Vasemmistoliiton Andersson ja Arhinmäki kokevat vaalikoneiden kysymykset liian vaikeiksi

Kansanuutiset kertoivat tänään vasemmistoliittolaisten ”tekijähenkilöiden”, Paavo Arhinmäen ja Li Anderssonin ongelmista vaalikoneiden täyttämisessä. Andersson kertoo törmänneensä kysymyksiin, joita ei ymmärrä.

”Kuka ne ymmärtää, jos ei edes puolueen puheenjohtaja”- Li andersson

Andersson on ilmeisen happamana esimerkiksi Yleisradion vaalikoneelle, jossa yksi väittämä kuului: ”Nyt tarvitaan järeitä keinoja kansalaisten aseman parantamiseksi”. Se voi Anderssonin mukaan tarkoittaa ihan mitä tahansa ja puheenjohtaja pohtiikin, kuka vaalikoneiden kysymyksiä voi ymmärtää, jos ei edes vasemmistoliiton puheenjohtaja.

– Kuka ne ymmärtää, jos ei edes puolueen puheenjohtaja, Andersson kysyy Kansanuutisten artikkelissa.

”Joutuu aidosti miettimään, miten ihminen, joka on kanssani samaa mieltä, tulkitsee kyseisen kysymyksen” – Paavo arhinmäki

Vasemmistoliiton ex-ministeri ja niinikään ex-puheenjohtaja Paavo Arhinmäki myöskin kritisoi vaalikoneiden kysymyksiä ja niiden asettelua. Hänen mukaansa ne voivat tarkoittaa mitä tahansa.

– Kysymykset on monissa koneissa laadittu kohtuullisen huonosti ja moniselitteisesti. Joutuu aidosti miettimään, miten ihminen, joka on kanssani samaa mieltä, tulkitsee kyseisen kysymyksen, Arhinmäki harmittelee.

Lähde: Kansanuutiset

 

17 thoughts on “Vasemmistoliiton Andersson ja Arhinmäki kokevat vaalikoneiden kysymykset liian vaikeiksi

 • 22.3.2019 at 13:59
  Permalink

  Hähää.
  Liiman haistelulla on seurauksensa.

  Reply
 • 22.3.2019 at 15:02
  Permalink

  Kun poliitikko saa eteensä kysymyksen, eikä löydä siihen vastausta millä kusettaisi mahdollisimman montaa äänestäjää, hän jättää siihen vastaamatta ja väittää sitä vääräksi kysymykseksi.

  Itse olen vastannut jokaiseen mihin olen linkin saanut ja jopa perustellut vastaukseni. Mutta minulla ei olekaan mitään hävittävää, vain voitettavaa.

  Reply
 • 22.3.2019 at 15:03
  Permalink

  Jotain yhtäläistä äänestäjillään. Luku-ja kirjoitustaito, puhumattakaan luetun ymmärtämisestä , prakaa.No, syy ja seuraus asioista on turha mainita ja jos Tatu Vanhasesta puhut olet …….

  Reply
  • 22.3.2019 at 16:37
   Permalink

   Suomessa poliisi saa tehdä mitä vaan missä vaan milloin vaan miten vaan kelle vaan kuinka paljon vaan ilman rangaistusta vaan.

   Reply
 • 22.3.2019 at 17:10
  Permalink

  ”Nyt tarvitaan järeitä keinoja kansalaisten aseman parantamiseksi”.

  Toihan on täysin ympäripyöreää joka voi todella tarkoittaa ihan mitä tahansa. Populismikortti heiluu valtapuolueilta jos laittaa kyllä ja pienpuolueilta jos laittaa ei.

  En äänestä Litä mm. maahanmuuttokritiikittömyyden takia, mutta oikeassa hän on tässä, ja hakkaa kyllä nopeaälyisyydessä jopa suurimman osa poliitiikoista saati tavisjampoista. En naureskelisi Lin mielipiteitä tässäkään

  Reply
  • 22.3.2019 at 17:51
   Permalink

   No pahoitteluni jos todella mielestäsi Li hakkaa älynlahjoissa kenenkään tai minkään muun kuin väsyneimmän matun. Ei ole mairittelevaa jos olet millään tasolla syönyt hänen läpinäkyvän roolinsa.

   Li ei ole osoittanut omaavansa mitään muuta kuin hysteerisen pakkomielteen ja xenophilian.

   Minä näen asian niin että jokainen joka fanaattisesti uskoo marxismiin, kommunismiin ja multikultiin ei hakkaa muuta kuin lasolia huuleen ja liimaa nenuun.

   Sori siitä.

