Paavi varoitti hyväksikäytön uhreja korkeista odotuksista katolisen kirkon huippukokouksessa

82 vuotias Paavi Franciscus varoitti katolisen kirkon piirissä hyväksikäytettyjä liian korkeista odotuksista sen suhteen, mitä asialle tullaan tekemään. Varoitus avasi katolisen kirkon sisällä tulleiden seksuaalisten hyväksikäyttötapausten vuoksi järjestetyn huippukokouksen. 

Paavin mukaan ”suurin osa asian hyväksi tehtävästä työstä on tehty kokouksen lopuksi”. Paavi ei kuitenkaan vetänyt täysin mattoa hyväksikäytettyjen toiveiden alta, vaan vaati kirkolta voimakkaita toimia hyväksikäyttötapausten ehkäisemiseksi ja paljastamiseksi.

Paavi muistutti katolisen kirkon haarakonttoreita ympäri maailman rehellisyyden tarpeesta ja totesi vihollisen olevan kirkon sisällä. Saksalainen kardinaali Reinhard Marx nosti esiin tätä näkemystä tukevan ongelman kertoessaan, että aiemmin ilmi tulleista hyväksikäyttötapauksista tehdyt pöytäkirjat ja muut asiakirjat saattavat hyvinkin olla tuhottu, eikä niitä välttämättä ole alun alkaenkaan tehty asianmukaisesti.

Aiemmin katolinen kirkko on järjestelmällisesti kieltäytynyt luovuttamasta Marxin esiin nostamia asiakirjoja viranomaisille. Myöskin tähän asiaan on vaadittu kardinaalienkin keskuudessa muutosta, mutta kuinka paljon asiakirjoja sitten löytyy selviteltäväksi oikeuden saamiseksi kirkon uhreille, jää nähtäväksi.

Lähde: AFP

12 thoughts on “Paavi varoitti hyväksikäytön uhreja korkeista odotuksista katolisen kirkon huippukokouksessa

 • 24.2.2019 at 10:44
  Permalink

  Paavi on jälleen kerran pedareita suojelemassa. Katolinen kirkko ei palvele Jumalaa vaan saatanaa. Samoin Suomen nukkehallitus ja eduskuntateatteri. Kuiskaajana toimii Deep State Yhdysvalloista.

  Reply
  • 25.2.2019 at 17:24
   Permalink

   Nämä rituaalimurhaaja-pedot ovat täysin lusiferin palvonnan pauloissa, heillä ei ole mitään muuta. Siksi he tekevät kaikkensa, jotta voivat jatkaa pahuuksiaan. Alla linkissä mies kertoo, miten hänet kidnapattiin kotoa eräs ilta, ja häneen kohdistettiin jotakin rituaaleja, helvetillistä kiduttamista, jossa hän jätti kehonsa, jne. Sitten hänet öljyttiin, ja ”papit” mumisivat jotakin loitsuja. Poika koki, miten hän kasvoi, hän koki miten hänelle tuli sarvet jotka koskivat kattoa, ja hänellä oli vuohen pää. Tällöin nämä papit esittivät rukouksia tälle johon lusifer oli tullut ottamaan vastaan palvojiensa rukoukset ja palvonnan. Poika ei luonnollisesti tajunnut mistä on kyse, vaan ajatteli olevansa nyt joku tärkeä henkilö. Sitten tuo vuohipää meni hänestä pois, ja alkoi orgiat jossa tämä poika myös raiskattiin ahteriin, ja tämä jatkui useita tunteja. Lisää rituaaleja, ja poika hypnotisoitiin, josta johtui että löysi itsensä kotinsa takapihalta muistamatta mitään. Nämä muistot tulivat esille vasta paljon myöhemmin, aikuisena. Poliisi toi hänet kotipihalle. Poliisi on avainasemassa pitämässä nämä asiat piilossa, koska jos poika löydetään poliisin huostasta, voidaan kertoa, miten poika juoksi yksin jossakin, ja hänet tuodaan nyt kotiin turvaan.

   Kuuntele koko juttu, tämä on mitä tapahtuu myös MTV3, Sanoma-konsernii, muu eliitti, EvLusifer -kirkko jne. Rappareita koko joukko?

