Valehteliko Hussein Al-Taee itselleen kansanedustajan pestin?

Suomen Uutiset kertoi tänään tienneensä SDP:n tuoreeltaan kansanedustajaksi valitun Hussein Al-Taeen kohua herättäneestä some-käytöksestä jo viime huhtikuun alussa. Tuolloin Al-Taee kiisti kirjoitusten aitouden ja siksi SU jätti tiedot julkaisematta. Nyttemmin Al-Taee on myöntänyt kirjoittaneensa itse mm. Saudi-Arabian kuninkaan kuolemaa toivoneet, sekä erinäiset antisemitistiset lausuntonsa.

Al-Taeen ”hassuttelut” ovat herättäneet huomiota aina Israelia myöden, jossa tämä on leimattu suoraan antisemiitiksi. ”Ihmisoikeusjärjestöksi” tituleerattu Simon Wiesenthal-keskus on ottanut vahvasti kantaa Al-Taeen puheisiin ja vaatii tätä eroamaan tehtävästään.

Minkäänlaisia sanktioita ei tiettävästi kuitenkaan ole tulossa, sillä mm. SDP on ilmoittanut, ettei se ryhdy toimiin Al-Taeen kirjoittelun vuoksi.

Kirjoituksissaan Al-Taee on mm. rinnastanut Israelin valtion ISIS:seen, syyttänyt Yhdysvaltoja terroristien rahoittamisesta, toivonut julkisesti eräiden arabijohtajien kuolemaa, mutta aivan erityistä mielipahaa nimenomaan juutalaisissa on herättänyt Al-Taeen suoraan juutalaisiin etnisenä ryhmänä kohdistunut vihjailu.

Valehdellessaan Suomen uutisille Al-Taeen voidaan nähdä ainakin merkittävästi helpottaneen tietään kansanedustajaksi, sillä yksi herran ”myyntivaltteja” oli hänen statuksensa ”rauhanvälittäjänä” ja humanistina. Al-Taee sai eduskuntavaaleissa 4210 ääntä.

Al-Taee on aiemmin ollut Martti Ahtisaaren perustaman konfliktinratkaisujärjestö CMI:n palkkalistoilla.

Lähde: SU, jpost, KS,

 

21 thoughts on “Valehteliko Hussein Al-Taee itselleen kansanedustajan pestin?

  • 30.4.2019 at 11:57
    Permalink

    koskahan suomi herää ja lopettaa äänestämästä kaikkia sdp rikollisia, sdp ei ole enään yli 30vuoteen ollut työläisten puolue, vaan rikollisten oma pieni piiri……sama sceidaa mitä kokoomuksen sale, ennen työläiset kyykkyyn, pressan vaalien alla oli olevinaan työläisten ”ystävä” yököttävää ja oman kansan todellista halveksintaa, tarkkana kun äänestätte…..

    Reply
  • 30.4.2019 at 12:00
    Permalink

    Olisiko demarien TAI Herra Al-Taee:n aika vetää johtopäätökset ja lopettaa Herra Al-Taeen kansanedustajan ura tähän? Vähintä, mitä johtopäätöksien jälkeen pitäisi tehdä on puolueesta ja eduskuntaryhmästä erottaminen.
    Demarien puheenjohtajan suunnalta on viimekuukausina kovin ahkerasti muistuteltu Arvopohjasta ja demarileirin olisi nyt syytä miettiä sitä arvopohjaansa ja sitä, millainen on demarien julkisuuskuva JOS ja KUN tämänkaltainen antisemitistinen ajattelu pesii puolueen sisällä…

    Reply
  • 30.4.2019 at 12:22
    Permalink

    Juutalaisista keskusteltaessa tule aina ongelmia jollekin. Juutalaiset ovat erittäin herkkiä kaikkea heihin kohdistettavaa kritiikkiä kohtaan. Toisaalta he ovat erittäin taitavia organisoimaan vastatoimenpiteitä, kuten kriittisten mielipiteiden ja havaintojen leimaamisen jopa rikolliseksi antisemitismiksi. Heille on suotu todellinen erityisasema kansanryhmää vastaan kiihottamisen suhteen. Siksi kritiikin on oltava mahdollisimman korkeatasoista, mitä se ei Al-Taeella ole ollut. Ehkä pitäisi kuitenkin kaikissa ottaa huomioon se konteksti eli tilanne, mihin puhe on liittynyt. Al-Taee on puhunut ’omilleen’ eli Israelia verisesti vihaaville arabiystävilleen tai muuten vain samanmielisille. Mutta onhan tuo erittäin noloa, jos toimii samalla sovitteluorganisaatiossa, jonka tulisi olla puolueeton.

