Reijo Tossavainen: Mitä sinä haluat?

Haluatko kieltää itseltäsi lihansyönnin?
Haluatko itsellesi pienemmän asunnon?
Haluatko lopettaa autoilun vapaa-ajalla?
Haluatko lopettaa saunasi lämmittämisen puilla?
Haluatko lopettaa lentämisen?

Haluatko jollakin muulla tavoin moraaliposeerata?

Jos haluat, niin äänestä punavihreitä.
Jos et halua, niin äänestä perussuomalaisia.
Eurovaalit meneillään, käy äänestämässä!

.……

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

16 thoughts on “Reijo Tossavainen: Mitä sinä haluat?

 • 17.5.2019 at 21:59
  Permalink

  Haluan takaisin itsenäisen Suomen ja turvalliset rajat. Haluan takaisin oman valuutan ja talouspolitiikan. Haluan, että hyvinvointiyhteiskunta palautetaan asianmukaisin panostuksin koulutukseen, terveydenhoitoon, vanhuspalveluihin sekä teiden kunnossapitoon. Haluan, että monikultttuurinen aivopesu, totuudenpuhujien vaientamisyritykset, sensuuri ja suoranaiset valheet loppuvat. Haluan, että Suomi panostaa jatkossa omaan kansalliseen puolustukseen ja jos se liittoutuu, se ei tee enää yksipuolisia ja provokatiivisia altavastaajan sopimuksia. Haluan, että salailu Suomen historian osalta loppuu ja tämä kansa saa arvonsa mukaista kohtelua. Haluan, että maanpetturit heitetään linnaan ja avain paiskataan kaivoon. Haluan, että Suomen luonnonvarat kansallistetaan, haltioiden asuttamien siirtolohkareiden räjäyttäminen tappajasoraksi lopetetaan ja tiet joko vastedes suolataan tai hiekoitetaan. Haluan, että roskaajat ja julkisissa liikennevälineissä kännykkään kälättävät saadaan kuriin. Haluan älypuhelinzombit pois liikenteestä. Haluan, että salkkarit ja muut saippuasarjat ja tosi-TV-ohjelmat kielletään. Haluan että GSM korvataan NMT:llä tai muulla vähemmän vahingollisella tekniikalla. Haluan, että Nikola Teslan free energy patentti julkistetaan samoin kuin Meyerin vedellä käyvä polttomoottori.Haluan, että avokonttorit ja islamin uskon harjoittaminen kielletään ja somalit palautetaan. Haluan, että kansallismieliset lopettavat sen typerän riitelyn ja yrittävät nähdä metsän puilta. Haluan, että Suomessa järjestetään uudet ja tällä kertaa vilpittömät vaalit ja mikäli se ei toteudu, vallankumouksen ja kansannousun. Haluan maailmanrauhaa, nälänhädän ratkaisua ja että kaikkiin sairauksiin löydetään parannuskeino. Haluan, että ihmiskunnalta salatut asiat, kuten Kennedyn murhan ja kuukävelyn lavastus sekä avaruuden asutus paljastetaan. Haluan voimaa heikoille, oikeutta oikeudettomille ja lepoa uupuneille.

  Reply
 • 17.5.2019 at 22:13
  Permalink

  Ennen siitä ei ollut epäilystäkään, mutta nyt hyvä ruoka, hyvä vanha konjakki ja joskus jopa hyvä sikari voisi jopa ohittaa 50v wanhan w:n. Jos olisi tarjolla nuorempaa tavaraa, voisi tällainen antiikin arvostajakin hairahtaa.

  Reply
 • 18.5.2019 at 02:36
  Permalink

  Muistamme kaikki miten EU markkinoitiin kansalle lupaamalla EU-jäsenyyden myötä halvempaa kokolihaa ja halvempaa ruokaa ylipäätänsä, halvempaa asumista, halvempaa alholia, halvempaa liikkumista ja vaurauden kaikkinaista kasvamista. EU myytiin pankkikriisillä ruoskitulle kansalle Eldoradona.
  Herroilla ja rouvilla oli salaa ihan muunlainen EU-Suomi mielessäån omien hillotolppiensa lisäksi. Herrat ja rouvat halusivat tuhota Suomen olemassa olon kansallisvaltiona. Suunnitelma on edennyt jo pitkälle. Natsi- ja rasistikorttien heittely ja Venäjällä pelottelu on menettänyt tehonsa aikapäiviä sitten.
  Onneksi iso maailmanlaajuinen muutos on tulossa globalistieliitin herrojen ja rouvien rikollisuuden tullessa päivänvaloon ja rikostuomioistuimeen. Esimerkkinä Yhdysvalloissa ex CIA:n saatananpalvoja Kevin Mallory tuomittiin maanpetoksesta. Kusipää sai 20 vuotta linnaa. Satoja samanlaisia maanpetoksesta syytettyjä on tulossa oikeuteen. Kun jenkit saavat omat maansa globalistit tuomittua on Euroopan ja Suomen rötösherrojen vuoro joutua vastuuseen rikoksistaan ihmisyyttä vastaan ja muista rikoksistaan.

