Reijo Tossavainen: Muutosvyöry Euroopassa vain kiihtyy vuonna 2019

“EU on tiukan paikan edessä toukokuussa järjestettävissä eurovaaleissa. Britannian EU-eron myötä koko eurooppalainen projekti on koetuksella. Enää yhdentyminen ei ole ainoa suunta. Myös integraation pysäyttäminen ja unionin säätelyn asteittainen purkaminen ovat vaihtoehtoja.

Tällä hetkellä kansallismieliset ja EU-kriittiset puolueet ovat jakautuneet europarlamentissa neljään eri ryhmään. Mikäli nämä poliittiset ryhmät löytävät vaalien jälkeen yhteisen sävelen ja nousevat parlamentissa vaa’ankielen asemaan, Euroopassa helisee. Todennäköistä tämä ei ole, mutta mahdollista.”

Näin pohtii agendajournalisti Jani Parkkari Ylen palstoilla. Hän on oikeilla jäljillä, mutta johtopäätökset jäävät puolitiehen.

Vuonna 2018 kauan odotettu ja kaivattu muutosaalto lainehti voimakkaasti Euroopan valtioissa. Puola, Unkari, Tshekki, Slovakia, Itävalta ja Italia olivat aallonharjalla. Näissä maissa kansallista päätösvaltaa ja kansallista kulttuuria arvostavat kansanliikkeet pääsivät valtaan. Myös muissa maissa tapahtui vahvaa etenemistä.

Vuosi 2019 tulee olemaan vielä suurempien muutosten vuosi. Vedenjakajana ovat EU:n parlamenttivaalit. Niiden keskeisimpänä asiakysymyksenä tulee olemaan hallitsemattoman maahanmuuton estäminen ja jo tapahtuneiden haitallisten seurausten minimointi. Siksi eurooppalaiset kansat heräävät arjen todellisuuteen, ja se näkyy vaalien tuloksessa. EU-parlamentti saa aivan uudenlaisen koostumuksen. Kohti liittovaltiota luovineen EU-paatin purjeet reivataan uudelleen. Paatti pysähtyy ja kääntyy myötätuulessa toiseen suuntaan.

Suomessa tilanne on hieman toinen. Hillotolpan houkutus hajotti kansallista päätösvaltaa ja kansallista kulttuuria korostavan puolueen. Tulevien eduskuntavaalien jälkeen todennäköinen hallituspohja on kok+sdp+vihr. Se on perussuomalaisten oppositiopolitiikan kannalta ihanteellinen kokoonpano. Ja kun loikkaripuolue siirtyy vaalien jälkeen historian hämärään, niin tilanne on otollinen perussuomalaisten superjytkylle vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

Tämä on vuoden viimeinen blogini. Siksi toivotan lukijoille parempaa uutta vuotta!

………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

32 thoughts on “Reijo Tossavainen: Muutosvyöry Euroopassa vain kiihtyy vuonna 2019

 • 30.12.2018 at 13:53
  Permalink

  Kiitos, Repa.
  Tästä on hyvä jatkaa. Äänestämällä asiat selviävät!

  Reply
  • 30.12.2018 at 19:46
   Permalink

   Ei selviä numeroita paperille piirtelemällä.

   Reply
  • 31.12.2018 at 11:37
   Permalink

   Jos äänestämällä olisi mahdollista saada aikaan oikeaa muutosta se olisi tehty laittomaksi jo vuosikymmeniä sitten. Persut täynnä sionisteja ja aktiivisesti erottavat etnonationalistit riveistään. Halal-Aho haluaa EUsta uuden neuvostoliiton. On poliisivaltiolakeja, TTIP sopimuksia, ”viha”julkaisujen sulkemista, poliittisia ajojahteja, afrikkalaisten määrittelemistä ”suomalaisiksi” jne.

