Sosialistit voittivat Espanjan vaalit – Eurooppa juhlii kuoleman kultin voittoa?

Sosialistinen työväenpuolue on voittanut Espanjan parlamenttivaalit. Kolmannet vaalit alle neljässä vuodessa saivat aikaan 75,8% äänestysaktiivisuuden ja lopulta sosialistit veivät 123 paikkaa maan 350 paikkaisesta parlamentista. Mediat ympäri Euroopan pitävät vaalitulosta voittona nimenomaan äärioikeistosta, sillä oikeistopopulistiseksi leimattu VOX-puolue sai ainoastaan 24 paikkaa.

Perinteinen konservatiivipuolue PP sai 66 paikkaa, tullen vaaleissa toiseksi ja kolmannen sijan sai keskusta-oikeistolainen ”Kansalaispuolue” 57 paikalla.

Erikoisen vaalituloksesta tekee sen, että myöskin ehdokkaita läpi saaneen ERC-puolueen riveissä on tällä hetkellä vankilassa istuvia ehdokkaita. Ehdokkaat ovat Katalonian kansannousun tiimoilta vangittuja, Katalonian itsenäisyyttä ajaneita henkilöitä. Näitä syytetään mm. kapinasta.

Äärioikeistolaisena pidetty, itse tittelinsä kiistävä VOX-puolue teki siinä mielessä historiaa, että ennen näitä vaaleja äärioikeisto ei ole saanut ainoatakaan paikkaa parlamentissa sitten maata hallinneen diktaattori Francisco Francon kuoleman vuonna 1975.

Euroopan juhliessa Espanjan vaalitulosta sekä sosialistien voiton, että VOX-puolueesta saadun ”torjuntavoiton” tiimoilta, herää kysymys: onko Eurooppa unohtanut sosialismin kauhut? Erilaisten arvioiden mukaan sosialismi on tappanut jopa useita satoja miljoonia ihmisiä ja sitä on usein pidetty enemmänkin kuoleman kulttina, kuin varteenotettavana ideologiana maan johtamiseen.

Lähde: The Guardian, Mises-instituutti, BBC, catalannews

11 thoughts on “Sosialistit voittivat Espanjan vaalit – Eurooppa juhlii kuoleman kultin voittoa?

 • 29.4.2019 at 09:09
  Permalink

  Kyllä Eurooppa on totaalisesti pimahtanut juhliessaan moista tulosta.

  Äärioikeistolaiseksi ja populistiseksi vihervasemmisto leimaa kaikki tahot, jotka vain vastustavat haittamaahanmuuttoa ja haluavat siis järkeä ja realismia touhuun.

  Siis nykyisin realismi voi olla populismia suvakkitahojen mielestä.

  Reply
 • 29.4.2019 at 09:46
  Permalink

  Herää kysymys onko euroopassa enää yhtää maata , jossa ei peukaloida äänestys tulosta.

  Reply
  • 29.4.2019 at 10:08
   Permalink

   Ei ole. Eu-sosialismi on mädättänyt kaikki Euroopan valtiot perustuksista katon harjaan. Merkille pantavaa on myös että kaikki saatanalliset vouhotukset ilmastonmuutoksesta kulttuurimarxismiin ja sateenkaari runkkaamiseen tulivat Yhdysvalloista ja sieltä ne markkinoitiin Eurooppaan vastuullisena politiikkana ja ihmisoikeuksina. Euroopan umpiluupää poliitikot oli helppo lahjoa ja niskoittelijat kiristettiin mukaan hulluuteen. Kaikki hulluuden palaset loksahtelevat paikoilleen kun tutkii 33. asteen vapaamuurari Albert Piken suunnitelmaa.

   Reply
 • 29.4.2019 at 10:26
  Permalink

  Espanjan motto Plus Ultra (= vielä pidemmälle), näyttääkin tarkoittavan ihan jotain muuta mitä olin luullut.

  Reply
 • 29.4.2019 at 10:35
  Permalink

  Tämä vaalitulos vaikuttaa myös Suomen hallituksen kokoonpanoon niin, että riemumielin katsotaan Espanjan esimerkin olevan avoin valtakirja punavihreälle hallitukselle, jota se on siitäkin huolimatta, että kokoomus tietenkin tulee globalistisena ”suurpuolueena” ottamaan osaa Suomen lopulliseen lahtipenkiin laittamiseen.

