Ei aihetta pelkoon? Turussa turvattiin joulurauhaa sulkemalla kadut kuorma-autoilla

Sosiaalisessa mediassa kiertää kuvapari, joka melkoisen hyvin kuvaa Suomen nykytilannetta. Turvallisuus ei enää ole itsestäänselvyys ja vaikka valtamedia meille muuta väittääkin, uudet eurooppalaiset standardit ovat rantautuneet myös tänne pohjolan perukoille. Eikö meillä todella ole aihetta pelkoon?

Ennen kuin vastaatte retoriseen kysymykseen, mitä mieltä olette oheisista kuvista, jotka on otettu Suomen Turussa joulurauhan julistamisen alla?

https://twitter.com/ReijoTossavaine/status/1077672681921757184

Lähde: Twitter

34 thoughts on “Ei aihetta pelkoon? Turussa turvattiin joulurauhaa sulkemalla kadut kuorma-autoilla

 • 26.12.2018 at 13:23
  Permalink

  Siis on sopivaa sulkea katuja, teitä ja toreja, mutta ei valtio rajoja. Ylläolevat kuvat ovat olleet jo v. 2015 perinteinen näkymä Suomen Turusta, jossa joulurauha julistetaan.

  Tuo kaikkinainen irvokkuus ja idioottimaisuus ovat juuri samanlaisia kuin suomalaiset päättäjätkin, jotka tieten tahtoen ovat luoneet nykyisen kaltaisen tilanteen, joka koskee koko Eurooppaa lukuunottamatta muutamaa vielä järkensä säilyttänyttä Itä-Euroopan maata, joissa on vielä tuoreessa muistissa Neuvostoliiton pakkovalta ja ne kansakuntaa kahlehtivat poliittiset päätökset, jotka veivät heiltä mahdollisuuden toteuttaa omaleimaista ja omaa kulttuuriaan vaalivaa elämäntapaa kuin sen sijaan heidän tuli kumarrella Neuvostoliittoa ja sen ”ikuista” sankaruutta ja hyvyyttä sen murskatessa WWII aikana nuo maat rauta-anturaisen valtansa alle, jota sitäkin irvokkaasti kutsuttiin ”vapauttamiseksi”.

  Näemmä sairaan monikulttuurinen Turku antaa ”pelolle vallan” ja YLE keskittyy ”joulukirkko” lähetyksessä antamaan puheenvuoron äärikommunistiselle väkivalta räppärille palefacelle, joka oikein puku päällä vaahtosi kommunistista manifestiään ulkokultaisena ja pyhempänä kuin kristikunnan syntymäjuhlan ”juhlakalu” konsanaan syntyessään talliin ja laitettiin seimeen aivan ”oikean köyhänä” toisin kuin edm. pilalle hemmotelteltu ylisuuri kakara, joka ei ole eläessään pitänyt ainuttakaan työkalua kädessään, saatika tehnyt kansantaloutta kartuttavaa hyötyä tälle yhteiskunnalle.

  Reply
 • 26.12.2018 at 13:42
  Permalink

  Ukomailta käskyt ottava Sipilän marionettihallitus siirsi Suomen valtakunnan ulkorajat kaduille, toreille ja aitovierille.
  Kok, kesk, sin, vihr, vas, sdp ja rkp ja suurinpana kansanvihollisena valtamedia yrittävät yhä peitellä totuutta syyllistämällä tavallista kansaa islamilaisten terroristien tekemistä rikoksista.
  Poliitikot, virkamiehet, yritysjohtajat ja valtamedia ovat globalien suurrikollisten pelinappuloita ja saatanan tyhmiä.
  Sipilän hallituksen politiikka on kuin pöllön oksennuspallo. Näyttää epämääräiseltä ja sisältää uhrien luita ja kaikkea saastaa.

  Reply
  • 26.12.2018 at 14:22
   Permalink

   Uhkaa ja rasitetta sekä punahilkkasatuja, Suomen hallitus ja suvakkikollaboraattorit ovat se suurin uhka ja rasite päästäessään sudet lammaslaumaan.
   Johan hyvän paimenen sanomakin vaihdettiin suomalaisvastaisen viharäppärin väärien profeettojen palvontaan.

   Reply
  • 26.12.2018 at 19:51
   Permalink

   Pian on vaalit ja toivottavasti Kempeleen Bobrikov, tuo vieraan vallan marionetti saadaan pois kuvioista joukkoineen.