   Ei tästä ilman verta tulla selviämään ja parempi niin

   Reply
    • 2.1.2019 at 16:37
     Permalink

     ”Hienoa” tuntemusta lampaalla persuista, väität siis valheeksi mitä teidän hullujen ”eiisänmaaliisten” jiisus, Halla-aho on ihan kertonut omasta suustaan.
     Siis sinä kannatat poliisivaltion syntymistä, ja se on sinun mukaan sitä isänmaallisuutta.

     Reply
   • 3.1.2019 at 04:36
    Permalink

    Vaalit on tehty laittomiksi. Lyijykynän käyttö on jo itsessään laittomuuksiin houkutteleva yksityiskohta. Lisää tähän gallupit, joita toteuttaa suurpuolueiden riveissä komeilevien heppujen yhtiöt, osakeomistusta jenkeissä vaalisoftaa pyörittävän yhtiön kohdalla, jne, niin laiton soppa on valmis. Agendamedia puolestaan levittää juuri sellaista galluppia joka sopii heidän tavoitteisiinsa, ja vaikuttavat näinkin suoraan vaalituloksiin.

    ”Kun lait tehdään tarpeeksi väljiksi, mahtuu rikollisuus sen piiriin”.

    ”Diktatuurissa kulkevat valtaapitävät lainsäädännön moottoritietä, kansalaiset sen viidakkopolkua”.

    Reply
 • 30.12.2018 at 15:22
  Permalink

  Ranskaa ei edes mainita vaikka juuri siellä keltaliivit ovat laittaneet valtiojohdon ahtaalle.

  Vieläkään ei ole mikään eduskuntapuolueista julkisesti tukenut keltaliivien toimintaa Ranskassa.

  Keltaliiveistä voi tulla Euroopan laajuinen vaikuttaja.

  Puolueet ja ammattiliitot ovat myöhässä ja toimivat jarrumiehinä.

  Mikäli todellista muutosta halutaan oikeasti, on sen tultava maanjäristyksen kaltaisen poliittisen liikkeen kuten Saksassa 1933 kun Hitler nousi valtaan. Kaikki muu on puuhastelua ja itsepetosta.

  Persuista ei ole muutoksentekijäksi. Liian liki suhde sionistisiin voimiin estää tämän.

  Arvioin että haastajista mahdollisesti Ilja Janitskin ja Marco de Wit nousevat eduskuntaan James Hirvisaaren lisäksi. Ehkä näiden lisäksi vielä pari, kolme muuta ehdokasta.

  Voimakas keltaliivien liike Suomessa voisi tukea haastajien pääsyä eduskuntaan.

  Reply
  • 30.12.2018 at 17:40
   Permalink

   Suuri puhdistus kesällä 2017 petrasi Persuja aika lailla ja järkevät mielipiteet ovat päässeet siellä näkyvään asemaan. Toisaalta valtavirran myötäilyä esiintyy yhä aika lailla. Kokoomuksen tukeminen tiedustelakiasiassa ei ollut mukavaa katsottavaa. Persut hölmöilivät GCM:ää käsitelleissä valiokunnissa ja ovat kai suurelta osin yhä YK:n suhteen hyväuskoisia. Oppositiopolitiikkansa on hieman epämääräistä. Valtamedia halveksii puoluetta, mikä on hyvä merkki.

   Keltaliivit on astetta radikaalimpi liike. Kansan ja eliitin välinen ristiriita ei ole Suomessa edennyt vielä sille asteelle, että tuollaiselle liikkeelle löytyisi laajempaa momentumia. Suomessa ongelmat hoidetaan siten, että jokainen juopottelee itsensä pikku hiljaa hengiltä ja pilkkaa somessa niitä aktiiveja, jotka edes jotain yrittävät.
   Suomessa vain SKE ja Reformi edustavat liiviasteen radikalismia pl. mellakointi ja paikkojen särkeminen.

   2019 eteenpäin jatkava hallitus edustaa yhä nykymuotoista valtavirtapolitiikkaa, joka suurella varmuudella johtaa katastrofaalisiin seurauksiin. Silloin Suomessakin alkaa olla tilausta laajamittaiselle liivi-liikkeelle. Porukalla ei ole siinä vaiheessa paljonkaan menetettävää. Näkyvien oppositiohahmojen pilkkaaminenkin varmaan siinä vaiheessa loppuu.