   Reply
   • 23.3.2019 at 08:48
    Permalink

    Hyvinvointioikeusvaltioon ja sopimusyhteiskuntaan uskova ei ole marxisti eikä kommunisti. Enempi sitä on uusliberalistinen kapitaalikommunisti eli sosiaalikapitalisti, kokpanssi joka yksityistää yritysten ja niiden omistajien voitot, mutta sosialisoi tappiot(eurokriisin pankkituet ym.), kulut mm. palkkakulut(yritysten palkkatuet, työllistämispalkkiot, sosiaaliturva/työttömyysturva+9€ alipalkkauksen jatkeena, ilmaiset työkokeilut ja työharjoittelut ym.) sekä ympäristörikokset(Talvivaara jne.). Lisäksi nämä pitävät hyvinvointivaltiota ja sen peruspalveluita ja kansallista omistusta(vertaa Norjan kansallistettuja öljyntuotantoa) sosialismina, joka pitää yksityistää ja myydä ulkomaille ”Sammonryöstö”.

    Kokoomus on siirtämässä sosiaaliturvaa nälkäisten, köyhien, huono-osaisten, pienituloisten ja työttömien tukemisesta yritysten, omistajien ja muun kermapersluokan tukemiseen. Esim. Orpon, Bernerin, Sipilän autoveron poisto ja siirtyminen sen sijaan tienkäyttömaksu-tasaveroon esim. 10€/100km on suora tuki varakkaille ökyautoilijoille, jotka säästävät autoverossa kymmeniä tuhansia euroja, ja jonka veromenetykset valtiolle keskimäärin 3 600 euron autolla ajava suomalainen autoilija kompensoi maksamalla autoilun lisäkulun tienkäyttömaksun, joka on tasavero 500 tai 3 600 euron auton omistajalle tai 200 000 Teslan omistajalle, joka hyötyy autoveron poistosta kymmeniä tuhansia. Tuemme siis kermisten ökyautoilua.

    Lin yltiöhumanismi maahanmuutossa on haitallista maallemme, mutta yhtä haitallista ja samaa haittamaahanmuuton maahantuontia harrastavat lähes kaikki puolueet. Erityisesti kokoomus tekee suvakismistaan vielä bisnestä eli miljardien eurojen pakolaisbisnestä veronmaksajien laskuun. Oxfordin yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista Paul Collierin mukaan pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan ja lähimaissa omassa kulttuuripiirissään esim. Pohjois-Afrikan pakolaisleireillä on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen. Eli länsimaat voisivat auttaa 135 oikeaa pakolaista(nuoret puunatut elintasosurffarit eivät pakolaisleireille edes hakeudu) heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa.
    Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella. Hänen mukaansa EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen.

    Kokoomus tietää että pakolaisten tuottaminen Eurooppaan, EU:hun ja Suomeen on 135 kertaa parempaa bisnestä omille eturyhmilleen veronmaksajien piikkiin. Jopa mamujen sosiaaliturva on 4.4 kertaa parempaa ja siitäkin osa palvelujen mm. yksityisen hammashoidon, oikeusapupalvelujen, edunvalvojien ym. kautta katoaa kokpanssieturyhmien taskuihin muiden menojen lisäksi. Ei ihme että veronmaksajien tukemien Mogadishu-Teslojen määrä firmojen pihoissa sen kun lisääntyy. Niitä tuetaan sun ja mun verorahoilla. Uusi Teslatuki Sipilän aiemman 500€/kk Teslojen energiatuen jälkeen.

    Ja uusimpana ehdotuksena EK lue kokoomus haluaa Jyri Häkämiehen suulla Suomeen ensi hallituskaudeksi 2019-2023 vielä vähintään 20 000 – 35 000 kaikkien alojen mamu-moni”osaajaa”, joiden palkkakuluista 70% halutaan SOSIALISOIDA yrityksiltä veronmaksajille palkkatuella. Orpo ja Mykkänen ovat näyttäneet vihreää valoa Häkämiehen sosialismiehdotukselle. Sitä EK tai kokoomus eivät kerro, miksi osaajien palkkoja pitää tukea, ja vielä 70%:n palkkatuella. Kokoomuskommunismi etenee!

    Reply
    • 24.3.2019 at 10:35
     Permalink

     Mitä tähän sanoisi enää, täyttä faktaa.

     Reply
  • 22.3.2019 at 20:40
   Permalink

   Kyllä hävettäisi jos edes olisin sanonut kännissä puolet tuosta mitä kirjoitit. Mene nurkkaan häpeämään.

