onnittelut voittajille.🌺🌻🥀

12 thoughts on “Reijo Tossavainen: Punavihreät agendajournalistit Eu-vaalien suurin voittaja

 • 27.5.2019 at 07:53
  Permalink

  Niinpä. Suomalaiset eivät välitä lastensa eivätkä edes omasta tulevaisuudestaan.
  Onneksi muualla Euroooassa ihmiset tietävät mikä on homman nimi. EU pistetään kuriin suomalaisten itsetuhoisuudesta huolimatta.

  Reply
 • 27.5.2019 at 09:18
  Permalink

  Suomalaiset hiihtää aina jäljessä ja nyt etenkin naiset, jotka äänestävät punaviherkommareita.

  Reply
  • 27.5.2019 at 17:26
   Permalink

   En usko, että äänet laskettiin läheskään oikein. Kuinka nyt viherterrorin puolesta äänestettäisiin muka toiseksi eniten!

   Reply
   • 27.5.2019 at 21:11
    Permalink

    Vaalikoneisto on nykyään osa ”armeija-kalustoa”?

    Nimittäin, Englannissa maan ARMEIJA kategorisoi patriooteiksi itseään kutsuvat ääri-oikeistolaisiksi extremisteiksi.

    URL: infowars.com/british-army-says-people-who-describe-themselves-as-patriots-are-extremist-right-wingers/

    Alkaako isänmaallisten perheellisten ampumiset kuinka pian? Ainakin otteet vaihtaa suomalaisperheet värillisempiin ovat jo melko kovat, eikä sitä saa kritisoida.

    Neuvostoliitossa pääsivät ampumaan miljoonia ”rasisteja” ja ”tasa-arvon vastustajia” koska eri mieltä olevat eivät hoksanneet vastustaa tällaista ajoissa.

    Reply
 • 27.5.2019 at 09:49
  Permalink

  Mutta suomessa lehditsö luulee; että voi ikuisesti salata äänestäjiltä JULKISTA lainsäädäntöä.

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Suomen ”perustuslain” valtiopetos PL 118 § ( Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa. ) tehtiin estämään tämänkin miljardirikoksen tutkinta ja syyttäminen.

  Siksi julkiset pilvipalvelut on lahjottava kinni joka vaalien ajaksi ?

  archive.is/kimmoleaks.fi … koita toimiiko archive.today/kimmoleaks.fi .

  Syyteilmoitus lainsäädännöllisen syrjinnän loipettamiseksi jätetty valtakunnansyyttäjänvirastoon 9 12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä ).

  Reply
  • 30.5.2019 at 06:23
   Permalink

   ”Juutalaisen Erkko-säätiön omistaman Ilta-Sanomien pääkirjoituksessa vaaditaan ajokorttia vastaava ”nettikorttia” Internet-käyttäjille ”vihapuheen” torjumiseksi. …

   … Pääkirjoituksen mukaan väärinajattelu Internetissä on ”maailmanlaajuinen epidemia” ja oikeus anonyymiin Internetin käyttöön ”tabu”, joka tulisi viimein murtaa. Ilta-Sanomat myös painottaa, että pelkällä nettikortilla toisinajattelun ongelma ei ratkea, vaan lisäksi tarvitaan tuntuvia rangaistuksia sekä laajaa vakoilukoneistoa.

   Lehti ehdottaa, että palveluntarjoajien tulisi hakkeroida jokaisen Internet-kirjoittajan aito identiteetti, jotta nämä voitaisiin tarvittaessa saada vastuuseen väärinajattelusta. Lehden mukaan keino on ”äärimmäinen” mutta tarpeellinen.”

   Reply
 • 27.5.2019 at 10:40
  Permalink

  Suuri osa suomalaisista ei ole vielä saanut tarpeekseen nykymenosta ja tilasi viideksi vuodeksi samaa.
  Saamansa pitää.