   Reply
  • 30.12.2018 at 19:51
   Permalink

   CFF:n analyysi tilanteesta kannattaa jokaisen lukea huolella. Perussuomalaiset ovat olleet ja ovat edelleen viemässä suomea yhä syvemmälle suohon.

   Reply
 • 30.12.2018 at 15:25
  Permalink

  Mukavasti lämmittää seurata keltaliivien liikehdintää.

  Reply
 • 30.12.2018 at 15:50
  Permalink

  No, kukin äänestää mitä äänestää.
  Minä henkilökohtaisesti jätän väliin, ei ole yhtään isänmaan asoita pitävää puoluetta eikä edustajaa..

  Reply
  • 30.12.2018 at 16:40
   Permalink

   Äänestämättä jättämälläkään et ole äänestämättä, vaan annat käyttämättä jättämäsi äänen vaalien voittajalle.

   Reply
    • 30.12.2018 at 19:37
     Permalink

     Totuuden sanominen on törkeää? Taidat olla vihreä noin vinksahtaneen ajatuskulun perusteella Luuletko pöljä oikeasti että äänestämättä jättämällä saat markan takaisin ja eron EU:sta? Ja pelkällä netissä ruikuttamisella? Et saa. Juuri teidän 30% nukkuvien pöljien ansiosta maan asiat ovat juuri niin huonosti kuin ovat.

     Reply
     • 30.12.2018 at 19:58
      Permalink

      Persut maalasivat itsensä ikuiseen kadotukseen poliisivaltiolain hyväksymisellä.

      -Se siitä.

     • 30.12.2018 at 21:30
      Permalink

      Et tiennyt että aika helkkarin loukkavaa alkaa aukomaan päätään toisen äänestyskäyttäytymisestä, se on sitä kuvailemaasi raukkamaisuutta.
      En äänestä, se ei ole ääni kenellekkään, ihan helvetin sama mitä siitä satuilet.
      Jos edes tietäsit mitä poliitiikassa tapahtuu, niin voisit tajuta että yksikään puolue ei tule suomea eu syövästä erottamaan, mutta kun tyhmille uppoaa kaikki mitä edustajat kertoo.

      Mutta kohta eletään poliisivaltiossa, muista kiittää siitä Halla-ahoa.

      Sillä tuon siunaamalla osoitti että ei ole suomalasiuuden puolella.

     • 30.12.2018 at 22:15
      Permalink

      ”Et tiennyt että aika helkkarin loukkavaa alkaa aukomaan päätään toisen äänestyskäyttäytymisestä”

      Itse olit ensimmäisenä nimittelemässä torakaksi, pöljä. Toisaalta sinunlaisiasi nukkuvia, jotka ovat vastuussa maan surkeasta tilasta, sopiikin kyllä loukata kaikin tavoin.

      ”En äänestä, se ei ole ääni kenellekkään, ihan helvetin sama mitä siitä satuilet.”

      Käyttämättä jättämäsi ääni menee voittajan hyväksi koska se on pois valtapolitiikkaa vastustavien laarista. Jättämällä äänestämättä, äänestät voittajaa, mutta tämä perusjuttu ei taida vieläkään upota hölmöläisen kaaliisi. Kannattaa opiskella myös:

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Suhteellinen_vaalitapa

      Tiedän kyllä että puupäähäsi tämä asia ei uppoa, mutta olkoon näyttämäsi pöljyys varoittavaksi esimerkiksi muille. Mitään täydellistä vaihtoehtoa ei ole eikä tule, ja vaaleissa on kysymys ainoastaan kaikkein vähiten huonon vaihtoehdon valinnasta. Juuri sinunlaistesi vastuuttomien luuseiden ansiosta tilanne on ja pysyy amanlaisena ja peräti pahenee entisestään.

