Mitä tapahtui lenkkeilijälle 26. kesäkuuta? Poliisi kaipaa vihjeitä

Sisä-Suomen poliisi selvittää, mitä tapahtui 35-vuotiaalle miehelle hänen ollessaan tavanomaisella lenkillään Tampereen Rautaharkon läheisyydessä.

Ulkopuolinen henkilö löysi miehen Muuntajankatu 8 kohdalta sekavan oloisena. Mies toimitettiin sairaalaan. Sairaalassa miehellä todettiin päävamma, mikä lääkärin mukaan on todennäköisesti aiheutettu ulkoisella väkivallalla. Mies on jo kotiutunut sairaalasta mutta päävamma on ollut vakava ja siitä on jäänyt pysyvä vamma.

Mies muistaa lähteneensä 26.6. klo 19 aikaan Muuntajankadulta lenkille. Hänet löydettiin Muuntajankadulta sekavan oloisena reilun tunnin päästä vähän jälkeen klo 20.

Mies ei ole pystynyt kertomaan poliisille, mitä hänelle on lenkin aikana tapahtunut. Hän kertoo lähteneensä tavanomaiselle lenkilleen Muuntajankadulta, mutta muuta hän ei osaa sanoa.

Hänen tavanomainen lenkkinsä kulkee Muuntajankadulta junaradan vierustaa Veturikatua etelään ja jatkuu pitkin Variikkokatua Lempääläntielle. Lempääläntien vierustaa on jatkettu moottoritien yli Koivistonkylän Prisman ohitse kohti Tampereen keskustaa. Koivistontien kohdalta lenkki on jatkunut moottritien alitse kulkevan alikulun kautta Savikontielle ja siitä edelleen Rautaharkonkadulle ja Muuntajankadulle.

MIehen juoksema lenkki näkyy kartassa.

Poliisi pyytää tilanteesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä tapauksen selvittämiseksi.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Mitä tapahtui lenkkeilijälle 26. kesäkuuta? Poliisi kaipaa vihjeitä

 • 9.11.2018 at 18:28
  Permalink

  Tampereen illassa liikkuu väkivaltaisia olentoja, joista ei pimeässä erotu kuin simämunat?

  Reply
 • 9.11.2018 at 23:52
  Permalink

  Tapahtunut jo 26.6 ja vasta nyt kysellään. Vaikuttaakohan asiaan se että nyt reitin eteläpäässä sijainnut VOK on lakkautettu tai muuttanut pois…

  Reply
 • 10.11.2018 at 05:25
  Permalink

  Suomessa tapahtuu outoja. Väkivalta lisääntyy isommissa kasvukeskuksissa ja kohteeksi voi joutua ihan juoksulenkillä tai kauppareissulla. Mikä lie syynä.

  Reply
  • 10.11.2018 at 10:18
   Permalink

   Näin on. Se on tätä uutta kulttuuria. Uhriksi voi joutua kuka tahansa ja missä tahansa. Ja poliisi kyselee että näkikö joku jotakin VITTU PUOLEN VUODEN PÄÄSTÄ TAPAHTUNEESTA!

   Reply
 • 10.11.2018 at 15:31
  Permalink

  Ensin kysellään ja sitten mielenkiinto lässähtää kun jutussa alkaa nousemaan esiin ”ikäviä” piirteitä.
  Yleensäkin nk. ”kunniavieraiden” eräänä ominaisuutena on se, että väkivallan teot ovat impulsiivisia ja mielivaltaisia, jonka kohteeksi voi joutua kuka tahansa henkilö täysin syyttä ja aiheetta.
  Näissä tapauksissa tekijät ovat selvinpäin toisin kuin kanta-asukkaat, jotka ovat humalatilassa ja täten riitaisia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.