  Reply
  • 28.5.2019 at 14:24
   Permalink

   Tuon voisi ikiteyttää vaikka näin, heität yhden linnun ilmaan ja se hävittää kaikki hyttyslajit maapallolta, noin uskottavaa on kuvitella että yksikään suomesta brysseliin päässyt edustaja suomen asioita saa edistettyä.

   Reply
 • 27.5.2019 at 15:52
  Permalink

  Miten pitäisi selittää että yksikään edustaja Suomesta joka brysseliin pääsee, ei edusta siellä Suomea vaan muuttuu heti euroedustajaksi, he eivät saa tuoda esille oman maansa asioita vaan siellä käsitellään vaan ja ainostaan eu syövän leviämiseen tähtääviä suunnitelmia.
  Minä en äänestänyt tuosta syystä, toinen syy oli, en halua tehdä yhtään mitään eu:n hyväksi.

  Reply
 • 28.5.2019 at 05:28
  Permalink

  Niin ja saadaan katainen takaisin suomeen sitran johtoon. Palkka vaatimattomat 20 000/kk. Tästä suunnitelmasta pitäisi tehdä iso protesti, koska kataisen käden jälki on todella tuhoisaa Suomelle.

  Reply
  • 28.5.2019 at 09:21
   Permalink

   On merkillepantavaa, ettei nykyisin voi enää erotella punavihreää mädätystä eikä elinkeinoelämän suoltamaa propagandaa juurikaan toisistaan. Ilmiö on uusi, mutta tarkkaavainen on havainnut saman pohjasävelen sekä poliittisessa kommunismissa että suurpäomavaltaisessa, näennäisen yksityisomisteisessa korporatismissa. Kiinassa nuo kaksi on jo pitkään naitettu toisilleen ja maailman oligarkit ja raharuhtinaat ovat siitä olleet riemuissaan ja ajavat estoitta samaa mallia länteen. Ja kukapa heitä tässä enemmän avustaisi kuin laitavasemmisto antifoineen. Punavihreä mädätyskoneisto Yle on tietenkin vaikutusvallassaan ylittämätön.

   Reply
 • 28.5.2019 at 12:11
  Permalink

  Noh, seuraavat 4-5 vuotta hakataan päätämme mäntyihin, taas… ja kuunnellaan gender propagandaa, pelastetaan maailman ilmastoa, ihastutaan feminismiin, kohelletaan kunnolla ja paskotaan yhteiskuntia, säädellään lihaveroja, ihannoidaan toiseutta, lupaillaan ”vappusatasia”, lisätään velkaa, nostetaan veroja, rajoitetaan sananvapautta yms. Siis vihervasemmiston normi toilailua, joka lähinnä vituttaa normikansalaisten enemmistöä.

  Vaalituloshan kertoo vain sen, että vielä ei mene tarpeeksi huonosti. Toisaalta katsoen tilannehan on suorastaan herkullinen! : Taantuma on tulossa ja silloinhan yleinen tyytymättömyys lisääntyy. Vihervasemmistolainen hallinto ei todellakaan kykene muuttamaan suuntaa, koska se ei sovi ideologiaan jossa reaalimaailma noudattaa ”teoriaa”.

  Jos tilanteesta jotain positiivista koittaa löytää niin, ehkä se on tämä orastava tilanteeseen heräily mm. Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa jne.
  Toinen nouseva trendi on tuo luottamuksen heikkeneminen hallintoon joka näkyy kokoajan voimakkaammin rahoituspuolella ja sijoitustoiminnassa, se kertoo suunnan muuttumisesta ja se tulee leviämään myös meidän tavisten keskuuteen, vahvistaen taantuman aiheuttamaa tyytymättömyyttä… nämä tulevat näkymään vaaliuurnilla ympäri Eurooppaa seuraavien 4-5 vuoden aikana. Vuodet 2023 ja 2024 on kuitenkin aika pian edessä ja silloin PS:n kaltaiset järkipuolueet on kovassa huudossa, myös Euroopassa…
  Koitetaan sinnitellä sinne asti!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.