   Reply
 • 26.12.2018 at 14:24
  Permalink

  Valhetta tuutista suoltava Yle ei huomannut rekkoja ei kuorma-autoja katujen kulmilla, olisi syytä ollut informoida tavalliselle rahvaalle, mitä ihmettä on tekeillä? Totuuden peittelyyn tukehtuu Yle, kuten muutkin valtakunnan mediat. Totuuden murusia on alettu jo kertoa, muuten mediaa seuraavat kaikkoavat hankkimaan tietonsa muualta. Impivaaran raittia kontti selässä talusteleva suomalainen on vihdoin heräämässä valheen ja epäuskon horroksesta..jipiii

  Reply
  • 27.12.2018 at 12:08
   Permalink

   ”Jumala ompi linnamme” – virsi pitäisi sanoittaa uudelleen. Eli ”kaupungin liikelaitosten kuorma-autot ovat linnamme”. Siirtolaiskaravaaneista kertova marssilaulu buzukein säestettynä kuulunee jo ensi vuonna ohjelmistoon eli korvannee vanhentuneen Porilaisten Marssin. Taustalle minareettien kuvia ja kuvat kirkontornista pois.

   Reply
 • 26.12.2018 at 14:26
  Permalink

  Ei tällaista ollut vielä 5 vuotta sitten. Kuka tai mitkä tahot ovat tähän syyllisiä, että joulukadulla saa pelätä hulluja uskon sekottamia muslimeja henkensä kaupalla. Suomi olisi vielä rauhallinen maa jos noita kahjoja ei olisi pääsetty maahan ja vielä Ruotsin kautta ministereiden keskenään sopimalla sopimuksella.

  Reply
  • 26.12.2018 at 14:45
   Permalink

   Tätä se on kun hallitus hakee pääosin turvallisen Dublin-maa Ruotsin puolelta bussiarmadalla lähes 33.000 iponenuorukaismoniosaajaa varusmiesten turvatessa Kokoomuksen ja Kepun veronmaksajien miljardeilla pyörivien pakolaisbisnesten sekä tulevien 70 % palkkatuettujen mamuosaajien arvotavaran matkaa rajan yli.
   Vastuu tulijoista siirtyy meille kun suostumme ottamaan turvallisen Dublin-maan rajan yli pyrkineet asylum-vonkaajat Suomen puolelle. Toinen vaihtoehto Orpolla ja Sipilällä olisi ollut ohjeistaa rajavalvojat pyytämään maahamme pyrkijöitä kääntymään turvallisen oleskelumaansa Ruotsin viranomaisten puoleen hakemaan turvapaikkaa. Vastuu olisi näin jäänyt Ruotsille. Ja myös bussikyydit Ruotsin puolelta olisi pitänyt olla aloittamatta alkujaan. Mutta Orpon ja Sipilän miljardipakolaisbisnekset eturyhmilleen olisi samalla menetetty.

   Reply
   • 26.12.2018 at 20:24
    Permalink

    Englantilainen gangsterijohtaja osasi kertoa, että puhelin on tehokkain ase nykyään. Sen avulla voi nopeasti mobilisoida porukkaa koolle, jos on ”aihetta”.

    Ei siis ihme, että jihadistat jne ovat tällaisilla varustautuneita.

    Reply
 • 26.12.2018 at 14:29
  Permalink

  Kuorma-autojen käyttö esteinä on päättäjien tunnustus, että suomalaiset ovat hengenvaarassa. Vielä eivät päättäjät rohkene kertoa, ketkä ovat vaaran aiheuttajia. Mutta yhä useampi silti tietää, mistä todellisuudessa on kysymys.

  Reply
 • 26.12.2018 at 14:33
  Permalink

  …hyssss! Sitova GCM-sopimus kieltää maahanmuuttokritiikin.

  Reply
 • 26.12.2018 at 15:20
  Permalink

  No onhan se hienoa, että edes joulurauhan julistuksen ajan saa olla turvassa, jos jaksaa, pystyy ja on rahaa matkustaa Turkuun. Muun ajan olemmekin sitten vapaata riistaa.

  Reply
 • 26.12.2018 at 15:24
  Permalink

  Itsemurha pommi keskellä väkijoukkoa ja kuorma-autoista vain haittaa pelastus töissä.
  Kun yhtä estää ja toista tapaa ei ajattele niin, kohta taas uutisissa surullista luettavaa, mikä oli odotettavissa.
  En ole terroristi, mutta käytännön tasolla asioita ajatteleva keksii monta keinoa kylvää tuhoa ja sekasortoa, etenkin jouluisella , täpätäydellä torilla.
  Rajat kiinni ja sossu pummit takaisin aavikolle.

  Reply
 • 26.12.2018 at 15:57
  Permalink

  Toistaiseksi kuitenkin rajat kiinni- heppu, maidanilla pyörinut on ajanut väkijoukkoon, yksikuollut , kolme loukkaantunutta. Kadulla tuntemattomia ammuttu Imatralla, , 3 kuoli, Hyvinkäällä nuori mies ammuskeli katolta.
  Fanaatikkoja on some tulvullaat, kuka ensin toteuttaa fantasioita, tapan suvakit. Se nähdään.

  Reply
  • 26.12.2018 at 21:36
   Permalink

   P-korhoen paskasanko se taas satujen kertojana, -suomalaisen erottaa muslimista se, että, suomalainen puhuu/kirjoittaa joskus karskisti, mutta se on pelkkää ärsyyntymistä, mutta kun islamisti ärsyyntyy vaikka ”paskasta puurosta” alkaa heti vääruskoisten teurastus.

