Paavo Väyrynen pitää ulkopuolista vaalivaikuttamista mahdollisena, Virosta

Entinen Keskusta-puolueen kärkimies ja nykyinen Seitsemän tähden liikkeen puheenjohtaja Paavo Väyryne vieraili YLE:n kutsumana vaalikeskustelussa Oulussa. Keskustelu oli katseltavissa vain viimeaikaisesta ”vahinkosensuuristaan” tunnetussa YLE:n areena-palvelussa sekä Kaleva-konsernin verkkopalvelussa. Väyrynen esitteli puolueensa näkemyksiä siinä missä muutkin, mutta eräs yksityiskohta ansaitsee erityismaininnan…

Loppujen lopuksi tallenteesta sensuroiduksi tullut Väyrysen kanta mahdolliseen ulkopuoliseen vaalivaikuttamiseen oli sisällöltään kovin erilainen kuin Suomessa normaalisti tarjoillut näkemykset. Väyrynen nimittäin epäilee Viron pyrkivän vaikuttamaan Suomessa vaalien alla käytävään keskusteluun.

– Mainitsin ulkopuolisena tahona Viron, jossa toivotaan Suomen liittyvän Natoon, että olisimme tarpeen tullen sitä puolustamassa. Sieltä käsin pyritään vaikuttamaan Suomessa käytävään keskusteluun, Väyrynen kertoilee vaalikeskustelusta ”puheenvuoron” blogissaan.

Väyrynen jatkaa hänen näkemyksensä mukaan kasvussa olevasta Venäjä-vastaisuudesta ja näkee, että sitä ruokitaan Suomessa tahallaan.

– Jatkoin, että ilmapiiriin vaikutetaan median kautta. Mitä kaikkea tapahtuu, en tiedä, mutta ilmapiiri on viimeisten neljän vuoden aikana Suomessa muuttunut aika lailla Venäjä-vastaiseksi. Sitä tahallaan ruokitaan siinä tarkoituksessa, että Suomi liittyisi Natoon tai että Euroopan unioni muutettaisiin sotilasliitoksi ja Suomi sitä kautta liittoutuisi. Tätä vahvat voimat ajavat.

Lähde: Uusisuomi-puheenvuoro

Aiheeseen liittyvää:

8 thoughts on “Paavo Väyrynen pitää ulkopuolista vaalivaikuttamista mahdollisena, Virosta

 • 2.4.2019 at 11:41
  Permalink

  Paavo on täysin oikeassa.

  Reply
 • 2.4.2019 at 12:09
  Permalink

  Paavo on oikeassa: ilmapiiriin vaikutetaan median kautta,
  mutta miksi Viro piti sotkea kuvioon? Helsingissä on Naton hybrisotakeskus. Sieltä tulee artikkelit valmiina medialle, joilla pelotellaan kansaa ja lietsotaan venäjä-vihaa.
  Sitä paitsi Suomi on jo liittoutunut. Meillä on isäntämaa-sopimus ja mainittu hybridisotakeskus. Nato-joukkojen kanssa treenataan. Aseistusta on muutettu Nato-yhteen sopivaksi, erilaista kalustoa on tuotu Suomeen ainakin loppuvuodesta 2014 Vuosaaren sataman kautta. Missään ei ole lukenut niiden pois viemisestä mitään.
  Väitän että Suomea valmistellaan taistelukentäksi. Kysymys on enää siitä kuka tekee ensi-iskun.
  Kapiaiset ovat varmasti jälleen kerran sitä mieltä että: ” tilanne on toinen kuin viime kerralla. Emme me tule takaperin.”
  En ole Venäjän puolella enkä Naton vaan Suomen. Pienen maan olisi pelattava korttinsa saattamatta kansaa vaaraan. Valitettavasti nyky poliitikot ovat paljolti ulkomailta vedeltäviä marionetteja.

  Reply
 • 2.4.2019 at 14:01
  Permalink

  Yle kannattaisi lakkauttaa. Huhun mukaan siellä on ainakin yksi ulkovaltioiden rahoittama trolli. Eikä Yle näytä mitenkään reagoivan asiaan.

  Yle veroa maksetaan vuodessa 500 miljoonaa, eli 5000 miljoonaa 10 vuodessa. Olisi varmaan rahalle parempaakin käyttöä.

  Reply
 • 2.4.2019 at 19:56
  Permalink

  Onneksi sentään yhdellä pelaa järki joka ei nuole virlaisten persettä..

  Reply
 • 2.4.2019 at 22:51
  Permalink

  Paavo on katkeroitunut vanhus, joka pitäisi saada pikaisesti vanhushoitolaan nauttimaan omista mokistaan ja virheistään.

  Reply
 • 3.4.2019 at 02:37
  Permalink

  Ilmapiiriin voidaan vaikuttaa. Mutta sitten on myös toisenlaista vaikuttamista.

  Ulkovaltojen tiedustelupalveluiden(vakoilujärjestöjen) avustamista, yhteistyötä.

  Tällainen toiminta on rikollista. Vaikka kuuluisi mihin ystävyysseuraan, se ei auta jos tekee yhteistyötä tai avustaa ulkovallan tiedustelupalvelua.

  Vaikka ollaan EU valtioita, se on maanpetturuutta jos antaa tai vastaanottaa tietoa ulkovaltojen tiedustelupalveluilta.

  Toinen asia mistä myös Väyrysen kannattaisi olla enemmän huolissaan on se verkosto ja valtainfrastruktuuri joka mahdollistaa juuri myös tuon ilmapiiriin vaikuttamisen.

  Mikäköhän se voisi olla? Ei Väyrynen sitä mainitse.

  Salaisten henkilörekisterien pitäminen on kielletty.

  Kuinka moni meistä on hyvä veli järjestelmän mustalla listalla.

  https://www.henrymakow.com/masons_run_world_charade.html

  ”Knight showed how Masons secretly control every aspect of British society. There are 500,000 Masons in England. Lodges are associated with every local government, police, bank, military unit, hospital, university, church, court and of course Westminster. What passes for politics is basically members of the same Lodge contending for office to decide how to enact the Masonic agenda. Knight documented how Masons give each other preferment in hiring, promotion and business. Non-Masons are continually hassled. It is no understatement to say that the UK is a Masonic tyranny.”

  (Myös näissä vaaleissa ollaan hiirenhiljaa tästä asiasta…)

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.