Suomi asetti jopa entistä kireämmät tavoitteet EU:n päästövähennyksiin – EU määrää silti tahdin

EU-ministerivaliokunta käsitteli kokouksessaan 8. helmikuuta Suomen ennakkovaikuttamista EU:n ilmastopolitiikkaan. Luvassa on jopa aiempaa kireämpiä tavoitteita päästövähennyksiin ja hieman yllättäenkin, myös uusi itsemääräämisoikeuden luovutus unionille.

Suomi vaikuttaa aktiivisesti siihen, että EU:n vuoden 2030 päästövähennystavoite, vähintään 40% vuoden 1990 tasosta, päivitetään tasolle joka varmistaa, että EU on kustannustehokkaalla polulla. Tämän tulee olla linjassa Pariisin sopimuksen lämpenemistavoitteen ja nettonollatavoitteen kanssa. EU:n 2030 päästövähennystavoite tulisi nostaa vähintään 55 %:iin verrattuna vuoden 1990 tasoon.

EU:n päästökauppajärjestelmän tulee Suomen virallisen kannan mukaan jatkossa olla entistä keskeisempi ja kustannustehokkaampi EU:n ilmastopolitiikan toimeenpanon väline. Päästökaupan vahvistamista tulee jatkaa siten, että järjestelmän hintaohjaus tehostuu.Päästökauppa voisi jatkossa vastata suuremmasta osuudesta tarvittavista päästövähennyksistä.

EU:n tulee jatkaa aktiivisesti yhteistyötä etenkin muiden suurten talouksien kanssa Pariisin sopimuksen toimeenpanon tehostamiseksi ja riittävän kunnianhimoisten päästövähennysten varmistamiseksi. Ministerivaliokunta korostaa, että kasvihuonekaasupäästöjen hinnoittelua ja hiilijalanjälkilaskentaa tulee edistää maailmanlaajuisesti.

Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteen saavuttamiseksi sopimuksen osapuolet ovat sitoutuneet vuoteen 2020 mennessä sekä päivittämään ns. kansallisen päästövähennystavoitteensa, jonka EU laatii ja toimittaa jäsenvaltioiden puolesta. Siten myöskään tässä asiassa Suomen itsemääräämisoikeutta ei päästä toteuttamaan, vaan päästötavoitteet laitetaan ”jiiriin” Brysselissä.

Lähde: Valtioneuvoston viestintäosasto

32 thoughts on “Suomi asetti jopa entistä kireämmät tavoitteet EU:n päästövähennyksiin – EU määrää silti tahdin

 • 8.2.2019 at 15:13
  Permalink

  …”Suomi on kansantasavalta”…saattaisi olla jopa rikosoikeudellisia seurauksia…siis kansantasavallassa.

  Reply
 • 8.2.2019 at 15:29
  Permalink

  Tuottaminen ja kuluttaminen siis halutaan lopettaa Suomesta? Ihmiset kuolevat nälkään elleivät palellu hengiltä ennen sitä.
  Keskusta,kokoomus, siniset, sdp, rkp, kd, vihreät ja vasemmistoliitto haluavat tehdä Suomesta Euroopan Venezuelan.
  Onneksi on perussuomalaiset!

  Reply
  • 10.2.2019 at 08:35
   Permalink

   Naurettavaa kitistä päästövähennyksistä, kun hallituksemme toivottaa tuholaiskorporaatiot anastamaan malmivarantomme vastikkeetta, ja edesauttavat tilannetta jossa laajat ympäristövahingot näistä ryöstöoperaatioista jätetään veronmaksajien kontolle. Kaikki kotimaatamme tuhoamaan kutsuva Sipilä on nyt ”saanut” itselleen miljardiomaisuuksien myyntipäätöksien monopolin:

   ”Sipilä on yli 10 miljardin omaisuusmassan yksinvaltiaana päättäjänä ja Sote huijaus on pientä siihen nähden, kun valtionuhtiöt lähtee yksi toisensa jälkeen maasta pois ulkomaille.

   Kauppalehti 17.1.2017
   ”Eduskunta antoi Sipilälle runsaat myötäjäiset: pääministeri saa päättää miljardien myyntivoitoista.

   Pääministeri Juha Sipilä (kesk) pitää valtion yritysomaisuuden omistajaohjausta tiukasti hyppysissään viime viikkoina julkisuudessa olleista kohuista huolimatta. Puolassa viime viikolla vieraillut Sipilä vastasi medialle yksiselitteisesti, ettei luovu omistajaohjauksesta.