    Reply
  • 30.4.2019 at 12:31
    Permalink

    Tehdäänköhän sukuelinten silpomisen yhteydessä kaikille myös lobotomia?

    Reply
  • 30.4.2019 at 12:42
    Permalink

    On päivänselvää että valehteli.

    Reply
  • 30.4.2019 at 12:52
    Permalink

    CMI on eräs Soroksen rahoittamista hankkeista. Al Tae ”pääsi” läpi tekaistuilla äänestyslippukkeilla.
    En usko hetkeäkään vaalien ääntenlaskennan rehellisyyteen.

    Reply
  • 30.4.2019 at 13:58
    Permalink

    Demareille näyttää kelpaavan kaikki valehtelijat, raiskaajat, pedofiilit ja murhaajat, kunhan vaan etninen tausta on oikea.

    Reply
  • 30.4.2019 at 14:00
    Permalink

    Eli muslimi joka vihaa juutalaisia, mustia, homoja sekä vääränsorttisia muslimeita. Täysin normaali muslimi. Ja sitten tämä muslimi valehteli kaikesta ennen, kesken ja jälkeen. Täysin normaali muslimi. Ei tässä ole yhtään mitään yllättävää. Yllättävää on jos demarit kaiken tämän jälkeen KEHTAAVAT pitää tämmöistä vihaajaa ja vihapuheenlevittäjää joukoissaan. JOS kehtaavat, tulee olemaan hyvinkin mielenkiintoista nähdä sitä kiemurtelua ja perustelua miksi, sekä miten tämä fundamentalisti ihmisvihaajamuslimi on demareille voimavara eikä järkyttävä rasite ja kiusallinen häiriö-elementti. Nyt katsotaan taipuuko REHTI Suomalainen mies Rinne kun muslimit vetävät hihastaan RASISTIKORTIN! Tämä on viihdyttävä tilanne sillä homot, mustat, juutalaiset, eli vasemmisto-vihreät eivät nyt voi/pysty suojelemaan tätä Suomen rasistisinta poliitikkoa millään verukkeella.

    Reply
  • 30.4.2019 at 14:33
    Permalink

    Valehteli. Äänet tuli matuilta ja sit muutamalta naistyperykseltä, joita etenkin pk -seudulla riittää.

    Reply
  • 30.4.2019 at 15:21
    Permalink

    Mielenkiintoista, miten lähes kaikki median jalustalle nostamat ulkomaalaistaustaiset toimijat osoittautuvat yksi toisensa jälkeen joksikin ihan muuksi kuin mitä esittävät. Esimerkiksi oululaisprinssi, lelusalakuljettaja, Turun terrori-iskun ”sankari” ja nyt viimeisimpänä tämä. Alkaa olla jo kohtalaisen noloa median uskottavuuden kannalta.

    Reply
    • 30.4.2019 at 23:50
      Permalink

      Matu-uskottavuutta sen sijaan piisaa, muslimit ovat ylpeitä sankarpojistaan, vaikka muuta valehtelevatkin.

      Reply
  • 30.4.2019 at 17:31
    Permalink

    Oikea rauhanvälittäjä olisikin juuri puolueeton eikä matelisi kv. sionismin edessä. Ongelma onkin siinä, että hän on esittänyt normimatelijaa ja päässyt siksi järjestöön ja kansanedustajaksi. Tietenkin perumalla kaikki puheet ja pyytelemällä anteeksi totuuspuhettaan hän saanee jatkaa

    Reply
  • 30.4.2019 at 18:15
    Permalink

    Juurihan YLE teki kaverista hunajan makuisen dokumentin. Maahanmuuttaja ja rauhanneuvottelija martti ahtisaaren riveissä. Vittu taas meni metsään, demarit iskee päätään toistuvasti maahanmuuttajien ja monikultturiseen valheeseen. Nyt selitellään ja ”harjataan” ei asia siitä tosin sen kummemaksi muutu.

    Reply
  • 30.4.2019 at 18:39
    Permalink

    Martti Ahtisaaren rooli Namibian ja Balkanin rauhanneuvotteluissa on ollut varsin kyseenalainen. Namibiassa nimeltä mainittu herra sai liikanimen ”Verinen käsi”. Jugoslaviassa hän tapasi Slobodan Milosevicin 78 päivää kestäneiden pommitusten jälkeen ja sanoi, että Belgrad ”pommitetaan tasaiseksi kuin tämä pöytä”, ellei Serbia antaudu. Jo vuonna 2015 moni esitti, että pakolaisvyöryn tarkoituksena on Suomen (ja muun Euroopan) balkanisoiminen. Hussein Al-Taee on irakilainen, ja Irakistahan suurin osa syyrilaiaispakolaisistamme on kotoisin.