  Eu:n siivoamista globalisti-rikollisista voi jouduttaa omalta osaltaan äänestämällä Perussuomalaisia Eu vaaleissa.

  Reply
 • 18.5.2019 at 10:55
  Permalink

  Noi punavihervasemmiston vaatimukset ovat suorastaan sairaita. Mielisairasta ideologiaa, josta haluaisin päästä eroon ja taas järjen käytön sallittavan.

  Reply
 • 19.5.2019 at 00:07
  Permalink

  Maamme ylin johto ei ole sanallakaan huolta kantanut oman maan kansalaisten turvallisuudesta, ei ole myötuntoa liiemmin herunut pakolaisten kaltoin kohtelemien uhrien omaisille, saati uhreille. Vihapuhetyöryhmien asettamista kiirehditään, josta Yle muistaa mainita päivittäin. Tässä ongelmassa valtamedia saa vieritettyä syyt meidän kantasuomalaisten niskoille, emme saa arvostella, vaikka aihetta olisi.
  Nöyränä, anteeksi pyydellen on meidän omassa maassa kuljettava, lakki känsäisessä kourassa.

  Reply
 • 19.5.2019 at 11:38
  Permalink

  Miksi helvetissä äänestäisin persuja, tehkääpä sitä ennen yksi asia niin voisin ajatella äänestystä tarkemmin.
  Mitä helvettiä? Pirkko Ruohonen-Lerner on Perussuomalaisten ehdokkaana EU-vaaleissa.
  Sinisiä aatteita kannattava uuvattirotta.

  Reply
 • 19.5.2019 at 23:32
  Permalink

  KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen punaporvari-ministerit suomalaista Suomea tuhoamassa – on vihapuhetta arvostella rajattoman maailman vapaamatkustajien tulemista suomalaisten veronmaksajien elätettäväksi:

  ”ULKOMINISTERIÖN TYÖRYHMÄN JA YLEN MIELESTÄ SANANVAPAUS EI KUULU KANSALLISMIELISILLE

  Mitä tyytymättömäksi kansa käy vieraita intressejä palvelevien päättäjien ja vaikuttajien politiikkaan, sitä vihamielisemmin hallitseva nomenklatuura käy omaa kansaansa vastaan. Tämä käy selväksi eilisessä Yle-uutisessa Työryhmä esittää kansallista vihapuheen vastaista toimintaohjelmaa – Ehdotuksissa mukana myös lakimuutoksia. Jo se seikka, että kyseinen viidennen kolonnan työryhmä on ylipäätään perustettu, kertoo karua kieltään kansanvihollisten soluttautumisesta maan virkamieskuntaan muodostaen näin Syvän valtion ytimen. Siksi ei ole yllättävää, että virkamiehet ovat valinneet sisäministeriön vihapuhetyöryhmän vetäjäksi punaisena arkkipiispana tunnetun Kari Mäkisen.

  Viime vuonna mädätystyöstään eläkkeelle jäänyt arkkipiispa on päässyt nyt todellisen kutsumustehtävänsä pariin. Toki hän saattoi jo vasemmistoliberaalina troijalaisena tehdä myyräntyötään kirkon saattamiseksi muslimeja kumartavaksi homofoorumiksi. Sisäministeriön työryhmässä hänen ei ole kuitenkaan enää tarvinnut peitellä tulipunaista ideologiaansa, vaan on voinut täysin avoimesti ajaa kulttuurimarxismiin kuuluvaa repressiivistä toleranssia. Siinä marxilaisille ihanteille vastakkaisia ideoita ja käsityksiä ei tule suvaita ja niitä esittävät ihmiset tulee mustamaalata – ja toisaalta länsimaiselle kulttuurille tuhoisat ideat tulee nostaa päivänvaloon tekemällä niistä hyväksyttäviä ja tavoiteltavia.tu

  Työryhmän johtajana Mäkinen on voinut luultavasti itse päättää sen koostumuksesta. Jäsenluettelon perusteella kyseessä on varsinainen Mäkisen The Punamädätys Dream Team, johon kuuluvat ne tutut Usual Suspects:…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/05/ulkoministerion-tyoryhman-ja-ylen.html

