Japani hyväksyi vain 0,1% turvapaikkahakemuksista – Valtaenemmistö vastustaa määrän lisäämistä

Japani on tunnettu ympäri maailman omalaatuisesta kulttuuristaan ja värikkäästä historiastaan. Toistaiseksi väkirikas ja taloudellisesti vakaa maa kärsii kuitenkin matalasta syntyvyydestä ja noin 126 miljoonan väestön pelätään kutistuvan vuoteen 2065 mennessä kymmenillä miljoonilla.

Maahanmuuttoa on tarjottu ratkaisuksi Japanissa siinä missä muuallakin, mutta kansa ei ajatukselle tunnu lämpenevän.

Viime vuonna maa hyväksyi vain 0,1% 20 000 turvapaikkahakemuksesta ja tarjosi tämän lisäksi 45 turvapaikkaa humanitäärisin perustein. Hiljattain toteutettu kysely paljastaa, ettei japanilaiset edes tahdo enempää maahantulijoita. Tulokset ovat vieläpä melko jyrkät, sillä 58% ei tahdo lisätä maahantulijoiden määrää ja tämän lisäksi 13% tahtoisi vähentää maahantuloa entisestään.

Lähde: VoE

 

27 thoughts on “Japani hyväksyi vain 0,1% turvapaikkahakemuksista – Valtaenemmistö vastustaa määrän lisäämistä

 • 15.11.2018 at 09:13
  Permalink

  Jos saat työ viisumin/ maahanmuutto luvan työn perusteella, niin se on 100% juuri niin. Eli jos työt loppuu, niin pois maasta.
  Väestön väheneminen korvataan mm. robotiikalla, eikä kehitysmaalaisilla, joilla ei kielitaitoa eikä työ motivaatiota.

  Reply
  • 15.11.2018 at 11:58
   Permalink

   Niin. Suvakit uskovat, että geenit paranevat tuomalla maahan huonompia geenejä. Itse asiassa Suomessa on erittäin hyvät geenit. Ne eivät parane suvakkien lemmikeillä. Suvakit uskovat myös, että maan kyvykkyys kasvaa, kun maahan tuodaan kyvyttömiä elättejä. Huoltosuhdekin kuulemma paranee, kun sitä heikennetään suurila määrillä elättejä.

   Suvakkien ehkä surkuhupaisin idioottimaisuus oli puheet koodaajien tarpeen tyydyttämisestä heidän lemmikeillään. Olipa hyvin näkyvästi rummutettua lasten alkeiden tasoista koodauskurssiakin. Ja kykyjä esiteltiin kaarnaveneelläkin, vaikka se oli vähän väärin tehty eli se ei olisi pärjännyt lammikossa.

   Pitää olla todella mielikuvitusmaailmoissa elävä, jos uskoo tuollaisiin.

   Reply
 • 15.11.2018 at 09:15
  Permalink

  Tarpeeksi rikas kulttuuri ilman lisärikastuttamista, ja sitä paitsi raiskaa ne japanilaisetkin.

  Reply
 • 15.11.2018 at 09:41
  Permalink

  ai jumalauta että sitä voiki olla kateellinen

  Reply
 • 15.11.2018 at 10:12
  Permalink

  Onneksi japanilaiset ovat järkeviä. Olisi karmeaa jos Japanikin tuhoaisi maansa monikulttuurisuudella.

  Reply
 • 15.11.2018 at 10:31
  Permalink

  Miksei joku YK:n kyrpä jo raivoa että Japani ei ole tarpeeksi monikulttuurinen?

  Reply
 • 15.11.2018 at 11:05
  Permalink

  Japanissa maahanmuutto on terveellä pohjalla ja samalla he estävät oman rikkaan kulttuurinsa pilaamisen.

  Reply
  • 15.11.2018 at 22:30
   Permalink

   Japanilaiset on viisaita

   Reply
 • 15.11.2018 at 11:28
  Permalink

  Ei japanilaisilla turhaan ole korkeampi älykkyysosamäärä meihin verrattuna, he ovat ymmärtäneet tämänkin monikultturiongelman ratkaisuksi niinkin yksinkertaisen asian kuin olla rikastuttamatta omaa, muuten niin köyhää, kulttuuriaan kehitysmaalaisilla.

