Suurin osa Sri Lankan hyökkääjistä korkeasti koulutettuja – ISIS ottanut vastuun iskuista

Sri Lankassa pääsiäisenä kristittyjä vastaan suunnatuista tuhoisista terrori-iskuista tihkuu vähän väliä mitä erikoisempaa lisätietoa. Samalla kun valtamedia välttelee tosiasioiden, kuten iskujen ilmeistä kohdistumista kristittyihin, kertomista, on median tietoon noussut tieto siitä, että vuosikausien ajan maailmanlaajuista kauhua herättänyt ISIS on ottanut vastuun iskuista.

Paikalliset viranomaiset ovat ISIS:n syyllisyyden lisäksi kertoneet, että suurin osa hyökkääjistä oli korkeasti koulutettua ja sosioekonomisesti ”parempaa väkeä”. Aiempien teorioiden mukaan korkea koulutus ja hyvä toimeentulo toimisivat ehkäisevänä tekijänä radikalisoitumiselle ja ääriajattelulle, mutta Sri Lankan tapaus saattaa vesittää tätä ajattelua.

Erään terroristin kerrotaan jopa opiskelleen Iso Britanniassa ja Australiassa ennen paluutaan kotimaahansa Sri Lankaan. Britit ovat suivaantuneet Sri Lankan viranomaisille paljastuksesta ainakin yhden terroristin Britannia-taustasta ja ovat kieltäytyneet kommentoimasta sitä, keitä se tutkii tai ei tutki terrorismin vastaisessa tutkinnassaan.

Iskujen yhteenlaskettu uhrimäärä on noussut lähes 360 kuolleeseen ja 500 loukkaantuneeseen ja viranomaiset kertovat ainakin yhdeksän iskuihin tavalla tai toisella osallistuneen olevan yhä vapaalla jalalla.

Lähde: the Guardian

Aiheeseen liittyvää:

8 thoughts on “Suurin osa Sri Lankan hyökkääjistä korkeasti koulutettuja – ISIS ottanut vastuun iskuista

 • 25.4.2019 at 11:34
  Permalink

  Obaman ja Clintonien klaanin kouluttamat ammattitappajat riehuvat, tappavat ja raiskaavat kaikkialla maailmassa. Kabala yrittää lietsoa täysimittaista sotaa lukuisilla terrori-iskuila. Muslimit ovat ihan vitun tyhmiä kun ovat ryhtyneet rengeiksi NWO:lle luullen että pääsevät elitiin joukkoon. NWO on varannut myös muslimeille orjan osan. Muslimit ja vasemmistolaiset ovat hyödyllisiä idiootteja yhdessä kaikkien suvakkien kera.

  Reply
  • 25.4.2019 at 13:06
   Permalink

   Osa muslimeista on tajunnut kuvion ja he pitävät kansainvälistä sionismia päävihollisenaan. Ikävä kyllä noiden muslimien sanoma ei koskaan nouse esille valtamediassa. Eräs SDPläinenkin joutui perumaan puheitaan, jotka olivat poliitikolle sopimattoman jyrkkiä.
   Kristityt sionistit sotkevat kuviot sokealla Israelin valtion ts. poliittisen sionismin tukemisella (myös materiaalisesti, USA jopa huikein summin). Tämä tekee lännen kristityistä ikään kuin muslimien vihollisia.

   ISIS on eräs työkalu, jonka luoman hajaannuksen avulla Pax Americana eli USA-johtoinen maailmanjärjestys siirretään Pax Judaican eli NWOn alaisuuteen.

   Reply
   • 25.4.2019 at 17:36
    Permalink

    Ja valeopposition trollit räyhäävät netissä vaatien vihapuhetuomioita tälle demarille normaaleista juutalaisaiheisista puheista. Muka tasapuolisen kohtelun vuoksi. Ja kuinka islamista mussutetaan ja eihän siitä ole edes tullut kuin muutama tuomio. Sionistiaiheiset puheet ollaan kokonaan vihapuhetuomitsemassa muutenkin. Niitä vastaanhan laki ensi sijassa säädettiin

    Reply
   • 25.4.2019 at 17:38
    Permalink

    7/7 -iskuissakin ihan sivullisia normi kansalaisia syytettiin terrori-iskuista, jotka selkeästi olivat valtion itse tekemiä omien harjoitustensa aikana. Myös Bostonin terrori-iskusta syytettiin normaaleja opiskelijoita. Vanha kikka on myös sitoa arabi pommiin ja räjäyttää tai ajattaa jokin rekkakuski ansaan pommi autoon asennettuna. Sitten kaikki mylvivät ”itsemurhaiskua”.

    Reply
 • 25.4.2019 at 17:34
  Permalink

  Mossad on voinut murhata nämä koulutetut ja vain väittää, että ovat syyllisiä. Mossad on myös voinut lavastaa nuo iskut. Länsimaisilla tiedustelupalveluillahan oli ennakkotietoa niistä

  Reply
 • 25.4.2019 at 19:09
  Permalink

  Korkeasti koulutettuja, jahah, Suomen on kiiruusti peruttava kaikki opiskelupaikat tunkeutujilta, koulukirjat piilotettava, koulureput pyydettävä palauttamaan, tunkeutujat asutettava kuntiin jossa kepulaiset ovat päättäjinä, eiköhän se tyhmyys ala lisääntymään. Tällä keinoin olemme avustumassa maailmaa terrorismin torjunnassa, voidaan saada vaikkapa palkinto…lisää koulutettavia.

  Reply
 • 25.4.2019 at 19:48
  Permalink

  Onpa lohdullista ettei tarvitse ”repeillä” kamelin kusella naamansa pesevien terroristien pommeihin. Että aivan akateemisia akavan jäseniä kuten muuan Miia-Petra Kumpula-Natri (SDP) meitä ”Jukolan poikain kovapäisiä” suomalaisia valisti.

  Kuitenkin tahdon järjestyksen ja rehellisyyttä korkeinpana arvona pitävänä henkilönä vielä varmistaa sen, ettei nämä todelliset ”hutkielmat” ole plagioituja, sillä jos näin olisi, siitä jäisi ”paha jälkimaku suuhun” Sillä jos ”lentopisteet” karttuisivat filunki pelillä olisi se todella noloa ja ties missä olevaa nenää olisi vedetty höplä mukaan luettuna.

  Niin se ”saatavuusharkinta”, ei siitä ole apua kun raketti-insijöörit ja ”kaulakirugit” lentävät taivaan tuuliin tavalla, joka saa vastaavus -harkinnan hattaran syönnistä.

  Reply
 • 26.4.2019 at 05:37
  Permalink

  En voi ymmärtää miksi joku lähtee johonkin islamilaiseen maahan vapaaehtoisesti ja vielä maksaa siitä että voivat joutua murhatuiksi. Veikkaan että jossain vaiheessa alkaa löytymään yksittäisten turistien päättömiä ruumiita islamilaisen pelottelu propagandan häpäiseminä

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.