Reijo Tossavainen: Rinteen punavihreä hallitus kokee tyrmäyksen 2023

Antti Rinne lähetti kysymyspatterin eduskuntapuolueille. Kysymyksiä on paljon, mutta silti niistä puuttuu kaksi keskeistä asiaa: talouspolitiikka ja maahanmuuttopolitiikka. Ja erityisesti juuri nämä asiat tulevat aiheuttamaan Rinteen hallitukselle ongelmia ja lopulta demareille historiallisen rajun vaalitappion.

Hallitus on hyvin todennäköisesti sdp+kok+rkp+vihr. Siis hallitus, jossa punavihreillä on enemmistö. Oikeastaan siellä ei muita olekaan, sillä orpolainen nykykokoomuslaisuus on punavihreyden kevytversio.

Hallitus siis noudattaa punavihreää politiikkaa. Autoilijoita rangaistaan, lihansyöjiä syyllistetään, maahanmuuttajien paapominen jatkuu ja yrityksien kilpailukykyä heikennetään. Ja paljon, paljon muuta kansalaisten arkea ja elämää vaikeuttavaa touhutaan.

Rinne lupasi vaalien alla kaikille kaikkea hyvää. Hän ei osannut sanoa edes miljardin tarkkuudella, mitä nuo katteettomat lupaukset lopulta maksavat.

Jostakin pitäisi löytyä uutta jaettavaa, jotta lupaukset voitaisiin edes osittain toteuttaa. Ylimääräisiä euroja ei löydy, sillä suhdanteet ovat kääntyneet huonompaan suuntaan. On hyvin todennäköistä, että joudutaan jatkamaan Sipilän hallituksen viitoittamalla kivisellä tiellä eli leikkaamaan.

Hallituksen koostumus ja sen harjoittama politiikka tulee olemaan ”ihanteellista” perussuomalaisten kannalta. Suurimpana oppositiopuolueena perussuomalaisten on helppo osoittaa tavallisille tervejärkisille suomalaisille noudatetun politiikan turmiollisuus eli arjen todellisuus.

Eduskuntavaaleissa vuonna 2023 äänestyskopeista ei kuulu hurraahuutoja. Sieltä kuuluu buuauksia. Demarit kokevat silloin saman kohtalon kuin Keskusta näissä vaaleissa. Sen sijaan Perussuomalaiset on vaalien jälkeen suurin puolue, ja Halla-aho istuu pöydän päähän hallitusneuvotteluja johtamaan. Kepulaiset tulevat silloin porukkaan mukaan. Ketä muita vielä, niin se jää nähtäväksi.

……………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

20 thoughts on “Reijo Tossavainen: Rinteen punavihreä hallitus kokee tyrmäyksen 2023

 • 28.4.2019 at 13:41
  Permalink

  Jos Kokoomus on fiksu, niin se luottanee siihen, että ”työvoimareservin” täydentäminen ulkomaan ”osaajilla” tulee hyvin pian niin kalliiksi, että ankara köyhien kepittäminen, mikä on puolueen suurin intohimo, jatkuu aikanaan vähintään Kreikan tasoisilla toimenpiteillä. Vappusatasten etumerkit muuttuvat miinuksiksi. Siksi Orpo voi hetkeksi hieman hellittää tiukan menokurin vaatimuksistaan.

  Reply
 • 28.4.2019 at 13:42
  Permalink

  Nyt ei todellakaan ole vielä aika yrittää hallitukseen. On vielä sitä aikaa, että muutoin joutuu luopumaan liian paljon periaatteista. Ensinnäkin räväkällä oppositiopolitiikalla ja sen tuomalla pelotusvaikutuksella on saavutettavissa enemmän tuloksia kuin liiallisella myötyväisyydellä. Toiseksi Suomea ei vielä ole ajettu tarpeeksi ahdinkoon järjellisen politiikan aikaansaamiseksi. Hullutusvouhotusta hinkuville on annettava vielä lisää köyttä kunnollisten solmujen sitomista varten. Sitten kun todella kansalaisten silmät avautuvat, on aika laittaa iso remmi päälle.

  Reply
 • 28.4.2019 at 14:21
  Permalink

  > paljon, paljon muuta kansalaisten arkea
  > ja elämää vaikeuttavaa touhutaan.

  Kansalaisen elämä tulee vaikeutumaan täysin riippumatta hallituksen koostumuksesta tai arvopohjasta. Menestyksen eväät on jo syöty viimeisenä parina kymmenenä vuotena.