   Kommenteissa tuosta:

   http://www.magneettimedia.com/sionistinen-pankkikartelli-iski-suomen-kaivostoimintaan/

   PS. Toinen kommentti samasta jutusta:

   ”Kauppalehti 25.5.2017
   ”Eduskunta saa keskiviikkona käsiteltäväkseen esityksen valtion omistuksen pudottamisesta Nesteessä ja Vapossa. Myyntiin tai pörssiin on menossa monta muutakin valtion enemmistöomistamaa yhtiötä – kokonaan tai palasina.

   Suurimmat ja kiinnostavimmat yhtiöt tulevalla myyntilistalla ovat logistiikkakonserni Posti Group, viinatehtailija Altia ja markkinoinviestintäkonserni Nordic Morning. Kevyemmästä sarjasta myyntikohteita löytyy lisää, muun muassa vesivoimayhtiö Kemijoki ja raskaan kaluston korjaaja Raskone.

   Valtio on jo luopunut omistuksestaan tai ohentanut sitä monessa yrityksessä. Esimerkiksi viime vuonna valtio myi koko omistuksensa ongelmajäteyhtiö Ekokemistä Fortumille ja 49,9 prosenttia puolustusvälinekonserni Patriasta norjalaiselle ase- ja ilmailuteknologiayhtiölle Kongsbergille””

   Reply
   • 10.3.2019 at 08:33
    Permalink

    Katsokaa nyt Stubidon twiittejä. Toisaalta hän haukkuu Brexitiä, että ”pitää olla mukana EU:ssa, jotta voi vaikuttaa. Ja vähän aiemmin oli twiitannut, että
    ”EU-puheenjohtajamaa ei luo agendalistaa, vaan se annetaan valmiina”.

    Toisinsanoen, vaikka on puheenjohtajana, ei voi vaikuttaa EU:n suuntaan kuin annettujen aihepiirien tiimoilta, jos sitäkään.

    Mielenkiintoista on myös lause ”kriisiä pukkaa aina”. No yllätys? Globalisti-rikolliset hyötyvät su unnattomasti kaikista kriiseista mitä luovat, siksihän niitä luovatkin. ”ongelma-reaktio-ratkaisu” on ”hajoita-ja-hallitse” -toimenpideperiaatteen sisar.

    ”Alexander Stubb

    9. maalisk.
    Lisää
    a voidaan todeta, että puheenjohtajamaa harvoin onnistuu määrittelemään asialistan. Itse asiassa onnistuneen puheenjohtajuuden määrittelee hyvin hoidettu asialista, joka tulee annettuna. Kriisiä pukkaa aina. Se kuuluu maailmanpolitiikan luonteeseen.”

    Reply
 • 8.2.2019 at 17:11
  Permalink

  Päättäjämme ovat paitsi hulluja, niin yhtä tyhmiä kuin vasemman jalan saapas. Ihme, että selkärangattomina edes pysyvät pystyssä. Mutta kyllä röyhkeys ja ahneus rikkoo jopa luonnonlakeja.

  Reply
  • 8.2.2019 at 22:16
   Permalink

   Päättäjämme eivät ole hulluja, eivätkä tyhmiä. Pikemminkin, ja totuuden näkökulmasta, viekkaita opportunisteja, samalla kun ovat vieraan vallan sotatoimien uhreja.

   Olemme käytännössä sotatilassa, sitä ei vaan kerrota, koska tiedotusvälineet ovat myös suuryhtiöiden hallussa. Sota käydään akselilla kansakunnat vs. suuryhtiöt. Suuryhtiöiden tavoitteet tässä sodassa on riisua kansalaiset päätäntävallasta ja omaisuuksistaan, ja siirtää tämä kaikki pysyvästi ja peruuttamattomasti itselleen.

   Reply
 • 8.2.2019 at 17:18
  Permalink

  Tätä voi hyvin ”kontrata” autoverotuksella, jossa kyllä Suomi pitää oman päänsä, koska kysehän on veroeuroista aivan kuten tässä ”ilmasto anekaupassa”, joka on yhtä suurta huuhaata kuin esikuvansa, jota Katolinen kirkko harjoitti muuan huoruutensa ohella tehden ”temppelistään markkinapaikan” myymällä sieluille ”Taivas -paikkoja” kuin lippuja elokuvateatteriin.

