Reijo Tossavainen: Kepu putoaa kanveesille

”Ikävä tosiasia on viisasta tunnustaa ennenkuin on viimeinen pakko; välttää ehkä kanveesin.” Näin pohti kepun vanhaisäntä Seppo Kääriäinen puolueensa nykytilaa.

Syystäkin, sillä kepu roikkuu rotkon reunalla. Kynnet ovat vielä kiinni kalliokielekkeessä, mutta vaalipäivänä ne irtoavat. Kuinka syvälle rotkoon kepu putoaa ja pääseekö se sieltä koskaan pois, on Suomessa harjoitettavan politiikan kannalta merkittävä asia.

Kääriäinen näyttää ymmärtävän, että kepu teki väärän arvovalinnan vuonna 2015, kun Sipilä lupasi kotinsa maahantulijoille. Kansalaiset jäivät silloin miettimään, että miksi Sipilä ei ole tehnyt samaa suomalaisille kodittomille. Kyse oli arvopohjasta.

Kääriäinen näyttää ymmärtävän, että kepu teki väärän arvion myös vuonna 2017, kun Sipilä suostui Orpon ehdotukseen heittää perussuomalaiset ulos hallituksesta. Kyse oli silloinkin arvopohjasta.

Kepun sisäpiirissä laskettiin, että on mentävä kokoomuksen perässä lusikoimaan samalle punavihreälle kaukalolle. Arveltiin, että vain sieltä löytyy riittävästi puuroa eli puolueelle kannatusta.

Se oli väärä valinta, joka tehtiin pitkälti punavihreän median ja muun mukasuvaitsevaiston luoman mielikuvan innoittamana. Ei nähty, että arjen todellisuus punavihreän kuplan ulkopuolella on jotain aivan muuta.

………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita.

16 thoughts on “Reijo Tossavainen: Kepu putoaa kanveesille

 • 2.3.2019 at 10:59
  Permalink

  Tossavaisen ennustus voisi toteutua, jos suomalasiet ottaisivat selvää tapahtuneista. Varsinkin nuorempi väki on kuitenkin kehittymätöntä nyky Suomessa, eikä osaa valita uutisoinnista, mikä mahdollisesti on totta ja mikä todennäköisesti uskomuksia. Siten oma uskomukseni on, ettei suurta jytkyä tapahdu kuin vasta tulevaa seuraavalla vaalikaudella, kun on ”viimeinen pakko”. Tämä kuitenkin on vain oma uskomus, joten toiveita on, ettei viimeistä pakkoa joudu kokemaan.

  Reply
  • 3.3.2019 at 08:30
   Permalink

   Kepu ei ole ainoa puolue, joka on mukana globalistisessa huijauksessa:

   ”Joka vuosi antavat rikkaat maat 130 miljardia köyhille maille. Tämän myötä vievät ylikansalliset korporaatiot 2000 miljardia näistä köyhistä maista, luonnonvarojen muodossa.”

   Onko niin että ”kehitysapu” tukee työläisten ”viljely'” köyhissä maisssa, niiden, jotka sitten raatavat ylikansallisten korporaatioiden orjina, usein aseistettujen miliisien valvomassa, ettei kukaan laiskottele??

   https://www.youtube.com/watch?v=RvhhCYt1Lbo

   Reply
   • 3.3.2019 at 08:38
    Permalink

    Köyhät maat saavat siis 130 miljardia vuodessa ”apua”. Samalla ne:

    -maksavat 600 miljardia velkojensa hoitokuluina vuodessa. Vaikka ovat jo maksaneet joissakin tapauksissa velkansa monta kertaa.

    -menettävät 900 miljardia joka vuosi, jonkun kaupankäyntitase-mekanismin myötä.

    -menettävät 500 miljardia vuodessa kaupankäyntisääntöjen myötä, koska korporaatiot haluavat resursseja ja halpatyövoimaa.

    Reply
    • 3.3.2019 at 11:06
     Permalink

     “The mining business has the money, and that money means power”

     “We are suffering,” said one digger, Nathan Muyamba, 29. “And our suffering is for what?”

     ”While a smartphone battery might contain five to 10 grams of refined cobalt, a single electric-car battery can contain up to 15,000 grams.”

     ”In 2010, the United States passed a conflict-minerals law to stem the flow of money to Congo’s murderous militias, focusing on the artisanal mining of four minerals.

     But this same diligence is not required when it comes to cobalt.”

     ”Your Smartphone Was Made By Child Slave Labor – Congo Cobalt Mines”

     https://www.youtube.com/watch?v=I1nXa6t_9V0

     Reply
     • 4.3.2019 at 11:53
      Permalink

      Kuka selvittäisi viherpelleille tuon akkumineraaliasian. Myös toinen elektroniikalle elintärkeä mineraali, tantaali (coltan) on erittäin haluttua. Sitä mm. USA hamuaa Venezuelasta, kenties myös Pohjois-Koreasta.