  Reply
 • 15.11.2018 at 12:01
  Permalink

  Väestön kasvu on mailman suurin ongelma. Japanilaiset ovat oikealla tiellä kun väki vähenee. Suomella menisi todella hyvin jos kulttuurimarxismin syövällä ei olisi tuotu ulkopuolista väkeä kuormittamaan yhteiskuntaa.
  Lopullinen talouden romahdus on jo kynnyksellä.
  Vähintään parin viikon muonavarat ja retkikeitin sekä mahdollisuuksien mukaan Tväl-varusteet kannattaa kerätä mitä pikimmin.

  Reply
  • 15.11.2018 at 15:57
   Permalink

   Mitä kahden viikon jälkeen???

   Reply
 • 15.11.2018 at 13:35
  Permalink

  Voi voi. Kuinka monta työpaikkaa on nyt jäänyt Japanissa syntymättä, kun väkeä ei lapa mustanaan sisään. Suomessa Keskuskauppakamari ym. globalistilobbarit ovat aloittaneet hirveän valituskampanjan, kuinka olisi työpaikkoja tarjolla ulkomaisille tekijöille, mutta kun on se saatavuusharkinta. Eivät ne kuitenkan hyvää hyvyyttään tarjoa työpaikkoja, vaan aikovat sada firmoilleen lisäliikevaihtoa halvalla työvoimalla ja täten kasvavan voitto-osuuden eli, toisin sanoen, he haluavat lisää rahaa. He voisivat myös investoida tuottavuuteen, jolloin työntekijöitä tarvitaan vähemmän ja niille voitaisiin maksaa järjellisiä palkkoja.

  Reply
 • 15.11.2018 at 13:51
  Permalink

  Vöestln väheneminen on vain hyvä asia.
  Luonnonvarat riittävät paremmin.
  Jatkuva kasvu ei ole mahdollista.

  Reply
 • 15.11.2018 at 14:04
  Permalink

  Aivan oikein. Japaniin on hyvin vaikeata päästä kunnon kansalaistenkin ja tarkoitan nimenomaisesti tällä länsimaalaisia työperäisiä maahanmuuttajia, joka sinänsä on jo japanilaisen varsin ”omalaatuisen” yhteiskunta kulttuurin ja puhumattakaan työkulttuurin osalta hyvin – sanoisinko – konstikasta. Jo yksistään pelkkänä turistina meneminen vaatii tai ainakin katsotaan hyväksi menijän itsensä kannalta ottaa selvää japanilaisesta tapakulttuurista, joka on lievästi sanottuna hyvin erilainen verrattuna länsimaiseen. Esimerkiksi alkoholia ei sovi itse kaataa lasiinsa oma-aloitteisesti, koska se Japanissa merkitsee leimautumista ”rapa juopoksi” eli alkoholistiksi. Maanalaisissa kuuluu istua hiljaa ja hillitysti eikä puhua pälättää puhelimeen eikä edes saa murjottaa naama norsun ”sellaisena”, koska se pilaa muiden päivän ja ilmapiirin. Eli tuossa ”alkupaloja” elämään Japanissa. Japani on muutenkin ja oli varsinkin WWII aikana miehittäesään Kiinaa hyvin rasistinen ja sitä se on vielä nytkin sisimmässään, koska Japani oli historiassaan hyvin sulkeutunut yhteiskunta ja maa muulta maailmalta, joka tarkoittaa etenkin länttä, vaikkakin Japani halusi ennen WWI avautua ja ”länsimaistua” varsinkin teknologian osalta pyrkien teollistumaan eräänlaisesta feodaaliyhteiskunnasta moderdiksi.