  Suomen osuus maailman saasteiden tuotto määrästä on koko luokkaa, jonka voi jotenkuten nähdä pyyhkäisymikroskoopilla. Ja, vaikka kaikki suomaliset 5 mlj. murhattaisiin maailman parantamisen nimissä. Ei sillä olisi mitään merkitystä maapallon ilmaston kannalta, sillä kuten muutoinkin Suomi ei ole kuin kärpäsen eilinen paska maailmassa mitattiinpa sitä millä mittarilla hyvänsä. Ainoa mainittava etu ja asia oli sen luokittuminen hyvinvointi- ja sivistysvaltioksi, jota se EI ENÄÄ ole Herran vuonna 2019, koska se tämän maailman hulluuden nimissä, joka tiivistyy tyhmyyden tyyssijaan EU:n Brysseliin on syystä, jonka yksin Jumala Tietää päättänyt lopettaa itsensä länsimaisena pohjoismaisena valtiona Euroopassa ja vaihtaa ”kuosinsa” eläinten taljoihin ja korottaa sivistyksen kaikkinaiseksi korkeudeksi väkivallan ja verenvuodatuksen primitiivisiin tapoihin sekä nk. ”uskontoon”, joka tämän kaiken ”hienouden” määrää itse allah, joka on suuri, mutta sokea ja tietämätön kuin ruotiukko kunhan päivän valo pakenee kuten kaikki muukin elollinen tekee Merkelin ämmän luomassa helvetissä vain siksi, että tuo maho akka näki siinä niin paljon sitä samaa kuin kommunistisessa Erich Honeckerin (1912-1994) johtamassa DDR:ssä, jossa vietti nuoruutensa asuen kommuunissa lätisemässä sosialistisia houreitaan, jonka vuoksi niin moni viaton ihminen on menettänyt elämättömän elämänsä ja ainutkertaisen elämänsä murhakoneiston luoteihin ja kidutuskammioiden kauhuihin maissa, joiden perustuslait ovat olleet kuin englantilaisen luxuskaupan Harrold’sin näyteikkunoita, mutta todellisuus sen takana on ollut jotain aivan muuta kuin katseen kestävää.

  Reply
  • 8.2.2019 at 22:23
   Permalink

   Jos kaikki Suomalaiset karkoitettaisiin tai tapettaisiin, olisi sillä seurauksia. Jos vaikkapa arabit ja afrikkalaiset korvaisivat Suomalaiset, alkaisivat nämä, koska eivät kykene ylläpitämään kehittyneempää lämmitysteknologiaa, polttamaan puita pitääkseen asunnot ja konttorit lämpiminä. Siitä tulisi eko-katastrofi. Tämä taitaakin olla vihreiden ja suvakkien päämäärä, tehdä kaikesta primitiivisempää, helpommin hallittavissa verisin keinoin, kun mitään sähköisiä tiedotuskanavia ei enää ole, eikä sana hirmuteoista leviä.

   Reply
 • 8.2.2019 at 17:29
  Permalink

  Ilmaston lämpeneminen on hyvä ja kanatettava asia. Ei mulla muuta.

  Reply
  • 8.2.2019 at 21:12
   Permalink

   Hiilidioksidin vaikutusta ilmaston lämpenemiseen ei ole edes pystytty kiistattomasti todistamaan. Voi hyvinkin olla, etä CO2:n lämmitävä vaikutus on esim. kymmenes osa siitä mitä nyt höpistään ja tällöin nykyisillä päästöillä ei olisi edes vielä tekemistä ilmaston lämpenemisen kanssa.

   Reply
   • 8.2.2019 at 22:50
    Permalink

    Etkö tiennyt että planeettamme hiilidioksidipäästöt ovat AIVAN HIRVEITÄ! Ne lämmittävät muitakin planeettoja jo, kuten tieteelliset artikkelit ovat kertoneet.

    VAROITUS! Alla linkissä tyypillinen propaganda-artikkeli, voi aiheuttaa huvitusta tai raivoa, riippuu miten suhtaudut.

    https://www.livescience.com/1349-sun-blamed-warming-earth-worlds.html

    Siinä nimittäin ensin kerrotaan, että muutkin planeetat lämpenevät samaa tahtia maa-planeetan kanssa. Tuohon on laitettu ilmaisu ”spekuloidaan”.

    Sitten tulee liirum laarumia, että muka ”suurin osa meteorologeista” katsovat kuitenkin ihmisen aktiviteetin olevan se todellinen syy täällä meillä.

    Sitten siteerataan, kuten on tapana, VENÄLÄISTÄ tiedemiestä, vaikka samaa kuin hän sanoo moni länsimainenkin tiedemies.

    Venäläinen tiedemies toteaa empiirisen tiedon pohjalta (keräämänsä tutkimustulokset) että mars ja maa lämpenevät samaan aikaan.

    Tämä ”debunkataan” propanganda-artikkelissa sillä, että Marsin ilmasto olisi enemmänkin Marsin auringon ympäri liikkumisen syytä kuin..