   Reply
   • 27.12.2018 at 09:57
    Permalink

    Väitöstilaisuus että valehtelen tuosta Ari hyppälästä joka ajoi väkijoukkoon, Hyvinkään ja Imatran ampujista? Kiellot tosiasiat, he vain puhuivat karskisti, mitään ei sattunut. Eikä Myyrmanni, 2 kouluampumista?

    Reply
    • 27.12.2018 at 12:17
     Permalink

     Snun sadut on sitä että kun suomalainen tekee jrikoksia se oikeuttaa ottamaan tähän maahanan kaikki rikolliset, että noin paskaviemäri.

     Reply
  • 26.12.2018 at 17:53
   Permalink

   Pahimmat suvakit löytyvät tällä hetkellä porvarihallituksen kokoomuksesta. Vai onko bisnessuvakismi teistä jotenkin parempaa suvakismia kuin vasurien?

   Reply
 • 26.12.2018 at 17:52
  Permalink

  Törkeästi rajoitetaan vapaata liikkuvuutta muslimiestein. Poliisi nimenomaan tuomitsi televisiossa moiset toimet. Kyseessä on silkka rasismi.

  Lähden kohta kauppaan, onneksi ylitseni saa vielä vapaasti ajaa.

  Vielä pitävät huippuosaajia niin tyhminä, etteivät he keksi mitään muuta jyhnää. Kiihottavat kansanryhmää siis.

  Reply
 • 26.12.2018 at 17:54
  Permalink

  Hyviä uutisia: Sipilä, Orpo sekä Rusakko on hätäkokokuksessa luvanneet 600 miljoonaa uuteen kotouttamisohjelmaan plus Rinteen vappusatanen( 100 milj.)

  Reply
 • 26.12.2018 at 18:02
  Permalink

  Ei liity mitenkään mihinkään, ei varsinkaan islamiin ja muslimeihin ja moniosaajiin..

  Reply
 • 26.12.2018 at 19:28
  Permalink

  Höh, ihan selvästi Suomen Keltaliivit ovat menneet lakkoon tukeakseen veljiään ranskan maalla. Korkeita polttoeineiden hintoja lakkoillaan Suomessakin.

  Mutta oikeasti hei…. Suomen hampaattomat rahtarit tarvitsisivat jonkun Jimmy Hoffan tänne. Maristaan ja märistään poltoaineen hinnoista ja ties mistä. Mutta silti rahdataan tavaraa.

  Reply
 • 27.12.2018 at 11:23
  Permalink

  EIKÖ TÄMÄ KANSA HERÄÄ ? ? ?
  ———————————————-
  Ainuttakaan monikulttuurisuuden utopiaa kannattavaa ihmistä
  EI PITÄISI ÄÄNESTÄÄ
  EDUSKUNTAAN!
  ——————————————————-
  Vallassa olevat poliitikkomme ovat aivopestyjä, lahjottuja tai muuten idiootteja!
  ———————————————————
  Nykymenolla Eurooppalainen sivistys, järjestynyt yhteiskunta ja VÄESTÖ katoaa tällä vuosisadalla!
  ——————————————————–
  Suomi 200 vuotta tulee olemaan muslimien juhla islamilaisessa kalifaatissa.
  Suomalaiset on hävitetty.
  ——————————————————–

  Reply
 • 27.12.2018 at 11:55
  Permalink

  ”Kulkuväylät auki ja rajat kiinni!” Tämä vaatimus asioiden luonnollisen tolan palauttamiseksi on nykyään poliittisesti epäkorrekti ja mahdollisesti jopa rikollinen mielipide. Voiko arvoja enää enemmän nurinpäin kääntää?

  Reply
 • 28.12.2018 at 09:50
  Permalink

  Nämä on vanhat kuvat, mutta näköjään nykysuomelle menee kaikki läpi

  Reply
 • 28.12.2018 at 14:56
  Permalink

  Ruotsissa suunnitellaan ilotulitus kielleväksi jo ensikesänä, kokeilkaapas paikan suvakit selittää mikä mahtaa olla syynä.
  Ei tarvitte olla ennustaja siinä että sanoo että eiköhän tuo suomessakin tulla keiltämään, ja syytä on samat mitkä ruotsissakin, syyn saa kertoa suvakit ihan omin sanoin.

  Reply
  • 29.12.2018 at 11:25
   Permalink

   Tuosta voi seurata rajavalvonta Haaparantaan. Syy: Pelätään rakettien pimeää bisnestä Ruotsiin päin. Hehheh!

   Reply
 • 30.12.2018 at 05:11
  Permalink

  Olleelisin pointtihan on se, että 2019 uusvuotta juhlistetaan tuuliviipperöillä voimaistetuilla tepselivetoisilla härpäkkeillä. Pidä tupeesta kiinni, katriina. Tuulivoima on aina muotia!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.