  ”Pikku-macron” eli kummisetä Niinistö on kuuleman mukaan jo ”ottanut kantaa” asiassa niin, että Perussuomalaiset tullaan automaattisesti jättämään hallituksen ulkopuolelle aivan kuten se suurehko osa kansasta, joista vielä suuri osa oli ns. ”liikkuvia äänestäjiä” tekemään heille samoin jälleen kerran mainitakseni Ruotsin ja Ruotsidemokraatit.

  Uskallan väittää suoralta kädeltä, että presidentti Sauli Niinistö (KOK) on sadistisin sekä kylmäsydämisin epädemokraattinen presidentti, joka on Suomea koskaan hallinnut, sillä hän on suoraan alistussuhteessa Brysseliin sekä unkarilaiseen juutalaiseen George Sorokseen ja hänen ”Open Society” -järjestön ajamaan Euroopan valkoisen väestön kansanmurhaamiseen kaikin käytettävissä olevin keinoin, joka mukamas ”hyvästä tarkoituksesta” huolimatta ei eroa historian aikana lukuisten valtionpäämiesten ja diktaattoreiden julmien kansanmurhaajien veriteoista tippaakaan vaan George Soros on verrattaissa Tsingis Khaniin, Staliniin, Idi Aminiin listan ollessa pitkä kuin joukkohautojen kummut.

  Espanjassa vaikuttaa syvästi diktaattori Francisco Francon pitkä hallintokausi ja sen raaka sisällissota, johon osallistui 1930-luvulla niin Hitlerin Saksa, Mussolinin Italia kuin Stalinin Neuvostoliittokin aseistamalla kumpaakin sodan osapuolta sekä kaikkialta muualta Euroopasta virtasi vapaaehtoisa aina Suomestakin saakka muutamia sosialistien ns. tasavaltalaisten puolelle, joka sinänsä on väärä termi, koska sosialistit ja kommunistit eivät olisi olleet mitään ”tasavaltalaisia” vaan pystyttäneet voittaessaan kommunistisen diktatuurin Stalinin bolsevikkihallinnon mukaisesti, jolloin poliittiset ”vastustajat” olisi teurastettu muitta mutkitta aivan kuten Espanjan katollinen kirkkokin ja sen papisto.

  On ihmeellistä kuinka Espanjan kaltainen maa, joka on ollut Maurien muslimihallinnon tai paremminkin tyrannian alla ja joutunut maksamaan ”veroa” maata hallinneille muslimeille islamin sharia-lain vallitessa vääräuskoisiakin, jotka näin olivat sitä kuuluisaa ”ihmisjätettä”, jotka olivat täysin henkipattoja sekä espanjalaiset naiset olivat seksiorjia, joilla ei ollut minkäänlaista terveyden ja hengen suojaa eikä turvaa tuolloisessa islamistisessa Espanjanssa. Että tuollaisen kärsimyksen ja ahdingon ajan alaisuudessa elämään joutunut kansakunta haluaa vapaahetoisesti islmaisoida oman maansa sillä samalla loppumattomalla ja kyltymättömällä tyhmyydellä kuin muukin Eurooppa EU:n pakkovallan alaisuudessa, jonka esikuvana on jo nykyinen Ruotsi ja sen nk. ”pakolaispolitiikka” johon koko yhteiskunta on sitoutunut pujottamalla kaulaansa hirttonarun iloisen naurun raikaessa rinta rottingilla tuntien sellaista ylpeyttä tästä kaikesta, joka sivuaa tervepäisen isän riemua siitä, että tuntemansa mielyhyvän jälkeen saa pidellä käsivarsillaan tuoretta poikalasta, joka ei vielä onnekseen tiedä sitä millaiseen maailmaan on oikein tullut.