    HETKINEN, eikö idiotti tuon artikkelin kirjoittaja tajua, että jos Marsin etäisyys aurinkoon vaikuttaa sen lämpötiloihin, on AURINKO syy näihin lämpötilaeroihin. Lisäksi, kerrotaan Milankovitch -syklistä maan kohdalla, jotka ”välillä johtavat jääkausiin”.

    Mikseivät näytä empiiristä graafia siitä, että nykyinen lämmin kausi on, jos se on saman pituinen kuin edelliset, pian loppumassa?

    Milankovitch-syklin kylmä osuus on ovella.

    Arvostettu Phys.org -sivusto julkaisi artikkelin jossa suoraan sanotaan, että ei ymmärretä miten kasvihuonekaasut voisivat laukaista jääkauden, suhteessa muihin tekijöihin.

    ”Scientists are still trying to understand how such wobbles interact with the climate system, particularly greenhouse gases, to push the planet in to or out of an ice age.”

    Read more at: https://phys.org/news/2016-12-ice-ages-linked-earth-orbitbut.html#jCp

    Toisin sanoen, ilmastonmuutos-vouhottajat perustavat koko satoja miljardeja vuodessa maksavat hiiliverot sun muut kalliit kansojen alistamiset kansainvälisten korporaatioiden ”ilmastonmuutostalkoisiin pelkkiin olettamuksiin ja uskoon, ei empiiriseen tietoon.

    Kautta historian, ovat lämpimät kaudet kulkeneet hiilidioksidin määrän kasvun edellä.

    https://wattsupwiththat.com/2012/07/23/new-research-in-antarctica-shows-co2-follows-temperature-by-a-few-hundred-years-at-most/

    Kun teet google-haun, antaa google ensin ”hyväksytyn tahon” version ”totuudesta”. Tässäkin tapauksessa oli ”hyväksytty totuus” vain laitettu siihen, että ”vaikka lämpötilat tulevat ennen hiilidioksidin määrän nousua, vaikuttaa tuo hiilidioksidi myöhemmässä vaiheessa kasvihuoneilmiön syntyyn”.

    TOTUUS jonka voit todeta itse:

    Vesihöyry on miljoona kertaa vahvempi kasvihuonekaasu kuin hiilidioksidi. MIten niin?

    Vertaa, varsinkin näin talvella, lämpötiloja ulkona aurinkoisina öinä, verrattuna pilviseen yöhön. Molempina öinä hiilidioksidia saman verran ilmassa.

    Reply
    • 9.2.2019 at 05:00
     Permalink

     Suomeksi tuo on; Entinen Greepeace-järjestön ylin johtaja repii ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen riekaleiksi tiedettä siihen käyttäen”.

     Sitaatti linkistä:

     ”Erinomaisesti dokumentoitu (tieteellisesti todistettu) data maailman lämpötiloista viimeisen 65 miljoonan vuoden aikana näyttää miten planeettamme on jatkuvasti jäähtynyt, alkaen 50 miljoonaa vuotta sitten. Silloin maa-planeetta oli keskimäärin 16 astetta lämpimämpi. Suurin osa lämpimämmästä ilmasta oli lähempänä napa-alueita. Koko planeetta, arktiset ja antarktiset alueet mukaan lukien, olivat jäättömiä. Näillä alueilla kasvoi metsiä.”

     ”A well-documented record of global temperature over the past 65 million years shows that we have been in a major cooling period since the Eocene Thermal Maximum 50 million years ago. The Earth was an average 16C warmer then, with most of the increased warmth at the higher latitudes. The entire planet, including the Arctic and Antarctica were ice-free and the land there was covered in forest. ”

     Reply
 • 9.2.2019 at 11:33
  Permalink

  Hiilidioksidilla on myönteinen vaikutus kasvituotantoon ja ylipäänsä ekosysteemien toimintaan. Myös lämpö on kasvutekijä. Kulttuurit ovat kukoistaneet lämpökausina ja kylmistä kausista on ollut seurauksena kulkutaudit ja sodat.

  Tuhansien vuosien aikaskaalassa maapallon lämpötila on ollut laskussa kohti jääkautta. Sitä suuntausta ei riitä kääntämään ihmisen toiminta, vaikka vihreiden ja muiden globalistien kannattama tuotannon siirtäminen esim. Kiinaan lisääkin hiilidioksidipäästöjä ja muita saasteita. Globaalisti katsoen siis suljetaan vähäpäästöisiä, lähellä kuluttajia sijaitsevia tuotantolaitoksia ja korvataan ne runsaspäästöisillä laitoksilla toisella puolella maapalloa. Laittaisitko nämä vihreät hosujat shakkiturnaukseen edustamaan sinua?