  Reply
  • 19.5.2019 at 23:45
   Permalink

   ”Hankkeen sihteeristönä ja ohjausryhmänä toimi kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen (pj) sisäministeriöstä, poliisitarkastaja Måns Enqvist Poliisihallituksesta, opetusneuvos Heli Nederström opetus- ja kulttuuriministeriöstä ja neuvotteleva virkamies Yrsa Nyman oikeusministeriöstä. Lisäksi kokouksiin on osallistunut asiantuntijana hankepäällikkö Milla Aaltonen oikeusministeriöstä.” –
   https://www.kansalainen.fi/vihapuhetyoryhma-julkaisi-suosituksensa-vihapuheen-ja-nettikiusaamisen-kitkemiseksi-suomesta/

   Perustuslakiin kirjattua sananvapautta loukkaavan sensuuri-hankkeen takana on siis väistyvän hallituksen kolmen kokoomuslaisen punaporvari-ministerin johtamaa ministeriötä – ja luonnollisesti PettUri Urpo, joka syksyllä silloisena sisäministerinä otti avosylin vastaan maahamme yli 30000 kolmannen maailman vapaamatkustajaa nauttimaan täysihoitoa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella – ”vastuulliseksi” tunnettua kokoomuslaista politiikkaa, kuten J.Käteisen hallituskausinaan melkein 50 miljardilla eurolla kasvattama valtionvelkamme!

   Reply
 • 20.5.2019 at 00:31
  Permalink

  Haluan kansalliset turvallisuusjoukot. Hyvä startti olisi kerätä yhteen Vastarintaliikkeen ja Soldiers of Odinien joukoista halukkaita. On vaikea nähdä miten lopulta yhteiskunnallinen pattitilanne niin Suomessa kuin muualla länsieuroopassa voitaisiin ratkaista rauhanomaisesti. Katupartioita tarvitaan heti tuhat kertainen määrä Suomeen. Ja niistä on kasvatettava kansalliset turvallisuusjoukot. Pahimmassa tapauksessa yhteiskunnallinen tilanne voi kärjistyä niin voimakkaasti että lopulta olemme suoraan vastakkain poliittisen poliisin kanssa.

  Kaikki tämä tähän astinen on vielä hyörinää ja puuhastelua.

  Mutta raju muutos voi leimahtaa yhdessä yössä.

  Siihen riittää esimerkiksi se että joku matu menee raiskaa väärän tytön. Jolloin voimakas väkivallan aalto lähtee liikkeelle kostotoimepitein sekä laittaa liikkeelle puolisotilaallisten joukkojen toiminnan,

  Reply
  • 20.5.2019 at 10:26
   Permalink

   Jollakin tavalla valtioväkivallalle on saatava loppu. Esimerkiksi yhä vain kiristettävät vihapuhelait tulevat olemaan kova terrorin väline bolshevistien käsissä. Nehän ovat sitä jo nyt. Asiaan on sotkeutunut ulkovaltojen edustajia, joten kansalaistottelemattomuus on vähintäänkin legitiimiä.

   Reply
 • 20.5.2019 at 12:50
  Permalink

  Tästä maasta on myyty helkkaristi maata neukuille paikoilta jotka sijaitsee maanpuolutukselle tärkeillä alueilla. Persut haluaa poistaa viisumit ja myydä perkele loputkin maastamme neukuille!
  Suomesta pitää tulla se itsenäinen maa mikä oli kymmeniä vuosia sitten, ei mikään islamismaa eikä punikkimaa venäjä.

  Reply
  • 22.5.2019 at 04:00
   Permalink

   Persut eivät halua poistaa viisumit. Se oli Sanoma-konsernin levittämää vihapuhetta Persuja kohtaan. Vale-uutinen joka on jo debunkattu.

   Reply
   • 22.5.2019 at 10:58
    Permalink

    Minä en usko enää persuja missään asioissa.
    Selitäppä tämä, miksi Tämä sinisistä märkiä unia näkevä uuvatti on persujen eurovaaliehdokas.

    Pirkko Ruohonen-Lerner.

    Reply
 • 13.6.2019 at 15:30
  Permalink

  Ei tässä enää muuta voi tehdä kuin Tossavaiset. Eli vittuun tästä demolandiasta. Kansalaisten naamanväriä ei voi enää muuttaa takaisin. Aitosuomalaiset ei enää tee lapsia ongelmakouluihin ja sen tietää mitä puolueita tuleva nuoriso äänestää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.