   Reply
   • 2.3.2019 at 10:06
    Permalink

    BBC:n pääkonttorin edessä on pedofiilinen patsas, joka on tuomitun pedofiilin tekemä!! Tommy Robinson (Joka yritettiin tappaa laittamalla muslimien kanssa samaan vankilaan) kertoo. Paljon matskua tunnin videolla:

    Reply
 • 24.2.2019 at 13:59
  Permalink

  Siinä paavi on kyllä oikeassa, että vihollinen on kirkon sisällä. Mutta eivät ne tee asialle mitään, koska ongelma koskee Vatikaanin korkeinta johtoa.

  Reply
  • 26.2.2019 at 20:25
   Permalink

   STUK joutui ilmeisesti rukkaamaan raportoituja säteilytasoja ylöspäin, tullut liikaa valituksia, ihmisiltä joilla on omat mittarit, että STUK valehtelee härskisti.

   STUK.FI

   Reply
 • 24.2.2019 at 18:00
  Permalink

  Paavi on mukana juonessa, kun Jerusalemiin pykätään 3. Temppeliä ja Anti-Kristuksen tulevaa maailmanhallintoa. Tämä on ollut Temppeliherrojen ja vastaavien salamyhkäisten seurojen tavoite aina niistä ajoista asti, kun ristiretkeläiset ajettiin Palestiinasta ulos 1100-luvun lopulla. Harmittaa, koska katolisessa kirkossa on paljon hyviä hurskaita kristittyjä, joita Paavi nyt huijaa.

  Reply
  • 27.2.2019 at 11:52
   Permalink

   Arvatkaa mitkä elinlajit tulevat katoamaan Suomen luonnosta, koska arabit ja afrikaanot lisääntyvät täällä, kyseisille lajeille tuhoisin seurauksin?

   Reply
 • 24.2.2019 at 18:13
  Permalink

  Onko kuvituskuvassa Paavi peeveli tehnyt ihmeteon ja muuttanut itä-saksalaisen Trabantin italialaiseksi Lamborghiniksi? Kröhöm. Hieman kalliinpuoleisia ovat nuo kirkkovaltion eli Vatikaanin ”asiakirjat” kun paavi siihen nimensä kuittaa.
  Ilmeisesti kyseessä on poikia hyväksikäyttäneen katollisen papin armahdus asiakirja ja anteeksianto vielä siunataan tietenkin luovuttamalla tuo ”Jumalan” ”asiakirja” armon saaneelle irstailijalle, joka ”salli lasten tulevan tykönsä”.

  Kumpi tekee Jumalan Sanalle enemmän vahinkoa? Katollinen kirkko vaiko saatanan palvojat? … Tai kolmanneksi vaihtoehdoksi voi ottaa vielä Sipilän hallituksen!!!

  Reply
 • 25.2.2019 at 01:05
  Permalink

  Kahdenkymmenen vuoden päästä hämmästelemme yhä, kuinka pervot ovat lasten kimpussa katolisen kirkon suojeluksessa. Paavikin sitä vihjaili, ettei mitään oikeasti tulla tekemään, kunhan julkisuudessa pöyristellään ja ollaan hyviä. Perustelen sillä, että jo ollessani nuori aikuinen tuossa touhussa ei ollut mitään uutta ja silloinkin oltiin tekevinään kaikkea mahdollista.

  Tälläkin hetkellä jossain raiskataan pikkupoikaa, luultavasti A-alkuisesti. Paavi sen sijaan luultavasti nukkuu erimakeasti ja näkee jotain kivaa unta. Ei sen valvoa tarttisi, mutta itse en pystyisi johtamaan tuommoista firmaa toimittamatta hetimiten pedofiilejani Helvettiin. Kai paavilla on valta…

  Reply
 • 25.2.2019 at 09:08
  Permalink

  ”Paavi muistutti katolisen kirkon haarakonttoreita..”

  Haarakonttoreita sanan mukaisesti. Katolisen kirkon haarakonttoreissa levitetään lasten haarat.

  Reply
 • 26.2.2019 at 17:17
  Permalink

  Varsinaisia katolisen kirkon haarakonttoreita !
  Kannattaisikohan sallia avio-oikeus papeille, ettei tarvitse poikien haaroihin kajota!

  Reply
 • 1.3.2019 at 10:32
  Permalink

  Lapsipornon eli raakalaismaisen hyväksikäytön ”avioliitoksi” isntitutionalisoinut islam olisi jo tuhonnut alla videolla esiintyvän lapsimuusikon/säveltäjän jonkun parrakkaan orjaksi, nyrkin, sängyn ja hellan väliin:

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.