  Ilmastonmuutos- ja monikulttuurikampanjoiden tarkoitus ei ole ekologinen tai moraalinen muille kuin hyväuskoisille hölmöille. Ne ovat keppihevosia, joilla isot pojat siirtävät päätöksentekoa kansallisen päätöksenteon ulkopuolelle, eli ”turvaan” äänestäjiltä. Lisäksi näiden hankkeiden mukana tulee kansalaisten törkeä alistamien. Tuore esimerkki on GCM-sopimus, joka ajettiiin Suomessa läpi pimeästi. Sopimus onkin jo poikinut Against Hate-projektin, jota ”oikeusministeriö” (lue: orwellilainen totuusministeriö) ylpeänä esittelee KOM-teatterilaisten avulla.

  Reply
   • 9.2.2019 at 15:05
    Permalink

    Jotkut väittävät että mitään pankkigangsteri -salaliittoa ei ole olemassa. Miten sitten selität muun muassa koko Euroopan kattava pankkigangsteri-globalistien voittokulku juuri heidän, eikä muiden, tavoitteiden etenemisessä??

    Vaikka Hitler varmaan tekikin hirveitä, ainakin hän yritti suojella kansaa näiltä sionisti-mafioilta. Tässä suhteessa omat päättäjämme ovat paljon hirveämpiä kuin Hitler.

    Maamme johtajat ovat suoraan verrattavissa Staliniin ja Leniniin, Heidän toimesta massamurhattiin kymmeniä miljoonia ihmisiä mielipiteidensä takia.

    Suomessa tämä vaino on vasta alkamassa, ja ihmisten tappamista mielipidevankina on jo yritetty, yhtenä esimerkkinä Ilja Janitskinin kohdalla.

    Reply
    • 9.2.2019 at 19:49
     Permalink

     Illuminati-verilinjoihin (blood lines) kuuluvat Wall Streetin/Lontoon Cityn pankkigangsterit ovat Euroopan Unioninkin takana, kuten käy ilmi Bilderberg-ryhmää koskevasta kirjasta jonka tekija on Daniel Estulin:

     ”Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen,
     intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle. Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi. Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence Rockefeller valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle. Bilderbergien kyky manipuloida informaatiota mahdollistaa maailman todellisen historian sterilisoinnin. Tehokkaat propagandakoneistot alkoivat vakuutella, että mikä on hyvää pankki- ja liiketoiminnalle, on hyvää kaikille muille. NATO:a Bilderberg käyttää
     kontrolloimaan Euroopan asioita.

     Perimmäinen päämäärä on Estulinin mukaan luoda yksi sosialistinen ”hyvinvointivaltio”, jossa tottelevaiset orjat palkitaan ja häiriköt, kuten järjestelmän kriitikot, terminoidaan. ” – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007), https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

     Reply
     • 9.2.2019 at 19:56
      Permalink

      Fritz Springmeier on kirjoittanut teoksen ”13 Bloodlines of the Illuminati” eli ”13 Illuminati-verilinjaa”.
      Se on suomeksi käännettynä seuraavassa: http://www.heinola.org/~patato/spring.html
      Englanninkielinen versio on pdf-muodossa vapaasti ladattavissa usealtakin sivustolta, jotka löytyvät hakukoneella.

     • 9.2.2019 at 20:02
      Permalink

      Em. Estulinin kirjan suomeksi käännetty painos sensuroitiin. Esim. monet kirjastot olivat jo ehtineet tilata sitä. Sensuroinnin takana olleet maanpetturit löytyvät todennäköisesti seuraavassa vuosien 2013-18 osalta päivittämättömässä luettelossa olevien nimien joukosta:

      ”Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”,
      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2012060215660719

  • 9.2.2019 at 14:44
   Permalink

   Meillä vallankahvassa olevat Brysselin korruptoimat maanpetturit ovat sekä Illuminati-pankkigangsterien EU-diktatuurin että YK:n nöyräselkäisimpiä myötäjuoksijoita, jotka haluavat säilyttää Suomen ”mallioppilaan” maineen, lue: ITSENSÄ mallioppilaan maineen esim. päästäkseen politrukkina nauttimaan Brysselin lihapatojen antimista tai päästäkseen johonkin muuntyyppiseen EU/ylikansallisen tahon korruptiovirkaan.