      Kerropas muuten että kun uskot että äänestämällä ei voi vaikuttaa, niin mitäpäs luulet netissä asioista itkemisesi vaikuttavan yhtään mihinkään? Muutenkin aika ironista että juuri ihminen joka passiivisuudellaan on omalta osaltaan ollut päästämässä asioita huonolle tolalle, jaksaa ruikuttaa yhdestä sun toisestakin asiasta joita on ollut itse aiheuttamassa. Olisi naurettavaa ellei olisi niin totisen totta.

     • 31.12.2018 at 11:43
      Permalink

      EU ja Euro eroa et äänestämällä tule saamaan läpi. Halal-Aho sanoi ettei EU ero ole ”realistinen” ja Tynkkynen hautasi tarvittavat 50k ääntä saaneen kansalaisaloitteen euro erosta. Persut eivät eroa valtapuolueista millään tapaa. Halal-Aho totesi kuukausi takaperin että mustat afrikkalaiset voivat olla ”suomalaisia” ja erotti Tuukka Kurun kun hän huomautti että suomalaisuus on DNA:ssa. Jussi ei myöskään halua massiivisia karkoittamisia saati mamutuksen lopettamista. Valkoisten suomalaisten kansanmurha pitää tehdä ”järkevästi” ja ”suunnitellen”. Aivan satavarma voit olla että Jutkusaari ja muut sionistit eivät tule koskaan valoittamaan juutalaisten roolia EU:ssa, valkoisessa kansanmurhassa, poliisivaltiokehityksissä, ajatusrikoksissa, ”rasismin” keksimisessä jne

      Poliittista vaihtoehtoa ei ole eikä tule olemaan. Kaikki oikea oppositio on jo julistettu laittomaksi kuten Vastarintaliike.

 • 30.12.2018 at 16:17
  Permalink

  Veikkaan, että tähän on pyrittykin. Vuonna 2015 päästettiin tahallaan Eurooppaan laskelmoitu määrä kehitysmaalaisia. Odotettu lopputulos oli maahanmuutolle rajoituksia vaativien nousu. Seuraavassa EU-parlamentissa nämä tulevat äänestämään EU:lle selkeät rajat, mikä tietyllä tavalla tulee vahvistamaan EU:ta. Koska parlamentaarisessa demokratiassa mikään ei ole ikuista, voi politiikan suunta taas olla toinen sitä seuraavissa vaaleissa. Ehkä muuttokolonna tuo sieltä Irakista iPhone-miesten kolme muuta vaimoa, vanhemmat, isovanhemmat, serkut, sedät ja tädit pohjustettuna tukulla nyyhkytarinoita. Joten jytkyn saaneiden persujen tehtäväksi jäänee pakata tavarat, sulkea synagogat ja hakea turvapaikkaa Israelista.

  Reply
 • 30.12.2018 at 17:51
  Permalink

  Toivottavasti ei tule yhtä riitaisaa, kuin Suomessa nyt haittamaahanmuuttoa vastustavat puolueet ja ryhmittymät. Olisi pitänyt jo vuosi sitten alkaa yhteen hiileen puhaltamaan. Niin kaikki em. asian puolueet olisi voineet tehdä vaaliiittoja persujen kanssa, nyt ehkä on ainoa uusi puolue on Väyrysen kansalaispuolue, muut on jatkuvasti haukkuneet. Se on tosiasia, Suomen vaalijärjestelmä ei tue pieniä puolueita yksin, vaan ne aiheuttaa persuilta paikkojen menetyksiä eli haittamaahanmuuton vastustus vaan vaikeutuu.

  Reply
 • 30.12.2018 at 20:32
  Permalink

  Mutta ennen 2023 paljon pahaa ehtii tapahtua. Suomalaiset hiihtää taas viimeisimpinä.

  Reply
  • 31.12.2018 at 03:31
   Permalink

   No sieltähän ne meitä tolloja katselevat.