  — Euroopassa ei ole yhtään valtiota, joka pystyisi tulemaan toimeen omillaan. Velkaa on otettava joka vuosi lisää.
  — Rahamarkkinat on tuhottu. On jäljellä vain Euroopan keskuspankki, joka enää ostaa minkään valtion velkakirjoja.
  — Keskuspankista on tullut koko Euroopan ylin verottaja, joka rahaa painamalla voi ottaa haltuunsa minkä tahansa reaalisen omaisuuserän tämän luhistuvan imperiumin alueella.
  — Keskuspankin antama laina on vain valtiolle annettu valtakirja ryöstää niiden omia kansalaisia pankkiirien lukuun.
  — Kansalaiset kaikissa maissa ihmetellen seuraavat, miten jäljellä oleva reaalinen omaisuus pala palalta siirtyy ulkomaiseen omistukseen.
  — Pääoma karkaa USA:han,
  — lopulta Kiinaan.

  Hallitus voi pysyä vallassa vain luomalla illuusion, että homma on hanskassa,
  — että lihan loppuminen kaupoista johtuu hallituksen määrätietoisesta toiminnasta ilmaston muuttamiseksi,
  — että bensan loppuminen pumpuilta, johtuu hallituksen määrätietoisesta toiminnasta ympäristön pelastamiseksi.

  Olkaa hiljaa ja antakaa meidän sikailla. Edes neljä seuraavaa vuotta. Pliis.
  — Tämä on hallituksen viesti kansalle istuipa siinä hallituksessa kuka tahansa.
  — Kahmimme vain taskumme täyteen ennen kuin riistäjät tulevat. Ovathan meidän taskumme sentään kotimaisissa käsissä ja luomassa työpaikkoja juuri sinulle, rakas äänestäjä. Toki tiedät, että kotimaa on laaja käsete, paljon laajempi kuin edes koko Eurooppa.

  Allah auta meitä!
  — Lähetä meille sinun valitsemasi ja valtuuttamasi ihmiset, jotka ottavat vallan käsiinsä meidän omassa maassamme. Heille luovutamme aseet ja vallan.

  Reply
  • 5.5.2019 at 05:14
   Permalink

   Presidentti Trump on TOSI VAARALLINEN!!!

   Hän on saanut USA:n työttömyysluvut 3,6 prosenttiin, ja inflaatio nuolee nollalukuja. Onneksi edes jotkut saavat äänenäs kuuluviin tähän liittyen:
   https://www.youtube.com/watch?v=4KPABtZxFvY

   Valtamedia muuten väitti juuri että ”kyllä, talous kukoistaa ennätyslukemissa, mutta eihän presidentillä ole sen kanssa tekemistä”.

   Sama valtamedia osasi perustella Obaman valtakaudella (2017):

   ”Jos joku kuvittelee että presidentti ei voisi vaikuttaa talouteen, unohtaa vaikkapa Ronald Reaganin ja Roosenweltin”.

   Ja Demokraatit yrittävät nyt väittää että palkkatason nousu ja työllistyminen ovat bagatelleja, koska ”Trump twiittailee liikaa ja mainitsi ”perse-reikä -valtiot”. ”Laittakaa Trump syytteeseen, jostakin. Meidän pitää saada New Green Deal jossa autot ja omakotitalot kielletään”.

   Reply
 • 28.4.2019 at 14:23
  Permalink

  Ihmiset eivät sitten millään tunnu heräävän siihen todellisuuteen, että tämä kaikki on eliitin tarkoin suunnittelema narratiivi, jonka avulla saadaan ajettua Uusi Maailmanjärjestys kyökin kautta sisään. Keskusta jää myös oppositioon ja sillä on neljä vuotta mahdollisuutta noudattaa vaalikarjaan uppoavaa oppositiopolitiikkaa. Ehkä se taikoo lampusta vanhan alkiolaisuuden haamun, jolla se saa houkuteltua entiset äänestäjänsä takaisin. Vihreillä ja Vasemmistolla on myös mahdollisuus demareiden avulla nostaa kannatustaan, eli demarit suosivat aktiivista maahanmuuttoa ja maahanmuuttajista Vasemmisto ja Vihreät saavat runsaasti uusia äänestäjiä. Kun vihervasemmiston äänestäjäkunta kasvaa 80 000:n vuosivauhtia, on se jo neljän vuoden kuluttua kolmen suurimman joukossa. Kokoomus puolestaan pysynee entisellään, pysyihän se kolmen suuren puolueen joukossa nytkin, vaikka se on vuoden 2015 invaasioon ja sitä seuranneisiin tapahtumiin yhtä syyllinen kuin Keskustakin. Yrittäjien hylkääminen toki vähentää kokoomuksen kannatusta, mutta koska elämme palveluyhteiskunnassa, saanee puolue runsaasti uusia kannattajia matubisneksellä rahastajista.

