EPP:n Weber vaatii rahoituksen lopettamista EU-vastaisilta puolueilta

EPP:n kärkiehdokas Manfred Weber vaatii, että EU lopettaa EU-vastaisten puolueiden rahoittamisen. Esimerkeiksi Weber nostaa ranskalaisen Kansallinen liittouma-puolueen, sekä saksalaisen AfD:n, jota Weberin edustama, Angela Merkelin CDU-puolueen sisarpuolue CSU kritisoi voimakkaasti Saksan vaalien aikaan.

Weber toteaa Welt-lehden artikkelissa, ettei maailmassa ole niin naiiveja instituutioita, että ne rahoittaisivat omia vastustajiaan. Samaan hengenvetoon Weber esittää, että EU:n kritisointi olisi toki sallittua.

EU-kriittisten puolueiden jälkeen Weber siirtyi varsin nopeasti huomattavasti tutumpaan liturgiaan ja varoitteli mm. Venäjän vaikutuksesta Eurooppaan puolueiden mahdollisesti saaman rahoituksen kautta.

Ulostulossaan Weber linjasi myöskin, että kaikkien ”kolmansien maiden”, eli oman tarkennuksensa mukaan EU:n ulkopuolisten maiden rahoitus EU:ssa toimiville puolueille olisi kiellettävä. Ulkopuolisten rahoittajien osalta polttopisteeseen Weber nosti Venäjän, Iranin ja Venezuelan.

– ”On häiritsevää ja pelottavaa, että meillä Euroopassa on puolueita jotka saattavat saada vaikutteita toimintaansa vastaanottamalla rahaa kolmansilta mailta (EU:n ulkopuolisilta). Euroopan on varmistettava, ettei venäläisillä tai iranilaisilla johtajilla tai Venezuelan Maduron hallituksella ole sanomista eurooppalaiseen politiikaan.”

Weber vaati artikkelissa täyttä läpinäkyvyyttä EU:ssa toimivien puolueiden rahoitukseen.

Lähde: Welt

Aiheeseen liittyvää:

 

12 thoughts on “EPP:n Weber vaatii rahoituksen lopettamista EU-vastaisilta puolueilta

 • 28.3.2019 at 10:08
  Permalink

  Webber on globalisti-eliitin pelinappula. Aivan varmasti mukana Deep Staten sisäpiirissä BIS-pedari pankkiiri ystäviensä kanssa. Kiduttavat ja murhailevat pikkulapsia, joiden liha kuivataan ja jauhetaan ja pilleröidään Deep Staten syötäväksi. Myös verensä he vaihdattavat säännöllisesti pikkulasten vereen. Turha luulla etteikö myös Suomen elitti tekisi samaa.

  https://www.youtube.com/watch?v=PHRBVfgdb9Q

  Reply
  • 28.3.2019 at 19:25
   Permalink

   ”Turha luulla etteikö myös Suomen elitti tekisi samaa.”

   Niille vailla omaatuntoa oleville psykopaateille kaikki on sallittua kunhan vain ei paljastetuksi joudu!

   Reply
  • 28.3.2019 at 19:27
   Permalink

   Britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/
   *

   ”Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship

   2006-02-27 21:13
   Vladimir Bukovksy, the 63-year old former Soviet dissident, fears that the European Union is on its way to becoming another Soviet Union. In a speech he delivered in Brussels last week Mr Bukovsky called the EU a “monster” that must be destroyed, the sooner the better, before it develops into a fullfledged totalitarian state.
   Mr Bukovsky paid a visit to the European Parliament on Thursday at the invitation of Fidesz, the Hungarian Civic Forum…”

   Koko artikkeli: https://www.brusselsjournal.com/node/865

   Reply
 • 28.3.2019 at 10:09
  Permalink

  heil EU.S.S.R… mitähän huumeita toiki apina on imuroinu naamaansa? iran ja venäjä vaikuttaa? tulikohan tollakaan eu-kiimasella lapamadolla mieleen, että normaalijäkisiä ihmisiä alkaa oikeesti vituttaa toi touhu ja sitä kautta eu kriittiset puolueet lisää kannatustaan

  Reply
  • 28.3.2019 at 15:50
   Permalink

   Kyllä. EU-natsi -> eunatsi -> eunukki

   Reply
 • 28.3.2019 at 11:50
  Permalink

  On tosiaan kyse EUROOPAN IHMISTEN puolueesta, EPP, Europan Peoples Party.

  Kuinka orwellimaista, puolueen päämäärä on todistetusti päinvastainen kuin ihmisten ja kansojen hyvinvointi.

  PS. Suomi on nykyään sopimuksien kautta YK:N vasallivaltio.

  Onko muuten olemassa virallista näyttöä sille että YK on IMF -finanssilaitoksen eli Maailmanpankin alaisuudessa ja kontrollissa toimiva järjestö?

  Tässä ovat ne 15 globalistijärjestöä, jotka vaikuttavat ihan kaikkeen elämässämme, vaikkapa siihen että käyttämämme raha on vain velkaa jota emme valtiona omista, vaan jonka korkomaksujakin varten meidän pitää antaa työvoimaamme, päätäntävaltaamme ja luonnonvarojamme ahneille. YK:n kattojärjestön alta löytyy myös syyt holtittomaan maamme asuttamiseen lisääntyjillä:

  http://www.unsceb.org/members

  Tutkikaa rotankoloa, tällainen sitaatti ainakin on olemassa (lähteet?)

  ”The International Monetary Fund, AKA “The Bank” is the parent organization of the U.N. which is over the Federal Reserve System which owns The United States, Inc., which has subsidiary corporations known as “The State of _” which sublicenses corporations such as Trusts and Commercial Corporations.”

  Reply
 • 28.3.2019 at 11:59
  Permalink

  Tervetuloa fantastinen totalitarismi!

  Kunhan nämä EU:n mielipuolet saavat vielä muutaman vuoden tehdä kädet vapaasti töitä, niin edesmennyt neuvostoliittokin alkaa näyttämään EU:n varjossa unelma valtiolle.

  Ja aivopestyt kansat ympäri EU:a vielä hurraavat tämän Saatanan puolesta ja sen tarjoamasta ihanuudesta.

  Reply
 • 28.3.2019 at 18:49
  Permalink

  Ensin viedään raha, sitten henki!

  Reply
 • 29.3.2019 at 16:31
  Permalink

  Saa kritisoida, mutta kritisoivan tahon olemassaolosta on tehtävä mahdotonta. Kun ei ole rahaa, loppuu kritisointi. Kätevää, ei tarvitse ikävää julkisuutta tuovia ja pirun kalliita keskitysleirejä enää rakentaa.

  Reply
 • 1.4.2019 at 17:13
  Permalink

  Eu on pahin syöpäkasvain mitä voi olla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.