   Reply
 • 30.12.2018 at 23:34
  Permalink

  Jos vaalituloksia ei sorkita niin on selvää että arvokonservatiiviset ehdokkaat nappaavat jytkyn Eu vaaleissa. Kiitos vicegrad maiden sinnikkyyden puhua järkeä umpihullulle eu:lle. useimmat euroopan kansat ovat viimeinkin tajunneet mikä on edessä jollei punavihreää itsetuhontaa lopeteta määrätietoisesti.
  Saamme nähdä monta takinkääntöä arkadianmäen teatterissakin kunhan pinocciot tajuavat että islamilla runkkaaminen ei ole enää muotia.

  Reply
 • 31.12.2018 at 05:53
  Permalink

  Euroopan tuhominen loppuu kunnon sotaan joka odottaa aivan nurkan takana. Se on pieni hinta sodan tuhoilta, pääsemme eroon muslimien invaasiolta, idiooteista johtajista, omista pettureista ja sosiaalishoppailijoista.

  Reply
 • 31.12.2018 at 15:11
  Permalink

  Tuolle ”Jeppes” nimimerkille, sinä olet ollut tuhomassa suomea äänestämällä puolueita jotka suomen on tähän tilanteeseen ajanut.
  Varsinainen surkimus ja valhetelija.

  Reply
 • 31.12.2018 at 15:49
  Permalink

  Koittakaa nyt muistaa millaiset eduskuntavaalit ja eurovaalit ovat meitä odottamassa. Ne eivät tule olemaan rehelliset edes muodollisesti, vaan avoimen epärehelliset. Malliesimerkki löytyy tästä Ruotsista, jossa ei ole vieläkään ”pystytty” muodostamaan hallitusta kun kansa äänesti ”väärin”. Samaa voidaan sanoa Saksan vaaleista runsas vuosi sitten.

  Etenkin Ruotsissa Suomeen kantautuneet todella kaikki likaiset temput vaalitaistelun aikana ja vaalipäivänä, jotka kohdistettiin ruotsidemokraatteja ja vaihtoehto Ruotsille -puoluetta vastaan aina ääntenlaskentaa myöten, jossa oli niin karkeita epäselvyyksiä, että ne näki sokea Reettakin. Suomessa jo presidentinvaalit näyttivät esimakua millaista kohtelua persujen ehdokas Laura Huhtasaari sai niin, hänet julistettiin ”virallisesti” hulluksikin ja muuta ”mukavaa”. Lisäksi myös ääntenlaskennassa oli ilmeisiä ”kummallisuuksia” ja Tieto Oy:n ääntenlaskenta huoneeseen ei edes laskettu sisään virallisia vaalitarkkailijoita. Tieto Oy on globalistien asialla päästä varpaisiin ja eliitin pulju kaikilla herkuilla.

  Suomi allekirjoitti YK:n kansanmurha -sopimuksen” joulukuun alussa, joten tämä ”suuntaa antava” pienellä kirjoitettu ”vakuutussopimus” on EU vetoisen eliitin ja kommunistien mielestä sellainen sopimus kun aikanaan YYA-sopimus, jonka nimeen vannottiin kuolinvuoteellakin kun pappi turhaa odotti synnin tunnusta.

  Eli tulee olemaan yhtä varmaa kuin Jumala on Taivaassa, että joka räppänä on auki Suomeen läntisestä suunnasta ja jaamme perkeleenmoista TAAKKAA tulevaisuudessa niin taloudellisesti kuin henkemme menttäneenäkin syystä, jota kutsutaan ”monikulttuurisuudeksi” ja näemme senkin ajan ettemme saa omaisiamme enää edes haudata, vaan jo lahoavat ”rasistit” korjataan kruunun pahnoille ja me maksamme kaikki korvaukset aina tytärtämme myöten mulliturpaiselle ”perskärpäselle”, jolta ei saa rauhaa missään muualla kuin Kuoleman sylissä.
  Tuosta kun lähdetään, niin e voi oikein paljoa pettyä!

  Reply
 • 10.1.2019 at 22:37
  Permalink

  Näyttää siltä,että kaiken maailman kahelit ovat nyt löytäneet tämän median kommentoidakseen ja provosoidakseen laillisia puolueita ja aiheuttaakseen kaikenlaista sekasortoa.