   Reply
   • 9.2.2019 at 15:00
    Permalink

    Sote on yksi luku Brysselin mallioppilaiden agendaan kuuluvassa kansallisomaisuutemme ryöstöprosessissa. Tässä on mm. siihen liittyen eräs melkein kolmen vuoden takainen blogiartikkeli:

    ”Venäläinen ryöstömalli Suomessa – väylien ja soten yhtiöittäminen”,
    https://tyhmyri.wordpress.com/2016/04/20/venalainen-ryostomalli-suomessa-vaylien-ja-soten-yhtioittaminen/

    Tutkiva journalisti Seppo Konttinen kirjoitti jo useita vuosia sitten erinomaisen kirjan: ”Kansallisomaisuuden ryöstö”.

    Reply
    • 9.2.2019 at 15:11
     Permalink

     Juuri on saatu tietoa, miten eräs salamyhkäinen ja korruptokraattiemme toimesta taloudellista valtaa yhä harvempiin käsiin keräävä yhtiö on mukana myös SOTE-sotkuissa:

     ”Vuonna 2016 perustettu 100% valtion omistuksessa oleva yhtiö syntyi
     pääministeri Juha Sipilän innosta ratkaista Suomen talousongelmia myymällä valtion omaisuutta.

     Erikoista Vakessa on se, että aiemmin valtion omistuksiin liittyvät päätökset oli hyväksytty eduskunnassa, nyt kaupoista päättää hallitus, Vaken johto ja valtioneuvoston kanslian virkamiehet. Toisin sanoen valtion omaisuutta voidaan myydä mielipuolisesti ilman, että päätöksistä äänestää kansan valitsemat kansanedustajat…”

     mvlehti.net/2019/02/09/vake-oy-nain-sipila-ja-kokoomus-kuppaavat-suomen-kasvottomille-paaomakeplottelijoille/

     Reply
     • 9.2.2019 at 19:25
      Permalink

      Jotta ymmärtäisi, mihin Sipilä ja Orpo takapiruineen pyrkivät Vaken avulla, kannattaa lukea em. ”Tyhmyri”-blogistin artikkelista erityisesti Veijo Ryhäsen kommentti.

     • 10.2.2019 at 08:50
      Permalink

      Tarkoititko tätä, että hallituksemme TAHALLAAN pyrkii mahdollisimman suureen talousvajeeseen, jotta voi sen avulla velkaantua ”kohtuullisen korkotason vallitessa”???

      Täyttä hullujen mielisairaalatoimintaa. HALOO???!

      Veijo Ryhäsen kommentista:

      ”Nyt valtion tieverkoston myynnistä kansainvälisille sijoittajille voi vielä saada hyvän hinnan. Sitten kun suomen valtion velkakirjojen korot kääntyvät äkilliseen ja jyrkkään nousuun (siis kun suomen bkt/velka -suhde saavuttaa kreikan kriisin alkutason joskus ennen vuotta 2020), on tieverkoston myynnistä saatavilla vain pilkkahinta, eikä niin ?
      Vertaa tilanteeseen: Kuka olisi halunnut ostaa Kreikan tieverkoston käypään arvoon silloin kun koko maa uhkasi mennä konkurssiin valtionlainojen korkojen äkillisen ja jyrkän nousun vuoksi ?

      Eli hyvin kaukonäköisesti suomen hallitus laittaa jo nyt valtion omistuksia sellaiseen kuntoon, että ne eivät estä ELA rahoituksen saamista sitten kun se on ajankohtaista.

      Valtion omaisuuden yksitystämisen logiikka on siis sama, kuin yksittäisen henkilön toimeentulotuen saamisen ehto aidossa markkinataloudessa elävässä maassa: Toimeentulotukea hakevan on ensin realisoitava ~kaikki omaisuutensa, ennen kuin ”sossun leipäluukulta” tipahtaa leivän ostoon oikeuttava kuponki. ”

      https://tyhmyri.wordpress.com/2017/01/21/venalainen-varasmalli-ministeri-berner-ja-liikenneverkon-yksityistaminen/

     • 10.2.2019 at 13:16
      Permalink

      Miksi KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen vailla omaatuntoa oleva psykopaatti J.Käteinen hallituskausinaan kasvatti valtionvelkaamme melkein 50 miljardilla eurolla?
      Miksi J.Käteinen demari J.Urpolaisen kanssa repäisi suomalaisten veronmaksajien selkänahasta pelastuspaketin konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden ulkomaisten pankkigangsterien keinotteluvoitoille (vastaavalla summalla omaa valtionvelkaamme kasvattaen)?

      Ilmeisesti tuo oli Brysselin gangsterien mieleen, koska Käteinen palkittiin politrukin viralla Brysselin lihapatojen äärellä.

      velkakello.fi

 • 9.2.2019 at 23:43
  Permalink

  Suunnaton ilmastohuijaus, josta on tehty uskonto:

  ”Den gigantiska klimatbluffen

  KRÖNIKA Kampen mot koldioxiden har blivit den nya religionen. All mänsklig aktivitet ställs mot denna kamp mot väderkvarnarna. Men som med all religion går det inte att förena tro med vetenskap.