  Reply
 • 29.4.2019 at 10:53
  Permalink

  Nyt jutussa mennään harhaan historian osalta. Sosialismi ei ole tappanut ketään, vaan bolshelvistinen kommunismi, joka on sosialismin äärisovellutus. Kommunismi on luonteeltaan kansainvälistä ja aggressiivisen laajenemishaluista. Sosialismia voi soveltaa varsin pehmeästi ja kansallisesti. Sosialismin avulla joku maa voi irrottautua kansainvälisen pääomakartellin alistavasta otteesta, mitä kutsuttiin aikoinaan imperialismiksi tai kolonisaatioksi. Tästä irrottautumisesta voivat seurata pääomaimperiumin asettamat vastatoimenpiteet: kauppasaarto, pakotteet ja monenlaiset epävakautustoimenpiteet, jotka osaltaan selittävät sitä, miksi sosialismia soveltavat maat joutuvat ongelmiin ja miksi niiden hallinnoista tule epäluuloisia oppositioryhmiä kohtaan. Viimeksi huonosti kävi arabisosialisti Muammar Gaddafille. Yksi pääomaimperiumin keino maiden alistamiseen ovat sen lähes puoliväkisin tyrkyttämät lainat. Tätä on lännessä jo pitkään tehnyt IMF ja idässä nykyisin myös Kiina Belt and Road investointiohjelmineen. Euroopassa EKP pakottaa maat rahoittamaan investointinsa tai kattamaan menojaan yksityisvelalla.

  Nykyajan sosialistit ovat ongelmallisia, koska eivät aja oman kansansa etua, vaan laittavat maahanmuuttajat aina etusijalle. Nykyajan sosialistit tanssivat täysin NWO-arkkitehtien pillin mukaan. Rahoitusmekanismeista ne eivät ymmärrä yhtään mitään, vaan erilaiset seksuaaliset perversiot niitä lähinnä kiinnostavat. Sosialismin ongelmat ovat nykyään erilaiset kuin ennen, jolloin sosialismilla pyrittiin irrottamaan maa kansainvälisen tai paikallisen pääomamahdin kuristusotteesta ja jakamaan esimerkiksi maaomaisuutta tai luonnovarojen tuottoa tasaisemmin kansalle.

  Reply
 • 29.4.2019 at 12:00
  Permalink

  Onneksi Jeesus tulee pian perustamaan tuhatvuotisen valtakuntansa maan päälle ja nämä pimeyden voimat tuhoutuvat. Vielä on aivan vähän aikaa tehdä parannus ja ottaa Hänet vastaan pelastajana. Kts. Raamattu.

  Reply
  • 29.4.2019 at 20:23
   Permalink

   Ihan yhtä varmasiti tulee, samat prosentit kun että tulisi huomenna Urho kalevi kekkonen käymään.
   Uskonnot on yhtä perkelettä kaikki, sinunkin uskontosi tulee lähi-idästä.

   Reply
   • 29.4.2019 at 21:49
    Permalink

    Joo ei neukkujakaan ois itärajalle pysäytetty rukoilemalla ja odottamalla ihmettä. Se ihme piti tehdä jokaisen suomalaisen ihan omin aivoin ja lihaksin.

    Reply
 • 30.4.2019 at 03:25
  Permalink

  Eipä ole Suomessakaan tehty kattavaa tutkimusta suomettumisen ajan maanpetturuudesta. Suomi ei ole valmis kirjoittamaan lähihistoriaansa rehellisesti. Älyllistä epärehellisyyttä on siis pimittää sosialismin vaikutukset sodanjälkeisessä Suomessa. Toisin toimittiin Suomenlahden eteläpuolella.

  Reply
 • 1.5.2019 at 20:21
  Permalink

  Ei taida Espanjassakaan tuo demokratia toimia, siellä menty jo vaalien kanssa siihen, että niin monta kertaa pidetään vaalit, että saadaan mieluisa hallitus, siksi Suomessakin on ”hallitusneuvottelut” että äänensä vaaleissa antaneille voi näyttää persettä, eikä äänestystulosta tarvitse kunnioittaa tippaakaan. Hallitukseen voi siis päästä ihan kuka tahansa porukka, kunhan vaan ei ole eu, maahanmuuttovastainen, saati isänmaallisesti ajatteleva, heidäthän leimataan populisteiksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.