  Reply
  • 28.4.2019 at 14:49
   Permalink

   Niinpä. Great awakening tuntuu viipyvän. Hulluus jatkuu kunnes kriittinen massa herää ja Matrix todellisuus rikkoutuu. Ihmisten täytyy ottaa maansa takaisin globalisti-eliitiltä jokaisessa maailman valtiossa. Eliitti ei luovu vallasta vapaaehtoisesti ja siksi he rahoittavat kaaosta massamaahanmuutolla ja tietenkin terroristeja.

   Reply
 • 28.4.2019 at 14:49
  Permalink

  Idiotismi ei vielä ole saavuttanut suomeliassa kliimaksiaan.

  Reply
 • 28.4.2019 at 15:59
  Permalink

  Voihan tuhohallitus myös kaatua, jos Jumala meitä vielä armahtaa ja tulee uudet vaalit. Täytyy yrittää olla optimistinen nimimerkistäni huolimatta.

  Reply
 • 28.4.2019 at 16:45
  Permalink

  Jossain on jotain vikaa, jos (karne)vaaleissa toiseksi sijoittunut puolue ei pääse edes hallitukseen.

  Reply
 • 28.4.2019 at 16:57
  Permalink

  Nyt pitäisi ehdottomasti seurata näitä valtioita jotka kiristävät pakoloispolitiikkaa. Suomi on taas jälkijunassa kun muut alkavat palauttamaan massoittain hylsyn saaneita pakoloisiaan.
  Täällä vaan hyysätään kaikkia paperittomia sun muita. Se houkuttelee taas lisäö onnenonkijoita ja seassa riittäö raiskaajia ja muuta rikollisainesta.

  Reply
 • 28.4.2019 at 17:31
  Permalink

  Ehkä seuraavan hallituksen politiikka tulee olemaan ”ihanteellista” perussuomalaisille, mutta tilannetta voisi kuvata suomalaisten kanta-asukkaiden kannalta siten, että:

  ”Kuoleeko kurki ennen kuin suo sulaa!!!”

  On yön pimeää, että kun hallitus, joka koostuu kaikista *”Suomen syöjistä” eli valtapuolueista, jotka ovat ”sitoutuneet” kaikkeen mikä vain tuhoaa suomalaiskansallista elämää tässä pohjoisessa maassa tulemme me tavalliset suomalaiset olemaan sellaisessa kusessa henkisesti ja taloudellisestikin ettemme ole kokeneet vastaavaa kuin todellisina nälkävuosina ja sotiemme aikana, jolloin ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa kuin kärsiä.

  Mutta nämä lähitulevaisuuden kärsimykset ovat aivan itse aiheutettuja ja täysin tarpeettomia moraalisposeerauksellisia tyhjänpäiväisyyksiä ja loputtoman tyhmyyden tajoamista maailman hamppareille, jotka tulevat tänne muka ”pakolaisina” ja ”hätää kärsivininä”, mutta aikaansaavat vain rikollisuutta sen kaikissa muodoissa kärjitettynä vielä sillä, ettei poliittinen globalistien ohjaama kulttuurimarxistinen poliisilaitos liikauta eväänsäkään haittamaahanmuuttajien tekemien rikosten selvittämiseksi eikä demla tule heitä tuomitsemaan ei ”oikealta”, vaan vasemmalta puolelta, jonka merkityksen kaikki suomalaiset toisrotuisten tekemen rikoksen uhriksi joutuneet tietävät sen tuskallisen hyvin.

  Sitäpaitsi ”pikku-macron” kumimisetä Sauli Niinistö ei tule hyväksymään mitään muuta hallituskokoonpanoa kuin sellaisen, joka on uskollinen orja EU:lle ja sen myötäilemälle globalismille. Joten perussuomalaisia ei oteta hallitukseen, vaan ”EU-demokratian” mukaisella tavalla se tullaan jättämään paitsioon aivan kuten Ruotsidemokraatit Ruotsissa, jossa rökäletappion kärsinyt sosiaalidemokraatit muodosti hallituksen eli eniten hävinneet kaappasivat vallan Ruotsissa.