  Flera av Sveriges mest framstående klimatforskare avfärdar kategoriskt koldioxidens betydelse för klimatet. Legendariska forskare som Nils-Axel Mörner, Lars Bern och Peter Stilbs har i långa intervjuer i SwebbTV redogjort för vetenskapliga fakta. Ingen av dem förnekar stora miljöproblem – men alla förkastar teorin om att koldioxidutsläppen har med detta att göra. De är tvärtom ense om att koldioxid är en förutsättning för allt liv. Växterna tar upp denna livets molekyl och energin förs sedan vidare till betande djur etc…”

  Koko artikkeli: https://samnytt.se/den-gigantiska-klimatbluffen/

  Reply
 • 10.2.2019 at 01:29
  Permalink

  hyvä näin kuuluukin käydä tälle läpeensä aivopestylle kansalle!! Tässä kysymyksiä joka kertoo aivokuolleisuudesta ja uskon että jopa magneettimedian lukijoista osa on niin pahasti aivopesty etteivät edes aio asiaa tutkia tässä tulee suurinpiirtein tärkeys järjestyksessä:

  1. Elämmekö ”maapallolla” joita nasan tietokoneella tehdyt kuvat antavat ymmärtää sadoista miljardeista ellei tuhansilla miljardeilla dollareilla ei ole kuvaa saatu kotipaikastamme :)?

  2. Uskotko holaustin tapahtuneen tähän on pakko laittaa tälläinen 🙂

  3. Uskotko että vapaamuurarit kävivät kuussa 🙂

  4. Miksi antartikselle meno on kielletty/ tehty suurinpiirtein mahdottomaksi yksityisiltä ei eliittiin kuuluvilta ihmisiltä???

  5. Miksi ihmiset eivät suostu ymmärtämään rahajärjestelmää??

  6. Ketä omistaa median suurinpiirtein ympäri mailmaa ja miksi vain holokausti on ainoa historiallinen tapahtuma jonka kiistäminen on lailla kielletty monissa maissa??

  7. Miksi ihmiset eivät ymmärrä ketkä hallitsee nykyään ja jo kauan hallinneet vapaamuureita ja kenen agendaa vapaamuurit noudattaa??? Melkein kaikkien mailman maiden johtajat ja päättävissä asemissa olevat henkilöt ovat vapaamuurareita!!

  8. Miksi ihmisille on liian vaikea koittaa ymmärtää miten mailma toimii edes viikko käyttää omaa turhanpäivästä aikaansa potkupallolta ja jääkiekolta, jotka ovat tarkoituksella tehtyjä todella typeriä urheilulajeja viemään huomio pois OIKEASTI tärkeästi asioista!!

  9. Nyt kun muurarit tarkoituksella ovat aiheuttaneet nämä raiskaukset, niin typerämpää ei ole kuin lähteä jahtaamaan näitä alikehittyneitä aavikko apinoita (jonka ymmärrän), kun sionistit ovat nämä tarkoituksella nämä tänne tuoneet eli LAMMASLAUMA LÄPEENSÄ AIVOPESTY KANSA KUN EI YMMÄRRÄ! Heille selvästikin nämä itse tulivat läntisiin valkoisiin maihin ja juutalaisilla ei ollut asiaan osaa eikä asiaa!!

  10. Mksi juutalaiset ovat karkoitettu 109 eri maasta, määrä tod näk. vielä paljon suurempikin?????????????

  11. Miksi nikolai teslan joka oli tämän hetkisen ihmiskunnan kovin ihminen millä mittapuulla tahansa, niin donald trumpin serkku julisti kaikki salaisiksi! Eli niin kutsuttua ”ilmaista” energiaa on ollut jo kauan aikaa, mutta kun rockefellerit ym muut triljonäärit tapattavat kaikki joilla näyttää olevan varteen otettavia keksintöjä ja keksintö patentit ovat tärkeiden patenttien kohdalla pelkkää huijausta. Kaikki varastetaan ja keksijät tapetaan lääkereistä ilmailu insinööreihin jotka ovat uhka nykyiselle mailman järjestykselle!!

  12. kun raketteja laukaistaan niin menevätkö ne oikeasti ”avaruuteen” vai tippuvatko mereen ja pyöriikö ”maapallo” 1600 km h ja missä on oikeat pohjois napa ja etelänapa??