      Touhu alkaa muistuttaa Terminator -elokuvia, joissa teknosfääri robotteineen ja tekoälyineen valloittaa maapallon ja tekee siitä ihmisrodulle mahdottoman paikan elää.

 • 2.3.2019 at 11:03
  Permalink

  Halla-aho sanoo, että PS ei edusta apartheidiä. Apartheid on kuitenkin periaate, jonka mukaan eri ryhmät elävät omilla alueillaan. Itse asiassa aikoinaan Etelä-Afrikassa kaikki ryhmät olivat tyytyväisiä tähän ja tuolloin nimenomaan mustien elintaso oli korkea eikä slummeja ollut. Heidän elintasoonsa panostettiin, jotta järjestelmä olisi toiminut. Työttömyys oli vähäistä ja väkivalta mitätöntä nykyiseenverrattuna.

  Ulkomaat ja rahaeliitti kaatoivat Rhodesian ja Etelä-Afrikan. Tosin valta oli jo lipunut molemmissa maissa vihollisen kätyreille jo kauan enen tätä. 60- ja 70-luvuillakin oli maiden kulta-aika. Kv. finanssieliitti suosi kommunisteja ja myös halpatyövoiman vyörymistä maahan sekä apartheidin kaatumista. Nyt on massoittain halpatyövoimaa käytännössä orjina maassa ja väkivalta sekä raiskaukset ovat hälyttävän isoja ilmiöitä.

  Uusliberalisti Halla-aho varmaankin kannattaa nykysysteemiä. Hän vastustaa siis etnonationalistista ajattelua ja haluaa pikemminkin sekasotkua joka puolella. Halpistyöviman vyöryä, kunhan ei ole islamistyista jne. Kommunismilla ja tällä mallilla ei juuri pohjimmiltaan ole eroa. Aatteetkin ovat samat, mokutusta ja mokutusta vain. Apartheidin tai sen lievempien sovellusten ei tarvitse aina kuitenkaan perustua mihinkään syrjintään. Itse asiassa Etelä-Afrikankaan systeemi ei perustunut eriarvoisuudelle. Valkoiset tietenkin halusivat säilyttää traditionaalisen yhteiskuntansa ja padota maahanmuuttoa. Kaikista kauhupropagandajutuista huolimatta maa oli sangen houkutteleva ja sinne siis pyrki vakltavia määriä ihmisiä naapurimaista.

  Reply
  • 2.3.2019 at 21:43
   Permalink

   Tamma, varmaankin aasin tamma sanoo:
   ”Kaikista kauhupropagandajutuista huolimatta maa oli sangen houkutteleva ja sinne siis pyrki vakltavia määriä ihmisiä naapurimaista.”
   Etelä Afrikassa vallitsi apartheid, erillään ole, jota piti hallita lain avulla ja voimakeinoin. Kun tämä loppui, maa sekosi juuri muuttoliikkeen johdosta, joka oli seurausta hallinnon heikkenemisestä. Nykyinen tila osoittaa, etteivät suuresti poikkeavat kulttuuri tule toimeen keskenään, erillään olo on välttämätöntä.
   ”Itse asiassa aikoinaan Etelä-Afrikassa kaikki ryhmät olivat tyytyväisiä tähän”
   Eivät olleet tyytyväisiä, koska systeemi hajosi suureen eriarvoisuuteen. Ei apartheid toiminut USAssakaan eikä toimi Israelissa eikä missään. Kun kansanjoukko saa tietoa, ei joukko tyydy alistettuun asemaan.

   Halla-aho kyllä tietää, mitä apartheid on eikä kannata sitä. Siksi hän on siirtolaisuutta vastaan suuresti eroavista kultuureista. Pieni joukko rikastuttaa suomalaista kultuuria ja suomalasia geenejä, liika on tuhoksi.

   Reply
   • 3.3.2019 at 15:38
    Permalink

    Apartheidin perustajat eivät tietenkään ajaneet maahanmuuttoa muualta Afrikasta. Apartheid oli ratkaisu vallinneeseen tilanteeseen, kun eri väkiryhmiä jo oli. Valitettavasti terveillä voimilla ei koskaan ollut täyttä vaikutusvaltaa maassa. Käännekohta oli suositun ja loistavan pääministerin murha oligarkkien toimesta v. 1966. Tuolloin mitattiin, kenelle valtikka kääntyisi lopullisesti. Pimeät voimat turvautuivat taas saatanallisiin konnankoukkuihin.

    Olet valemedian aivopesemä tai osa pesukoneistoa. Kyllä mustat tietenkin olivat tyytyväisiä elintasoon ja työpaikkoihin sekä tietenkin itsehallintoon ja oman kulttuurin pariussa elämiseen. Vain kommunistipuolue ANC:n johto oli tyytymätön ja oligarkit ja he kiihottivat esim. väkeä levottomuuksiin väärällä tiedolla ym. Tosiasiassa kyse oli terroristien feikkioperaatioista. Muulle maailmalle sitten kerrottiin kaikenlaista valemediassa. Apatrheidista on kerrottu paljon pötyä ja se oli alunperin erilaista kuin loppuaikoina.Israelissa ei ajeta apartheidia, vaan raakaa alistamista ja puhdistusta, kansanmurhaa.