    Reply
  • 30.4.2019 at 19:02
    Permalink

    Ajatelkaapa todella mikä on lopputulos kun Sosiaalidemokraattisen puolueen ja muslimin risteyttää?

    Muslimi laskettelee al-taqiyaa vääräuskoisille ja sosiaalidemokraattinen puolue on vaalivankkureittensä päältä huolissaan suomalaisista ja heidän tulotasostaan aina niihin saakka, joita tuskin näkee koskaan minsiterisauton tummennettujen akkunoiden takaa.

    Sitten kun vaalit on valehdeltu. Täräyttää Rinne tunnustelevan rukiisen pirun, jossa todetaan, että AFRIKKA on kaikkein TÄRKEIN keihäänkärki!!!

    Ja sen ”keihään kärjen” päähän laitetaan suomalainen äänestäjä. Tietenkin ”pinoaminen” aloitetaan kaikkein köyhimmistä suomalaisista kuin grillivarras ja samalla rallatellaan: ”Hyvinvointivaltio, hyvinvointivaltio, hyvinvointivaltio….”

    Ja tietysti vielä lopuksi todetaan, että sellainen maailmannapa kuin ME Suomi olemme kannamme vastuun koko maailman ummetuksesta!!!

    Reply
  • 30.4.2019 at 23:59
    Permalink

    Eipä kiinnosta mitkään jutkupuheet ja vihapuheet muutenkaan. Paitsi yksi! al-Taee kunnon muslimina ehti jo vaatimaan kaikkia maailman terroristeja Suomeen jatkamaa jihadia. Terroristien lapsia joo, mutta senhän tietää, keitä sieltä tulee. Laumoittain aikuisia äijiä siinä ohessa ja synnytyskoneita kanssa. Kaikki mustimmatkin ukot ovat kantasuomalaisia pikkuvauvoja, ja tyhmä kansa uskoo.

    Reply
  • 1.5.2019 at 05:24
    Permalink

    tyhmät ihmiset ansaitsee hävitä! Ja suurin osa kansasta on täyttä jätettä joka ei ymmärrä yhtään mistään mitään ja paljon alle lapsen tason!! Aion kääntyä juutalaisuuteen, koska massat ovat liian tyhmiä jo yhteiskuntaan jota he pitävät yllä oksettaa osallistua siihen!!

    Reply
  • 1.5.2019 at 14:24
    Permalink

    Ehkä Rinne tekee Al Taesta sisäministerin jatkamaan edellisen hallituksen kokoomuslaisten sisäministerien linjaa: Welcome Refugees, portit on auki.

    Reply
  • 3.5.2019 at 08:04
    Permalink

    Vielä on pakko jatkaa aiheesta (tai sen vierestä)…
    Suomessahan on niin sanottuja ”vihapuhepoliiseja”, eli poliisiviranomaisia jotka työkseen etsivät ja valvovat netissä tapahtuvaa vihapuhetta, toisinsanoen tutkivat tämän tyyppistä kirjoittelua ( en väitä hänen kirjoituksiensa olevan täsmällisesti sellaista vihapuhetta jonka laki määrittelee)…
    Kysynkin, miksi syntyperäisiä Suomalaisia on tuomittu milloin mistäkin kirjoittelusta, mutta esim. tätä demari edustajaa ei ole aikaisemmin nostettu tutkittavaksi? Onko tämän henkilön kirjoitukset jotenkin hyväksyttävämpiä kuin ”kanta-suomalaisten” ?

    On syy mikä hyvänsä niin se, ettei tutkintaa ole aikaisemmin käynnistetty, omiansa heikentämään kansalaisten luottamusta poliisiin ja oikeuslaitokseen… vaikutus voi olla dramaattinen.

    Reply
  • 6.5.2019 at 17:35
    Permalink

    Muslimi jos puhuu ei muslimille, ei kannata uskoa silloin sanaakaan mitä tuo allahinsika ulostaa turvastaan, sillä nuo pitää oikeutenaan valehdella vääräuskoisille-

    Reply
  • 7.5.2019 at 07:22
    Permalink

    Vastaus blogin otsikkoon:
    Ei. Hän kertoi rehellisesti mielipiteensä. Arvopohjan rajoissa. Nipp nappa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.