  Aasian muutkin maat kuten esim. Etelä-Korea myös suhtautuu hyvin penseästi nk. ”pakolaisten” vastaanottamiseen muslimimaista ja yleensäkään mistään muualtakaan koskien suoraan sanottuna mulliturpia. Muutoinkin Yhdysvaltain läsnäolo, vaikkakin se on maan turvallisuuden kannalta välttämätöntä ja eräällä tavalla toivottua vastavoimana Pohjois-Korean aiheuttamaan sotilaalliseen uhkaan aina noiden kahden maan jako linjasta saakka aina ja varsinkin Korean sotaan v. 1950, jolloin Pohjois-Korea hyökkäsi maahan Neuvostoliiton aseistuksen ja sodan puolessa välissä kiinan armeijan invaasion tukemana.
  Korealaiset eivät mitenkään niin suuremmin ”rakasta” amerikkalaisia ”miehitysjoukkoja”, sillä vuosikymmenien aikana sen sotilaat ovat syyllistyneet erilaisiin rikoksiin ja etenkin seksuaalirikoksiin Etelä-Koreassa. Korean niemimaa eteläisen osan osalta on ollut koko historiansa ajan ulkomaalaisten sotilaiden läsnäollessa niin, ettei tuo Etelä-Korea ole ollut ”omillaan”, koska sen geopoliittinen asema on ollut uhkaava eikä sille voi mitään, jota reaaliteettiä Suomen ent. presidentti J. K. Paasikivi (1870-1956) WWII jälkeen yritti paukuttaa *”kovapäisten” suomalaisten päähän aina kuuluisiin raivokohtauksiin saakka syystä, ettei tuo ”itsestäänselvyys” uponnut poliitikkojen päähän, jotka **”puhuivat kyllä kauniisti, mutta täyttä paskaa!!!”

  * Josif Stalin
  **J. K. Paasikivi

  Reply
 • 15.11.2018 at 14:58
  Permalink

  Näin se menisi Suomessakin, ellei meillä olisi näitä maanpettureita, kulttuurimarxisteja ja Soroksen kaltaisia oligarkkeja mädättämässä.

  Reply
 • 15.11.2018 at 17:29
  Permalink

  Olen käsittänyt että takavuosina Japaniin otettiin vain niitä joilla oli jonkinlainen sukulaissuhde jo ennestään Japanin kansalaisuuden omaavaan henkilöön. Ei kai Japanin maahanmuuto politiikka ole lerpsahtanut turhan löysäksi?

  Reply
 • 15.11.2018 at 17:38
  Permalink

  Niinpä niin.
  Miten kävi inkkareille, kun valkonaama uudelle mantereelle itsensä tunki.

  Reply
 • 16.11.2018 at 06:45
  Permalink

  Japanilaiset ovat kohteliaasta ulkokuoresta huolimatta jämyä kansaa. Olen tavannut harrastukseni myötä muutamia Japanilaisa senseitä ”leireillä”. Kuuluisin kait heistä oli Masahiko Tanaka ja vuosi oli 1996.

  Reply
  • 16.11.2018 at 14:45
   Permalink

   Sankukain kasvatti kumartaa. HAI.

   Reply
   • 16.11.2018 at 17:59
    Permalink

    Tulihan tuota lajia tahkottua yli 10 vuotta. Hienoja muistoja, verta, hikeä mutta ei kyyneleitä. Opetin itsekin ja on ”muutama” alkeiskurssi tullut vedettyä.

    Reply
 • 16.11.2018 at 08:29
  Permalink

  Väesteön lisääntymisestä Suomessa hyötyy vain pankki-vakuutus-sektori …. lisää varastettavaa.

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Jos Suomen väesteön annetaan vähetä se tarkoittaa halvempia asuntoja / asumista; kun asuntokantaan tulee ylitarjontaa.

  Saamalla arvoihin sidotut vakuutusmaksut putoavat; samoin käy asuntojen vakkuusarvoille.

  Ja kun asunnon syrjäseudulta saa pilkkahintaa putoavat myös vuokrat !

  Tavallinen kansa siis voittaa ja pörssikeinottelijat häviävät; joten se on estetävä massiivisella maahanmuutolla jota YK on laitettu tukemaan . ( pankikortit tulijoille ).

  Saamalla saadaan tällä verorahalla OSTETTUA itselle suopeita äänestäjiä . ( jotka sallivat kusetuksen jatkua ).

  Suomi on järjestelmäkorruptio: Iltyalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanliatsa lainsäädäntöä”; kuten miljardivarkaus ”lailla 444/2012”.

  Reply
 • 16.11.2018 at 10:43
  Permalink

  Miettikää, kuinka meille on ’syötetty sellaista tuubaa, että oksat pois…ettäSuomessa on muka työvoimapulaa, ja tarvitaan työvoimaa tilalle kolmansista maista nimenomaan ,näemmä ei ^kelpaa länsimaiset vissiin^ ….. .

