Nykysuomen lukijat äärimmäisen EU-vastaisia – Lähes jokainen tahtoo Suomen irti EU:sta!

Nykysuomi kysyi viime viikolla, pitäisikö Suomen erota Euroopan unionista? Paljon parjattu unioni on viime vuosina ottanut useampiakin harppauksia liittovaltiokehityksen saralla ja samalla, kun jotkut poliitikot taputtavat käsiään riemuissaan yhteen, kasvaa Euroopassa voimistuva vastustus EU:ta kohtaan.

Nykysuomen lukijat osoittivat äänestyksessä varsin selkeän kantansa EU:ta kohtaan ja tulos kääntyi lopulta melkoisen ”rumaksi”. Äänestäneitä oli 2686 kappaletta näistä kokonaiset 95%, eli 2544 oli EU-eron puolella. Unionissa pysymistä kannatti 4% ja 104 äänestäjää ja 1% oli valmis eroamaan tietyillä ehdoilla.

Kommenttiosiossa kyyti oli melkoisen kylmää ja unionia kyseenalaistettiin monelta eri kantilta. Tässä muutamia poimintoja…

”EU on muuttumassa imperiumiksi, joka alistaa jäsenkansojaan. Unkarilta vietiin vaikutusvalta rangaistuksena siitä että se noudatti kansan ylivoimaista tahtoa. Mikä on liittovaltio, jossa yhden valtion edustajilla ei ole vaikutusvaltaa liittovaltion asioihin? Ei kai vain Imperiumi?”

”EU nykyään on aivan toisenlainen kuin mihin liityttiin. Kusetus ei lopu koskaan, se voi joskus vaalien tuoksinnassa siltä näyttää kunnes taas juoksee kirkkaan keltaisena.”

”EU on ISOOON eliittikerhon ja hyväksikäyttäjien pesä. Rahaa jaetaan holittomasti ympäri maailman ja tietenkin sille valtavalle porukalle joka on tuon piiriin päässyt. Veronmaksajia kiristetään yhä enemmän ja enemmän ja keskiluokka maksaa tämän lystin. Rikkaille on tehty omat veronkierto lait joilla pääsevät tästä ”velvollisuudesta””

”Vuodesta 1994 olen ollut koko natsiunionia vastaan, ja äänestänytkin liittymistä vastaan, ja yhä olen natsiunionia vastaan. Demokratiaan kuuluu saada äänestää itsemme irti natsiunionista Brittien tapaan, ja ilman sen ihmeempää kulua ja kustannusta.”

Lisää aiheesta:

20 thoughts on “Nykysuomen lukijat äärimmäisen EU-vastaisia – Lähes jokainen tahtoo Suomen irti EU:sta!

 • 26.11.2018 at 20:35
  Permalink

  Lisää gallupeita, nää on kivoja

  Reply
 • 26.11.2018 at 21:10
  Permalink

  EU on mennyt aivan liian pitkälle ja eri suintaan kuin mitä luvattiin.

  Nut EU on jopa ottamssa päätäntävallan matutuksen suhteen ja se on todella paha asia.

  Reply
  • 27.11.2018 at 08:57
   Permalink

   Äänestäkääpä eduskuntavaaleissa sitten sen mukaisesti.

   Edellisissä vaaleissa EU vastainen puolue sai 0,4 % äänistä (noin 13 000) ääntä. Eli tulos oli täysin vastakkainen Nykysuomen tutkimukseen nähden..

   Reply
   • 27.11.2018 at 13:48
    Permalink

    Poista kipu
    äänestä IPU

    Reply
   • 27.11.2018 at 14:54
    Permalink

    No, kerro mikä edustaja on eu:ta vastaan, älä edes yritä kertoa että, Halla-aho sillä hiukankin politiikkaa seuranneena asia on ihan toista mitä kertoo muslimin karvat suussaan olevansa, eli eu:ta vastaan.

    Reply
 • 26.11.2018 at 21:14
  Permalink

  Kansan päälle räkimisellä on seurauksensa.

  Reply
 • 26.11.2018 at 22:26
  Permalink

  Se oli tätä Nykysuomea lukevien mielipide.
  Suuri osa kansasta on tietämättömiä asioista ja yleensäkin saatanan tyhmiä.
  Heidän mielestään unioni on vitun hyvä. Koska korot.
  Tietysti vapaa liikkuvuus myös.
  Ennenkin sai vittu liikkua. Nyt vaan Suomeen liikkuu vapaasti elintasopakolaiset,
  kerjäläiset,
  murtokoplat,
  taskuvarkaat,
  huumediilerit,
  huorat,
  raiskaajat
  ja muu paskasakki joilla ei pitäisi olla
  MITÄÄN ASIAA SUOMEEN.
  Piste!

  Reply
  • 26.11.2018 at 23:05
   Permalink

   AAMEN! Suomi on maailman paras maa mutta osalta täällä asuvasta väestä tuntuu olevan koordinaatit täysin hukassa. Valtiojohtoinen propaganda EU-mafian todellisen luonteen ja tarkoitusperien salaamiseksi on uponnut liian hyvin helposti höynäytettävään kansan osaan. Auktoriteetti uskovaiset eivät näe totuutta vaikka sen hieroisi niiden naamaan.