   Reply
  • 23.3.2019 at 11:33
   Permalink

   Kyllä, käsite: ”Parempi väkivalta” ja ”Meillä on tilaa!” kyllä osoittavat sen, että asiapohjalla ollaan ja varsinkin kovaa ”numeron murskaamista” on harjoitettu syystä, että Suomi pystyy ja kestää harjoittaa Lin ja hänen puolueensa ajamaa politiikkaa. Vasemmistoliiton ja vihreiden aikaa sitten tämän maa planeetan jättänyt ”yhteisten asioiden hoitaminen” perustuen tämän maan ja koko mantereen tosiasioihin perustuviin politiikkaan voi erottaa ainoastaan maalikameralla.

   Herjaaminen on herjaamista, mutta jos nk. asiaperusteet huitelevat jossain utopistisissa atmosfääreissä, ei silloin voi kuin ihmetellä sitä mitä siitä olisi seurauksena kun nuo kaksi puoluetta voisi suvereenisti vastata Suomen harjoittamasta politiikasta.
   Se on ainakin varmaa, että kanta suomalaiset kuolisivat ensimmäisiksi!

   Reply
 • 22.3.2019 at 17:41
  Permalink

  Ylen” koneessa” oli sekin mielenkiintoinen elementti,jotta pystyi täyttämään vain jos antoi ylläpitäjälle oikeuden muokata vastauksia.Siksi en täyttänyt lainkaan,kun osasin lukea myös säännöt.

  Reply
  • 23.3.2019 at 06:39
   Permalink

   Tuo kannattaa muistaa. Kun valhemedia sitten julkaisee ”empiiriset tulokset” siitä, miten koko maa haluaa vain islamia ja vassari -totalitarismia, voidaan heidät paljastaa tässäkin asiassa. Että ovat itse tulokset haluamikseen. YLE – kusetettavien kustantama kusetuskoneisto.

   Reply
 • 23.3.2019 at 06:35
  Permalink

  Ruotsissa vassarit piirittivät Tukholman moskeijan ”suojellaakseen sitä väkivaltaisilta oikeistoradikaaleilta”.

  http://www.friatider.se/1500-v-nsteraktivister-i-m-nsklig-ring-kring-stockholms-mosk

  Aivan kuin sanoisivat että ” rakastamme sitä miten muslimit murhailevat tuhansia kristittyjä joka vuosi, toivottavasti muslimien maine paranee jotta voivat jatkaa kristittyjen polttamista kirkkoihinsa ympäri maailman”?

  Eivät ilmeisesti tajua että heille voi käydä kuten vassareille Libanonissa – heidät teloitetaan tai laitetaan maksamaan dhimmi-veroa orjina, kunhan näitä hyödyllisiä idiootteja ei enää tarvita?

  Reply
 • 23.3.2019 at 09:46
  Permalink

  Kokoomuksen gallupkannatus lähestyy 15%:n haamurajaa ja SDP on 23%:ssa sekä perussuomalaiset 17%:ssa ja kahden jälkimmäisen kannatusluvut ovat vielä nousussa, kokoomuksen laskussa. Kepu kyntää 13%:ssa.

  SDP (23-24%), PS (17-18%), VAS (10%) ja KD(5%) 55-57%:n tolkun hallitusvaihtoehto on jo mahdollinen, jossa ajetaan ns tavallisen kansan eli työläisten ja maahanmuuttokriittisten tolkun kansalaisten politiikkaa ilman vihreitä ja RKP:tä, jotka ovat myös porvarillisia mamutuspuolueita kokoomuksen, kepun lisäksi.
  Antti Rinne pääministerinä, Jussi Halla-aho valtiovarainministerinä, Laura Huhtasaari sisäministerinä ja Li Andersson työ- ja sosiaaliministerinä Suomi nousuun. Faktaa on että demarien kannattajista enemmistö on työläisväestöä, joka on maahanmuuttokriittistä. Lisäksi sekä SDP että perussuomalaiset vastustavat Etan ja EU:n ulkopuolisen halpatyövoiman tarveharkinnan poistoa. Ammattilaiset ja asiantuntijat Suomeen kun pääsevät töihin jo entuudestaankin.

  Reply
  • 25.3.2019 at 07:36
   Permalink

   Li Andersson työ- ja sosiaaliministerinä olisi varmaan katastrofi, hän kun ylistää YK:n ja Suomen välistä sopparia, jossa Suomi alistuu ehdoitta ilmastonmuutoksen vastustamiseen = hyvinvointi, maaseutu ja työpaikat alas, sekä monikulttuurisuutta = palkast alas, korttelit levottomiksi, poliisivaltio ja polpo. Ja molemmista seuraa vasemmistolaisen unelma = verotus tappiin entisestäänkin.

   Onko ylläolevassa näkemyksessä virheitä, kertokaa kiitos.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.