  …… niin siis mihin tarvitaan Suomeen lisää työvoimaa-Suomessa on liki 500 000 tuhatta suomalaista työtöntä ja kun liki kaikki tuotanto^vietiin muille maille vierahille^ tuolta 1980-luvun loppupuolelta pikku hiljaa ajettiin alas kaikkea ”hienoa suomalaista osaamista” ja byrokratialla ^jyrättiin asiat niin vaikeiksi^,että kaikkeen tarvitaan joku kurssi, säädöksiä ym. jotta yrittäminenkään ^ ei ole ketterää ja vie loputkin innovoinnin halut ja spiritit^= ^ sama, mitä oli kommunistisessa neukkulassa, nyt meillä on se,vaikka miehet taisteli 1939-1945^ ^kommunistista invaasiota vastaan^

  Suomi säilytti osin oman maan sodan jälkeen, mutta piti maksaa ^kommunismille sotakorvaukset^, kun vertaa Balttian maita,itäeurooppaa…..mutta nyt Suomi on siinä ^pimeydessä, sananvapauskin viedään, kaikki näivetetty, ihan niinkuin kommunistisessa neukkulassa^ eikä enää nuo mainitsemani maat.^Petollisella tavalla eeuun kautta tuo saatiin^ tänne.

  Suomalaiset pienet kaupungit ja kylät….ne näivettyi pikku hiljaa ^tuon tehdyn laman myötä 1990-luvulla^, aiemmin oli suomalaisia kauppoja jne…elinvoimaisuutta kaikessa.Nyt monet kylät (osin muuton myötä,ei työpaikkoja) , niissä on joku pizzakebab paikka ^usein muualtatulleet pyörittää^, sitten on kirpputori ja jompi kumpi S-market tai k-kauppa (Suomessa lienee vain 2 isoa ruokaketjua ja sitten lidl-ei kiitos).
  …ja jotain kaljakuppiloita.Isommissa se apteekki ja alko.
  Kauppakeskuksissa ja kaupungeissa on sitten nämä ^monikansalliset^ketjut, että on sama oletko Suomessa, Ranskassa, Espanjassa, Hong kongissa jne…^aika persoonatonta^-ruvennut tympäisemään ja samaa sanoo monet nuoretkin.

  Ennen matkustamisessa oli se hieno puoli, että oli tarjolla maan historiaa ja perinteisiin liittyviä juttuja-rakastin sitä…Ranska…se oli ”muotia,parfyymejä,chic,punaviini+patonki+herkulluset juustot, linnat, historia”….juu, kävin keväällä siellä pitkästä aikaa-ei tuota Pariisia enää ole.^Lemuava,likainen Pariisi^.

  Hienoa, että japanilaiset ovat tajunneet, että ”liiallinen maahanmuutto eri taustoista lopulta näivettää maan”,juuri sitä, mitä Euroopalle (poislukien Itä-Euroopan maat) ja Suomelle ja Ruotsille on tapahtunut tai ^tehty^, ei asiat vaan tapahdu.

  On ennustettu, että ^tyypit,jotka ovat ajaneet asiat tähän malliin menettää lopulta valtansa^.

  Loppupeleissä näin tapahtuu, kun se on^ määrättyisommassa kuvassa^…ja sille ei voi laittaa vastaan , koska kaiken takana on Luoja,Korkeampi Voima-uskoipa tai ei, mutta näin se on.Jumala siunatkoon Suomen maata ja kansaa.

  Reply
 • 16.11.2018 at 11:16
  Permalink

  Japanilla on riittävästi kulttuurillista itsekunnioitusta osatakseen torjua maailmankommunistien tarjoilemat ”herkut”. Kyllä Suomen kansakin haluaisi varjella itseään, vaikka meidän kulttuurimme on luonteeltaan vaatimaton ja sitä rasitetaan jatkuvalla mädätyksellä. GCM vie suomalaiset avoimeen konfliktiin oman bolshevisti-esivaltansa kanssa eli nyt otetaan suomalaisista mittaa. Sankarihaudat voi käydä vetämässä katerpillarilla nurin, jos tämä mittelö hävitään.

  Reply
 • 17.11.2018 at 18:24
  Permalink

  Poliitikot vs kansa. Kumpia on enemmän?
  Kenelle valta kuuluu perustuslain perusteella?

  Se on pieni yksittäinen asia, mikä saa kansan liikkeelle ja laittaa poliitikot narun jatkoksi.
  Sillä historia toistaa itseään, vaikka ei aina samassa valtiossa.

  Reply
 • 31.1.2019 at 16:16
  Permalink

  Japanialaisten eliitti ei vielä ole tajunnut, miten maahantunkeutujat rikastuttavat turvabisnesmiehiä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.