6 thoughts on “Kehitysehdotuksia Kelalle – Sopeutumisrahaa myös suomalaisille!

 • 9.11.2018 at 17:05
  Permalink

  Neuvostoliittolainen huumori kukkii Suomessa. Kelan tätien suut ovat nyt mutrussa. Niin mutrussa, että tuo viesti menee ”Fazerin sininisiin”.
  On päivänselvää, että nyt suomalaisilla on todellakin ”sopeutumista” jatkuvaan kuoleman pelkoon ja naispuolisten raiskauksiin, (joita ei itse asiassa ole) että siitä pitää maksaa syystä, että koska on olemassa palkkamurhaajia niin miksei sitten ”palkkauhreja”.

  Itse olen – sanoisinko – jo varsin sisäänajettu arabi, vain ”kieltä” vailla oleva, sillä halveksin jo varsin auttavasti naisia ja tunteeni on kylmentynyt jo ”nollan vaiheille” ja tuulikin on kääntynyt pohjoisen kantille” suomalaista yhteiskuntaa kohtaan sekä erityisesti tunnen vastenmielisyyttä Suomen luterilaista kirkkoa kohtaan, sillä en tunnusta tunnustavani heidän ”uskontoaan”, vaikka perinteisesti katsottuna Raamatussa ovat äänessä enimmäkseen miehet, mutta kuitenkin heidän ”ääntelynsä” sisälsi Jumalan Sanomaa ja syntien anteeksiannon evankeliumia eikä menty – sanoisinko – perse edeltä puuhun.

  Lisäksi inhoan yli kaiken Suomen hallitusta ja presidenttiä sekä EU:ta ja sen umpityhmää maolaista poliittista korretiutta, sillä itse pidän parempana tarttua miekkaan kun oikein ”pahan paikan” näkee. Enkä tunnusta tunnistavani ”vihapuhetta”, koska olen aina puhunut niin kun puhun nytkin ja on muitten asia hyväksyä se mitä sanon. Ja jos ei hyväksy, silloin otetaan kovemmat keinot käyttöön… ja kas, sanomani upposi ”kuin kuuma veitsi voihin”.
  Tästä karkeasta ja varsin epähienosta käytöksestä – selvällä järjellä asioita ajatellen syystä – naisia riittää vaikka millä mitalla mitattuna, mutta ”mittaa” en tässä kerro, koska sitä pidetään epähienona – koska feminiinit, jotka ovat silminnähden olleet ruoka-aikana kotona jakavat kaiken olemiseni tuskan ja vielä senkin tuskan, jonka jaan heille ja heidän hengenheimolaisilleen. Allani on kuin ponteva ja sinivalaankin kestävä turvaverkko, joka kestää kaikki ne haavat, jota muille aiheutan aina kuolemaan (heidän) saakka. Kun nyt olen tunnustanut olevani se samanlainen sosiopaatti joita tänne ovat paikalliset suvakkinaiset huhuilleen kuin entisaikaan karjakot lehmiään lypsylle lepikoista ruuan ja yltäkyltäisyyden keskeltä (niin kuin ”esikuvansakin”) katson olevani oikeutettu, eikä pelkästään oikeutettu vaan itseoikeutettu saamaan kaiken sen rahallisen ja henkisen tuen, jonka muutkin piraijat saavat päätyen aina poliisikunnan ja demlan hellään ja ymmärtäväiseen huomaan, sillä olenhan ”erilainen” ja aivan mahdoton ihminen.

  Reply
 • 9.11.2018 at 17:06
  Permalink

  Hienosti vittuiltu. Orwelilainen uusiokieli tekee tulemistaan.

  Reply
 • 9.11.2018 at 18:00
  Permalink

  Niin Suomen kyky hallitus ei ole korjannut sosiaaliturvan puutteita ihmisoikeusneuvoston useista kehoituksista huolimatta. Ihmisoikeudet evät siis koske kantasuomalaisia omassa kotimaassaan.
  Mamut saavat kuitenkin 4.4 kertaa suurempaa sosiaaliturvaa kuin kantasuomalaiset. Syy on se kuuluisa kotouttamisbisness, johon osallisten nimilistan julkisesti kertomisesta saa vankeustuomion ja roppakaupalla maksettavaa totuudesta pöyristyneille ihmisille.
  Kela on valtio valtiossa. Etuuskäsittelijöillä on valtaa kuin diktaattorilla päättää kuka jää ilman apua tukalassa tilanteessa ja kuka saa armon elellä kitkutella seuraavaan kuukauteen saakka, kunnes on taas aika madella apua anomaan. No ohjeet tulevat ylempää, mutta kyllä tantat voisivat päättää suomalaista suosien jos olisi yhtään isänmaallisuutta veressä. Samalla saataisiin tulija virta kääntymään kun luxusasunto, uudet huonekalut, kodinkoneet, ajokortti, auto, automaattinen laskujen maksu ja discorahat ynnä muut jäisivät saamatta.

  Reply
  • 9.11.2018 at 23:08
   Permalink

   Vaikea ymmärtää tuo 4,4. Huvittavaa kun monet eivät ymmärrä tuota tilastollisen taas. En minäkään, mutta sen tiedän, .ettei mamunaiset. Lapsilisä kuussa ole esim 400 euroa.

   Reply
  • 14.11.2018 at 09:18
   Permalink

   Tuttavani teki erikoisen kokeen, havaittuaan että tässä maassa saavat silmittömällä väkivallalla uhkailevat kaikkea mitä pyytävät. Hän meni sosiaalitoimistoon raivohulluna, hilliten itseään juuri sen verran ettei mitään fyysistä kontaktia ottanut henkilöstöön, koska häneltä oli evätty sosiaaliturvatukea joka hänelle lain mukaan kuuluu.

   Välikohtauksen jälkeen alkoi asiat luistamaan jo paljon paremmin.

   ”Kiitos maahantunkeutujat, opetitte meille miten ajaa asioitamme tässä moraalisäteilevien kommaridiktaattoreiden luvatussa maassa”.

   Reply
 • 9.11.2018 at 23:06
  Permalink

  Vitsikäs juttujaan tuo on. Jos taas en tietäisi eduskunnan säätäneen virastoasioissa ulkomaalaisille tulkin käyttämistä, tirskuisin minäkin.
  Arabia ei ole sen kummempia kuin Venäjä ja venäjänkielisiä Suomessa on enemmän.
  Ruotsissa suomalaiset saavat myös asiointi tulkin . Monelta vanhemmalta on kielitaito jäänyt heikoksi. 17 kuntaa muistaakseni tarjoaa suomenkielistä opetusta ja vanhainkotien. Ruotsissa ilmestyy suomenkielisiä lehtiä.

  Halvempaa on puhelin työkalut kuin tulkin fyysinen matkustaminen. Valtio maksaa myös sen virastoasioissa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.