    Etelä-Afrikan valkoisen hallinnon kaatoivat USA ja Britannia. Niiden painostuksesta Halla-ahon kaltaiset myyrät saattoivat toimia tässäkin kansakunnan pään menoksi. Painostus kallisti koko ajan vaakaa liberaaleille alistujille.

    Halla-aho vastustaa etnonationalistista ajatustapaa ja on siis mokuttaja kommunisti. Kuvaavaa on, että hänen kannattajansa kutsuu maahanmuuttoa rikkaudeksi. No valkoisten eurooppalaisten maahanmuutto voisi ollakin pienissä määriussä. Tämä taas edustaa jo sitä etnoajatusta. Liberalismi ja kommunismi ovat vain saman kolikon kaksi eri puolta. Liberalismi on tie kommunismiin. Liberaalit ovat kommunismin etujoukko.

    Persuagitaattorien lulisi ajattelevan vähän, mitä laittavat nettiin. Mutta eihän heillä oikein ole mitään asiaa, koska ovat huijareita. Sen vuoksi sinunkin kommenttisi on tuollaista vähämielistä heittelyä

    Reply
 • 2.3.2019 at 11:30
  Permalink

  Kepu putoaa vääjäämättömästi. Kepu joutuu myös naurunalaiseksi samoin kuin kävi Esko Ahon pääministeri kauden jälkeen.
  Muistanette miten Esko Aho esitteli noitaköyttä Turun Sanomissa ja toivoi sen voimalla saavansa myötätuulta valtion talouteen. Bilderberg/ Trilateral comissionin sätkynukke Esko Aho oli saanut noitaköyden joltakin Varsinais Suomen noitaseuralta mikä sopii hyvin todelliseen kuvaan saatananpalvoja eliittimme isännistä.

  Reply
 • 2.3.2019 at 11:52
  Permalink

  Loppujenlopuksi käy niin, että keskusta maksaa vielä kalliimman hinnan kuin kokoomus lesti Sipilän hallituksen harjoittamasta politiikasta. Siis näin selvä järkisesti ajateltuna, mutta se jää nähtäväksi ovatko suomalaiset äänestäjät niin puolue uskollisia eli suoremmin sanottuna umpi tyhmiä, että äänestävät kaikesta huolimatta keskustaa ja kokoomusta ylitse muiden.

  Toisaalta vasemmistolpuolueiden, – joihin vihreätkin kuuluvat – tarjoamat vaihtoehdot etenkin haittamaahanmuuton ja EU-liittovaltioistumisen kannalta kamalaa kuunneltavaa ja katseltavaa etenkin tavallisten kanta suomalaisten kannalta, joille ei ole muuta luvassa kuin itkua ja hammasten kiristystä.

  Reply
 • 2.3.2019 at 11:56
  Permalink

  Mitään hyvää ei ole tosin nousemassa tilalle ellei sitten Halla-aho ja Ilja sais äänivyöryä.

  Reply
 • 2.3.2019 at 15:47
  Permalink

  ”Kaikilla on oikeus yhdenvertaiseen kohteluun. Ketään ei saa kohdella
  eri tavoin esimerkiksi sukupuolen, iän, uskonnon tai vamman vuoksi.

  Jokainen saa vapaasti sanoa ja kirjoittaa mielipiteensä.

  Ihmiset saavat järjestää kokouksia ja mielenosoituksia ja osallistua
  niihin. Mielenosoituksesta pitää ilmoittaa poliisille etukäteen.

  Ketään ei saa tuomita kuolemaan eikä kiduttaa.

  Kaikki voivat valita itse asuinpaikkansa ja liikkua Suomessa vapaasti.

  Jokaisella on oikeus yksityisyyden suojaan. Toisen henkilön kirjettä ei
  saa lukea eikä toisen puhelua saa kuunnella.

  Jokainen saa valita oman uskontonsa itse. Jos ei halua, ei tarvitse
  valita mitään uskontoa.”

  http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/161191/TEMoppaat_16_2018_TervetuloaSuomeen_FI_PDFUA.pdf

  Reply
 • 3.3.2019 at 09:39
  Permalink

  Kepu mätkähti kanveesiin, lukua lasketaan ja lasketaan….

  Reply
  • 4.3.2019 at 12:00
   Permalink

   Se missään kanveesissa ole ja sote-juntta Heikkinenkin riehuu kuin mielipuoli. Paljon pahaa ehtii vielä Kepuli tehdä suomalaisille ennen väistymistään. Käykäähän vaalikojuilla antamassa palautetta. Kannattaa tehdä vaikka pieni lista puheenaiheista, niin ei mene riehumiseksi. Aakkosjärjestyksessä lista alkaa vaikkapa Berneristä.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.