   Reply
  • 27.11.2018 at 08:55
   Permalink

   Vain täysrikolliset mafiapäättäjät voivat edes kuvitella, että rajavartioinnin alasajo on hyvä asia. Heidän rikollisuus ihmiskauppoineen, huumekauppoineen, elinkauppoineen, ja tällaisen toiminnan VEROVAROIN tukeminen rajat auki -politiikan myötä on näin paljastettu. Ikävä kyllä, maassamme on paljon äänestäjiä, joiden ajatuskapasiteetti ei yllä edes tähän.

   Reply
 • 27.11.2018 at 03:28
  Permalink

  Kakat housuissa(?) tukka täynnä möykkäävä spurgu ei olekaan lukijoiden suuresti ihannoima erikoismies? Jo on kummaa porukkaa. Ei varmaan Merkkelikään kelpaa? Arvasin.

  Reply
 • 27.11.2018 at 05:44
  Permalink

  Tuosta eliitin käärmeenpesästä ei pääse eroon kuin että Euroopassa syttyy kunnon mellakoita tai viime kädessä sota.

  Reply
 • 27.11.2018 at 07:37
  Permalink

  Me jotka luemme muutakin kuin Hesaria ja Iltistä, ajattelemme näin. Miksikö. Pitääkö sitä kysyä.
  Jotkut ovat eliitin junailemassa valheessa kiinni, jotkut näkevät kusetuksen läpi. Ja moni on liian tyytyväinen vaivautuakseen miettimään.

  Reply
 • 27.11.2018 at 11:23
  Permalink

  EU:n kanssa on käynyt hassusti. Alkuperäisessä ajatuksessa EU:sta on paljon hyvää. EU voisi toimia ja toimiikin järkevänä harmonisointi- ja yhteistyöelimenä. Ongelman alkoivat EMU:n myötä. Suomi vietiin ideologisista syistä EMU:uun ja sen kohdalla nähtiin, ettei syvenevästä integraatiosta voidakaan vetäytyä pois jos ongelmia ilmenee. Ilmenikin, että keskeiset vallankäyttäjät Suomessa ovat ideologisesti sitoutuneista liittovaltiokehitykseen eikä mikään evidenssi auta pyrkimyksessä eroon siitä. Kansan ääntä ei joko Suomessa kuunnella tai sitä manipuloidaan erittäin puolueellisen valtamedian kautta siten, että EU:n ilmeiset ongelmat lakaistaan maton alle. Jos Suomella menee EU:ssa huonosti, niin se johtuu siitä, että täällä asuu laiska ja liian hyviin oloihin tottunut uppiniskainen kansa.

  Reply
 • 27.11.2018 at 11:55
  Permalink

  Euroopan kansoilla ja EU:lla ei ole MITÄÄN tekemistä toistensa kanssa, mutta Euroopan eliitillä sitäkin enemmän.
  Suomi oli eräänlaisena itsestään selvyytenä paremmassa asemassa Neuvostoliiton vielä ollessa vielä olemassa, koska vielä nieralla oleva porvarillinen Suomi ymmärsi vastustaa tuon ”kuolemanlaakson” ”vetovoimaa”.

  Nyt osana EU:ta porvarillinen ja kommunistinen Suomi ovat liittyneet vapaaehtoisesti ”kuoleman kulttiin”, joka kuten varsinaiset esikuvansa tulee johtamaan kaikkitietävän ”papiston” johdolla jäsenistönsä joukkoitsemurhaan, jota tässä tapauksessa ajaa globalisaatio ja monikulttuurisuuden syöpä, mitkä tulevat kuristamaan eurooppalaiset teollistuneet ja kehittyneet yhteiskunnat kuiviin sekä täydelliseen sekasortoon ja romahduttamaan niin yhteiskuntajärjestyksen kuten myös taloudellisen kestokyvyn.

  Sillä aivan kuten sillan tai laivan kantavuus ylitetään moninkertaisesti, johtaa se väistämättä sillan romahtamiseen ja laivan uppoamiseen vieden kaikki mennessään kuoleman syvyyksiin paitsi ne mielipuolet, jotka ovat saaneet sen aikaan, koska he aivan kuten rotat ovat jo aikaa sitten jättäneet ”laivan” juoksemalla kuivalle maalle suomuinen häntä suorana tietenkin suurimmat ensin vähäisimpien niljakkeiden jäädessä jalkoihin pääsemättä koskaan rannalle, sillä he olivat renkejä ja rikoksen välikappaleita, mutta joutuvatkin vain saman petoksen uhriksi kuin hekin, joita nämä likaisen työntekijät olivat alistaneet ja sortaneet herrojensa ja rouviensa käskystä lupauksella suuresta tulevaisuudesta ja rikkauksista, jotka Euroopan kuolleet sielut jättivät jälkeensä.

  Reply
 • 28.11.2018 at 01:30
  Permalink

  Poliisivaltio ja ihmisten perusoikeudet eivät ole yhteensovitettavissa.

  Suomi palkkaa 100 000 poliisia ja EU palkkaa miljoona poliisia valvomaan ja rankaisemaan vihapuheista ja viha-ajatuksista.

  Reply
 • 28.11.2018 at 01:43
  Permalink

  Lämmittelyä ennen suurta kapinaa, vallankumousta.

  Reply
 • 18.12.2018 at 19:23
  Permalink

  Pahoista ”iskias- vaivoista” kärsivä Juncker on osaamisensa näyttänyt, kaikesta huolimatta meidän päättäjät kilvan kehuvat hänen taistelutahtoa niitä kipuja kohtaan jotka alati kalvavat hänen kalvakasta kehoa. Siinä olisi Sipilälle tai Rusakolle oiva työmaa, terveitä kun ovat, jos ovat..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.