  Reply
 • 16.1.2019 at 16:48
  Permalink

  Hesari Laura Saarikoski HS
  Julkaistu: 16.5.2018
  Trumpin kauppa­politiikka osuu kipeästi omiin kannattajiin – USA:n maan­viljelijät pelkäävät
  kauppasodan seurauksia: ”Emme halua olla sijais­kärsijöitä”
  Itä-Washingtonin maaseutu äänesti Trumpia presidentiksi. Nyt viljan myynti kuitenkin kärsii, koska USA erosi Tyynenmeren vapaakauppasopimuksesta ja uhkailee Kiinaa tulleilla.
  2
  Yhdysvaltain työttömyysaste kutistui odotettuakin alemmaksi, 3,8 prosenttiin. Odotettua vahvemmat työllisyysluvut saivat dollarin vahvistumaan.
  Juttua muokattu julkaisun jälkeen klo 15.50. Korjattu
  **tieto maatalouden ulkopuolisten työpaikkojen määrästä**joka noussut eniten**
  Hesarin MANAUKSEN VASTAKOHTA
  ja edelliskuukauden tarkennetusta luvusta. Kello 16 lisätty tieto markkinareaktioista.
  Ylen valtamedian Eu n persen nuolenta Pelottelu propagandaa
  Samoin teemoin kuin hesarin vale juttu TÄNÄÄN BREXITISTÄ
  Yle Uutiset selkosuomeksi ke 16.1.2019
  Lammas farmarit konkursiin * vale-uutisin*
  tai tai…….
  Trumpin kauppa­politiikka osuu kipeästi omiin kannattajiin –
  *USA:n maan­viljelijät pelkäävät*
  **Kun Totuus on tämä **
  **Ekonomistien ennustukset mönkään** 6.7.2018
  USA:n työpaikat lisääntyivät kesäkuussa odotettua enemmän – työttömyysaste kasvoi aiemmasta
  ELI talous luku valheita GOOGLETAMALLA Suomen valtamediasta *järjestelmällisesti*
  Globalistin EU uskovaisten protektismia brexittiä vastustavia lööppejä juttuja
  Demla talous tutkijoiden suulla Uskotavuuden parantamiseksi
  **Ekonomistien ennustukset mönkään** 6.7.2018
  MUTTA MUTTA ILTALEHTI EI LUOVUTA EDES FAKTOJEN EDESSÄ
  Tätä on Trumpin talouspolitiikka: Ylikuumentunutta talouskasvua pidetään yllä lisävelalla ja veroalella – keskuspankki taistelee vastaan
  11.11.2018
  Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki: ”Lyhyen aikavälin hyvän kasvun hintana on heikentyvä julkisen talouden tila.”
  *Suomen tilanne loistavana glopalisti Eu n jäsenmaana * 5 Päivää sitten uutisoituna
  Ne juhlat olivat sitten siinä – nousukausi on ohi, sanoo Hypo-pankki
  TALOUS Työllisyys on toipunut, mutta Suomi on yhä kaukana kärjestä.
  Pörssikurssit vajosivat taas rajusti Yhdysvalloissa | Demokraatti.fi
  Chapter 2
  Katsokaa mitkä mediat juhlivat tästä asiasta ehtivät manaamaan 2 päivää kunnes
  Tai katsokaa tosiaan näiden juttujen julkaisioiden nimiä
  lukekaa näitä anti thrumph poliitikan vastustajien järjetömiä analyysejä
  1 löppi tähän ullinaan Googlessa yllätys
  Laskevat pörssikurssit | Yle Uutiset | yle.fi
  kunnes
  **Ekonomistien ennustukset mönkään** 6.7.2018**
  USA:n työpaikat lisääntyivät kesäkuussa odotettua enemmän – työttömyysaste kasvoi aiemmasta
  Kun laitaa hakusanan googleen
  **amerikan pörssissä – kurssit nousevat jälleen***
  Saaki silmillensä **ensimäiseksi**
  *kun pörssikurssit laskevat amerikassa* uutiset
  CNN kätyri mediasta Mtv3 Esim
  Enteileekö pörssikurssien lasku Yhdysvalloissa pidempää alamäkeä …
  **Näillä Valtamedioila on pakko olla joku diili suomen Googlen kanssa**
  mitä helv…Esim** hakusanat amerikan pörssissä – kurssit nousevat jälleen**
  GOOGLE läväyttävät silmille Tätä Ensimäiseksi
  CNN kätyri mediasta Mtv3 Esim
  **Enteileekö pörssikurssien **lasku Yhdysvalloissa **pidempää alamäkeä …
  tai hakusana
  *amerikan viljelijöiden työpaikat lisääntyneet eniten*
  silmille läsähtää google haulla tälläistä
  1 juttu *taas YLE *Mitä vit…….
  YK:n huumeraportti: Yhdysvalloissa eniten heroiinin käyttäjiä 20 …
  2 YLE
  Pohjois-Amerikan luonnon monimuotoisuus uhattuna | Yle Uutiset | yle.fi
  3 maaseuduntulevaisuus.
  The Guardian: Viljelijöiden itsemurhaluvut ovat Yhdysvalloissa korkeammat kuin minkään muun väestöryhmän – taloustilanteen kiristyessä riski kasvaa
  Maatalous10.12.2017 Satu Lehtonen
  Auttavat puhelimet on todettu tehokkaiksi itsemurhien estäjiksi, mutta auttamismallien rahoitus on tiukassa.
  SIIS HAKUSANALLA GOOGLEEN
  **Amerikan viljelijöiden työpaikat lisääntyneet eniten*
  * hakutulos *uutisia
  **Viljelijöiden itsemurhaluvut ovat Yhdysvalloissa korkeammat**
  kuin minkään muun väestöryhmän
  *maaseudun tulevaisuus.*

