Sipilä jättää Keskustan puheenjohtajuuden – ”Puolue aloittaa uudistustyön”

Toimitusministeristön pääministerinä toistaiseksi häärivä Juha Sipilä on ilmoittanut luopuvansa puolueensa puheenjohtajuudesta surkean vaalituloksen jälkeen. Sipilän itsekritiikittömyys kuitenkin paistaa myöskin blogista, jossa hän asiasta ilmoitti. Hänen mukaansa edessä on syvä-analyysi vaalitappion syistä…

Otteita Sipilän blogista

”Keskusta koki historiallisen suuren vaalitappion sunnuntain eduskuntavaaleissa…”

”Keskustan vaalitulos käydään huolella läpi. Tarvitsemme syväanalyysin vaalitappion syistä. Vaalitulos ja kansanliikkeen voima eivät ole koskaan yhdestä henkilöstä kiinni, mutta yksi ihminen voi hidastaa sen voimaantumista. Puolueiden puheenjohtajat ja varsinkin pääministeri kuluvat nopeasti puolueensa keulakuvina. Näin on käynyt minullekin…”

”Vaalitulos ei jätä minulle mahdollisuuksia. Nyt koolla oleva puoluehallitus päätti pyynnöstäni kutsua koolle ylimääräisen puoluekokouksen, joka valitsee Keskustalle uuden puheenjohtajan 7.9.2019. Hoidan puheenjohtajan tehtävää siihen saakka. Teen sen sydämestäni ja suurella kiitollisuudella Keskustaa ja keskustalaisia kohtaan. Kiitän kaikkia keskustalaisia vahvasta ja lämpimästä tuestanne. Se on auttanut jaksamaan.”

”Keskusta ansaitsee uuden innostavan alun. Puolue aloittaa uudistustyön ja laatii Keskustalle uudistusohjelman. Puolueen vahva tulevaisuus pohjustetaan uuden puheenjohtajan voimin.”

Keskustan kannatus romahti 13,8 prosenttiin ja puolue menetti lähes 20 paikkaa eduskunnassa.

Lähde: Juha Sipilän kotisivut

12 thoughts on “Sipilä jättää Keskustan puheenjohtajuuden – ”Puolue aloittaa uudistustyön”

 • 16.4.2019 at 12:30
  Permalink

  Puolueen uudistustyö kannattaisi aloittaa saunan takana Sipilästä.

  Reply
  • 16.4.2019 at 12:46
   Permalink

   Ja kerätä ja maksaa takaisin ne 2,4 Mrd:n hänelle velaksi otetut taskurahat.

   Reply
 • 16.4.2019 at 12:45
  Permalink

  Parantumaton paskanjauhaja. Liekö psyko/sosiopaatti? Kädet ainakin suomalaisten veressä.

  Reply
 • 16.4.2019 at 12:50
  Permalink

  Keskustassa muhi jo ennen vaaleja kapina ja tahto vaihtaa puheenjohtaja Juha Sipilä toiseen, mutta tämän esti Sipilän ”taktinen veto” erota aivan itse johtamasta hallituksestaan muutamaa viikkoa ennen vaaleja kun siihen olisi ollut aikaa lähes kokonaiset neljä vuotta hetikohta ensimmäisten ”vatulointien” jälkeen hankkeista, joita lähdettiin ajamaan hallituksen taholta ”takki auki” juhlien ”voittoa” jo edeltäkäsin, mutta homma tyssäsi aina jo heiti alkuunsa täydellisiin tyrimyksiin aina ”Suomen syöjäksi” Sveitsistä tilatun ”pakolaisen” Anne Bernerin yritykset myydä milloin mitäkin ym. ”isoveli hankkeita”, joilla oli tarkoitus lyödä ”kaksi kärpästä yhdellä iskulla” eli saattaa Suomen kansalaiset jatkuvan reaaliaikaisen valvonnan alaisuuteen kuin tietysti laskuttaa tästä raskaasti, joka kuuluu suomalaisuuteen yhtä voimakkaasti kuin täkäläiset voimasanatkin.

  On pakko sanoa, että Juha Sipilä on narsisti ja lähentelee psykopaattia tavalla, joka kylmää jokaista mieltä, jolla on vielä sielu ja sydän tallella.
  Kaikkein pahin vika on lestiläisyys, joka uskonnolisena oppisuuntana on aivan kauhea, koska se perustuu lahkolaisuuteen, joka määrittelee omat ”lakinsa” ja tapansa varsin ”vapaalla kädellä” pitämällä Raamattua vain ”suuntaa antavana” opuksena elämässä suhteessa maalliseen esivaltaan ja elämään tässä ajassa. Ellen aivan väärässä ole niin lestiläisyyteen kuuluu pyytää joka sunnuntai viikon aikana tehdyt synnit anteeksi ja kun näin ”takki on tyhjä”, seuraavalle viikolle voikin lähteä kevein mielin täyttämään uutta ”syntisäkkiä”. Eli Jumala on kuin kumileimasin, jolla kuitataan synnit anteeksi ja ei kun ”uutta putkeen”. Lisäksi varsin suuri lapsimäärä on leimaa antavaa sekä pahat kielet antavat kertoa, että ainakin ”jossain päin” se kenenkä vieressä kulloinkin ollaan ei ole niin nuukaa ja ”kokeilut” aloitetaan varsin nuoressa iässä koskien tyttöjä ja ”opastajina” toimivat ”hengelliset johtajat”, jotka näin toimivat ”mentorina” ”uskon asioissa”.