  13. ovatko nasan antamat teitokoneella tehdyt kuvat todellisia kuvia ”tähdistä” ja matkat aurinkoon ja kuuhun joita vapaamuurari eliitti väittävät todellakin niin kaukana kun antavat ymmärtää??

  14. Uskotko dinosauruksiin ja miksi eliitti niin kovalla kiireellä ottaa aina arkeoligiset löydöt haltuunsa? Smitsonian institute ym?? Ja miksi yhdessäkään museossa ei ole alkuperäisiä ”dinosaurusten” luita vaan kiinnassa tehtyjä mallinnuksia??

  15. Olisiko mailmassa ainuttakaan terroristiä tai sotaan jos ei false flag iskuilla tai ellitin salaisilla palveluilla niitä tehtäisi heidän valtansa lisäämiseksi( supo, cia, mossad, kgb, m 16 ym), niitä valtiot eli vapaamuurarit ja juutalais pankkiiri eliiitti niitä aiheuttaisi tapattamalla omaa kansaansa omien tarkoitus perien saavuttamiseksi? Tätäkin on monen lampaan vaikea ymmärtää??

  16. Miksi 95% Kansasta on niin vaikea ymmärtää, että melkein kaikki mailman valtaeliitti on satanisteja, jotka uhraa lapsia heidän vitun sairaille mielikuvitus jumalilleen ja ym muihin seksuaalisiin riitteihin, myös suomesta löytyy suuri määrä korkeimmilta tasoilta!!

  17. Miksi vaihtoehto mediassa on niin paljon keskustelua, että hitlerkin oli kontrolloitu oppositio vaikka en ole vielä 12v löytäny yhtäkään vakavasti otettavaa todistetta?? Suuri osa vertaa anthony suttoniin tässä asiassa??

  18. Miksi monen on vaikea ymmärtää esim kansainvälinen avaruus asema, redbullin avaruus hyppy ym muut ovat vaan vapaamuurarien huijausta ja he nauravat paskat housuissa näille massoille jotka uskovat näihin! OLISIHAN SE MAHDOTONTA ETTÄ KAIKKI MAILMAN AVARUUSMAAT YHDESSÄ HUIJAISIVAT MASSOJA 🙂 🙂 🙂 🙂

  19. Itse 25v todella tyhmänä uskoneena evoluutio teoriian ja että ihminen on tullut afrikasta apinasta ja kaikkien näiden vuosien tutkimisien jälkeen meinaa ruikkupaskat tulla housuun näiden vapaamuurarien/royal institute ym evoluutio ja alku räjähdys teorioiden kanssa!! Aikonaan eli ja on elänyt todella kehittyneitä kansoja jotka on tehnyt uskomattomia insinööri taidon näytteitä johon hädin tuskin nykyajan teknologialla edes pystyttäisiin! Pidin aatua hulluna kun etsi kadonnutta atlantista! EN TODELLAKAA PIDÄ ENÄÄ!! Pakko linkata tämä linkki KATSOKAA:

  https://www.youtube.com/watch?v=roX__kFKUjo

  20. Lammas lauma massat ovat niin syvästi aivopestyä paska sakkia että vaikea löytää sääliä näille ihmisille, jotka katsovat putousta ym muuta täyttä jätettä vaikka heidän maata ollaan tuhoamas täydellä voimalla juutalaisten toimesta!!! Itse olen saanut viimeseen kymmeneen vuoteen niin paljon paskaa niskaan yrittäessä saada hereille ihmisiä, että tätä vihaa lammaslaumaa kohtaan on vaikea saada laantumaan! Hauskinta on ollut nähdä kun näitä vastarinta liilkkeen tarroja laitoin ympäri suomea eripaikkoihin tuhansia ja sitten näet kun 10-16 vuotiaat naispuoliset teinit ”natsi” vihassansa raapii niitä irti kaikella mahdollisilla esineillä ja sitten heidät raiskataan heidän typerien paska vanhempiensa nieltyä juutalaisen aivopesun ja niiden tarrojen takana oleva poliittinen liike kun olisi se ainoa oikea oppositio toisin kuin sionisti halla homo hinttari aho persut ym. uusapaavalniemeä lukuun ottamatta!

  21. https://www.youtube.com/watch?v=DOP2kW0RA1A

  Irwin Goodman – Haistakaa paska koko vapaamuurari satanisti maanpetturi valtiovalta

  natsit tappo mun suvun holokaustissa! Mun vaarin kallo kutistettiin ja mun enosta tehtiin saippuaa ja iso isästä tuli lampun varjostin! Olisko mitenkään minä vaadin että synogoogalle lahjoitetaan 6 miljoonaa euroa!!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.