  Mikähän korruptio rinki suomen valtamedialla on suomen googlen kanssa
  selvitäkää joku viisampi tämä propagandistinen propagandaa tuottava media huijjaus
  **Ekonomistien ennustukset mönkään** 6.7.2018
  meitä kusetetaan mielipuolisesti

  Reply
  • 20.1.2019 at 11:52
   Permalink

   LApsipornoilijat ja lapsirituaalimurhaajat/kiduttajat ovat kaapanneet maamme hallituksen deep state-rikollisuuden käsikassaraksi. Siksi kaikki mitä päätetään, lisää rikollisten tahojen toiminta-edellytyksiä ja lain suojaa maassamme, uhrien ja tavan kansalaisten kustannuksella.

   Reply
 • 16.1.2019 at 17:03
  Permalink

  Uusia työpaikkoja syntyi maatalouden ulkopuolelle 223 000, kun ekonomistiennuste odotti 190 000 uutta työpaikkaa. Huhtikuun lukema tarkentui 159 000:een aiemman 164 000:n sijasta.

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/usan-tyollisyydesta-odotettua-parempia-uutisia-tyottomyysaste-putosi-edelleen-ja-uusia-tyopaikkoja-odotettua-enemman/e9f6c997-cf9e-31a1-b54c-48f6ca841721

  Google vastaus Hakusanaan

  *amerikan pörssissä – kurssit nousevat jälleen*

  Silmile pamahtaa So Prise

  Hesari Laura Saarikoski HS
  Julkaistu: 16.5.2018

  Trumpin kauppa­politiikka osuu kipeästi omiin kannattajiin – USA:n maan­viljelijät pelkäävät
  kauppasodan seurauksia: ”Emme halua olla sijais­kärsijöitä”
  Itä-Washingtonin maaseutu äänesti Trumpia presidentiksi. Nyt viljan myynti kuitenkin kärsii, koska USA erosi Tyynenmeren vapaakauppasopimuksesta ja uhkailee Kiinaa tulleilla.

  Reply
 • 20.1.2019 at 18:30
  Permalink

  Minä näen asian niin, että mitä useampi jättää äänestämättä eurovaaleissa, sen pienempi on eu:n valtuutus tehdä päätöksiä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.