  Suomeen tulee saapumaan satojatuhansia elintasosurffareita ja ISIS elää ja voi hyvin Suomessa, jossa tulee tapahtumaan jihadistien terrori-iskuja kymmenitttäin, josta seurauksena vain suomalaisten ”vihapuhe” valvontaa ja sananvapautta tullaan vankeusrangaistusten uhalla tukahduttamaan samalla kun hallitus ei mitenkään tule ratkaisevasti ja poisjuurivasti karkottamaan muslimeita, jotka tulevat ja ovat syyllistyneet vakaviin rikoksiin, vaan päinvastoin ainoa ”lääke” on raha, jota tullaan lapioimaan miljardeja ja taas miljardeja kun samaan aikaan suomalaisten elinoloja kurjistetaan kaikin käytettävissä olevin keinoin nk. ”ilmastoveroilla” ja -maksuilla, jotka ovat vain keppihevosia verottaa Suomen kansaa sen päämäärän saavuttamiseksi, että Suomi islamisoidaan tavoitehakuisesti aivan kuten Ruotsissa on tapahtunut ja josta tulee vielä meidän aikanamme lähi-itäläinen maa.

  Reply
 • 28.4.2019 at 18:31
  Permalink

  4 vuoden päästä ei Suoema enää ole

  Reply
 • 28.4.2019 at 21:03
  Permalink

  Antti Rinnettä ei kiinnosta muu kuin että saa mahdollisimman paljon hilloa ja viinaa. Viinan kanssa läträäminen on pakosta jäänyt vähemmälle kun pumppu ei sitä näköjään enää kestä.

  Halpatyövoiman vyöryttämisellä Suomesta ollaan tekemässä todellista luokkayhteiskuntaa – sitä jota SDP ja vasemmisto ovat perinteisesti vastustaneet kiivaasti – ainakin vappupuheissa.

  Ilmastonmuutos politikoinnilla Suomen talous ja työpaikat tuhotaan. Se on uusi kuristuspanta Suomen kansantaloudelle. Kehitysapu ja matubisnes ovat suoraan pois suomalaisten hyvinvoinnista.
  Avoimet rajat joiden yli Suomeen tulee koko ajan lisää matuja on tehnyt Suomesta turvattoman.

  Muiden pitäisi maksaa Suomelle siitä että me olemme jo tehneet omalta osaltamme puhtaan ja ympäristöystävällisen maailman.

  Suuret linjaukset menevät koko ajan väärään suuntaan:

  EU, pankit ja viranomaiset saavat koko ajan lisää valtaa ihmisten vapauksien ja oikeuksien kustannuksella.

  Etelä-Afrikan tilanne muistuttaa meitä karusta todellisuudesta. Suuri mustien enemmistö vainoaa nyt valkoisia – valkoisia jotka ovat sen maan rakentaneet ja luoneet vaurauden ja hyvinvoinnin.
  Nyt Etelä-Afrikan hallitus avoimesti kehoittaa tappamaan valkoiset. Vaikka voi kuulostaa hirveältä niin olisi siunaus sekä Etelä-Afrikalle että koko Afrikan maanosalle jos valkoiset jollakin ihmeen tavalla onnistuisivat eliminoimaan mustan väestön pois Etelä-Afrikasta.

  Afrikka ja Aasia saastuttavat mutta Suomen pitää maksaa koska meillä on yksi maailman edistyneimmistä ja puhtaimmista teollisuuksista ja ympäristöstä. Suomi on jo hoitanut oman osuutensa. Vihreät tietävät tämän mutta heidän agendalla ei olekaan puhdas ympäristö ja huoli luonnosta vaan kansallisvaltion tuhoaminen mitä erilaisimmilla vaatimuksilla jotka on naamioitu ilmastonmuutoksen ja monikulttuurisuuden politikointiin.

  Miten kauan aiomme sietää meidän yli kävelemistä?

  Vuoteen 2023 asti kun taas vilpilliset vaalit sinetöivät vaalivoiton Suomen tuhoa ajaville puolueille?

  Onko Antti Rinne samaa mieltä Jyrki Kataisen kanssa että Suomi tarvitsee 1,8 miljoonaa matua?

  YK:n mielestä Suomeen mahtuu yli 60 miljoonaa matua.

  Eikö kenenkään liipasinsormi syyhyä?

  Reply
  • 29.4.2019 at 06:26
   Permalink

   Mikäli mamuvirta jatkuu, Suomen tilanne muistuttaa muutaman vuoden päästä Etelä-Afrikkaa eli suomalaiset ovat vaarassa

   Reply
 • 28.4.2019 at 21:21
  Permalink

  Hallitusneuvottelijan ENSIMMÄINEN kysymyslause ”Oletteko sitoutuneet globaalisti ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen 1,5 asteeseen?” ilmaisee, että kysyjän neuronikytkennät pääkopassa viittaavat idiotismiin. Pitäisi pysäyttää 1,5 asteen lämpeneminen, josta on vain epäuskottava ennuste. Jos ennuste sattuisi toteutumaan, siitä olisi kaiken lisäksi Suomelle pelkkää hyötyä.