  Reply
  • 16.4.2019 at 14:47
   Permalink

   Lestiläisiltä unohtunut tämä raamatunkohta: ”Mene, äläkä syntiä ENÄÄ tee”.

   Reply
 • 16.4.2019 at 14:25
  Permalink

  Sipilän olisi kannattanut kuunnella alkiolaista Väyrystä ja kansan syvää ääntä, mutta kansan altistaminen VOK bisneksen varjolla raiskuulle ja tapoille oli tuottaisaa puuhaa. Samoin kerätyt massit jätevesi pakkolailla ja Rautaruukki kusetukset. Puhumattakaan #uranium one ,kytköksestä.
  Kohta julkisuuteen jysähtää Sipilän Kaustisen litium kaivokseen liittyvä salahanke.

  Reply
 • 16.4.2019 at 16:09
  Permalink

  Sipilän analyyttisen ajattelun taitoa häiritsi Lähi-Idän seemiläis-haamilaisesta paimentolaiskulttuurista siinnyt monoteistinen uskonto, jossa ihminen syyllistetään, jos hän ei tee hurskaita tekoja ja jaa almuja ”kaikkein vaikeimmassa ja hädänalaisimmassa asemassa oleville”.
  Tätä pakolainen käyttää menestyksellä hyväkseen.

  Syvään juurtunut auttamisen pakko vaikuttaa lähes kaikissa poliittisissa puolueissa. Rahoitus työssäkäyvältä, eikä lupaa kysytä.
  Auttaminen rahalla ei kuitenkaan ole järkevää auttamista, se veltostuttaa työn vieroksujan ja hyväksikäyttäjän.
  Sipilä jakeli työssäkäyvän rahoja ja lisäsi velkaa, kunnon marxistin tapaan.

  Reply
 • 16.4.2019 at 16:39
  Permalink

  Syy keskustalaisten tyytymättömyyteen on maahanmuuttopolitiikassa. Mutta homma hoidetaan sillä, että vaaleissa Persuille siirrettiin vain sen verran kepun ääniä, että puolue jäi niukasti toiseksi. SDP sai näin mandaatin vetää hallitusneuvottelut. Sipilä taas on työnsä tehnyt ja hänet voidaan vetää taka-alalle nauttimaan sveitsiläiselle pankkitilille siirretyistä muhevista lahjuksista. Ehkä hänelle on vielä käyttöä joissakin muissa hämäräbisneksissä. Tämä taktiikka mahdollistaa sen, että Suomen tuhoamissuunnitelmia voidaan jatkaa, eikä patoutunut tyytymättömyys johda koskaan mihinkään konkreettisiin parannuksiin – ainakaan demokraattista tietä.

  Reply
 • 16.4.2019 at 16:46
  Permalink

  Sipilä kantaa VASTUUN!
  Vittu mitä paskaa, umpipaskaa!
  Perkele mitään vastuuta noilla kelmeillä ole!

  Reply
 • 16.4.2019 at 18:08
  Permalink

  Mihinkähän tuo Suomen tuhoja piiloutuu. On varmaan jo rahkas paikka rahanvallan huipulta. Niin paljon hyvää antoi duunarin taskusta pääomalle.

  Reply
 • 17.4.2019 at 02:12
  Permalink

  Helsingin Narinkkatorin poliittinen väkivalta jonka poliisi salli tapahtua pitää nyt olla ykkösasia. Menee uuden hallituksen muodostamisen edelle.

  Koska poliisi jätti kansanedustaja ehdokkaat väkivaltaisan ihmisjoukon terrorin kohteeksi eikä edes sen jälkeen kun naista oli pahoinpidelty siten että hänet jouduttiin kuljettamaan ambulanssilla hoitoon – ei edes tässä tilanteessa toiminut kuten poliisin kuuluu toimia, ottamalla rikolliset kiinni – ei ainakaan kansallismielisesti suuntautuneilla ihmisillä ole muuta vaihtoehtoa kuin järjestäytyä siten että tästä eteenpäin omat turvallisuusjoukot suojaavat kaikkia tapahtumia, mielenosoituksia, marsseja ym.

  Poliisi ei enää ylläpidä yleistä järjestystä.

  Kansallisten omat turvallisuusjokot ottavat kiinni rikolliset ja/tai ennaltaehkäisevin toimenpitein eristävät häiriköt ym erilleen kansallismielisten joukkotapahtumista.

  On välttämätöntä että saadaan järjestettyä ja liikekannalle kansallisten turvallisuusjoukot.

  Reply
  • 17.4.2019 at 09:05
   Permalink

   Valtapaskamedia on hiiren hiljaa Narinkkatorin tapahtumista. Niin on kova hinku vihervasemmistolaisilla naisilla islamisoida ja kehitysmaalaistaa oma maa Suomi.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.