  Olivatkohan vaalit edes rehelliset? Äänestysprosentti julkaistiin vasta, kun tuloskin alkoi selvitä, vaikka se oli laskijoiden tiedossa kasvavana lukuna kaiken aikaa. Espanjan vaaleissa hetkellinen äänestysprosentti ilmoitetaan joka hetki. Näin estetään äänien hukkaaminen. On mahdollista, että perussuomalaisten ääniä hukattiin riittävästi, joka esti järkevän hallitusneuvottelijan valinnan.

  Reply
 • 28.4.2019 at 21:24
  Permalink

  Edellisestä unohtui lause. Tekivät suomalaiset mitä tahansa ilmastotekoja, niillä ei ole globaalisi mitään merkitystä edes esimerkkinä.

  Reply
  • 29.4.2019 at 01:55
   Permalink

   Rinne haluaa koota ministerijoukkueen, joka ensi hallituskaudella imee puolet ilmakehän hiilidioksidista sekä panee Afrikan niin hyvään kuntoon, että elintasosurffarit suuntaavat sinne mustanaan. Siten Suomen maahanmuutto-ongelmia ei tarvitse edes mainita hallitustunnusteluissa.

   Reply
   • 5.5.2019 at 05:43
    Permalink

    Vai että Afrikka hyvään kuntoon?

    Etelä-Afrikasta tulee jälleen uutisia miten tuon paikan talous sakkaa ja sakkaa lisää, koska vainotaan valkoihoisia, potkaistaan pois työmarkinoilta ja maatiloilta, murhatenkin, ja korvataan afrikkalaisilla:

    ”Nelson Mandela was a despicable communist, who allowed three-quarter of a million people to be slaughtered under his regime, but since his death, the violence against whites has become worse. In Johannesburg specifically, close to 60,000 white people have been reported murdered, since Mandela fell from power, along with an estimated half a million more who have vanished without a trace, and while many human rights groups are calling this a “white genocide”, the mainstream media seems not to notice.”

    https://www.theburningplatform.com/2018/03/25/kill-the-white-man-or-south-africas-white-genocide/

    Tutkiva journalisti Lauren Southern kävi Etelä-Afrikassa:

    ”..Now, the bloody handwriting is on the wall of many a Boer farmhouse, and thousands of white crosses bear testament to their murders at the Plaas Moorde [Farm Murders] Monument. Atrocities so wicked they strain the credulity of civilized men are being committed upon white people, by savages filled with racial hatred and more monster than human — evidenced by the raped, tortured and mutilated bodies of men, women and children and these crimes against humanity.
    Whites have been made nearly helpless too, by the Firearms Control Act of 2000, which requires everyone to show an overriding need for a firearm. If one is not black or a member of the ANC or EFF, in other words if one is white, one is often arbitrarily denied a firearms license, which out of necessity leads whites to arm themselves “illegally”; and if they even minimally defend themselves, they are regularly punished, since self-defense itself verges on an offense, under the Marxists’ “constitution”.
    The ANC controlled government has also enacted “laws” that ensure black people are given first choice for any job over a white person, which has made it almost impossible for most whites to live. Many have already been forced into private camps operated by charities, by a government policy that keeps them from working and takes everything from them. The government is systematically eliminating the white race from South Africa.
    Can government and ANC operated internment camps be far behind?”

    https://ipatriot.com/south-africas-white-genocide-killin-white-man/

    Reply
 • 29.4.2019 at 22:01
  Permalink

  Toisaalta oikeen kunnon punavihree hallitus vois olla hyväkin. Ne sössis hommansa jo vuodessa ja tulis uudet vaalit, jolloin eduskunnan kokoonpano olisi toisenlainen, jos vain suomalaiset tajuis äänestää järkevästi.

  Reply
 • 6.5.2019 at 00:54
  Permalink

  No nyt tuli iso erreytys. Ei elä Rinteen hallitus vuoteen 2023 vaikka olisi millainen. Liian vahva oppositio eli 2 isoa puoluetta. Puhemiehelle tulee duunia ja luultavasti sairasloma ellei ole kivestä veistetty. Ehkä Trumppi tuuraisi tarpeeksi kovalla palkalla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.